- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece
Annen yakınındamı bende ilk doğumda zor günler geçirdim,hiç tahmin etmezdim,bi tane yakınımda yoktu,bu sefer hem tedbirliyim hemde uzaktayımevet canım bazen dusunup dusunup strese gırıyorum daha onumde okadar zaman varken nebılım. inşallah bundan sonra bızı rahat bırakırlar. cunku artık tek kısı degılız katlanıcak.. bebeklerımıze bısey olsa yada dogduklarında onlar yuzunden sütümüz kesılse bu sefer tahammul edemeyız eskısı gıbı
Kizlar ikili tarama testin de kan istediler mi cuma kontrolum var bir de beni kan tutuyor ne zaman kan versem bayiliyorum
İnsaAllah canım bende dört gözle bekliynrum da doktorun geliceği yok cıkar çikmaz hemen buraya yazıcam :)Bildirimleri görünce geldin sandım heyecanlandım canımşimdiden ye bencede tatlıyı doktor gelene kadar anca hareketlenir :) hadi hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz dört gözle :)
kesin erkekkkk
Lütfen kimseyi dinleyip bekleme hemen doktoruna git Allah yardımcın olsun ve iyi haberlerle gel canımCanım evde bi dk bile durma hastaneye git doktora bi görün. Rabbim korusun seni de bebeğini de inşllah
Ayy şu fotolara bakıp da nasıl yorum yapiyolarsa anlamıyorum doktor yorum yapmiyo millet yapıyo :)) bi de benim bebegime baksınlar cinsiyet tahmini uzmanları :)dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)
kızlar 12+3 iken ki bebegimin fotosunu buraya koymustum yorum yapmıs 2 kişi hem de yüzde ikiyüz erkek demişler :) paşa mı geliyor acep banaaa :)
Annen yakınındamı bende ilk doğumda zor günler geçirdim,hiç tahmin etmezdim,bi tane yakınımda yoktu,bu sefer hem tedbirliyim hemde uzaktayım
Geçmiş olsun canım. Folik asit 12. haftaya kadar. Ondan sonrasinda elevit verdi bana folik asiti bıraktım zaten ilk üç ay gerekliymiskızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece
Yok tatlım benim 3 aralık randevum. Ben 17 kasimda baska doktora gitcem bir kereligine. Ayni doktoruma gitsem bile söylemez yine o. Erken der kesin :)O zaman belli olur diye düşünüyorum canım,aynı doktoramı gidiceksin,benim önümüzdeki haftada kontrolüm var ama hiç ümitli diilim,dün başka doktora gittim ikili test için laboratuara geç kalmıştım ordada kısmet olmadı öğrenmek,ya eninde sonunda öğrenicez ama işte merak :)
Ya şu cinsiyet meraki işte başka bişey değil inan :))) 15+0 da 16 haftalık oluyor değil mi :)
:) Canım evet 15+0 ve sonrası 16 hafta olarak kabul ediliyo ama sözde öyle yani aslında 15 hafta bitmis oluyo 16ya yeni giriyo.
Ay canım haklısın aslında en güzeli beklemek de şu merak başa bela işte :)canım genelde 16. haftadaki tahminler yanlış oluyor. bencede en güzeli beklemek
Aynen canımmm yaaaa :) hemen ciciler almaya başlarizzz :)ay dusunemıyorum kız yada erkek dedıgı o anıııı. muthıs bısey yaaaa. nasıl mutlu olur ınsannnn .
Yok tatlım benim 3 aralık randevum. Ben 17 kasimda baska doktora gitcem bir kereligine. Ayni doktoruma gitsem bile söylemez yine o. Erken der kesin :)
internetten kıyafetlere pusetlere yataklara aklıma ne gelırse bakıp bakıp kapatıyorum.daha iğne almadımAynen canımmm yaaaa :) hemen ciciler almaya başlarizzz :)
Yok tatlım 3 aralikta 18 haftalik oluyo o zaman söyler kesin. Ama on gün sonra gitmeyi düşünüyorum ben baska doktra 15+3 olacak o zaman gitsem yine erken der söylemez :) :)3 aralıga hala erkenmı dıcek. ıyı dogunca bakarız ozaman hıc soylemesın :)
Canım aynen ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde birkaç tane zibin aldım o hevesle sonrasında bsy yok. Herşeye bakıyorum ama alamıyorum ne güzel seyler var eşime de diyorum kesin biz alana kadar bunlar kalmaz diye, beğendiğim şeyleri de arkalara saklıyorum cok gülüyor :)internetten kıyafetlere pusetlere yataklara aklıma ne gelırse bakıp bakıp kapatıyorum.daha iğne almadım
benım esımın hıc alası yok. ben elımı uzatsam itekleyıp duruyo benı. dokuz aylık olunca alcak nerdeyseCanım aynen ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde birkaç tane zibin aldım o hevesle sonrasında bsy yok. Herşeye bakıyorum ama alamıyorum ne güzel seyler var eşime de diyorum kesin biz alana kadar bunlar kalmaz diye, beğendiğim şeyleri de arkalara saklıyorum cok gülüyor :)
Çok sevindim allah birdaha yaşatmasın canım geçmiş olsunKızlar çok teşekkür ederim gittik doktora şükür iyi hatta 12+3 olmuşuz doktor korkacak hiç bir şey yok olur böyle yorgunluktandır dedi ense ölçümünü yaptı burun kemiğine baktı her şey normal hatta zıplıyordu erkek gibi ama kesin konuşmayayım dedi şükür dün geceden bu yana hastanedeyim yeni geldim hemen girip size cevap vermek istedim tek tek alıntı yapamadım hakkınızı helal edin
Hoplayacak göreceksin canımmm :)Günaydın kızlar şu an hastanedeyhm eşimle doktor yine ameliyatta bekliyorumnolur dua edin kızlar hayırlı güzel haberler aliyım bide bebeğm tembellik etmesin azıcık hoplayip zıplasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?