2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok sevindim canim.dun geldin aklima daha hic gorememisti gittimi doktora diye
Guzel haberlerini aldik seninde.masallah bebise
Çok tsk ederim canim. Çok şükür bende gördüm kuzumu insan bakmaya doyamiyor :)
Öncelikle hayırlı olsun, mutlu haber aldığın için; ultrason aralıkları epey uzunmuş hangi ülkedesin?
Çok tsk ederim çok şükür kuzum iyi hersey yolunda. Ben danimarka da kalıyorum. Ve burda toplam iki ultrason var ilki 13 haftalarda oluyor sağlık durumuna bakılıyor ve ikinci 20 haftalarda oluyor oda sağlık ve gösterirse cinsiyet. Ama ben daha sonra ozele gitmeyi düşünüyorum doğuma kadar ozlerim

Kesinlikle gitmelisin, süre cidden uzunmuş
Ama sağlık açısından yurtdışındaki şartların geneli böyle zaten, çok sık sık ultrasona girmek sağlıklı değil, çünkü deri altına gönderilen yüksek akım zararlı.
Fetüs henüz çok savunmasız ve deri yüzeyi zar gibi olduğu için direkt dalga akımı gidiyor bebeğe.

arkadaş ne sekız kasımmıs be gelmedı gıtttı. çok ozledımmmm çokkkk

bende 8 kasımda gidicem ama ikili teste ordan göreceğim bebeğimi bende sonuç çıkıncada kendi doktoruma 12+3 te ikili testim olacak bakalım ne kadar büyümüş benim yavrum

11-14 haftaları arası yapılıyor canım bende 12+3 olacağım cumartesi günü ikili testimde

Bakiye Hnm a gidiyorum ben, ya sen ?

Bende Gulseren hanima gidiyorum canim, daha once bi dusugum olmustu ve Gulseren hanim ilgilenmisti o yuzden onunla devam etmek istedim, Bakiye hanima da gitmistim daha evvel ilgili bir doktor o da..hemsiresi de cok cana yakin onun:)

Hoşgeldin arkadaşım :)

Hoşgeldin baya baya arttık :)

Öyle tabi canim senın doktorda iyimis sonucu gidip kendim laboratuardaki danışmadan aldm doktorun sonuçtan haberi bile yoktu yani :)
Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…