2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sevindim canim cok sukur Allah kotu seyler yasatmasin :)

BEnde acayip bi mide yanmasi var napsam acaba ilac icmek istemiyrm

Merhabaa bende bugun ikili test sonucumu aldim cok sukur iyi cikti. Bursa da devlet hastanesine gidiyorum doktorum izindeymis baska dr a gittim. Degisen bisey olmadi ikiside yuzune bile bakmiyo insanin. Zorla soru sorupcevap alabiliyrm. Test sonucunu yorumlamadi iyi dedi sadece. Ultrason istemedi cuma gunu cekirge dev hast gidicem o dr ne diyecek bakalim.

kızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.

allah kimseyi düşürmesin devlete.bende gittim birkaçkez.hamile olmadan önce gitmiştim bi kadına cıkışta ağladım resmen soru soruyorum die neredeyse dövecekti beni özel hastaneye gidiyorum ben.maddi olarak illaki zorluyor biraz lakin 32 yasına gelmişim belki birdaha cocuk yapmıcam da, en azından keyfini cıkartayım dedim hamileliğinin.her kontrolde sıkıntı stres yapacagıma.sagolsun doğum paramıda annecim verecek
kızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.
Bu haftalarda rahim yukarı cıkıp büyümeye başlayınca karın kendini öne itermiş ve bel kısmında boşluk oluşurmuş.sert bir minderle otururken o boşluğu doldurarak oturmak lazımmış.bel ağrısı için bunu okumustum.

canım benim de bacagımın arkası muthis agrıyo, cekiliyo gibi oluyor. muthis de uyku bastırıyo bu aralar, ben de aynı senin gibi ağlıcam nerdeyse , uyumak icin can atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…