2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar biraz önce dr dan geldim devlet has. bebişim gayet iyi büyümüş teyzeleri ense kalınlıgı normal her şey yolunda çok mutluyum şükürler olsun ikili testi devlet hastaneleri yapmıyormuş onu özeldeki doktoruma yaptırıcam üçlü test için 16. haftada bakalım dedi (bizde kromozom bozuklugu var eşimde ve bende ondan bütün testleri yaptırmak zorundayım)detaylı ultrasonda çekcek sadece bebekten sıvı aldırmam dedim tamam dedi.öncelikle bunlara bakalım dedi. ben iki doktora birden gidiyorum hem devlete hem özele bakalım artık hayırlısı cinsiyet için erken dedi haftaya özeldeki dr. randevum var belki o bişiler söler hayırlısı artık

ben de buradaki yorumlarda görmüştüm. internette arattım. anne doğum tarihi ile baba doğum tarihini giriyosun sana cinsiyet aralıkları veriyor yıl bazında. sacma ben begenmedım.:)
Evet gordum cok sacma kac yili bi ara degerlendirmis imkansiz bu

ben de buradaki yorumlarda görmüştüm. internette arattım. anne doğum tarihi ile baba doğum tarihini giriyosun sana cinsiyet aralıkları veriyor yıl bazında. sacma ben begenmedım.:)
Evet gordum cok sacma kac yili bi ara degerlendirmis imkansiz bu

Allah gönlüne göre versin canım inş. Aynısını ben de yapıyorum kızım kızım diye aksama kadar seviyorum. Yatarken de anneeemmm erkeksen seni de çok sevecek annen sakın üzülme diyorum :) :)

Kızlar takvimlere inanmayın. Çoğunun tutmuyor tutanlar da sonuçta yüzde elli ihtimal var ya kız olacak ya erkek o şekilde tutuyor bazılarının da tesadüf yani. Ben sadece karnın şekline göre yorumluyolar ona inanıyorum. Eskiden ultrasn olmadığı için öyle yorumluyolarmis şu anda ise göbek çıkana kadar zaten belli oluyo ultrsnda. Bende daha hic belli değil bi belli olsaydi yaa göbeğim çıksın istiyorum :) :) :)

hayırlısı olsun, sıkıntısız geçsin bu süreçler inşallah. sadece merak ettim bizdekromozom bozuklugu var demişşsin de, o nedir? bunun için bir test falan mı yaptırdınız, anlayamadım. :S

Ben de bugün rüyamda büyük bir erkek çocuk gördüm ve çok güzel bi ismi vardı. Bi kaç gün önce de annem kız bebek görmüş artık çok aşırı merak etmeye başladım. yarın gidicem doktora yaa inşallah güzel bişeyler duyarım :)

benim de hiç ama hiç çıkmadı orda olduğunu bile hissedemiyorum annannem karın şeklinden anında anlar ama senin hiç bi belirtin yok diyo . Hayırlısı olsun inşallah ama alışverişler başlasın istiyoruz dimi :)

Çok saol cnm ne güzel yazmışsın sen de,,insan bazen kendine söz geçiremiyo işte,sen tecrübelisin bu konuda, evlat sevgisini tatmışsın,o yüzden çok güzel anlatmışsın doğmamış bebeğine duygularını,inş Allah bize de nasip etsin,hepimiz için hayırlısını versin inş.

kıyamam ben sana..hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde en çok gönlümden geçen kızdı lekem geldi doktora gittim korkarak o gün öğrendim erkek olduğunu ama çok mutlu oldum sağlıklı olsunda hiç fark etmez hem ilk oğlan olsun abi olsun dedim..

Evet canim valla hem de nasıl bi corap bile alamadim. Minicik minicikler nasıl sevimli belli olsa da alsak ondan sabirsizlaniyorm zaten :)

Merhabalar bende Ayşe Öner in kitabını aldım beğenerek de okuyorum inş 3 aydan sonra egzersizlerini de uygulamayı düşünüyorum doktoruma sorup.Bunun yanı sıra "bebeğinizin ilk yılında sizi ne bekler" adlı bi kitap aldım henüz okumadım ama çok güzel yorumlar almıştı,eşime "baba olma sanatı " kitabını aldık :) çok da beğenerek okudu,içinde hadisler falanda varmış sanırım.Henüz bulamadım ama bulursam bir de "akıllı bebekler akademisi" diye bi kitap var onu almak istiyorum,o da çok övgü almış bi kitap,benden bu kadar :)

Kızlar ya benim kasığıma hafif bastırınca çok ağrım oluyo benim gibi olanınız varmi?

Aynen yememiş içmemiş herkese söylemiş. :) nerden çıktı şimdi bu kız onun yüzünden beni de öğrendiler :) haha :) çok güldüm ama..:) ayy bana da ne zaman öğrendin falan dediler daha yeni dedim geçiştirdim. Neden söylemedin bu zamana kadar falan diye bir de hesapsoruyorlar şakayla karışık. karnımın çıkmasını bekleseymişim neler diyeceklermiş kim bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…