2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah sabır verısn canımı...İnsallah en yakın zamansa saglıklı bır bebegın olur.

teşekkür ederim,Allah nasıl hayırlı biliyorsa öyle yapsın artık .

Cok uzuldum canim Allah sabirlar versin((Allah kimseyi böyle imtihan etmesin..

Amin,Allah kimseye yaşatmasın

Allah'ım sabır versin canım.. Herşeyin hayırlısı olsun Rabbim en yakın zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

Amin,çok teşekkür ederim.Sizler de inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz.

Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Üzme kendini cennette bir melegin var. İnşallah yine bebeklerin olur bu duyguyu yine yaşarsın

Kolay değil ne yazık ki üzülmemek,elimde değil.daha 10 gün önce kalbini dinlerken,şimdi..Sadece karnımda değil hayatımda da boşluk bıraktı sanki.Amin,inşallah ben de anne olabilirim.

[xtable=border-color:#0aa8f7|bcolor:#ed07f5|796x518]
{tbody}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}yyyy{/td}
{td}hhhh{/td}
{td}lll{/td}
{td}şşş{/td}
{td}iiii{/td}
{td},,,,,,{/td}
{td}nnnnnn{/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td}zzzz{/td}
{td}xxxxx{/td}
{td}cccc{/td}
{td}cvvv{/td}
{td}vbbb{/td}
{td}nnm{/td}
{td}mmmm{/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td}
{/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{tr}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{td} {/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Deneme!!!

Canım benim kıyamam Allah (cc) sabır versin ben de bir bebeğimi düşükle kaybettim hayırlısıyla diğer bebeklerini kucağına aldığında bu acı neymiş ki Rabbim dağmuş kokusunu aldığım evlatlarımı korusun deyip o acıyı buruk bir anı olarak hatırlayacaksın inşallah Allah sana acını mutlulukla unutturacak evlatlar nasip etsin

kızlar göbeklerınız nasıl benım en basından berı şişik :) suandada altıaylık gıbı. sızlerı merak ettım bı bendemı boyle
yani daha 3 aylık olunca karın bir tuhaf geliyor çok kilo almaktan korkuyorum canım. Sabah hiçbişey yok akşam bildiğin 5 aylık :)

rabbim yardımcın olsun canım, demekki hamile kalabiliyorsun ömrü bu kadarmış yavrucağın sen elinden geleni yapmışsın Rabbimin vardır bir bildiği. Hayırlı sağlıklı bir bebişe sahip olman duasıyla

Kızlar yeni birşey öğrendim. Pırasa bağırsakları çalıştırıyor, kalsiyum deposu, yanında havuçla a vitamini desteği bir de kabak ekledik mi vitamin kaynağı. Ben iki keredir yiyorum midem çok rahatladı. Biraz gaz yapabilir ama kabızlığa çok iyi geliyormuş. Bende de işe yaradı
bir de yumurta bebişi koruyormuş bilginiz olsun

Kızlar biz geldik oglusumla.. doktr amcamiz tahminde bulundu. . Erkek dedi hosgelir sağlıklı olsun da dedim.. ama hoşuma gitti. Maşallah yavruma. Ama doktorgunu yanlus hesapladi sanırım bugün 11+2 olduk doktor 10 +3 dedi canimi sıktı. Niye o kadar geri hesapladi ki

Hayırlı olsun canım ultrasona göre değişiyor hesaplamalar canını sıkma sen. Rüya gördünmü sende. Merak işte

Çin takvimi ne diyo peki cnm?ben de doğum yapan ve hamile olan arkadaşlarıma yaptım nerdeyse hepsi tuttubirileri tutmasın diye baktım hep ama,,ıphone da bi uygulama vardı onu yapıyorum,,hayırlısı...

Çin takvimine göre benimde oğlum olacakmış :) ben hep bi kızım olsun isterdim ama rabbim sıhhat versinde kız erkek farketmez ikiside evlat sonuçta :)

ay ne güzel canım Allah bağşlasın ben erkek bebişlere bayılıyorum :)
ultrason kağıdında kaç yazıyo peki

Arıvrr cok sanslısın. Ben dr sordum cok erken dedı.
Bı yandan soylese bıle kesin demıcek. %60 desede 80 desede acaba dıcez zaten.saglıklı olsunlar da Allah korusun hepsinı

Arıvrr cok sanslısın. Ben dr sordum cok erken dedı.
Bı yandan soylese bıle kesin demıcek. %60 desede 80 desede acaba dıcez zaten.saglıklı olsunlar da Allah korusun hepsinı
Aynen ya ne kadar özeniyorum erkenden öğrenenlere. Ama farkediyoruz erken öğrenenler hep erkek :)

benmkinin de birinin iki diğerinin üç oğlu var.Benden çok merak ediyolar benmkini canm. hiç hayırlısı sağlklısı dediğni duymadım cinsiyeti ne diye sorma derdinde. Valla aynen dediğin gibi umrumda da değiller benim heyecanım mutluluğm bana yeter. sağlklı olsn hayırlı bi evlat olsun da inşallahh hepimizinki deee... Şükürler olsun...

canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda en hayırlısından bir bebiş daha nasip etsin canım benim.

ayy çok sağol canm benmm. ben de çok oluyor bu temizlğme falan çok dikkat etmeme rağmen hamilelikten önce de sürekli oluyodu hep antibiyotk kullanmak zorunda kalıyodum. şimdi olmasa bile doğumdan sonra inş. alırım kullanırım canımm.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HEPİMİZİN BEBEĞİNİ KORU. ONLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BİZE BAĞIŞLA. BİZE, VATANA HAYIRLI BİRER EVLAT OLSUNLAR. SEN BU DUYGUYU TATMAK İSTEYENLERE VE ANNELİĞİ,BABALIĞI HAKKIYLA YAPABİLECEK KİŞİLERE EN KISA ZAMANDA EN HAYIRLI HALİYLE BEBEKLERİNİ NASİP ET. SEN BİZİ FİTNE,HASET İNSANLARDAN UZAK ET. SEN HUZURUMUZU BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERME. EŞİYLE SORUNU OLAN ARKADAŞLARA BEBEKLERİNİ VASITA KIL, BU SAYEDE KALPLERİNİ BİRBİRİNE DAHA ÇOK ISINDIR, MUHABBETLERİNİ ARTIR. SEN HERKESİN GÖNLÜNDEKİLERİ BİLENSİN. #EĞER HAKKINDA HAYIRLI İSE# SEN KIZ İSTEYENE KIZ EVLAT, ERKEK İSTEYENE ERKEK EVLAT NASİP ET ONLARI DA BİZE HAYIRLI KIL. HAYIR GİBİ GÖRÜNÜP ŞER OLANDAN SANA SIĞINIRIZ. SEN KİMSEYİ BU GÜZEL DUYGULARDAN MAHRUM BIRAKMA. ŞÜPHESİZ SENİN GÜCÜN HER ŞEYE YETER. AMİN

Aminnnnn canim

Allah razı olsun amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…