2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece

bazen ben de o günleri düşünüp stres oluyorum sonra boşver şimdiden stres yapma diyorum sen de öyle yap kuzum Allahım bize yardım etsin güç ve sabır versin bebişini düşün sadece onun iyi olduğunu kucğında olucağı günleri hayal et...

kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece

ay benım 3 gun oldu bıtelı almadım yenısını yaaa nebılım. iltihap için bol su ıc demıstı ablama doktor. çok fazla olursa ıltıhap ozaman fıtıl verıyo. onun harıcınde bebege zararı olmaz demıstı benım doktor

Kızlar çok teşekkür ederim gittik doktora şükür iyi hatta 12+3 olmuşuz doktor korkacak hiç bir şey yok olur böyle yorgunluktandır dedi ense ölçümünü yaptı burun kemiğine baktı her şey normal hatta zıplıyordu erkek gibi ama kesin konuşmayayım dedi şükür dün geceden bu yana hastanedeyim yeni geldim hemen girip size cevap vermek istedim tek tek alıntı yapamadım hakkınızı helal edin

vıdeo ıyı fıkırmıs aslında o an okadar hızlı gecıyokı bısey anlamıyorum
Evet sonra izleyince harika oluyor 12 haftalıkken kıza benziyor demişti doktor kızım diye seviyordum 16da erkek dedi ikisiniz de videosu var hani ekranda zıp zıp zıplıyo ya onu açıp açıp izliyordum sizde imkanınız varsa çekin hatıra kalsın

[/QUOTE]
nasıl ya ıkısı karışıyomu. bana 6 haftalıkken nefesını tut demısdı derınden derınden duymustuk sonrası net gelıodu. cıhazlarımı bozuk nedır. hem ekrana net bakınca ınıp kalkan kalp gorunuyo tabı artık buyuyolar gorunurmu bılmıyom[/QUOTE]
Nefesini tut demelerini deilk defa duyuyorum ne alakaymış bence cihaz iyi değildir olur mu öyle şey ya

Sizlere tavsiye doğum yaptığınız zaman herkesi çağırmayın ayrı ayrı gelsinler bebeği o ayrı çekiştiriyor o ayrı psikolojiniz ail üst oluyor mümkünse kimse olmazın kafanız rahat eder tabi anlayışlı insan değilseler

Bnm kalbmin Sesimden cocugu duyamiyorum diyo bn cok panik oluyom

nasıl ya ıkısı karışıyomu. bana 6 haftalıkken nefesını tut demısdı derınden derınden duymustuk sonrası net gelıodu. cıhazlarımı bozuk nedır. hem ekrana net bakınca ınıp kalkan kalp gorunuyo tabı artık buyuyolar gorunurmu bılmıyom[/QUOTE]
Cok panik oldugumdan dalga geciyo kendince

evet canım bazen dusunup dusunup strese gırıyorum daha onumde okadar zaman varken nebılım. inşallah bundan sonra bızı rahat bırakırlar. cunku artık tek kısı degılız katlanıcak.. bebeklerımıze bısey olsa yada dogduklarında onlar yuzunden sütümüz kesılse bu sefer tahammul edemeyız eskısı gıbı

Günaydın kızlar şu an hastanedeyhm eşimle doktor yine ameliyatta bekliyorum nolur dua edin kızlar hayırlı güzel haberler aliyım bide bebeğm tembellik etmesin azıcık hoplayip zıplasin

çukalata yedınmı ye ıc herseyı :) inşallah guzel haberler alırsın canımmm. zıplayı p hoplamazsada uzulme

Çok sevindim arkadaşım seni merak ettik hepimiz kendini yorma istirahat et biraz.

Günaydın kızlar şu an hastanedeyhm eşimle doktor yine ameliyatta bekliyorum nolur dua edin kızlar hayırlı güzel haberler aliyım bide bebeğm tembellik etmesin azıcık hoplayip zıplasin
Öksürünce uyanıyormuş biri yazmıştı :) çikolata ye bugün cinsiyetimiz belli olur o zaman gösterirse

Sevindim sizin adınıza, dikkatli olun ve dinlenmenize bakın.. Geçmiş olsun..

Nefesini tut demelerini deilk defa duyuyorum ne alakaymış bence cihaz iyi değildir olur mu öyle şey ya

Sizlere tavsiye doğum yaptığınız zaman herkesi çağırmayın ayrı ayrı gelsinler bebeği o ayrı çekiştiriyor o ayrı psikolojiniz ail üst oluyor mümkünse kimse olmazın kafanız rahat eder tabi anlayışlı insan değilseler[/QUOTE]hareket ettiğini görenler çok merak ediyorum,ben hiç bişey anlayamıyorum şöyle net bi şekilde bebeğin duruşunu bile göremedim ya,ilk hamilelipimde doktor 3 4 boyutluyla bakıyordu hep,sizinkiler nasıl,her gidişimde hep aynı şey bulanık bi ekran ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…