Kizlar hamilelikte akıntınin normal bsy olduğunu biliyorum bende de üç aydır sürekli bi akıntı var ama sarı renkte olmasi normal mi sizce. Sizin nasıl. Iltihap ya da enfeksiyon falan mı var acaba diye düşünmeye başladım
Canım benim de ağriyo bastirinca degil ama normalde de agriyo, aşırı şiddetli değil ama. Netten okuduğum kadaryla rahim büyüğü içinmişKızlar ya benim kasığıma hafif bastırınca çok ağrım oluyo benim gibi olanınız varmi?
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bide bend hemen hemen 1haftadır afedersin idrarimi yaparkende kasığımda şiddetli ağrı oluyo insaAllah normaldırCanım benim de ağriyo bastirinca degil ama normalde de agriyo, aşırı şiddetli değil ama. Netten okuduğum kadaryla rahim büyüğü içinmiş
Doğru söylüyorsun canım. Onların sağlığı herşeyden önemli... Allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah... Allah hiç birimize acılarını göstermesin...Bi oglum olmasini cok istemistim ilk bebegum oglan olunca okadar sevinmistimki ama 18, haftada kaybettim onu simdi kiz olmus erkek olmus hic onemi yok yeterki saglikli olsn
Sağol canim yeşile dönük değil ama yine de korkuyorum söyleyim mutlaka. Ben de bol su içmeye çalışıyorum canm çünkü sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. En iyi yolu su içmekmis.Canım doktoruna gittiğinde bildir mutlaka,renk sarı yeşile dönük olunca iltihap olabiliyor,bolca su tüket,bende de aynı durum vardı,su çok tüketemedim maalesef fazlası midemi bulandırınca ilk başlarda o yüzden kısa süreli bi ilaç tedavisi uyguladı doktorum,şuan sıkıntım yok çok şükür
Canım nette rahim büyüdüğü için oradaki kaslar geriliyomus ve agriyomus kasık ve bel ağrısı normal yazıyo. Anneme de sordum o da normal diyo. Idrar konusuna gelince mutlaka bi idrar tahlili yaptrmani öneririm canm. Benim başıma çok sık gelen bi durum.Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bide bend hemen hemen 1haftadır afedersin idrarimi yaparkende kasığımda şiddetli ağrı oluyo insaAllah normaldır
Merhabalar bende Ayşe Öner in kitabını aldım beğenerek de okuyorum inş 3 aydan sonra egzersizlerini de uygulamayı düşünüyorum doktoruma sorup.Bunun yanı sıra "bebeğinizin ilk yılında sizi ne bekler" adlı bi kitap aldım henüz okumadım ama çok güzel yorumlar almıştı,eşime "baba olma sanatı " kitabını aldık :) çok da beğenerek okudu,içinde hadisler falanda varmış sanırım.Henüz bulamadım ama bulursam bir de "akıllı bebekler akademisi" diye bi kitap var onu almak istiyorum,o da çok övgü almış bi kitap,benden bu kadar :)
Tamam canım benim çok saol :*Canım nette rahim büyüdüğü için oradaki kaslar geriliyomus ve agriyomus kasık ve bel ağrısı normal yazıyo. Anneme de sordum o da normal diyo. Idrar konusuna gelince mutlaka bi idrar tahlili yaptrmani öneririm canm. Benim başıma çok sık gelen bi durum.
Sağol canim yeşile dönük değil ama yine de korkuyorum söyleyim mutlaka. Ben de bol su içmeye çalışıyorum canm çünkü sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. En iyi yolu su içmekmis.
