2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Canım doktoruna gittiğinde bildir mutlaka,renk sarı yeşile dönük olunca iltihap olabiliyor,bolca su tüket,bende de aynı durum vardı,su çok tüketemedim maalesef fazlası midemi bulandırınca ilk başlarda o yüzden kısa süreli bi ilaç tedavisi uyguladı doktorum,şuan sıkıntım yok çok şükür

Canım benim de ağriyo bastirinca degil ama normalde de agriyo, aşırı şiddetli değil ama. Netten okuduğum kadaryla rahim büyüğü içinmiş
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bide bend hemen hemen 1haftadır afedersin idrarimi yaparkende kasığımda şiddetli ağrı oluyo insaAllah normaldır

Bi oglum olmasini cok istemistim ilk bebegum oglan olunca okadar sevinmistimki ama 18, haftada kaybettim onu simdi kiz olmus erkek olmus hic onemi yok yeterki saglikli olsn
Doğru söylüyorsun canım. Onların sağlığı herşeyden önemli... Allah kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah... Allah hiç birimize acılarını göstermesin...

Sağol canim yeşile dönük değil ama yine de korkuyorum söyleyim mutlaka. Ben de bol su içmeye çalışıyorum canm çünkü sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. En iyi yolu su içmekmis.

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın bide bend hemen hemen 1haftadır afedersin idrarimi yaparkende kasığımda şiddetli ağrı oluyo insaAllah normaldır
Canım nette rahim büyüdüğü için oradaki kaslar geriliyomus ve agriyomus kasık ve bel ağrısı normal yazıyo. Anneme de sordum o da normal diyo. Idrar konusuna gelince mutlaka bi idrar tahlili yaptrmani öneririm canm. Benim başıma çok sık gelen bi durum.

P pnr88dd ne kadar güzel bir konuya değinmissin canım çok sevindim bunu konuşmamıza ben hamile değilken de okumaya başlamıştım yavaştan. .

yussem önerileriniz için çok teşekkürler kesinlikle değerlendirecek

Ben de "çocukların anormallikleri" adli kitabi tavsiye ediyorum okuduklarım arasından içeriğinde; öfke kontrolünden tırnak yemeye tuvalet eğitimine kadar bir çok şeyin belirti-teşhis-tedavi şeklinde anlatılmış bir psikoloji kitabı.

Tamam canım benim çok saol :*

Sağol canim yeşile dönük değil ama yine de korkuyorum söyleyim mutlaka. Ben de bol su içmeye çalışıyorum canm çünkü sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyo bende. En iyi yolu su içmekmis.

ahh ahh o enfeksiyonlar maalesef gebelik öncesinde de beni hiç bırakmadığı için korkulu rüyam :) bana doktorum maflor isminde bitkisel bir ilaç önermişti,gebelikten önce kullanıyordum,hala da devam ediyorum bebeğe ve gebeliğe hiç bir zararı yokmuş,özellikle genital bölge enfeksiyonlarına karşı koruyormuş,probiyotik içerikli..Bir de doktorum tuvalet sonrası özel bölgemi sirkeli suyla yıkamamı tavsiye etmişti,aklında olsun

arkadaşlar dini konularda hamilelik ve sonrası dönemlerde dikkatinizi çekebilecek çok güzel bir kitap da ben buldum, ismi "SÜNNET PEDAGOJİSİ" bunun ergenlik falan versiyonları var. Efendimiz nasıl davranırdı adım adım anlatıyor hadisler ışığında. ayrıca facebook ve twitterdan da takip edebilirsiniz çok güzel paylaşımlar var.

Sanki beni anlatmışsın ben de 29 yaşındayım bir oğlum var sağlıkla hayırlısıyla bir de kız istiyorum ama herkesin alışveriş isteği bende yok çünkü ilkinde fazlasıyla yaptım :) ama dr bir kız desin hemen alışverişe koşcam Ayrıca bildiğim bir şeyi aktarayım -ki hurafe değildir- erkek veya kız bebek istemek günah ya da kötü bir şey değildir Sadece duanızda hayırlısıyla deyin ve Rabbim hayırlısını en iyi sen bilirsin deyin Ve ısrarcı olmayın Zekeriya Peygamberin (as) de erkek evlat duası var ben ilk gebeliğimde eşimin erkek istediğini bildiğim için özellikle sabah namazlarımdan sonra elimi karnıma koyup AIlah'ım her şeyi bilen sensin karnımdakini de tek bilen sensin sen ol dersin her şey oluverir karnımdakine de Ol de bir oğlum olsun sağlıkla sıhhatle hayırla gelsin hakkımda hayırlısını sen bilirsin diye dua ettim isteğiniz varsa dua edin sonra ne gelirse başımız gözümüz üstüne sanki duada sınır varmış gibi davranıyoruz karşınızdaki sizin yaradanınız tek dostunuz tek dayanağınız sağlık sıhhatle sınırlı kalmayın konuşun onunla hayırlısıyla isteyin bak görün hayatınızda neler değişecek çok uzun oldu sanki hakkınızı helal edin

canım dr daydım çok ıyı hersey doktor dalga bıle gectı mıde bulantım bıttigi için endıselendım dıye:) sende uzme kendını..asıl bu daha buyuk zarar bebeklerımıze Allah korusun hepsını

Gunaydin aynen canim sicacik yatagi birakio gitnk hala tansiyonla ugrasiyorum halsizlij hat safhada mide bulantisi ilacimida yuttum simdibduserim yola
O offffff öf ki ne öf :) yapacak bir şey yok... Kızlar bilgusi olan calisamaz raporu nedir bana söyleyebilir mi? Ben bu raporu alunca her hakkımı alabilecek miyim? Daha sonraki is hayatımı etkiler mi?

Aynen canım bende ilkinde hep erkek istemiştim oğlum oldu. Bunda da hayırlısı ile Allah tan kız istiyorum. Onun taktiri tabii. İkisi de evlat sonuçta. Allah gönlümüze göre versin. Bu arada hakkımız varsa helal olsun canım...

ben cin takvimine inanıyorum. Niye oyle diyosunuz ki. Cinliler tıp konusunda baya ileri. Bu takvim de yuzyıl oncesinden beri kullanılıyor. Ki o zaman kralicelerin karnındaki cocuga buyu bile yapıyorlar cinsiyet degistirmek icin. Dogru bakarsanız bence tutma olasılıgı fazla. He ama tabi ki kesin diye bi sey hicbi zaman yok. Tahminler belli bi yuzdenin üstüne hicbi zaman cıkamaz. Allah bilir. Ama karın seklinden ne yiyip ne ictiginden daha guvenilir buluyorum cin takvimini.
Bana herkes kızın olcak diyor. Kızıma arkadas olması acısından ben de oyle istiyorum aslında. Ama erkekte de aklım kalmıyo degil. Hayırlısı olsun artık..

Benim cin takvimine gore erkek cikiyor. Bende ilk gunden bu yana hep oglusum diye seviyorum. Herkese kabul ettirmisim bugun annem tel.de konusurken kucuk adam napiyor diyor.hic kizmis gibi gecmiyor aklimdan kalbimden. Evladin kizi erkegi olmaz Allah gonlumuzdekini hayirlusiyla nasip etsin

kızlar göbeklerınız nasıl benım en basından berı şişik :) suandada altıaylık gıbı. sızlerı merak ettım bı bendemı boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…