Allah sabır verısn canımı...İnsallah en yakın zamansa saglıklı bır bebegın olur.
Cok uzuldum canim Allah sabirlar versin((Allah kimseyi böyle imtihan etmesin..
Allah'ım sabır versin canım.. Herşeyin hayırlısı olsun Rabbim en yakın zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın...
Çok üzüldüm rabbim sabır versin. Üzme kendini cennette bir melegin var. İnşallah yine bebeklerin olur bu duyguyu yine yaşarsın
teşekkür ederim,Allah nasıl hayırlı biliyorsa öyle yapsın artık .
Amin,Allah kimseye yaşatmasın
Amin,çok teşekkür ederim.Sizler de inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz.
Kolay değil ne yazık ki üzülmemek,elimde değil.daha 10 gün önce kalbini dinlerken,şimdi..Sadece karnımda değil hayatımda da boşluk bıraktı sanki.Amin,inşallah ben de anne olabilirim.
yani daha 3 aylık olunca karın bir tuhaf geliyor çok kilo almaktan korkuyorum canım. Sabah hiçbişey yok akşam bildiğin 5 aylık :)kızlar göbeklerınız nasıl benım en basından berı şişik :) suandada altıaylık gıbı. sızlerı merak ettım bı bendemı boyle
iyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
Iyi haberlerle döneriz inş cnm,hangi hastane??bende haftaya persembe gıdıcemm.. :)
Hayırlı olsun canım ultrasona göre değişiyor hesaplamalar canını sıkma sen. Rüya gördünmü sende. Merak işteKızlar biz geldik oglusumla.. doktr amcamiz tahminde bulundu. . Erkek dedi hosgelir sağlıklı olsun da dedim.. ama hoşuma gitti. Maşallah yavruma. Ama doktorgunu yanlus hesapladi sanırım bugün 11+2 olduk doktor 10 +3 dedi canimi sıktı. Niye o kadar geri hesapladi ki
Çin takvimi ne diyo peki cnm?ben de doğum yapan ve hamile olan arkadaşlarıma yaptım nerdeyse hepsi tuttuben cin takvimine inanıyorum. Niye oyle diyosunuz ki. Cinliler tıp konusunda baya ileri. Bu takvim de yuzyıl oncesinden beri kullanılıyor. Ki o zaman kralicelerin karnındaki cocuga buyu bile yapıyorlar cinsiyet degistirmek icin. Dogru bakarsanız bence tutma olasılıgı fazla. He ama tabi ki kesin diye bi sey hicbi zaman yok. Tahminler belli bi yuzdenin üstüne hicbi zaman cıkamaz. Allah bilir. Ama karın seklinden ne yiyip ne ictiginden daha guvenilir buluyorum cin takvimini.
Bana herkes kızın olcak diyor. Kızıma arkadas olması acısından ben de oyle istiyorum aslında. Ama erkekte de aklım kalmıyo degil. Hayırlısı olsun artık..
Kızlar biz geldik oglusumla.. doktr amcamiz tahminde bulundu. . Erkek dedi hosgelir sağlıklı olsun da dedim.. ama hoşuma gitti. Maşallah yavruma. Ama doktorgunu yanlus hesapladi sanırım bugün 11+2 olduk doktor 10 +3 dedi canimi sıktı. Niye o kadar geri hesapladi ki
Aynen ya ne kadar özeniyorum erkenden öğrenenlere. Ama farkediyoruz erken öğrenenler hep erkek :)Arıvrr cok sanslısın. Ben dr sordum cok erken dedı.
Bı yandan soylese bıle kesin demıcek. %60 desede 80 desede acaba dıcez zaten.saglıklı olsunlar da Allah korusun hepsinı
benmkinin de birinin iki diğerinin üç oğlu var.Benden çok merak ediyolar benmkini canm. hiç hayırlısı sağlklısı dediğni duymadım cinsiyeti ne diye sorma derdinde. Valla aynen dediğin gibi umrumda da değiller benim heyecanım mutluluğm bana yeter. sağlklı olsn hayırlı bi evlat olsun da inşallahh hepimizinki deee... Şükürler olsun...Benim eltimin ikiz erkek cocu var ve iki yaşında kızı var. Durmadan hep diyo benim kızım tek gül diye sizinki erkek çünkü çok guzellesmisim filan. Gicik kapiyorum sağlıklı hayırlısı olsun demiyo da. Neyse yaa elalemi neyapcaz illa sinir bozacaklar. Bence en güzeli bebegimiz olcak çok heyecan verici. Rabbime binlerce şükür.
canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda en hayırlısından bir bebiş daha nasip etsin canım benim.iyi akşamlar sevgili anneler.dün sabah itibariyle bebeğimi kaybettim.yani artık mayıs annesi olamayacağım.şimdiden onu özlüyorum.sabahları mide bulantısı ve ağrıları bile özledim.keşke haytta olsaydı da şikayet etmezdim artık hiç bir şeyden.ara ara kahverengi kanama geliyordu.son günlerde akıntıyla karışık kan vardı.önceki akşam kanama şiddetlendi ama hastanede acil de ultrason yoktu.arabamız olmadığı için ile de geçemedik.sabahı bekledik ama sabah da bebeğim düştü ve gördüm ne yazık ki.doktorum endişe yok demişti o günlerde.size tavsiyem umursayın kızlar.küçük kanamaları bile önemseyin.hiç bir şey bebeğinizden önemli değil.Allah sizi de tüm anne adaylarını da bebeğinize sağ salim kavuştursun.
ayy çok sağol canm benmm. ben de çok oluyor bu temizlğme falan çok dikkat etmeme rağmen hamilelikten önce de sürekli oluyodu hep antibiyotk kullanmak zorunda kalıyodum. şimdi olmasa bile doğumdan sonra inş. alırım kullanırım canımm.Rica ederim canım ne demek,eczaneden alıyorum ben,ellerinde olmayabiliyor ama getirtiyorlar,15 lik ve 30 luk olarak satılıyor,ben 30luk alıyorum 2 3 ay kullanıp bırakmamı söyledi doktorum bu ikinci kutum benimde sonra doktorun tavsiyesine göre ya devam ya bırakacağım,yalnız bunun vajinal ovul u da var o değil,ağızdan alınan günde bir defa..tabi doktoruna danış ne olur ne olmaz,benim doktorum sağolsun böyle alternatif şeyler öneriyor,çok sık olunca artık antibiyotik almak istemiyorum demiştim o da bunu tavsiye etmişti daha evvel de kullanmıştım yani..buarada fiyatı da 28 ya da 38 olması lazım..umarım işine yarar :)
Aminnnnn canimBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HEPİMİZİN BEBEĞİNİ KORU. ONLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BİZE BAĞIŞLA. BİZE, VATANA HAYIRLI BİRER EVLAT OLSUNLAR. SEN BU DUYGUYU TATMAK İSTEYENLERE VE ANNELİĞİ,BABALIĞI HAKKIYLA YAPABİLECEK KİŞİLERE EN KISA ZAMANDA EN HAYIRLI HALİYLE BEBEKLERİNİ NASİP ET. SEN BİZİ FİTNE,HASET İNSANLARDAN UZAK ET. SEN HUZURUMUZU BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERME. EŞİYLE SORUNU OLAN ARKADAŞLARA BEBEKLERİNİ VASITA KIL, BU SAYEDE KALPLERİNİ BİRBİRİNE DAHA ÇOK ISINDIR, MUHABBETLERİNİ ARTIR. SEN HERKESİN GÖNLÜNDEKİLERİ BİLENSİN. #EĞER HAKKINDA HAYIRLI İSE# SEN KIZ İSTEYENE KIZ EVLAT, ERKEK İSTEYENE ERKEK EVLAT NASİP ET ONLARI DA BİZE HAYIRLI KIL. HAYIR GİBİ GÖRÜNÜP ŞER OLANDAN SANA SIĞINIRIZ. SEN KİMSEYİ BU GÜZEL DUYGULARDAN MAHRUM BIRAKMA. ŞÜPHESİZ SENİN GÜCÜN HER ŞEYE YETER. AMİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...ALLAHIM SEN BU MÜBAREK GÜN HÜRMETİNE HEPİMİZİN BEBEĞİNİ KORU. ONLARI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE BİZE BAĞIŞLA. BİZE, VATANA HAYIRLI BİRER EVLAT OLSUNLAR. SEN BU DUYGUYU TATMAK İSTEYENLERE VE ANNELİĞİ,BABALIĞI HAKKIYLA YAPABİLECEK KİŞİLERE EN KISA ZAMANDA EN HAYIRLI HALİYLE BEBEKLERİNİ NASİP ET. SEN BİZİ FİTNE,HASET İNSANLARDAN UZAK ET. SEN HUZURUMUZU BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERME. EŞİYLE SORUNU OLAN ARKADAŞLARA BEBEKLERİNİ VASITA KIL, BU SAYEDE KALPLERİNİ BİRBİRİNE DAHA ÇOK ISINDIR, MUHABBETLERİNİ ARTIR. SEN HERKESİN GÖNLÜNDEKİLERİ BİLENSİN. #EĞER HAKKINDA HAYIRLI İSE# SEN KIZ İSTEYENE KIZ EVLAT, ERKEK İSTEYENE ERKEK EVLAT NASİP ET ONLARI DA BİZE HAYIRLI KIL. HAYIR GİBİ GÖRÜNÜP ŞER OLANDAN SANA SIĞINIRIZ. SEN KİMSEYİ BU GÜZEL DUYGULARDAN MAHRUM BIRAKMA. ŞÜPHESİZ SENİN GÜCÜN HER ŞEYE YETER. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?