- 2 Eylül 2014
- 78
- 65
- 18
- 40
evler yakın eşimin dükkanıyla evi karşılıklı 24 saat eşimin yanında. 2 gelin bi damat 3 dünürü var hiçbiriyle geçinemio. benim annem sessiz biraz ordan sorun çıkmıo diğerlerini arayıp hakaretler edio. hele evliliğimin ilk zamanları beni arayıp arayıp hakaret ediodu duymadığım laf kalmadı karı koca ikisinden. ama en son çocukları bi kandırıolar sanki kendileri hiçbişey yapmamış gibi oluo. delirttiler hepimizi. daha önce başka bi yere yazmadım canım sadece buraya yazıyorum. oda iş yerindeyim ve yoğun biraz geç oluo cevaplarher gittiğimde bi laf sokmalar.. çekememeler... çıldırıyorum artık.. en kötüsü de eşimle paylaşıyorum niye hemen kötü yorumluyosun diyor bana dün... şimdi de biz kötü olduk....
evleriniz yakın mı tatlım... yoksa sizde kalmaya mı gelecek... ya ben seni eski topikten hatırlıyom sanki yanlış mı hatırllıyom ki
:) Dayanamamişsın yinee ayni ben :) ben de bi on gün daha sabredebilirsem randevu alıp gitcem ben de 15 haftayi geçsin diye bekliyorum :)
Yok tatlım diyor ama dr pendikteydi ben yakın iyi bir hastane bulamamıştım. Şimdi buldum ve çok iyi şeyler okudum eşimde pendiği sevmiyor hem evime uzak hem dr biraz sessiz ama ben beğeniyorum dr umu. Bu hastanr eşimin bildiği gvrndiği bi hastane oyüzden burayı da deneyelim dedik. Bir de aile büyükleti hep evine yakın olsun diyorlardı avantajı çok fazla diyorlardı bakalım inşallah iyi çıkar :)Doktorun şu gün gel falan demiyomu canım
banada sanki hayal gibi geliyor,hiç sölemicek sanki
o herkeste bir olmuyor malesef eşler anlayışlı olmuyor gitmek zorunda kalıyor insan.
Bana da zor geliyor vallahi birde çocuk olunca bırakıp gelmek daha zor
Ben ilk hamileliğimde video çekiyorduk ultrasona girdiğim zaman her anı hatıra kalıyor o zaman çok güzel oluyor.
O zaman belli olur diye düşünüyorum canım,aynı doktoramı gidiceksin,benim önümüzdeki haftada kontrolüm var ama hiç ümitli diilim,dün başka doktora gittim ikili test için laboratuara geç kalmıştım ordada kısmet olmadı öğrenmek,ya eninde sonunda öğrenicez ama işte merak :)Ayy aynen canım arkdslarinki 11 haftada bile söylemiş yakın olsak ben de giderdim onlarn doktoruna :) ben ayın 17sine kadr bekleyip baska doktora gidiym diyorum canm.hem sonuç daha garanti olur diye. Herkes söyleynce ben de çok heveslendim :)
kızlar merhaba bende 13+1 haftalık hamileyim. Bende mayıs annesi olucam inş:)
Aynen bnde oyleyim canim pazartesi izne cikicm bi kc gun kendimi toplayim serklajimi yaptirim kafam rahat etsngünaydın kızlarrr. sabah kalkıp işe gelmek okadarrrr zorkıııı. uyku gozumden akıyo acılamadım dahaaa.
Aynen bnde oyleyim canim pazartesi izne cikicm bi kc gun kendimi toplayim serklajimi yaptirim kafam rahat etsn
benimde bu aralar öyle,bulantılar geçti ondan diyodum belkide ilaçtandır,ilk kutuda bişey yoktu,şu gün bırakırsında demedi zaten mecburum içmeyekarnım çok şişik hapı ıcmeye basladıgımdan berı yanı 5 haftalıktan berı karnım 5 aylık gıbı şiş:) gaz dedım ama bıgın gunduz hap ıcmeyı unutmustum akşam ustune kadar karnım normaldı. hatta sasırdım sısmedım dıye sonradan aklıma geldı hap ya gaz yapıo ya ödem. daha 8 faftalıktı 4 kılo almıştım bile. sigarayı bıraktıgım ıcın dıyodum ama hapında etkısı varmıdır bılmıyrum
Bnim kamu olunca kesinti olmuyo yil donse rapor alirm bu yil cok aldm baya zor bi yildine guzel olur canım. ızın yaaa bende ıstıyorum çok. yıllık ıznım var 1 hafta ama doguma kadar daha kotu oldugum bı zamanda kalırsam ınsallah kalmam ama ozamana kullanayım dıye bekletıyorum. rapor alsam askarı ucretın 3 te 1 ınımı alıyoduk
Inanmazsiniz bn hic merak etmiyorum cinsiyetini gidince aklima geln tek sey yasiyomu iyimi eski kotu tecrubelerimden dolayi belkide hic sormuyrum
valla ben ılaca ılk basladıgımda sankı doktora ne kadar kullancam dıe sormustum oda bana dort aylık gıbı bırsey soyledı gıbı gelıyo. ama heyecandan aklımda kalmamıs. malum muayene esnasında sapıtıyorumbenimde bu aralar öyle,bulantılar geçti ondan diyodum belkide ilaçtandır,ilk kutuda bişey yoktu,şu gün bırakırsında demedi zaten mecburum içmeye
Bnm kalbmin Sesimden cocugu duyamiyorum diyo bn cok panik oluyomooooo orası oyle ben yatıyorum sedyeye ruhumu teslım etcem nerdeyse. doktorda egılıp ekrana net net bakınca bana fenalıklar basıyo. ıyımı yaşıyomus dıye soruyorum doktorda ne oldukı dıyo ya kızıo bazende dalga gecıo :)
nasıl hakaret ediyor ya ?? şok oldum eşin ne diyor ki bu duruma.. Allahım sen akıl fikir ver şu kaynanalara bize de sabır tabi.. sıkma canını canım yaa...evler yakın eşimin dükkanıyla evi karşılıklı 24 saat eşimin yanında. 2 gelin bi damat 3 dünürü var hiçbiriyle geçinemio. benim annem sessiz biraz ordan sorun çıkmıo diğerlerini arayıp hakaretler edio. hele evliliğimin ilk zamanları beni arayıp arayıp hakaret ediodu duymadığım laf kalmadı karı koca ikisinden. ama en son çocukları bi kandırıolar sanki kendileri hiçbişey yapmamış gibi oluo. delirttiler hepimizi. daha önce başka bi yere yazmadım canım sadece buraya yazıyorum. oda iş yerindeyim ve yoğun biraz geç oluo cevaplar
nasıl hakaret ediyor ya ?? şok oldum eşin ne diyor ki bu duruma.. Allahım sen akıl fikir ver şu kaynanalara bize de sabır tabi.. sıkma canını canım yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?