- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
Canim biliyo musun yazdiklarin icime su serpti cunku dun kanamaileMerhaba hanimlar; Bir kac gundur yazdiklarinizi takip ediyorum. Yazmak bugune kismetmis. Bende 13 haftalik hamileyim ve bir kizim olacagini ogrendim Allahin izniyle. Bu benim 2. hamileligim 21 aylik bir oglum var. Ilk hamileligimde ilk 3 ay dusuk tehlikesi nedeniyle surekli yattim. Progestan 20 hafta kullandim. Ayrica 15 gunde bir igne oldum. Cok sukur yavruma kavustum. Bu gebeligimde evdeki bebekle ilgilenmekten ne agri ne yorgunluk hissetmeye firsatim oluyor. Tek problemim asiri koku hassasiyeti ve mide bulantilari(( Sabir deyip sabrediyorum. Oncelikle progestan kullanan Anne adaylarina tecrubelerime dayanarak nacizane onerim ilaci bir anda kesmemeleri. Benim dr.um gunde uc tane kullandigim zaman yavas yavas azaltarak yaklasik iki hafta icerisinde biraktirmisti. Dr.unuza Bu konuda bir danisin derim. Sonucta disaridan vucuda verilen bir hormon Bu ilac. Sormakta fayda var Birde henuz cinsiyetini gostermeyen miniklerin anneleri kontrolden yaklasik yarim saat once mutlaka cikolata yiyin. Gorun bakin basil oynayip ziplayacak minikler. Bu dedigimde tecrubeyle sabittir 2 bebegimde de tuttu. Paylasmak ostedim sizlerle. Herkese sevgiler
Canım benimki tahmin ettide ne oldu sanki. Sana hikayemi anlatayım. Dün sezeryan sonrası normal doğum için başka Dr gittim. Tabiki olmaz dedi neyse. Cinsiyet tahmini dedim erkeğe benziyor dedi. Bebeğim öyle hareketliydiki hatta teyzesi el salladı Dr da söyledi. Sonra bugün kendi Dr uma gittik sağlığı çok şükür iyiydi. Bu seferde bayağı esnedi yavrum maşallah çok hareketli. Kendi Dr kıza benziyor dedi 16. Haftayı bekleyelim dedi. Yanılabiliriz dedi. Neyse canım yani 16. Haftayı sabırla bekleyelim derim ben.
F
Canim biliyo musun yazdiklarin icime su serpti cunku dun kanama ile dr.a gittim butun gun geldi kirmizi kirmizi
Cok korktum hep agladim gece gecti evin basit isleri ve yemekten baska da bisey ywpmiyorum bi anda oldu. 19 haftalik dusugumde var o yuzden iyice tedirgin oldum bebis saglikli erkekmis Rabbim dokuz aya erdirsn bu korkulu gunlr yerini sevinclere biraksin benimnprogestani en az besinci aya kadar kullanmam gerekiyo bide magnezyum verdi karnimda sertlik varmis hepinizden dua istiyorum bu adini bile bilmedihgininiz kardesinize dua edin korkulari sevinclerre donsun
İnşallah kuzum bekliyoruuz sonucunugünaydın hanımlar yarın cinsiyetimizi kesinleştirmek için dr randevumuz var dua edın bebeğim sağlıklıdır inş
günaydın hanımlar yarın cinsiyetimizi kesinleştirmek için dr randevumuz var dua edın bebeğim sağlıklıdır inş
Kızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
her gittiğimde bi laf sokmalar.. çekememeler... çıldırıyorum artık.. en kötüsü de eşimle paylaşıyorum niye hemen kötü yorumluyosun diyor bana dün... şimdi de biz kötü olduk....Ah bu kaynanalar takmamak lazım aslında boşver sinirlenmeye değmez ne yaptı kii
benimki şu an burda değil kızının yanında ama gelcekmiş bu hafta şimdiden tasası tuttu beni offffff
Canım iyi olmanıza sevindim cinsiyet te hayırlı olsun kanama neden olmus soylemedi mi. Karın sertligi neden olur bilmiyorum belki magnezyum iyi helir benim kizda bu ayda kasılmam vardi iyi gelmiştiF
Canim biliyo musun yazdiklari
biliyo musun yazdiklarin icime su serpti cunku dun kanama ile dr.a gittim butun gun geldi kirmizi kirmiziCok korktum hep agladim gece gecti evin basit isleri ve yemekten baska da bisey ywpmiyorum bi anda oldu. 19 haftalik dusugumde var o yuzden iyice tedirgin oldum bebis saglikli erkekmis Rabbim dokuz aya erdirsn bu korkulu gunlr yerini sevinclere biraksin benimnprogestani en az besinci aya kadar kullanmam gerekiyo bide magnezyum verdi karnimda sertlik varmis hepinizden dua istiyorum bu adini bile bilmedihgininiz kardesinize dua edin korkulari sevinclerre donsun
Günaydın kızlar benim bulantı hafifledi önceden her sabah çıkarıyordum şimdi bi kaç güne bi çıkarıyorm ama iştahım açıldı bir kilo aldımyumurta yiyemiyorum onun yerine ne geçer
Şunu çok iyi ve net anladım ki erkeklr hiçbir zaman annelerini haksız çıkarmazlar yanlış anlayan biz oluruz en iyisi anneleri hakkında birşey söylememek ama çok zorrher gittiğimde bi laf sokmalar.. çekememeler... çıldırıyorum artık.. en kötüsü de eşimle paylaşıyorum niye hemen kötü yorumluyosun diyor bana dün... şimdi de biz kötü olduk....
