2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evler yakın eşimin dükkanıyla evi karşılıklı 24 saat eşimin yanında. 2 gelin bi damat 3 dünürü var hiçbiriyle geçinemio. benim annem sessiz biraz ordan sorun çıkmıo diğerlerini arayıp hakaretler edio. hele evliliğimin ilk zamanları beni arayıp arayıp hakaret ediodu duymadığım laf kalmadı karı koca ikisinden. ama en son çocukları bi kandırıolar sanki kendileri hiçbişey yapmamış gibi oluo. delirttiler hepimizi. daha önce başka bi yere yazmadım canım sadece buraya yazıyorum. oda iş yerindeyim ve yoğun biraz geç oluo cevaplar

:) Dayanamamişsın yinee ayni ben :) ben de bi on gün daha sabredebilirsem randevu alıp gitcem ben de 15 haftayi geçsin diye bekliyorum :)

Ya şu cinsiyet meraki işte başka bişey değil inan :))) 15+0 da 16 haftalık oluyor değil mi :)

Doktorun şu gün gel falan demiyomu canım
Yok tatlım diyor ama dr pendikteydi ben yakın iyi bir hastane bulamamıştım. Şimdi buldum ve çok iyi şeyler okudum eşimde pendiği sevmiyor hem evime uzak hem dr biraz sessiz ama ben beğeniyorum dr umu. Bu hastanr eşimin bildiği gvrndiği bi hastane oyüzden burayı da deneyelim dedik. Bir de aile büyükleti hep evine yakın olsun diyorlardı avantajı çok fazla diyorlardı bakalım inşallah iyi çıkar :)

vıdeo ıyı fıkırmıs aslında o an okadar hızlı gecıyokı bısey anlamıyorum

O zaman belli olur diye düşünüyorum canım,aynı doktoramı gidiceksin,benim önümüzdeki haftada kontrolüm var ama hiç ümitli diilim,dün başka doktora gittim ikili test için laboratuara geç kalmıştım ordada kısmet olmadı öğrenmek,ya eninde sonunda öğrenicez ama işte merak :)

günaydın kızlarrr. sabah kalkıp işe gelmek okadarrrr zorkıııı. uyku gozumden akıyo acılamadım dahaaa.
Aynen bnde oyleyim canim pazartesi izne cikicm bi kc gun kendimi toplayim serklajimi yaptirim kafam rahat etsn

Aynen bnde oyleyim canim pazartesi izne cikicm bi kc gun kendimi toplayim serklajimi yaptirim kafam rahat etsn

ne guzel olur canım. ızın yaaa bende ıstıyorum çok. yıllık ıznım var 1 hafta ama doguma kadar daha kotu oldugum bı zamanda kalırsam ınsallah kalmam ama ozamana kullanayım dıye bekletıyorum. rapor alsam askarı ucretın 3 te 1 ınımı alıyoduk

benimde bu aralar öyle,bulantılar geçti ondan diyodum belkide ilaçtandır,ilk kutuda bişey yoktu,şu gün bırakırsında demedi zaten mecburum içmeye

Inanmazsiniz bn hic merak etmiyorum cinsiyetini gidince aklima geln tek sey yasiyomu iyimi eski kotu tecrubelerimden dolayi belkide hic sormuyrum

Bnim kamu olunca kesinti olmuyo yil donse rapor alirm bu yil cok aldm baya zor bi yildi

cinsiyeti belli olan arkadaşlar,
"sağda yerleşirse erkek, solda yerleşirse kız" ya da bunun tam tersini söyleyenlerde var,peki bu dedikoduları doğrulayan var mı acaba?

Inanmazsiniz bn hic merak etmiyorum cinsiyetini gidince aklima geln tek sey yasiyomu iyimi eski kotu tecrubelerimden dolayi belkide hic sormuyrum

ooooo orası oyle ben yatıyorum sedyeye ruhumu teslım etcem nerdeyse. doktorda egılıp ekrana net net bakınca bana fenalıklar basıyo. ıyımı yaşıyomus dıye soruyorum doktorda ne oldukı dıyo ya kızıo bazende dalga gecıo :)

Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ?

benimde bu aralar öyle,bulantılar geçti ondan diyodum belkide ilaçtandır,ilk kutuda bişey yoktu,şu gün bırakırsında demedi zaten mecburum içmeye
valla ben ılaca ılk basladıgımda sankı doktora ne kadar kullancam dıe sormustum oda bana dort aylık gıbı bırsey soyledı gıbı gelıyo. ama heyecandan aklımda kalmamıs. malum muayene esnasında sapıtıyorum

Bnim ka
Bnm kalbmin Sesimden cocugu duyamiyorum diyo bn cok panik oluyom

nasıl hakaret ediyor ya ?? şok oldum eşin ne diyor ki bu duruma.. Allahım sen akıl fikir ver şu kaynanalara bize de sabır tabi.. sıkma canını canım yaa...

Bnm kalbmin Sesimden cocugu duyamiyorum diyo bn cok panik oluyom[/QUOTE]

nasıl ya ıkısı karışıyomu. bana 6 haftalıkken nefesını tut demısdı derınden derınden duymustuk sonrası net gelıodu. cıhazlarımı bozuk nedır. hem ekrana net bakınca ınıp kalkan kalp gorunuyo tabı artık buyuyolar gorunurmu bılmıyom

nasıl hakaret ediyor ya ?? şok oldum eşin ne diyor ki bu duruma.. Allahım sen akıl fikir ver şu kaynanalara bize de sabır tabi.. sıkma canını canım yaa...

hepsı aynı ya kımı acık acık konusuyo kımı arkadan konusuyo benımkıde eltım yokken ona saydırıyo. gelınım sana soyluyorum gelınım sen anla :) :) şimdiden dogum anı ve sonrası stresım geldı. keske dogum zamanı ve bı ık ay uzakkkk bı tatıle çıksa. ama oyle bı sansım yok malesef. hep dıbımde olacak gelene gıdene akrabalarıma laf edecek. benı stres edecek. sutum cekılecek bende hepsıne busefer gösterıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…