2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)
Hımm insaAllah bi sonraki randevunda söyler canım bakalim benimki yarin ne diycek kesin söyliycekmi?

Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)
Canım benimki tahmin ettide ne oldu sanki. Sana hikayemi anlatayım. Dün sezeryan sonrası normal doğum için başka Dr gittim. Tabiki olmaz dedi neyse. Cinsiyet tahmini dedim erkeğe benziyor dedi. Bebeğim öyle hareketliydiki hatta teyzesi el salladı Dr da söyledi. Sonra bugün kendi Dr uma gittik sağlığı çok şükür iyiydi. Bu seferde bayağı esnedi yavrum maşallah çok hareketli. Kendi Dr kıza benziyor dedi 16. Haftayı bekleyelim dedi. Yanılabiliriz dedi. Neyse canım yani 16. Haftayı sabırla bekleyelim derim ben.

Ayy sen de haklısın canım öyle bi erkek bi kız deyince de kötü olur aslında bekleyip net olarak öğrenmek en güzeli. Benim randevum 3 aralikta o zaman 18 haftalik oluyo o zamana kadar catlarim ben. On gün sonra falan baska doktora gitsem mi diyorum 15+3 oluyo o zaman. Belli olurmu ki acaba :)

On sekizde gittiginde kesin ogrenirsin eğer gösterirse. Simdi gitsen bi tahminde bulunsada kesin değil dicek zaten. Ne bilim bi yandansa bi ayda beklemek çok zor cooook

Kendi Dr git bence canım kafanı boşuna karıştırma. Randevu tarihini öne alamıyor musun ki. Çünkü çok var daha. Benim Dr 4 hafta sonra defi eşimle aşağıya indik ben 29 Kasım diyorum eşim 2 Aralık diyor neyseki 29 kasımı kabul etti.

Iyi aksamlar kizlarr bnde guzel haberlerle geldim....12+3olduk bugun ikili testcicun gttim ense kalinligi burun olcusu hersey normalmis kanda verdim.kuzum kipir kipirdi gozlerim doldu gene.ve yuzde 90 kiz dedi.emin konustu bukadar erken soyliycegini dusunmemistik esimle...cok mutluyum.allaha sukur...iyi aksamlar

Allah tamamına erdirsin canım mutluluğun daim olsun

Canım ne güzel haberlerle gelmişsin gözün Aydın...Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın minişiniiii

Merhaba Mayıs anneleri, biz de aranıza katıldık.. Umarım herkes için sağlıklı, huzurlu ve sorunsuz bir hamilelik dönemi olur.. Doktorumuzun tahminine göre 13+1 iz bugün, en son 11+5'de gittik doktora, hoplayıp zıplıyorduk, el salladı annesine minik.. Umarım şu anda da iyidir bebeklerimiz, keyifleri yerindedir.. Eskişehir'de Medline Hastanesine gidiyorum, doktorumdan çok memnunum, çok pozitif ve işini güzel yapan bir kadın.. 2'li tarama testi yaptırdım düşük risk grubundayız 3'lü ve 4'lü testleri yaptırma taraftarı değiliz, eşimle ortak kararımız bu yönde bakalım ne olacak.. Hamileliğin başından beri sorunsuz gidiyoruz şükür, 3 kilo aldık, bulantı ve kusmamız hiç olmadı, balık dışında bütün gıdaları alıyoruz da.. Yorgun hissetmemiz dışında bir sıkıntımız yok, birbirimizi özlüyoruz minik yavrumla.. Tekrardan hepinize sağlıklı bir hamilelik ve güzel doğumlar diliyoruz.. Minik bebişleri öpüyoruz..

Hadı hayırlı uğurlu olsun canımm kızı olacakları duyunca da imreniyorum nedense, ne güzel doktorlar var vallaaaa erkenden söylemiş :)

Kızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı

Bence bi hastaneye git canım inşallah bişey olmaz..

Canım hastaneye git veya doktorunu ara kendini sıkma

canim doktorunuda bi ara bilgi al istersen..aglama daha cok strest yapma Allah'a emanetler bisey olmaz insAllah..ama dok gorunmekde fayda var..

Canım evde bi dk bile durma hastaneye git doktora bi görün. Rabbim korusun seni de bebeğini de inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…