Bende hafif bi siskinlik var ya ne zaman sisicek merak etmiyor degilimkızlar göbeklerınız nasıl benım en basından berı şişik :) suandada altıaylık gıbı. sızlerı merak ettım bı bendemı boyle
Evet canım o kadar hasta küçücük odalarda bekletiliyo,ilk gittiğimde çiğdem hanıma gittik öylesine seçip gittim maksat ilk testleri yaptırmaktı.Hiç memnun kalmadım zaten.Kalbini duymayı çok istiyordum özel aksarayda Zeki beye gittik Doktoru da görmüş olalım dedik :) onu da eşim beğenmedi,"bu ne ya hiç bişey söylemiyo" dedi. üçüncü çocuğundada aynı hastanedeysen süper o zaman tekrardan Hilal hanıma dönebilirim.içim rahat etti sağol canım.Ense kalınlığına burun kemiğine bakıldı mı bide ikili test yaptıracakmısın aynı döneme denk geliyoruz belki karşılaşırız :)
evet canım testi var kromozom analizi tıbbı genetik poliiklinikleri yapıyor benim ilk çocugumdan sonra 2 düşügüm oldu araştırma yaptırdık sebeb nedir diye o sırada yaptırdık kandan baklıyo eşime bana 4.kromozomumuzda inversiyon yani dönme varmış kızımızdada var aynı şekilde (eşimle uzaktan akrabayız)taşıyıcıymışız yani çok önemli olmamakla birlikte bi ihtimal bebekte harhangi bi anamoli olurmu diye gebelik boyunca bütün testleri yaptırmamız önerildi.bu arada kızımız gayet saglıklı hiç bi rahatsızlıgı yok inşallah kardeşide onun gibbi saglıklı sıhatli ablası gbi akıllı bi bebek o lur hayırlısı artık bakalım. buarada düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması çıktı igne ve aspirin kullanıyorumhayırlısı olsun, sıkıntısız geçsin bu süreçler inşallah. sadece merak ettim bizdekromozom bozuklugu var demişşsin de, o nedir? bunun için bir test falan mı yaptırdınız, anlayamadım. :S
Benim göbeğim sanki çıktı ama elbiselerde pek belli değil normal gobek saniyo herkes. Ama sanırım bebeğim sol tarafimda çünkü solda bi şişkinlik hisediyorum ve karnimi hafif sıktığimda sağ iceri giriyo ama sol kaliyo.kızlar göbeklerınız nasıl benım en basından berı şişik :) suandada altıaylık gıbı. sızlerı merak ettım bı bendemı boyle
Benim göbeğim sanki çıktı ama elbiselerde pek belli değil normal gobek saniyo herkes. Ama sanırım bebeğim sol tarafimda çünkü solda bi şişkinlik hisediyorum ve karnimi hafif sıktığimda sağ iceri giriyo ama sol kaliyo.
