2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba arkadaşlar dünden berı ınanılmaz bır agrı başladı gecede lekelenmeler başladı artıklekelenme görmekten sınır oluyorum umarım bıran once gecer

bende onbesgunde bı 57 lıra verıyorum ıkılı test ıcın ne ıster bılmıyorum . ılk basta sıkıntı geldı . sonra dedımkı nelere vermıyoruz dedım. eimle sıgarayı bıraktık. ıkımızın sıgarası 150 200 yapıo ayda. ona acımadan verıyodukta bebegımızemı veremıcez dedım. hıc uzulmuyorum artık. kayınvalıdemler yok tepecıge gıt (ssk) orası ıyı vs vs dedıler ama ben doktorumu sevıyorum alısmısım bu saatten sonra gıdemem dedım. herşeyı maddıyata baglıyorlar.

ssk ya ındırımlı zaten benım. ssk sı olmayana daha yulsektır sanırım

canım yaa dün geceden beri hastanedeyim giremedim bir türlü doktor bulamadık merkeze gitmek zorunda kaldık

Olsun canım siz iyi olun da yeter
BEnde acayip bi mide yanmasi var napsam acaba ilac icmek istemiyrm
Süt iyi geliyor soğuk süt özellikle

kızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.
Bazen benim de ağrıyor şimdilik az acaba erken mi acaba ama bu aralar karnımda ağrı var rahim büyüyor ondan galiba

merhaba arkadaşlar dünden berı ınanılmaz bır agrı başladı gecede lekelenmeler başladı artıklekelenme görmekten sınır oluyorum umarım bıran once gecer

Geçmiş olsun canım dinlen iyice inşallah geçer

Şimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/

Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi

Canım ben yaptırmadım özel hastanelerde daha çabuk çıkıyor devlette 1 haftada ancak çıkıyor sanırım çoğu kişi henüz yaptırmamış hemen isyanlara girme bende çoğu kez yazdıklarıma cevap alamıyorumm çoğu zaman da aktifim yani

Gözün Aydın cnm

Hayırlı olsun canım darısı öğrenmeyenlerin başına daha erken ama isim düşündünüz mü :)

Canım ben ikili test yaptırmadım...fakat ark yazdıklarına gore 3 günde alanda var 1 haftada alanda var

Bu ilk olmadığından artık isyan noktasına geldim :) ama dediğim gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum :)) Teşekkür ederim.

Canım ben ikili test yaptırmadım...fakat ark yazdıklarına gore 3 günde alanda var 1 haftada alanda var

Cumartesi randevum var aynı gün halledebilir miyim diye merak ettiğimden sordum. Çünkü henüz kimseye söylemedim. Bu testin sonucuna göre basın açıklaması yapacağım başta ailelere ve çevreme :)) Teşekkür ederim.

canım bazen sayfa cok ılerlıyor kacırıyorum. ama alıntı seklınde olunca dırek uyarı geldıgınde cevap verebılıyorum. ıkılı test yaptırmadım. bende sormustum bı arkadaş 3 gunde bı arkadaş 1 haftada sonuc almıs

Ben k
Ben kısmet olursa yarın yaptırmaya gideceğim devlet hastanesine(şişli etfal). 1 haftada çıkıyor diye biliyorum.

canım çok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallah

Gun
kızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.
Gunde 1tane soda ic sut ic bebis depolarini tuketiyo agri kramp yapar bnde yok sukur doktor muzda iyi gelir demisti

Canım ben yeni geldim msjıni yeni gördvm ayni soruyu dvn de sordu bi arkadaşimiz bn cevap vermistm benim 2li test sonucum 1hafta sürmüstü hastaneden hastanexe deişiyn bazilarinin 2gvne çıkiyomuş sonuçlar bilgin olsun canım

Oo masallah nasıl tutabıldın kendını helal olsun valla ben yaydım hemencecık

normalde hastanede 1 haftada çıkar denir ama genellikle 4-5 iş gününde çıkar. fiyat zaten her hastanede değişik çünkü bu testi her hastane yapmıyorlar genellikle diğer özel laboratuvarlara gönderiyorlar canım

Canım belki cinsiyetini bile ogrenırsın guselce ailene söyledesin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…