- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Bende çok taktım kafayaama meraktan duramıyorki insan,zaman yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor,burda cinsiyet öğrenen arkadaşların hastaneleri yakın olsa onlara gidicem artık bu haftada öğrenemeyen bi senle ben kaldık heralde :) napsakki biz
Menemen olabilir belki deneyim canım Sağolcanım proteın alman gerek ama yumurta çok ıyı yemen lazım. farklı dene menemen yap ye çılbır yap ye ne bılım omlet yap ama ıcıne baska sevdıgın seyler koy ye.
Peynir süt yoğurt yiyoruun canım yumurtayi önceden de sevmezdimcanım bir şekilde yumurta yemeye çalış.. yine yiyemiyorsan peynir ye süt iç her gün mutlaka...
Bence belli olur artık :)Ayy sen de haklısın canım öyle bi erkek bi kız deyince de kötü olur aslında bekleyip net olarak öğrenmek en güzeli. Benim randevum 3 aralikta o zaman 18 haftalik oluyo o zamana kadar catlarim ben. On gün sonra falan baska doktora gitsem mi diyorum 15+3 oluyo o zaman. Belli olurmu ki acaba :)
Ayy aynen canım arkdslarinki 11 haftada bile söylemiş yakın olsak ben de giderdim onlarn doktoruna :) ben ayın 17sine kadr bekleyip baska doktora gidiym diyorum canm.hem sonuç daha garanti olur diye. Herkes söyleynce ben de çok heveslendim :)Bende çok taktım kafayaama meraktan duramıyorki insan,zaman yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor,burda cinsiyet öğrenen arkadaşların hastaneleri yakın olsa onlara gidicem artık bu haftada öğrenemeyen bi senle ben kaldık heralde :) napsakki biz
sevmediğin şeyi zorlamana gerek yok tabi canım. onun içinden alman gerekenleri farklı besinlerden almaya çalış yeterPeynir süt yoğurt yiyoruun canım yumurtayi önceden de sevmezdim
Bende çok taktım kafayaama meraktan duramıyorki insan,zaman yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor,burda cinsiyet öğrenen arkadaşların hastaneleri yakın olsa onlara gidicem artık bu haftada öğrenemeyen bi senle ben kaldık heralde :) napsakki biz
canım genelde 16. haftadaki tahminler yanlış oluyor. bencede en güzeli beklemekAyy aynen canım arkdslarinki 11 haftada bile söylemiş yakın olsak ben de giderdim onlarn doktoruna :) ben ayın 17sine kadr bekleyip baska doktora gidiym diyorum canm.hem sonuç daha garanti olur diye. Herkes söyleynce ben de çok heveslendim :)
bende bıktım artık içmekten çok uykumu getiriyor,bi kutudan sonrasıda fayda etmiyor falan diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum artık,zaten bende unutuyorum senin gibi :)canım benım hap ama sıkıntı geldı unutmayada basladım. gereklıyse ıcıcem tabıde çok şişirio
bende bıktım artık içmekten çok uykumu getiriyor,bi kutudan sonrasıda fayda etmiyor falan diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum artık,zaten bende unutuyorum senin gibi :)
Şişiriyor derken nasıl,kilomu aldırdı,
Allah kolaylık versin canım ya valla öyle tatlı ki o uyku :) gece kızım su istiyor ben rüyamda gittiim koydum getirdim rüya olduğunu farkedince acayip üzüldümgünaydın kızlarrr. sabah kalkıp işe gelmek okadarrrr zorkıııı. uyku gozumden akıyo acılamadım dahaaa.
Valla bi kere tahmin falan etmeyen bi dahada 16. Haftaya kadar söylemez gibi geliyor canım :) 12. 13. Haftalarda bile %70 %90 ihtimal vermiş bazı doktorlar,senin doktoruna bağlı :)bende varım beni unutmayın belki cumartesi ikili testte söyler mi acaba 12+3 olucaz
annesini savunup duracaksa ben de gitmem ona olur biter.. ben bebeğimi niye strese sokayım ki her ona gitttiğimde o benden ve bebeğimden daha önemli değil canım ha sorarsa da niye gelmiyosun diye.. nedenini de hiç çekinmeden söylerim.. çok sabırlı bir insanımdır hiç saygısızlığım olmadı ona karşı hep alttan aldım beni kırdığında bile trip yapmadım sıcak davrandım yaşlıdır yazıktır o da sonuçta bir anne dedim hep.. ama neden canımm ben de anneyim ben gelinim olsa kızım kadar severim niye kırayım ki
günaydın kızlarrr. sabah kalkıp işe gelmek okadarrrr zorkıııı. uyku gozumden akıyo acılamadım dahaaa.
ay dusunemıyorum kız yada erkek dedıgı o anıııı. muthıs bısey yaaaa. nasıl mutlu olur ınsannnn .
banada sanki hayal gibi geliyor,hiç sölemicek sankiay dusunemıyorum kız yada erkek dedıgı o anıııı. muthıs bısey yaaaa. nasıl mutlu olur ınsannnn .
Allah kolaylık versin canım ya valla öyle tatlı ki o uyku :) gece kızım su istiyor ben rüyamda gittiim koydum getirdim rüya olduğunu farkedince acayip üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?