tabiki canım haberi alir almaz buradayım :) ve istanbulda yım peki sen hangi şehirdesinEvet canım,haftaya haberdar edersin öyleyse cinsiyet hakkındahangi şehirdesin bu arada :)
meraba canım,sanırım eşin haklı.sevinciniz ortak olduğu için bebişle ilgili her türlü kararı birlikte almanızı isteyebilir benim eşim öyleydi.tek başıma hayal bile kurmamı kıskanırdı,canım yavrum desem alınırdı canım yavrumuz demeliymişim :)
aslında kısa aralıklarla ultrasonda bebeğe bakmak sanıldığı gibi zararsız değilmiş.yurt dışında 3-5 defa ancak bakılırmış.sebebi ise ses dalgasıyla da çalışsa bu ultrasonlar bebeğin çoook hassas cildine zarar verebiliyormuş.zor olsa da biraz daha sabret cinsiyetini öğrenmek için.bu haftalarda belli olması biraz zor gibi.güvenilirde olmaz.
Yaaa benmde bulantım baya azaldı,niye diye merak ediyodum bi yandanda 3 ay bitiyor artık geçiyodur dedim :) bi ilaç yazdıda onuda çok içmedim bulantı için,demekki progestan kesmiş bulantıyıve akşam içmeyi unuttum sabah çok midem bulandı :) bana içerdede kan birikintisi var demişti bakalım geçtimi,kanamayıda vücut yapıyormuş ağır kaldırmakla ilgisi yok demişti
Eki Görüntüle 1278730
Ayni bn evdeykn
bende erkek olarak gördüm bakalım rüyalar nasıl çıkacakmrb canlarrr rüyamda doktor kızımın olucagını soylemıstı ıns grcek olur
24,03,1988 canım doğum tarihim hamile kaldığım ay ağustosTam doğum tarihin ne acaba cnm,bende bi Çin takvimi uygulaması var genelde doğru çıkıyo,bana da erkek diyo,gönlümden kız geçiyo,gönlümdekini hayırlısıylan diliyorum,,
benimde hep öyle canım çok nadir beyaz oluyorKizlar hamilelikte akıntınin normal bsy olduğunu biliyorum bende de üç aydır sürekli bi akıntı var ama sarı renkte olmasi normal mi sizce. Sizin nasıl. Iltihap ya da enfeksiyon falan mı var acaba diye düşünmeye başladım
Kizlar hamilelikte akıntınin normal bsy olduğunu biliyorum bende de üç aydır sürekli bi akıntı var ama sarı renkte olmasi normal mi sizce. Sizin nasıl. Iltihap ya da enfeksiyon falan mı var acaba diye düşünmeye başladım
ben geçen haftalarda bunu yazmıştım, eğer kokulu rengi koyuysa bir de normalden fazla ise(yalnız üşüme ile gelen akıntıya göre kıyasla) doktorundan vajinal kültür iste, benim böyleydi ama Allah tan temiz çıktı, neden vajinal kültür diyorum çünkü korkutmak istemem ama tehlikeli akıntı erken doğum riski taşıyormuş. en iyisi vajinal kültür iste hem içinde rahatlar,geçmiş olsun
Cok sağolun kızlar. Inşallah normaldir. Kokulu değil akıntı ama sarı. Gecen haftalarda idrar kültürü ve tahlili istemisti kültür temiz çıktı fakat tahlilde idrar yolu enfeksiyonu vardı. Munurol toz verdi onu kullanmstm. Vajinal kültüru bilmiyordum Sağol canmbenimde hep öyle canım çok nadir beyaz oluyor
Kız çıkıyo cnm ,,ben 85 doğumluyum,,6-7 ay boyunca hep erkek gösteriyo benim,,hayalimde hep bi kız çocuğu vardı,,hayırlısı artık,,Herşey Allah'tan ..benim de Çin ve Rus takvimi erkek çıkınca kız umudum baya azaldı,,ağlıyorum bide böyle yapınca da kötü hissediyorum kendimi,,Allahım beni affeder inş,sadece ilk evliliği düşündüğümden beri kurduğum bir kız çocuk hayalimdi,o yüzden bu kadar etkilendim24,03,1988 canım doğum tarihim hamile kaldığım ay ağustos
Kız çıkıyo cnm ,,ben 85 doğumluyum,,6-7 ay boyunca hep erkek gösteriyo benim,,hayalimde hep bi kız çocuğu vardı,,hayırlısı artık,,Herşey Allah'tan ..benim de Çin ve Rus takvimi erkek çıkınca kız umudum baya azaldı,,ağlıyorum bide böyle yapınca da kötü hissediyorum kendimi,,Allahım beni affeder inş,sadece ilk evliliği düşündüğümden beri kurduğum bir kız çocuk hayalimdi,o yüzden bu kadar etkilendim
hakkaten dr randevusunda karşılaşsanız daha bomba olurdu:) gerçi ikiniz de söylememiş olacağınızdan sıkıntı olmazdı da. heheheKızlar az önce iş yerindeki arkadaşlara söyledim hamile olduğumu :) çünkü bir arkadaş daha hamileymiş :) o herkese söyleyince bende söylemek zorunda kaldım :) hey Allahım yaa üstelik haftamız ve doktorumuzda aynı :) bu kadar olur yani :) bir de hastanede karşılaşsaydık tam olacaktı :) halbuki ben 1 ay sonra söylerim diye düşünmüştüm ama kısmet işte. Kız birden söyleyiverdi :) içimden dedim " kızım artık yolun sonuna geldin, daha fazla saklayamayacaksın." Bende söyledim mecburen. Kız söyleyince Eğer ben söylemesem herkes beni samimiyetsiz bulacaktı. Nasıl olsa 1 ay sonra göbeğimden anlaşılacaktı. Bu arada bu iş yerine söyleyip söylememe konusuna niye bu kadar taktıysam.
