- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
bazen ben de o günleri düşünüp stres oluyorum sonra boşver şimdiden stres yapma diyorum sen de öyle yap kuzum Allahım bize yardım etsin güç ve sabır versin bebişini düşün sadece onun iyi olduğunu kucğında olucağı günleri hayal et...hepsı aynı ya kımı acık acık konusuyo kımı arkadan konusuyo benımkıde eltım yokken ona saydırıyo. gelınım sana soyluyorum gelınım sen anla :) :) şimdiden dogum anı ve sonrası stresım geldı. keske dogum zamanı ve bı ık ay uzakkkk bı tatıle çıksa. ama oyle bı sansım yok malesef. hep dıbımde olacak gelene gıdene akrabalarıma laf edecek. benı stres edecek. sutum cekılecek bende hepsıne busefer gösterıcem
bana doktor muhtemelen erkek dedi ama neye göre dedi bilmiyorum.cinsiyeti belli olan arkadaşlar,
"sağda yerleşirse erkek, solda yerleşirse kız" ya da bunun tam tersini söyleyenlerde var,peki bu dedikoduları doğrulayan var mı acaba?
kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece
Evet sonra izleyince harika oluyor 12 haftalıkken kıza benziyor demişti doktor kızım diye seviyordum 16da erkek dedi ikisiniz de videosu var hani ekranda zıp zıp zıplıyo ya onu açıp açıp izliyordum sizde imkanınız varsa çekin hatıra kalsınvıdeo ıyı fıkırmıs aslında o an okadar hızlı gecıyokı bısey anlamıyorum
hepsı aynı ya kımı acık acık konusuyo kımı arkadan konusuyo benımkıde eltım yokken ona saydırıyo. gelınım sana soyluyorum gelınım sen anla :) :) şimdiden dogum anı ve sonrası stresım geldı. keske dogum zamanı ve bı ık ay uzakkkk bı tatıle çıksa. ama oyle bı sansım yok malesef. hep dıbımde olacak gelene gıdene akrabalarıma laf edecek. benı stres edecek. sutum cekılecek bende hepsıne busefer gösterıcem
Bnm kalbmin Sesimden cocugu duyamiyorum diyo bn cok panik oluyom
bazen ben de o günleri düşünüp stres oluyorum sonra boşver şimdiden stres yapma diyorum sen de öyle yap kuzum Allahım bize yardım etsin güç ve sabır versin bebişini düşün sadece onun iyi olduğunu kucğında olucağı günleri hayal et...
Günaydın kızlar şu an hastanedeyhm eşimle doktor yine ameliyatta bekliyorumnolur dua edin kızlar hayırlı güzel haberler aliyım bide bebeğm tembellik etmesin azıcık hoplayip zıplasin
Kızlar çok teşekkür ederim gittik doktora şükür iyi hatta 12+3 olmuşuz doktor korkacak hiç bir şey yok olur böyle yorgunluktandır dedi ense ölçümünü yaptı burun kemiğine baktı her şey normal hatta zıplıyordu erkek gibi ama kesin konuşmayayım dedi şükür dün geceden bu yana hastanedeyim yeni geldim hemen girip size cevap vermek istedim tek tek alıntı yapamadım hakkınızı helal edin
Öksürünce uyanıyormuş biri yazmıştı :) çikolata ye bugün cinsiyetimiz belli olur o zaman gösterirseGünaydın kızlar şu an hastanedeyhm eşimle doktor yine ameliyatta bekliyorumnolur dua edin kızlar hayırlı güzel haberler aliyım bide bebeğm tembellik etmesin azıcık hoplayip zıplasin
Sevindim sizin adınıza, dikkatli olun ve dinlenmenize bakın.. Geçmiş olsun..Kızlar çok teşekkür ederim gittik doktora şükür iyi hatta 12+3 olmuşuz doktor korkacak hiç bir şey yok olur böyle yorgunluktandır dedi ense ölçümünü yaptı burun kemiğine baktı her şey normal hatta zıplıyordu erkek gibi ama kesin konuşmayayım dedi şükür dün geceden bu yana hastanedeyim yeni geldim hemen girip size cevap vermek istedim tek tek alıntı yapamadım hakkınızı helal edin
Yok henûz yemedim canım biraz sira var önümde ve doktorda gelmedi yaçukalata yedınmı ye ıc herseyı :) inşallah guzel haberler alırsın canımmm. zıplayı p hoplamazsada uzulme
canım sımdıden ye sonra bıdaha yersın. belkı gec gıder bebeğe:)Yok henûz yemedim canım biraz sira var önümde ve doktorda gelmedi ya
Ay insaAllah canım kesin söyliycem demişti bu hafta için bakalım ne diycekÖksürünce uyanıyormuş biri yazmıştı :) çikolata ye bugün cinsiyetimiz belli olur o zaman gösterirse
nasıl ya ıkısı karışıyomu. bana 6 haftalıkken nefesını tut demısdı derınden derınden duymustuk sonrası net gelıodu. cıhazlarımı bozuk nedır. hem ekrana net bakınca ınıp kalkan kalp gorunuyo tabı artık buyuyolar gorunurmu bılmıyom[/QUOTE]Evet sonra izleyince harika oluyor 12 haftalıkken kıza benziyor demişti doktor kızım diye seviyordum 16da erkek dedi ikisiniz de videosu var hani ekranda zıp zıp zıplıyo ya onu açıp açıp izliyordum sizde imkanınız varsa çekin hatıra kalsın
Tamam canim simdi yiyorum bitane :)canım sımdıden ye sonra bıdaha yersın. belkı gec gıder bebeğe:)
Bildirimleri görünce geldin sandım heyecanlandım canımAy insaAllah canım kesin söyliycem demişti bu hafta için bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?