Çok tsk ederim canim. Çok şükür bende gördüm kuzumu insan bakmaya doyamiyor :)Cok sevindim canim.dun geldin aklima daha hic gorememisti gittimi doktora diye
Guzel haberlerini aldik seninde.masallah bebise
Çok tsk ederim çok şükür kuzum iyi hersey yolunda. Ben danimarka da kalıyorum. Ve burda toplam iki ultrason var ilki 13 haftalarda oluyor sağlık durumuna bakılıyor ve ikinci 20 haftalarda oluyor oda sağlık ve gösterirse cinsiyet. Ama ben daha sonra ozele gitmeyi düşünüyorum doğuma kadar ozlerimÖncelikle hayırlı olsun, mutlu haber aldığın için; ultrason aralıkları epey uzunmuş hangi ülkedesin?
Kesinlikle gitmelisin, süre cidden uzunmuşÇok tsk ederim canim. Çok şükür bende gördüm kuzumu insan bakmaya doyamiyor :)
Çok tsk ederim çok şükür kuzum iyi hersey yolunda. Ben danimarka da kalıyorum. Ve burda toplam iki ultrason var ilki 13 haftalarda oluyor sağlık durumuna bakılıyor ve ikinci 20 haftalarda oluyor oda sağlık ve gösterirse cinsiyet. Ama ben daha sonra ozele gitmeyi düşünüyorum doğuma kadar ozlerim
arkadaş ne sekız kasımmıs be gelmedı gıtttı. çok ozledımmmm çokkkk
Kızlar, bu ikili tarama testiyle ilgili bir şey soracağım.
okuduğum kadarıyla genellikle 13ncü haftadan sonra gidilmiş.
Benim randevum cuma günü yani 11+3 günlükken ikili tarama testi yaptıracağım. Bu haftalarda yaptıran var mı?
Saol canım1hafta sonra çıkiyo canim
Gozunaydin canim..Geldim kızlar. Iki li testimiz iyi çok şükür. Bebeğim de kıpır kipirdi yerinde duramiyordu maşallah. Cinsiyet falan söylemedi çok ısrar ettim yine söylemedi gıcık doktorum
Rica ederim canim benimSaol canım
bende 8 kasımda gidicem ama ikili teste ordan göreceğim bebeğimi bende sonuç çıkıncada kendi doktoruma 12+3 te ikili testim olacak bakalım ne kadar büyümüş benim yavrum
Valla bana sadece tok gel dedi . Ben de dedimki iki li test mi olcak haftaya evet der gibi başını salladı. Hiç net bişey söylemedi bu normalmi anlamadım. Normalde bana söylemesi lazım değilmi belki istemiyorum. Kafam karıştı. Acaba gidincemi karar vercek, test yapalım yapmayalim diye.
11-14 haftaları arası yapılıyor canım bende 12+3 olacağım cumartesi günü ikili testimde
Bakiye Hnm a gidiyorum ben, ya sen ?
Hoşgeldin arkadaşım :)merhaba kızlar, siteye yeni üye oldum.
Allahım nasip kısmet ederse inşallah, bende mayıs 2015'te anne olacağım. geçen yıl bir tane düşük yaptığım için bu sefer hem çok endişeli hem de çok tedbirliyim.
Burada tecrübeleri paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak gerçekten psikolojik olarak insana iyi geliyor. Geçen yıldan beri okuyordum siteyi, üye olmak bu zamanaymış :)
Hoşgeldin baya baya arttık :)Merhaba , uzun zamandır takip ettiğim foruma artık ben de yazayım ... Dilara hanıma bilgilerimi listede paylaşması için mesaj attım , umarım doğru yapabilmişimdir , forumda paylaşım konusunda acemiyim :)
herkese bebeklerini sağlıklı kucaklarına almayı diliyorum
Ben cuma kan vermiştim sonuç pazartesi çıktı canım. Iki günde yani.kızlar 2 lı testın kan sonucu hemen cıkmıyomu
Kızlar 10 kasım a randevu aldım 15+0 oluyor erken mi sizce :))))
Aaa 2günemi aldin şaşirdim canim benim gittiğim hastanede 1hafta sürûyo demekki hastaneden hastaneye fark varBen cuma kan vermiştim sonuç pazartesi çıktı canım. Iki günde yani.
Doktorun şu gün gel falan demiyomu canımKızlar 10 kasım a randevu aldım 15+0 oluyor erken mi sizce :))))
Öyledir belki tatlım. Sonucu da ben almadim da doktor arayıp söyledi sonuç iyi falan diye. Aman iyi olsunlar da :)Aaa 2günemi aldin şaşirdim canim benim gittiğim hastanede 1hafta sürûyo demekki hastaneden hastaneye fark var
Öyle tabi canim senın doktorda iyimis sonucu gidip kendim laboratuardaki danışmadan aldm doktorun sonuçtan haberi bile yoktu yani :)Öyledir belki tatlım. Sonucu da ben almadim da doktor arayıp söyledi sonuç iyi falan diye. Aman iyi olsunlar da :)
Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)Öyle tabi canim senın doktorda iyimis sonucu gidip kendim laboratuardaki danışmadan aldm doktorun sonuçtan haberi bile yoktu yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?