Tebrik ederim çok sevindim
Canım senle çok benziyoruz benim de hep erkek gösteriyo takvimler ama ben inanmiyorum o tür seylere. Benim kendimi bildim bileli istedigm şeydi kız çocuk. Hep hayal kurardk eşimle o da benim gibi kız cocuklari cok sever. Ağlama canm bebis etkilenir bunlardan. Ben de çok istiyorum ama Allah bilir. Ben de acaba haksızlık mi ediyorum diyorum kendi kendime. Çünkü Allah bize ne büyük bi nimet vermiş bizim hic bsy düşünmeden sağlıklısini hayirlisini istememiz lazm aslnda, ben de vicdan azabı çekiyorum bazen. Kimisi o kdr istedigi halde cocugu olmuyor. Allahm bize tattirir inş bu güzel duyguyu. Erkek olursa kesinlikle üzülecek değilim yine çok sevinirim ama ne bileyim işte insan heves ediyo.Kız çıkıyo cnm ,,ben 85 doğumluyum,,6-7 ay boyunca hep erkek gösteriyo benim,,hayalimde hep bi kız çocuğu vardı,,hayırlısı artık,,Herşey Allah'tan ..benim de Çin ve Rus takvimi erkek çıkınca kız umudum baya azaldı,,ağlıyorum bide böyle yapınca da kötü hissediyorum kendimi,,Allahım beni affeder inş,sadece ilk evliliği düşündüğümden beri kurduğum bir kız çocuk hayalimdi,o yüzden bu kadar etkilendim
rus ve çin takvimine göre kız, biyolojik takvime göre erkek çıktı :)
Biyolojik takvim nasil oluyor ben birsey anlamadimrus ve çin takvimine göre kız, biyolojik takvime göre erkek çıktı :)
Bende bu sıralar şu cinsiyet konusuna fena taktım. Bir öğrensem rahat edeceğim. İlk çocuğum erkek olduğu için bir kızm olmasını o kadar çok istiyorum ki... Bir taraftan da bu kadar çok istediğim için kendimi kötü hissediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek versin hayırlı evlat versin diyorum. Bir şeyi çok istemek iyi değilmiş gibi geliyor. Bende hayırlısını istiyorum. Ama aklımdan da bir türlü çıkaramıyorum. Bir kızım olacağını hayal edince gözlerim doluyor. Sonra da düşünmek heveslenmek istemiyorum. Ben de 29 yaşındayım bu takvimlere göre benim de oğlum olacak gözüküyor. İnanmıyorum böyle şeylere tutanların tamamen tesadüf olduğuna inanıyorum ama bir tarftanda tüm hurafe şeyleri denemek istiyorum:) bakalım ne çıkacak diye : ) annem hep kızın olacak diyor ama ben erkek hissetmeye başladım şu sıralar... Sen kafana bu kadar takma canım ne de olsa ilk çocuğun değil mi? İkinci bir şansın var. Benim bu son şansım 3. Yü düşünmüyorum o yüzden bu kadar çok istiyorum. Bebeğim eğer erkekse diye de doğmamış yavrumdan utanıyorum. Kendime kızıyorum. Canım yavrum cinsiyetin ne olursa olsun annen seni çoooo...k sevecek, bu dünya da canını vereceği iki tane insan olacak biri abin diğeri sen... Burdan bebişime de seslenmiş oldum :)Kız çıkıyo cnm ,,ben 85 doğumluyum,,6-7 ay boyunca hep erkek gösteriyo benim,,hayalimde hep bi kız çocuğu vardı,,hayırlısı artık,,Herşey Allah'tan ..benim de Çin ve Rus takvimi erkek çıkınca kız umudum baya azaldı,,ağlıyorum bide böyle yapınca da kötü hissediyorum kendimi,,Allahım beni affeder inş,sadece ilk evliliği düşündüğümden beri kurduğum bir kız çocuk hayalimdi,o yüzden bu kadar etkilendim
ben de buradaki yorumlarda görmüştüm. internette arattım. anne doğum tarihi ile baba doğum tarihini giriyosun sana cinsiyet aralıkları veriyor yıl bazında. sacma ben begenmedım.:)Biyolojik takvim nasil oluyor ben birsey anlamadim
Kızda yani yememiş içmemiş söylemişKızlar az önce iş yerindeki arkadaşlara söyledim hamile olduğumu :) çünkü bir arkadaş daha hamileymiş :) o herkese söyleyince bende söylemek zorunda kaldım :) hey Allahım yaa üstelik haftamız ve doktorumuzda aynı :) bu kadar olur yani :) bir de hastanede karşılaşsaydık tam olacaktı :) halbuki ben 1 ay sonra söylerim diye düşünmüştüm ama kısmet işte. Kız birden söyleyiverdi :) içimden dedim " kızım artık yolun sonuna geldin, daha fazla saklayamayacaksın." Bende söyledim mecburen. Kız söyleyince Eğer ben söylemesem herkes beni samimiyetsiz bulacaktı. Nasıl olsa 1 ay sonra göbeğimden anlaşılacaktı. Bu arada bu iş yerine söyleyip söylememe konusuna niye bu kadar taktıysam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?