- 19 Haziran 2014
- 156
- 148
- 48
Evet gordum cok sacma kac yili bi ara degerlendirmis imkansiz buben de buradaki yorumlarda görmüştüm. internette arattım. anne doğum tarihi ile baba doğum tarihini giriyosun sana cinsiyet aralıkları veriyor yıl bazında. sacma ben begenmedım.:)
Evet gordum cok sacma kac yili bi ara degerlendirmis imkansiz buben de buradaki yorumlarda görmüştüm. internette arattım. anne doğum tarihi ile baba doğum tarihini giriyosun sana cinsiyet aralıkları veriyor yıl bazında. sacma ben begenmedım.:)
Allah gönlüne göre versin canım inş. Aynısını ben de yapıyorum kızım kızım diye aksama kadar seviyorum. Yatarken de anneeemmm erkeksen seni de çok sevecek annen sakın üzülme diyorum :) :)Bende bu sıralar şu cinsiyet konusuna fena taktım. Bir öğrensem rahat edeceğim. İlk çocuğum erkek olduğu için bir kızm olmasını o kadar çok istiyorum ki... Bir taraftan da bu kadar çok istediğim için kendimi kötü hissediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek versin hayırlı evlat versin diyorum. Bir şeyi çok istemek iyi değilmiş gibi geliyor. Bende hayırlısını istiyorum. Ama aklımdan da bir türlü çıkaramıyorum. Bir kızım olacağını hayal edince gözlerim doluyor. Sonra da düşünmek heveslenmek istemiyorum. Ben de 29 yaşındayım bu takvimlere göre benim de oğlum olacak gözüküyor. İnanmıyorum böyle şeylere tutanların tamamen tesadüf olduğuna inanıyorum ama bir tarftanda tüm hurafe şeyleri denemek istiyorum:) bakalım ne çıkacak diye : ) annem hep kızın olacak diyor ama ben erkek hissetmeye başladım şu sıralar... Sen kafana bu kadar takma canım ne de olsa ilk çocuğun değil mi? İkinci bir şansın var. Benim bu son şansım 3. Yü düşünmüyorum o yüzden bu kadar çok istiyorum. Bebeğim eğer erkekse diye de doğmamış yavrumdan utanıyorum. Kendime kızıyorum. Canım yavrum cinsiyetin ne olursa olsun annen seni çoooo...k sevecek, bu dünya da canını vereceği iki tane insan olacak biri abin diğeri sen... Burdan bebişime de seslenmiş oldum :)
kızlar biraz önce dr dan geldim devlet has. bebişim gayet iyi büyümüş teyzeleri ense kalınlıgı normal her şey yolunda çok mutluyum şükürler olsun ikili testi devlet hastaneleri yapmıyormuş onu özeldeki doktoruma yaptırıcam üçlü test için 16. haftada bakalım dedi (bizde kromozom bozuklugu var eşimde ve bende ondan bütün testleri yaptırmak zorundayım)detaylı ultrasonda çekcek sadece bebekten sıvı aldırmam dedim tamam dedi.öncelikle bunlara bakalım dedi. ben iki doktora birden gidiyorum hem devlete hem özele bakalım artık hayırlısı cinsiyet için erken dedi haftaya özeldeki dr. randevum var belki o bişiler söler hayırlısı artık
benim de hiç ama hiç çıkmadı orda olduğunu bile hissedemiyorumKızlar takvimlere inanmayın. Çoğunun tutmuyor tutanlar da sonuçta yüzde elli ihtimal var ya kız olacak ya erkek o şekilde tutuyor bazılarının da tesadüf yani. Ben sadece karnın şekline göre yorumluyolar ona inanıyorum. Eskiden ultrasn olmadığı için öyle yorumluyolarmis şu anda ise göbek çıkana kadar zaten belli oluyo ultrsnda. Bende daha hic belli değil bi belli olsaydi yaa göbeğim çıksın istiyorum :) :) :)
Çok saol cnm ne güzel yazmışsın sen de,,insan bazen kendine söz geçiremiyo işte,sen tecrübelisin bu konuda, evlat sevgisini tatmışsın,o yüzden çok güzel anlatmışsın doğmamış bebeğine duygularını,inş Allah bize de nasip etsin,hepimiz için hayırlısını versin inş.Bende bu sıralar şu cinsiyet konusuna fena taktım. Bir öğrensem rahat edeceğim. İlk çocuğum erkek olduğu için bir kızm olmasını o kadar çok istiyorum ki... Bir taraftan da bu kadar çok istediğim için kendimi kötü hissediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek versin