Canım o bitkisel ilaci nerden bulabilirm. Çok sağol canm benmahh ahh o enfeksiyonlar maalesef gebelik öncesinde de beni hiç bırakmadığı için korkulu rüyam :) bana doktorum maflor isminde bitkisel bir ilaç önermişti,gebelikten önce kullanıyordum,hala da devam ediyorum bebeğe ve gebeliğe hiç bir zararı yokmuş,özellikle genital bölge enfeksiyonlarına karşı koruyormuş,probiyotik içerikli..Bir de doktorum tuvalet sonrası özel bölgemi sirkeli suyla yıkamamı tavsiye etmişti,aklında olsun
Canım bakma sen öylelerine o da aynı benim eltim gibiymis. Kendilerinn oğlu var kızı olmadı kaynvalidem ve kayinbabam da kız torun çok istiyo benim kızım olursa catlayacaklar. Allah fesat haset insanlardan korusun ne deyim. Ben kimseye inat olsun diye de bsy istemiyorum Allah ne hayrliysa onu nasip etsin öncelikle. Biz eşimle ikisine de çok sevinecegiz sonuçta ilk heyecanimz ilk kez tadacagiz bu güzel duyguyu.Sadece gönlümuz kız ister. Onu da Rabbim bilir. Ben en çok boyu kaç cm oldu hareket ediyo mu gittigmzde görecek miyiz hareketlerini cok merak ediyorum catliycam :) :) :)Cinsiyetini Bendee Cokkk merak ediyorum. Benim eşim kız diyo hep ve kız diye seviyo. Bende bekarken hep önce bi kızım olsun istemiştim. Kızım olsun istiyorum ama sağlıklı olsun da cinsiyet gerçekten önemli değil. Yanlız eltime gicik oldum ikide bir çok emin gibi senin bebeğin erkek diyo hep. Çarşıya gitmiş erkek bebek elbiseleri görmüş sana alacaktım diyo. İnsan bazen gicik olmuyor değil yani
Benim eltimin ikiz erkek cocu var ve iki yaşında kızı var. Durmadan hep diyo benim kızım tek gül diye sizinki erkek çünkü çok guzellesmisim filan. Gicik kapiyorum sağlıklı hayırlısı olsun demiyo da. Neyse yaa elalemi neyapcaz illa sinir bozacaklar. Bence en güzeli bebegimiz olcak çok heyecan verici. Rabbime binlerce şükür.Canım bakma sen öylelerine o da aynı benim eltim gibiymis. Kendilerinn oğlu var kızı olmadı kaynvalidem ve kayinbabam da kız torun çok istiyo benim kızım olursa catlayacaklar. Allah fesat haset insanlardan korusun ne deyim. Ben kimseye inat olsun diye de bsy istemiyorum Allah ne hayrliysa onu nasip etsin öncelikle. Biz eşimle ikisine de çok sevinecegiz sonuçta ilk heyecanimz ilk kez tadacagiz bu güzel duyguyu.Sadece gönlümuz kız ister. Onu da Rabbim bilir. Ben en çok boyu kaç cm oldu hareket ediyo mu gittigmzde görecek miyiz hareketlerini cok merak ediyorum catliycam :) :) :)
iyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Üzme kendini cennette bir melegin var. İnşallah yine bebeklerin olur bu duyguyu yine yaşarsıniyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
Allah'ım sabır versin canım.. Herşeyin hayırlısı olsun Rabbim en yakın zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın...iyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
Cok uzuldum canim Allah sabirlar versinbirmcanım: 37447966 .!.:iyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
Kizlar dun bebegim ve biz dergisine abone oldum. Ayrica ayse oner in hamilelik dogum ve bebek bakim adlu kitabini aldim.kitapta bebege nasil vucut esneme hareketleri yaptiracagimiz resimli anlatilmis. Hamileyken nasil ayakkabi giyerize kadar butun detaylar resimli anlatilmis. Icindende emzirme cd si cikiyor. Sizin takip ettiginiz yada okudugunuz onerebileceginiz kitaplar var mi
Merhaba canım ben de bebeğinizi beklerken sizi neler bekler isimli kitabı aldım onu okuyorum tavsiye ederimKizlar dun bebegim ve biz dergisine abone oldum. Ayrica ayse oner in hamilelik dogum ve bebek bakim adlu kitabini aldim.kitapta bebege nasil vucut esneme hareketleri yaptiracagimiz resimli anlatilmis. Hamileyken nasil ayakkabi giyerize kadar butun detaylar resimli anlatilmis. Icindende emzirme cd si cikiyor. Sizin takip ettiginiz yada okudugunuz onerebileceginiz kitaplar var mi
Rabbim sana sabır versin canım.İnşallah tez zamanda bebişlerini kucağına alırsın..Allahım yar ve yardımcın olsun...iyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
amin,çok teşekkür ederimbirmucide Allah sabir versin canim..
Allah razı olsun,çok sağolun,amin.Rabbim sana sabır versin canım.İnşallah tez zamanda bebişlerini kucağına alırsın..Allahım yar ve yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?