2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Esinde nasil bi cahilliktir hemn hastaneye gitmn gerek kanama ve bel agrisi iyi bisevdegil allah korusunndusuk yapiu olabilirsn

Günaydın arkadaşlar aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hep beraber sonuna kadar gideriz bu yolda. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla bizde öğreniriz bende çok berak ediyorum.
Kizlar ikili tarama testin de kan istediler mi cuma kontrolum var bir de beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayiliyorum

Canım benim de tutuyordu ama yatarak aldırırsan az da yatarsan birşey olmaz bebişini düşün sakin ol birşeycik olmaz.

Canım iki doğum arası kaç yıl bende sezeryan sonrası normal istiyorum ama hiçbir doktora söylemedim henüz olmaz diye birşey yok yapan çok kişi var doktorun güvenilirse çok ısrar edince yaparlar normal doğum bizim hakkımız . Ssvd diye bir grup var orada normal doğum hikayelerini ve doktor listesini bulabilrsin .Hemen vazgeçme derim ben.HAkkımızda hayırlısı olsun hangisi bizim için iyiyse o olsun diyorum hep.

Hayırlı olsun canım darısı başımıza sıra geldi isim bulmaya :)

Canım durumun ne inşallah kötü birşey yoktur doktora gittin mii Hakkında hayırlıs olsun inşallah.

ne yaptın canım umarım kötü bişey yokturr....

Merhaba hanimlar; Bir kac gundur yazdiklarinizi takip ediyorum. Yazmak bugune kismetmis. Bende 13 haftalik hamileyim ve bir kizim olacagini ogrendim Allahin izniyle. Bu benim 2. hamileligim 21 aylik bir oglum var. Ilk hamileligimde ilk 3 ay dusuk tehlikesi nedeniyle surekli yattim. Progestan 20 hafta kullandim. Ayrica 15 gunde bir igne oldum. Cok sukur yavruma kavustum. Bu gebeligimde evdeki bebekle ilgilenmekten ne agri ne yorgunluk hissetmeye firsatim oluyor. Tek problemim asiri koku hassasiyeti ve mide bulantilari(( Sabir deyip sabrediyorum. Oncelikle progestan kullanan Anne adaylarina tecrubelerime dayanarak nacizane onerim ilaci bir anda kesmemeleri. Benim dr.um gunde uc tane kullandigim zaman yavas yavas azaltarak yaklasik iki hafta icerisinde biraktirmisti. Dr.unuza Bu konuda bir danisin derim. Sonucta disaridan vucuda verilen bir hormon Bu ilac. Sormakta fayda var Birde henuz cinsiyetini gostermeyen miniklerin anneleri kontrolden yaklasik yarim saat once mutlaka cikolata yiyin. Gorun bakin basil oynayip ziplayacak minikler. Bu dedigimde tecrubeyle sabittir 2 bebegimde de tuttu. Paylasmak ostedim sizlerle. Herkese sevgiler

Günaydın kızlar nasılsınız.. ben bugün çok sinirliyim dünden kalmayım sanırım... ne zaman kaynanaya gitsem stres doluyorum.. kendime gelemiyorum bi daha..
benimki şu an burda değil kızının yanında ama gelcekmiş bu hafta şimdiden tasası tuttu beni offffff

benimki şu an burda değil kızının yanında ama gelcekmiş bu hafta şimdiden tasası tuttu beni offffff
benimki 2haftadır yanımızda ve bakıcı bulamazsak 4 ayy kalacak oğluma bakıyor çünkü lafı sözü yok ama karı koca baş başa yaşamayı özledim yaa

hayırlı sabahlar bayanlar
epeydir giremedim nette sorun vardı . hastane kayıtlarından aile hekimliğine hamile olduğum bildirilmiş kayda cagırdılar sabah 8de gittim kaydoldum kan değerımede baktılar iyi cıktı . sonrada geldım uyku tutmadı yoksa normalde 10a kadar uyuyorum :)

Bnde 10kadar uyusam keske 6 da ayaktayim ise gidyrm

arkadaşım ne yaptın gittin mi doktora merak ettim haber veriri misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…