Evet canım o kadar hasta küçücük odalarda bekletiliyo,ilk gittiğimde çiğdem hanıma gittik öylesine seçip gittim maksat ilk testleri yaptırmaktı.Hiç memnun kalmadım zaten.Kalbini duymayı çok istiyordum özel aksarayda Zeki beye gittik Doktoru da görmüş olalım dedik :) onu da eşim beğenmedi,"bu ne ya hiç bişey söylemiyo" dedi. üçüncü çocuğundada aynı hastanedeysen süper o zaman tekrardan Hilal hanıma dönebilirim.içim rahat etti sağol canım.Ense kalınlığına burun kemiğine bakıldı mı bide ikili test yaptıracakmısın aynı döneme denk geliyoruz belki karşılaşırız :)İyi akşamlar canım. Doktorun ilgisi çok iyi hastanede iyi iki çocuğumun doğumunuda orda yaptım. Sen devlette hangi doktora gidiyorsun. Ben Sevilay Hanım'a gittim doktor çok iyi ama eşim giremediği için ve 4 5 hastayı birlikte aldıkları için özele gidiyoru m.
Kızlar günaydın. 12+1 den merhaba hepinize. Ya doktorum 11 +5 te yorum yapmadı demiştim ya cinsiyet için acaba daha küçük diye göremedi mi aklıma takıldı. Yoksa kız diye göstermedi mi. Ayy ne taktım şu cinsiyete ya
eşimle de tartıştık dün gece bu sebepten. Ben ona sormadan randevu formu doldurdum netten. O da yeni gittik bari bi iki hafta geçsin bana sormadan neden alıyosun randevu diye fazla tepki verdi. O kızınca bende kızdım küstüm boşyere.
dün gece yüz vermedim de bugün acaba haklımı demeye başladım
günaydın canımın içiGünaydın kizlarr
Ben de 1,5aydır sabah akşam içtim geçen hafta doktorum sadece akşam yatmadan iç dedi,,bakalım haftaya gittiğimde bıraktıracak mı?Biraz halsizlik yaptı bende,,haftaya da ikili taramam var,,Allah yardımcımız olsun inş.evet canım arada uyutuyor ağzımda uyusma yokta kuruluk oluyo ben sabah aksam birer tane aliyorum
Tam doğum tarihin ne acaba cnm,bende bi Çin takvimi uygulaması var genelde doğru çıkıyo,bana da erkek diyo,gönlümden kız geçiyo,gönlümdekini hayırlısıylan diliyorum,,benim çin takvimine göre kız canım ama sanırım bebeğimiz erkek doktor %85 erkek dedi. :)
Yaaa benmde bulantım baya azaldı,niye diye merak ediyodum bi yandanda 3 ay bitiyor artık geçiyodur dedim :) bi ilaç yazdıda onuda çok içmedim bulantı için,demekki progestan kesmiş bulantıyıbende sabah 1 akşam 2 tane alıyordum canım bitince kanama durmuşsa bırakırsın de mişti. Benim bikere lekelenmem oldu sadece. Evet uyku yapıyor ama mide bulantısına da iyi geliyordu bende. Onu bıraktım ilk zamanlar bulantım çok olmuştu.
Hayırlı olsun inşallah eklerim tabi :)
benim gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı olsun :) bu kontrolde olmazsa 4–5 haftaya öğreniş oluruz heralde :)Aynen canım desene oğluşlarimiz geliyo :) tabi henüz belli deil ama beni görenler hep erkek diyo bakalim hayırlisı
Öyle canim hayırlisı inşaAllah benimde esim kaynanam pek bi merakli erkek bebeğe ama ben hep ruyalarimda kız cocuğu görüyorum ne diyim hersey nasib kısmet :)benim gönlümden kız geçiyor ama hayırlısı olsun :) bu kontrolde olmazsa 4–5 haftaya öğreniş oluruz heralde :)
Geçmış olsun canim bende grip olmaktan çok korkuyorum benımde eşim grip olmuşkızlar gribim çok ağırlaştı... başka bi doktora randevu aldım... saat 4te gidecem... umarım her sey yolundadır... kendinize dikkat edin grip olmamaya özen gösterin...
Evet canım,haftaya haberdar edersin öyleyse cinsiyet hakkındaÖyle canim hayırlisı inşaAllah benimde esim kaynanam pek bi merakli erkek bebeğe ama ben hep ruyalarimda kız cocuğu görüyorum ne diyim hersey nasib kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?