2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ayıp ama bende ogrenmedımmmm ufacık tahmın bıle yokkk

Bence belli olur artık :)

Ayy aynen canım arkdslarinki 11 haftada bile söylemiş yakın olsak ben de giderdim onlarn doktoruna :) ben ayın 17sine kadr bekleyip baska doktora gidiym diyorum canm.hem sonuç daha garanti olur diye. Herkes söyleynce ben de çok heveslendim :)

kızlar bı arkadaş var mahalleden uç aylık oda . bebEgını dusurmus koltuk cekmıs. çokta zorlamamıs kendını ama olmus ıste. ne olur dıkkat edın unutmayın hamıle oldugunuzu. ben çok unutuyorum bazen Allah korusun.ama bızde dıkkatlı olalım

bende varım beni unutmayın belki cumartesi ikili testte söyler mi acaba 12+3 olucaz

canım genelde 16. haftadaki tahminler yanlış oluyor. bencede en güzeli beklemek

canım benım hap ama sıkıntı geldı unutmayada basladım. gereklıyse ıcıcem tabıde çok şişirio
bende bıktım artık içmekten çok uykumu getiriyor,bi kutudan sonrasıda fayda etmiyor falan diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum artık,zaten bende unutuyorum senin gibi :)
Şişiriyor derken nasıl,kilomu aldırdı,

bende bıktım artık içmekten çok uykumu getiriyor,bi kutudan sonrasıda fayda etmiyor falan diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum artık,zaten bende unutuyorum senin gibi :)
Şişiriyor derken nasıl,kilomu aldırdı,

karnım çok şişik hapı ıcmeye basladıgımdan berı yanı 5 haftalıktan berı karnım 5 aylık gıbı şiş:) gaz dedım ama bıgın gunduz hap ıcmeyı unutmustum akşam ustune kadar karnım normaldı. hatta sasırdım sısmedım dıye sonradan aklıma geldı hap ya gaz yapıo ya ödem. daha 8 faftalıktı 4 kılo almıştım bile. sigarayı bıraktıgım ıcın dıyodum ama hapında etkısı varmıdır bılmıyrum

günaydın kızlarrr. sabah kalkıp işe gelmek okadarrrr zorkıııı. uyku gozumden akıyo acılamadım dahaaa.
Allah kolaylık versin canım ya valla öyle tatlı ki o uyku :) gece kızım su istiyor ben rüyamda gittiim koydum getirdim rüya olduğunu farkedince acayip üzüldüm

o herkeste bir olmuyor malesef eşler anlayışlı olmuyor gitmek zorunda kalıyor insan.

günaydın kızlarrr. sabah kalkıp işe gelmek okadarrrr zorkıııı. uyku gozumden akıyo acılamadım dahaaa.

Bana da zor geliyor vallahi birde çocuk olunca bırakıp gelmek daha zor

ay dusunemıyorum kız yada erkek dedıgı o anıııı. muthıs bısey yaaaa. nasıl mutlu olur ınsannnn .

Ben ilk hamileliğimde video çekiyorduk ultrasona girdiğim zaman her anı hatıra kalıyor o zaman çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…