2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar günaydın. 12+1 den merhaba hepinize. Ya doktorum 11 +5 te yorum yapmadı demiştim ya cinsiyet için acaba daha küçük diye göremedi mi aklıma takıldı. Yoksa kız diye göstermedi mi. Ayy ne taktım şu cinsiyete ya

eşimle de tartıştık dün gece bu sebepten. Ben ona sormadan randevu formu doldurdum netten. O da yeni gittik bari bi iki hafta geçsin bana sormadan neden alıyosun randevu diye fazla tepki verdi. O kızınca bende kızdım küstüm boşyere.

dün gece yüz vermedim de bugün acaba haklımı demeye başladım

Evet canım o kadar hasta küçücük odalarda bekletiliyo,ilk gittiğimde çiğdem hanıma gittik öylesine seçip gittim maksat ilk testleri yaptırmaktı.Hiç memnun kalmadım zaten.Kalbini duymayı çok istiyordum özel aksarayda Zeki beye gittik Doktoru da görmüş olalım dedik :) onu da eşim beğenmedi,"bu ne ya hiç bişey söylemiyo" dedi. üçüncü çocuğundada aynı hastanedeysen süper o zaman tekrardan Hilal hanıma dönebilirim.içim rahat etti sağol canım.Ense kalınlığına burun kemiğine bakıldı mı bide ikili test yaptıracakmısın aynı döneme denk geliyoruz belki karşılaşırız :)

meraba canım,sanırım eşin haklı.sevinciniz ortak olduğu için bebişle ilgili her türlü kararı birlikte almanızı isteyebilir benim eşim öyleydi.tek başıma hayal bile kurmamı kıskanırdı,canım yavrum desem alınırdı canım yavrumuz demeliymişim :)
aslında kısa aralıklarla ultrasonda bebeğe bakmak sanıldığı gibi zararsız değilmiş.yurt dışında 3-5 defa ancak bakılırmış.sebebi ise ses dalgasıyla da çalışsa bu ultrasonlar bebeğin çoook hassas cildine zarar verebiliyormuş.zor olsa da biraz daha sabret cinsiyetini öğrenmek için.bu haftalarda belli olması biraz zor gibi.güvenilirde olmaz.

Kizlar dun bebegim ve biz dergisine abone oldum. Ayrica ayse oner in hamilelik dogum ve bebek bakim adlu kitabini aldim.kitapta bebege nasil vucut esneme hareketleri yaptiracagimiz resimli anlatilmis. Hamileyken nasil ayakkabi giyerize kadar butun detaylar resimli anlatilmis. Icindende emzirme cd si cikiyor. Sizin takip ettiginiz yada okudugunuz onerebileceginiz kitaplar var mi

evet canım arada uyutuyor ağzımda uyusma yokta kuruluk oluyo ben sabah aksam birer tane aliyorum
Ben de 1,5aydır sabah akşam içtim geçen hafta doktorum sadece akşam yatmadan iç dedi,,bakalım haftaya gittiğimde bıraktıracak mı?Biraz halsizlik yaptı bende,,haftaya da ikili taramam var,,Allah yardımcımız olsun inş.

Yaaa benmde bulantım baya azaldı,niye diye merak ediyodum bi yandanda 3 ay bitiyor artık geçiyodur dedim :) bi ilaç yazdıda onuda çok içmedim bulantı için,demekki progestan kesmiş bulantıyı ve akşam içmeyi unuttum sabah çok midem bulandı :) bana içerdede kan birikintisi var demişti bakalım geçtimi,kanamayıda vücut yapıyormuş ağır kaldırmakla ilgisi yok demişti

Hepimiz cinsiyetleri merak etmeye başlamışiz galiba :) benim de üstümde büyük bu baskı var kızlar sormayın iki güne bi cinsiyeti belli oldu mu diye soranlar var. KayınValidem arayip diğerleri tutturamadi bakalım sıra sende diyor :) :) eşim sürekli kızım diye seviyor bir kere oğlum dediğini duymadım. Ben de psikolojik olarak etkileniyorum bunlardan yoksa benm için farkeden bsy olmayacak ve o kdr merak da etmezdim aslında. Bana Çin takvimi rus takvimi biyolojik takvim erkek diyor ben de merak edip baktm ama kızlar inanmayin tutmayan öyle çok kişi var ki. Hepimizin de gönlünden geçen hayırlı ise olsun. Değilse olmasın. Aminn

selam kızlar 2 saat sonra dr gidicem devlete 2li test yapılcak galiba inşallah hayırlı haberler verir doktor belki cinsiyetini de ögreniriz tabi bebeişim hala benimleyse inşallah dua edin kızlar allah yardımcısı olsun tüm anneciklerin

benim gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı olsun :) bu kontrolde olmazsa 4–5 haftaya öğreniş oluruz heralde :)
Öyle canim hayırlisı inşaAllah benimde esim kaynanam pek bi merakli erkek bebeğe ama ben hep ruyalarimda kız cocuğu görüyorum ne diyim hersey nasib kısmet :)

kızlar gribim çok ağırlaştı... başka bi doktora randevu aldım... saat 4te gidecem... umarım her sey yolundadır... kendinize dikkat edin grip olmamaya özen gösterin...

kızlar gribim çok ağırlaştı... başka bi doktora randevu aldım... saat 4te gidecem... umarım her sey yolundadır... kendinize dikkat edin grip olmamaya özen gösterin...
Geçmış olsun canim bende grip olmaktan çok korkuyorum benımde eşim grip olmuş

Öyle canim hayırlisı inşaAllah benimde esim kaynanam pek bi merakli erkek bebeğe ama ben hep ruyalarimda kız cocuğu görüyorum ne diyim hersey nasib kısmet :)
Evet canım,haftaya haberdar edersin öyleyse cinsiyet hakkında hangi şehirdesin bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…