Esinde nasil bi cahilliktir hemn hastaneye gitmn gerek kanama ve bel agrisi iyi bisevdegil allah korusunndusuk yapiu olabilirsnKızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
Gunaydinn kizlar
GÜnaydınnn herkeseGunaydinnn
Kizlar ikili tarama testin de kan istediler mi cuma kontrolum var bir de beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayiliyorum
Canım iki doğum arası kaç yıl bende sezeryan sonrası normal istiyorum ama hiçbir doktora söylemedim henüz olmaz diye birşey yok yapan çok kişi var doktorun güvenilirse çok ısrar edince yaparlar normal doğum bizim hakkımız . Ssvd diye bir grup var orada normal doğum hikayelerini ve doktor listesini bulabilrsin .Hemen vazgeçme derim ben.HAkkımızda hayırlısı olsun hangisi bizim için iyiyse o olsun diyorum hep.Canım benimki tahmin ettide ne oldu sanki. Sana hikayemi anlatayım. Dün sezeryan sonrası normal doğum için başka Dr gittim. Tabiki olmaz dedi neyse. Cinsiyet tahmini dedim erkeğe benziyor dedi. Bebeğim öyle hareketliydiki hatta teyzesi el salladı Dr da söyledi. Sonra bugün kendi Dr uma gittik sağlığı çok şükür iyiydi. Bu seferde bayağı esnedi yavrum maşallah çok hareketli. Kendi Dr kıza benziyor dedi 16. Haftayı bekleyelim dedi. Yanılabiliriz dedi. Neyse canım yani 16. Haftayı sabırla bekleyelim derim ben.
Hayırlı olsun canım darısı başımıza sıra geldi isim bulmaya :)Iyi aksamlar kizlarr bnde guzel haberlerle geldim....12+3olduk bugun ikili testcicun gttim ense kalinligi burun olcusu hersey normalmis kanda verdim.kuzum kipir kipirdi gozlerim doldu gene.ve yuzde 90 kiz dedi.emin konustu bukadar erken soyliycegini dusunmemistik esimle...cok mutluyum.allaha sukur...iyi aksamlar
Kızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
Kızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
Ah bu kaynanalar takmamak lazım aslında boşver sinirlenmeye değmez ne yaptı kiiGünaydın kızlar nasılsınız.. ben bugün çok sinirliyim dünden kalmayım sanırım... ne zaman kaynanaya gitsem stres doluyorum.. kendime gelemiyorum bi daha..
benimki şu an burda değil kızının yanında ama gelcekmiş bu hafta şimdiden tasası tuttu beni offffffGünaydın kızlar nasılsınız.. ben bugün çok sinirliyim dünden kalmayım sanırım... ne zaman kaynanaya gitsem stres doluyorum.. kendime gelemiyorum bi daha..
benimki 2haftadır yanımızda ve bakıcı bulamazsak 4 ayy kalacak oğluma bakıyor çünkü lafı sözü yok ama karı koca baş başa yaşamayı özledim yaabenimki şu an burda değil kızının yanında ama gelcekmiş bu hafta şimdiden tasası tuttu beni offffff
Bnde 10kadar uyusam keske 6 da ayaktayim ise gidyrmhayırlı sabahlar bayanlar
epeydir giremedim nette sorun vardı . hastane kayıtlarından aile hekimliğine hamile olduğum bildirilmiş kayda cagırdılar sabah 8de gittim kaydoldum kan değerımede baktılar iyi cıktı . sonrada geldım uyku tutmadı yoksa normalde 10a kadar uyuyorum :)
arkadaşım ne yaptın gittin mi doktora merak ettim haber veriri misinKızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?