hayırlı evlat versin diyorum. Bir şeyi çok istemek iyi değilmiş gibi geliyor. Bende hayırlısını istiyorum. Ama aklımdan da bir türlü çıkaramıyorum. Bir kızım olacağını hayal edince gözlerim doluyor. Sonra da düşünmek heveslenmek istemiyorum. Ben de 29 yaşındayım bu takvimlere göre benim de oğlum olacak gözüküyor. İnanmıyorum böyle şeylere tutanların tamamen tesadüf olduğuna inanıyorum ama bir tarftanda tüm hurafe şeyleri denemek istiyorum:) bakalım ne çıkacak diye : ) annem hep kızın olacak diyor ama ben erkek hissetmeye başladım şu sıralar... Sen kafana bu kadar takma canım ne de olsa ilk çocuğun değil mi? İkinci bir şansın var. Benim bu son şansım 3. Yü düşünmüyorum o yüzden bu kadar çok istiyorum. Bebeğim eğer erkekse diye de doğmamış yavrumdan utanıyorum. Kendime kızıyorum. Canım yavrum cinsiyetin ne olursa olsun annen seni çoooo...k sevecek, bu dünya da canını vereceği iki tane insan olacak biri abin diğeri sen... Burdan bebişime de seslenmiş oldum :)
kıyamam ben sana..hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde en çok gönlümden geçen kızdı lekem geldi doktora gittim korkarak o gün öğrendim erkek olduğunu ama çok mutlu oldum sağlıklı olsunda hiç fark etmez hem ilk oğlan olsun abi olsun dedim..Kız çıkıyo cnm ,,ben 85 doğumluyum,,6-7 ay boyunca hep erkek gösteriyo benim,,hayalimde hep bi kız çocuğu vardı,,hayırlısı artık,,Herşey Allah'tan ..benim de Çin ve Rus takvimi erkek çıkınca kız umudum baya azaldı,,ağlıyorum bide böyle yapınca da kötü hissediyorum kendimi,,Allahım beni affeder inş,sadece ilk evliliği düşündüğümden beri kurduğum bir kız çocuk hayalimdi,o yüzden bu kadar etkilendim
ayy hayırlı olsun yaa erkekler yavaş yavaş belli ediyolar kendilerini ne güzel :) gözünüz aydın olsun :)doktordan geliyorum . dedi kiii buyuk ihtimalle erkekmis
Evet canim valla hem de nasıl bi corap bile alamadim. Minicik minicikler nasıl sevimli belli olsa da alsak ondan sabirsizlaniyorm zaten :)benim de hiç ama hiç çıkmadı orda olduğunu bile hissedemiyorumannannem karın şeklinden anında anlar ama senin hiç bi belirtin yok diyo . Hayırlısı olsun inşallah ama alışverişler başlasın istiyoruz dimi :)
doktordan geliyorum . dedi kiii buyuk ihtimalle erkekmis
Aynen canım gerçekten çok haklısın inş sağlıklıca bebeklerimizi kucagimiza alırız.Bi oglum olmasini cok istemistim ilk bebegum oglan olunca okadar sevinmistimki ama 18, haftada kaybettim onu simdi kiz olmus erkek olmus hic onemi yok yeterki saglikli olsn
Canım hayirli olsun inşallah. Senle gunlerimiz ayniymis. Ben bir hafta sonra gideceğim ins benimki de belli olur haftaya yaa :)doktordan geliyorum . dedi kiii buyuk ihtimalle erkekmis
Kizlar dun bebegim ve biz dergisine abone oldum. Ayrica ayse oner in hamilelik dogum ve bebek bakim adlu kitabini aldim.kitapta bebege nasil vucut esneme hareketleri yaptiracagimiz resimli anlatilmis. Hamileyken nasil ayakkabi giyerize kadar butun detaylar resimli anlatilmis. Icindende emzirme cd si cikiyor. Sizin takip ettiginiz yada okudugunuz onerebileceginiz kitaplar var mi
Aynen yememiş içmemiş herkese söylemiş. :) nerden çıktı şimdi bu kız onun yüzünden beni de öğrendiler :) haha :) çok güldüm ama..:) ayy bana da ne zaman öğrendin falan dediler daha yeni dedim geçiştirdim. Neden söylemedin bu zamana kadar falan diye bir de hesapsoruyorlar şakayla karışık. karnımın çıkmasını bekleseymişim neler diyeceklermiş kim bilir..Kızda yani yememiş içmemiş söylemiş
Neyse iyi etmişsin sende benide herkes anlıyo sanki sende bi haller var iyimisin yok efendim bebek işi ne durumda çıkacak kokusu falan fıstık bende geçiştirip duruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?