- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Hımm insaAllah bi sonraki randevunda söyler canım bakalim benimki yarin ne diycek kesin söyliycekmi?Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)
Iyimis canım inş benimde öyle olurBen cuma kan vermiştim sonuç pazartesi çıktı canım. Iki günde yani.
Canım benimki tahmin ettide ne oldu sanki. Sana hikayemi anlatayım. Dün sezeryan sonrası normal doğum için başka Dr gittim. Tabiki olmaz dedi neyse. Cinsiyet tahmini dedim erkeğe benziyor dedi. Bebeğim öyle hareketliydiki hatta teyzesi el salladı Dr da söyledi. Sonra bugün kendi Dr uma gittik sağlığı çok şükür iyiydi. Bu seferde bayağı esnedi yavrum maşallah çok hareketli. Kendi Dr kıza benziyor dedi 16. Haftayı bekleyelim dedi. Yanılabiliriz dedi. Neyse canım yani 16. Haftayı sabırla bekleyelim derim ben.Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)
Ayy inşallah canım söylesinler artıkk :)Hımm insaAllah bi sonraki randevunda söyler canım bakalim benimki yarin ne diycek kesin söyliycekmi?
Ayy sen de haklısın canım öyle bi erkek bi kız deyince de kötü olur aslında bekleyip net olarak öğrenmek en güzeli. Benim randevum 3 aralikta o zaman 18 haftalik oluyo o zamana kadar catlarim ben. On gün sonra falan baska doktora gitsem mi diyorum 15+3 oluyo o zaman. Belli olurmu ki acaba :)Canım benimki tahmin ettide ne oldu sanki. Sana hikayemi anlatayım. Dün sezeryan sonrası normal doğum için başka Dr gittim. Tabiki olmaz dedi neyse. Cinsiyet tahmini dedim erkeğe benziyor dedi. Bebeğim öyle hareketliydiki hatta teyzesi el salladı Dr da söyledi. Sonra bugün kendi Dr uma gittik sağlığı çok şükür iyiydi. Bu seferde bayağı esnedi yavrum maşallah çok hareketli. Kendi Dr kıza benziyor dedi 16. Haftayı bekleyelim dedi. Yanılabiliriz dedi. Neyse canım yani 16. Haftayı sabırla bekleyelim derim ben.
On sekizde gittiginde kesin ogrenirsin eğer gösterirse. Simdi gitsen bi tahminde bulunsada kesin değil dicek zaten. Ne bilim bi yandansa bi ayda beklemek çok zor cooookAyy sen de haklısın canım öyle bi erkek bi kız deyince de kötü olur aslında bekleyip net olarak öğrenmek en güzeli. Benim randevum 3 aralikta o zaman 18 haftalik oluyo o zamana kadar catlarim ben. On gün sonra falan baska doktora gitsem mi diyorum 15+3 oluyo o zaman. Belli olurmu ki acaba :)
Kendi Dr git bence canım kafanı boşuna karıştırma. Randevu tarihini öne alamıyor musun ki. Çünkü çok var daha. Benim Dr 4 hafta sonra defi eşimle aşağıya indik ben 29 Kasım diyorum eşim 2 Aralık diyor neyseki 29 kasımı kabul etti.Ayy sen de haklısın canım öyle bi erkek bi kız deyince de kötü olur aslında bekleyip net olarak öğrenmek en güzeli. Benim randevum 3 aralikta o zaman 18 haftalik oluyo o zamana kadar catlarim ben. On gün sonra falan baska doktora gitsem mi diyorum 15+3 oluyo o zaman. Belli olurmu ki acaba :)
Evet canım 1. sayfada, tamam ekliyorum..dilara liste yı nerden goruyoruz en bastakımı.
benımkınıde eklermısın izmir 30 sat 11.08.2014 18.05.2015
Allah tamamına erdirsin canım mutluluğun daim olsunIyi aksamlar kizlarr bnde guzel haberlerle geldim....12+3olduk bugun ikili testcicun gttim ense kalinligi burun olcusu hersey normalmis kanda verdim.kuzum kipir kipirdi gozlerim doldu gene.ve yuzde 90 kiz dedi.emin konustu bukadar erken soyliycegini dusunmemistik esimle...cok mutluyum.allaha sukur...iyi aksamlar
Saol canımKizlar
Evet canım 1. sayfada, tamam ekliyorum..
Canım ne güzel haberlerle gelmişsin gözün Aydın...Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın minişiniiiiIyi aksamlar kizlarr bnde guzel haberlerle geldim....12+3olduk bugun ikili testcicun gttim ense kalinligi burun olcusu hersey normalmis kanda verdim.kuzum kipir kipirdi gozlerim doldu gene.ve yuzde 90 kiz dedi.emin konustu bukadar erken soyliycegini dusunmemistik esimle...cok mutluyum.allaha sukur...iyi aksamlar
Hadı hayırlı uğurlu olsun canımm kızı olacakları duyunca da imreniyorum nedense, ne güzel doktorlar var vallaaaa erkenden söylemiş :)Iyi aksamlar kizlarr bnde guzel haberlerle geldim....12+3olduk bugun ikili testcicun gttim ense kalinligi burun olcusu hersey normalmis kanda verdim.kuzum kipir kipirdi gozlerim doldu gene.ve yuzde 90 kiz dedi.emin konustu bukadar erken soyliycegini dusunmemistik esimle...cok mutluyum.allaha sukur...iyi aksamlar
Bence bi hastaneye git canım inşallah bişey olmaz..Kızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
Canım hastaneye git veya doktorunu ara kendini sıkmaKızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
canim doktorunuda bi ara bilgi al istersen..aglama daha cok strest yapma Allah'a emanetler bisey olmaz insAllah..ama dok gorunmekde fayda var..Kızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
Canım evde bi dk bile durma hastaneye git doktora bi görün. Rabbim korusun seni de bebeğini de inşllahKızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?