2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece

canım bende de akıntı ve kasıntı vardı, doktor krem ve fitil verdi, tekrarı olursa kesinlikle kullan dedi, olmaması gerek dedi. folikasiti de kestik, decavit verdi, ama ben bulantı icin ilac kullanıyodum, onu yavas yavas kes ve sonra decavit e basla dedi.

Annen yakınındamı bende ilk doğumda zor günler geçirdim,hiç tahmin etmezdim,bi tane yakınımda yoktu,bu sefer hem tedbirliyim hemde uzaktayım

Bildirimleri görünce geldin sandım heyecanlandım canım şimdiden ye bencede tatlıyı doktor gelene kadar anca hareketlenir :) hadi hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz dört gözle :)
İnsaAllah canım bende dört gözle bekliynrum da doktorun geliceği yok cıkar çikmaz hemen buraya yazıcam :)

Annen yakınındamı bende ilk doğumda zor günler geçirdim,hiç tahmin etmezdim,bi tane yakınımda yoktu,bu sefer hem tedbirliyim hemde uzaktayım

annem yakınımda yani karsı komsum hertürlüde ılgılenır.ama annesı küsücek bırsuru laf edecek kocama,,sonra oda dolacak dolacakkkk benım annem de gelsın dıcek ben ıstemezsem surat asıcak. sonra annesı gelecek bu sefer bızımkıler gelınce laf sokacak gelene gıdene. bende heran acaba bırseymı var stresı yaşıcam. aman bızımkılere bıseymı dedı bı lafmı ettı dıye. keşke amannn ben bakamam dese. benım kaynanam hem bakarım der ne olcakki der zorlar senı .sonrada ben baktım ben ılgılendım dıye 10 sene kafana kakar. hıç istemıyorum canım ya ınan hıc ıstemıyorum . geriliyorum . ya ben bebek mevludunu ve erkek olursa sunnetı bıle sımdıden kafama takıyorum. cunku her ozel gunumu burnumdan getırdı gene getırcek

kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece
Geçmiş olsun canım. Folik asit 12. haftaya kadar. Ondan sonrasinda elevit verdi bana folik asiti bıraktım zaten ilk üç ay gerekliymis

Yok tatlım benim 3 aralık randevum. Ben 17 kasimda baska doktora gitcem bir kereligine. Ayni doktoruma gitsem bile söylemez yine o. Erken der kesin :)

internetten kıyafetlere pusetlere yataklara aklıma ne gelırse bakıp bakıp kapatıyorum.daha iğne almadım
Canım aynen ben de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde birkaç tane zibin aldım o hevesle sonrasında bsy yok. Herşeye bakıyorum ama alamıyorum ne güzel seyler var eşime de diyorum kesin biz alana kadar bunlar kalmaz diye, beğendiğim şeyleri de arkalara saklıyorum cok gülüyor :)

benım esımın hıc alası yok. ben elımı uzatsam itekleyıp duruyo benı. dokuz aylık olunca alcak nerdeyse

Çok sevindim allah birdaha yaşatmasın canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…