2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
F Canim biliyo musun yazdiklarin icime su serpti cunku dun kanamaile

günaydın kızlar biz bugün 1.trimester ın sonuna geldik 12+0 olduk ilk 3 ayımız bitti şükürler olsun ki kazasız belasız atlattık.Burdaki yazılanları okudukça acaba benimde kanamam gelir mi iğne verir mi diye düşünerek geçti 3 ay şükür ne kanamam oldu ne de kusma falan sadece halsizlik ve bulantım vardı şükür onları da atlattık 6 ay mı kaldı yani şimdi

ay canım öyle söyleyeceğine hiç söylemesin daha iyi. bide birden fazla doktora gitmek pek mantıklı değil gibi bir tane belirleyip ona gitmek en iyisi

Günaydın kızlar benim bulantı hafifledi önceden her sabah çıkarıyordum şimdi bi kaç güne bi çıkarıyorm ama iştahım açıldı bir kilo aldımyumurta yiyemiyorum onun yerine ne geçer

Selam kızlar yoğunluktan telaştan uzun zamandır yazamıyordum okuyamıyordum yazdıklarınızı, sizler gibi ay hiç belirtim yok çok azaldı acaba karnımda bebeğime birşey mi oldu endişesiyle haftasonu kontrolüme gittim bebişim ordan oraya zıplıyor gayet mutluluklar halinde yüzüyordu çok şükür dedik doktorum cinsiyet tahminim var ama seni yanıltmak istemiorum bir hafta sonra gel kesin söyleyeyim dedi. bu sırada aynı gün kan verip ikili testimi yaptırdım onun da sonucu çok şükür iyi çıktı.. hepimize hayırlı hamilelikler hayırlı evlatlar diliyorum :)

İnşallah eşin haklıdır ve sadece yoruldugun için olmuştur... doktora gittin mi acaba ?
İyi haberlerle dönersin inşallaah...

Ah bu kaynanalar takmamak lazım aslında boşver sinirlenmeye değmez ne yaptı kii
her gittiğimde bi laf sokmalar.. çekememeler... çıldırıyorum artık.. en kötüsü de eşimle paylaşıyorum niye hemen kötü yorumluyosun diyor bana dün... şimdi de biz kötü olduk....
benimki şu an burda değil kızının yanında ama gelcekmiş bu hafta şimdiden tasası tuttu beni offffff

evleriniz yakın mı tatlım... yoksa sizde kalmaya mı gelecek... ya ben seni eski topikten hatırlıyom sanki yanlış mı hatırllıyom ki

Canım iyi olmanıza sevindim cinsiyet te hayırlı olsun kanama neden olmus soylemedi mi. Karın sertligi neden olur bilmiyorum belki magnezyum iyi helir benim kizda bu ayda kasılmam vardi iyi gelmişti

Günaydın kızlar benim bulantı hafifledi önceden her sabah çıkarıyordum şimdi bi kaç güne bi çıkarıyorm ama iştahım açıldı bir kilo aldımyumurta yiyemiyorum onun yerine ne geçer

canım bir şekilde yumurta yemeye çalış.. yine yiyemiyorsan peynir ye süt iç her gün mutlaka...

her gittiğimde bi laf sokmalar.. çekememeler... çıldırıyorum artık.. en kötüsü de eşimle paylaşıyorum niye hemen kötü yorumluyosun diyor bana dün... şimdi de biz kötü olduk....
Şunu çok iyi ve net anladım ki erkeklr hiçbir zaman annelerini haksız çıkarmazlar yanlış anlayan biz oluruz en iyisi anneleri hakkında birşey söylememek ama çok zorr

Şunu çok iyi ve net anladım ki erkeklr hiçbir zaman annelerini haksız çıkarmazlar yanlış anlayan biz oluruz en iyisi anneleri hakkında birşey söylememek ama çok zorr
annesini savunup duracaksa ben de gitmem ona olur biter.. ben bebeğimi niye strese sokayım ki her ona gitttiğimde o benden ve bebeğimden daha önemli değil canım ha sorarsa da niye gelmiyosun diye.. nedenini de hiç çekinmeden söylerim.. çok sabırlı bir insanımdır hiç saygısızlığım olmadı ona karşı hep alttan aldım beni kırdığında bile trip yapmadım sıcak davrandım yaşlıdır yazıktır o da sonuçta bir anne dedim hep.. ama neden canımm ben de anneyim ben gelinim olsa kızım kadar severim niye kırayım ki

çok geçmiş olsun ama bu önemsenmicek bişey diilki,benimde başıma geldi.İnşaallah hastaneye gitmişsinizdir önemli bişey yoktur

bişey sorucam esnediğini falan gördüğünüze göre 4 boyutluyamı giriyorsunuz,çünkü 2 boyutlu ultrasonda bebek silüet halinde gözüküyor,hayırlı olsun bu arada

canım proteın alman gerek ama yumurta çok ıyı yemen lazım. farklı dene menemen yap ye çılbır yap ye ne bılım omlet yap ama ıcıne baska sevdıgın seyler koy ye.

Benimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)
Bende çok taktım kafaya ama meraktan duramıyorki insan,zaman yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor,burda cinsiyet öğrenen arkadaşların hastaneleri yakın olsa onlara gidicem artık bu haftada öğrenemeyen bi senle ben kaldık heralde :) napsakki biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…