Bende bu sıralar şu cinsiyet konusuna fena taktım. Bir öğrensem rahat edeceğim. İlk çocuğum erkek olduğu için bir kızm olmasını o kadar çok istiyorum ki... Bir taraftan da bu kadar çok istediğim için kendimi kötü hissediyorum. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek versin hayırlı evlat versin diyorum. Bir şeyi çok istemek iyi değilmiş gibi geliyor. Bende hayırlısını istiyorum. Ama aklımdan da bir türlü çıkaramıyorum. Bir kızım olacağını hayal edince gözlerim doluyor. Sonra da düşünmek heveslenmek istemiyorum. Ben de 29 yaşındayım bu takvimlere göre benim de oğlum olacak gözüküyor. İnanmıyorum böyle şeylere tutanların tamamen tesadüf olduğuna inanıyorum ama bir tarftanda tüm hurafe şeyleri denemek istiyorum:) bakalım ne çıkacak diye : ) annem hep kızın olacak diyor ama ben erkek hissetmeye başladım şu sıralar... Sen kafana bu kadar takma canım ne de olsa ilk çocuğun değil mi? İkinci bir şansın var. Benim bu son şansım 3. Yü düşünmüyorum o yüzden bu kadar çok istiyorum. Bebeğim eğer erkekse diye de doğmamış yavrumdan utanıyorum. Kendime kızıyorum. Canım yavrum cinsiyetin ne olursa olsun annen seni çoooo...k sevecek, bu dünya da canını vereceği iki tane insan olacak biri abin diğeri sen... Burdan bebişime de seslenmiş oldum :)
Normalde erken çünkü bulantının kesilmesi o yüzden endiselendim gerçi kanama yok bişey yoktur diye düşünüyorum ama yinede içim rahat değilbenim doktora gitmeme daha var sen yarın öğrenecekmişsin haberlerini bekliyorum canım umarım herşey yolundadır
O offffff öf ki ne öf :) yapacak bir şey yok... Kızlar bilgusi olan calisamaz raporu nedir bana söyleyebilir mi? Ben bu raporu alunca her hakkımı alabilecek miyim? Daha sonraki is hayatımı etkiler mi?Gunaydin aynen canim sicacik yatagi birakio gitnk hala tansiyonla ugrasiyorum halsizlij hat safhada mide bulantisi ilacimida yuttum simdibduserim yola
bende haftaya persembe gıdıcemm.. :)Doğum tarihlerimiz aynı gün fakat doktorum 2gün geç yumurtlamışsın tarihi değiştirmesek de olur demişti,,benm ikili testim de haftaya prş,cinsiyeti öğrenirsek yazalım mutlaka:)
Aynen canım bende ilkinde hep erkek istemiştim oğlum oldu. Bunda da hayırlısı ile Allah tan kız istiyorum. Onun taktiri tabii. İkisi de evlat sonuçta. Allah gönlümüze göre versin. Bu arada hakkımız varsa helal olsun canım...Sanki beni anlatmışsın ben de 29 yaşındayım bir oğlum var sağlıkla hayırlısıyla bir de kız istiyorum ama herkesin alışveriş isteği bende yok çünkü ilkinde fazlasıyla yaptım :) ama dr bir kız desin hemen alışverişe koşcam Ayrıca bildiğim bir şeyi aktarayım -ki hurafe değildir- erkek veya kız bebek istemek günah ya da kötü bir şey değildir Sadece duanızda hayırlısıyla deyin ve Rabbim hayırlısını en iyi sen bilirsin deyin Ve ısrarcı olmayın Zekeriya Peygamberin (as) de erkek evlat duası var ben ilk gebeliğimde eşimin erkek istediğini bildiğim için özellikle sabah namazlarımdan sonra elimi karnıma koyup AIlah'ım her şeyi bilen sensin karnımdakini de tek bilen sensin sen ol dersin her şey oluverir karnımdakine de Ol de bir oğlum olsun sağlıkla sıhhatle hayırla gelsin hakkımda hayırlısını sen bilirsin diye dua ettim isteğiniz varsa dua edin sonra ne gelirse başımız gözümüz üstüne sanki duada sınır varmış gibi davranıyoruz karşınızdaki sizin yaradanınız tek dostunuz tek dayanağınız sağlık sıhhatle sınırlı kalmayın konuşun onunla hayırlısıyla isteyin bak görün hayatınızda neler değişecek çok uzun oldu sanki hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?