annesini savunup duracaksa ben de gitmem ona olur biter.. ben bebeğimi niye strese sokayım ki her ona gitttiğimde o benden ve bebeğimden daha önemli değil canım ha sorarsa da niye gelmiyosun diye.. nedenini de hiç çekinmeden söylerim.. çok sabırlı bir insanımdır hiç saygısızlığım olmadı ona karşı hep alttan aldım beni kırdığında bile trip yapmadım sıcak davrandım yaşlıdır yazıktır o da sonuçta bir anne dedim hep.. ama neden canımm ben de anneyim ben gelinim olsa kızım kadar severim niye kırayım kiŞunu çok iyi ve net anladım ki erkeklr hiçbir zaman annelerini haksız çıkarmazlar yanlış anlayan biz oluruz en iyisi anneleri hakkında birşey söylememek ama çok zorr
çok geçmiş olsun ama bu önemsenmicek bişey diilki,benimde başıma geldi.İnşaallah hastaneye gitmişsinizdir önemli bişey yokturKızlaaaaaaaaaar yardım edin kafayı yiyeceğim yeniden adet oluyormuşum gibi kanamam var eşim çok ayakta kaldığın için diyo ama çok çok fazla geliyor hâlâ bitmedi eşime hastaneye gidelim acile diyorum bugün kendini çok yordun bu yüzden diyo ama her zaman yaptığım şeyleri yaptım iki gündür bel ağrım vardı bugün arttı o ağrıdan sonra kanama oldu birsey olmaz değil mi yaa ağlamaktan canım çıktı
bişey sorucam esnediğini falan gördüğünüze göre 4 boyutluyamı giriyorsunuz,çünkü 2 boyutlu ultrasonda bebek silüet halinde gözüküyor,hayırlı olsun bu aradaCanım benimki tahmin ettide ne oldu sanki. Sana hikayemi anlatayım. Dün sezeryan sonrası normal doğum için başka Dr gittim. Tabiki olmaz dedi neyse. Cinsiyet tahmini dedim erkeğe benziyor dedi. Bebeğim öyle hareketliydiki hatta teyzesi el salladı Dr da söyledi. Sonra bugün kendi Dr uma gittik sağlığı çok şükür iyiydi. Bu seferde bayağı esnedi yavrum maşallah çok hareketli. Kendi Dr kıza benziyor dedi 16. Haftayı bekleyelim dedi. Yanılabiliriz dedi. Neyse canım yani 16. Haftayı sabırla bekleyelim derim ben.
Günaydın kızlar benim bulantı hafifledi önceden her sabah çıkarıyordum şimdi bi kaç güne bi çıkarıyorm ama iştahım açıldı bir kilo aldımyumurta yiyemiyorum onun yerine ne geçer
Bende çok taktım kafayaBenimki de iyi de kuzum baksana herkesin doktoru bi tahmin de olsa söylemiş cinsiyetini benmki erken dedide baska bsy demedi halbuki 13 haftalkti gittigmde erken de degil, kıza benziyo falan der insan :) :)
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?