allah kimseyi düşürmesin devlete.bende gittim birkaçkez.hamile olmadan önce gitmiştim bi kadına cıkışta ağladım resmen soru soruyorum die neredeyse dövecekti beniözel hastaneye gidiyorum ben.maddi olarak illaki zorluyor biraz lakin 32 yasına gelmişim belki birdaha cocuk yapmıcam da, en azından keyfini cıkartayım dedim hamileliğinin.her kontrolde sıkıntı stres yapacagıma.sagolsun doğum paramıda annecim verecek
Bu haftalarda rahim yukarı cıkıp büyümeye başlayınca karın kendini öne itermiş ve bel kısmında boşluk oluşurmuş.sert bir minderle otururken o boşluğu doldurarak oturmak lazımmış.bel ağrısı için bunu okumustum.
canım yaa dün geceden beri hastanedeyim giremedim bir türlü doktor bulamadık merkeze gitmek zorunda kaldık
Süt iyi geliyor soğuk süt özellikleBEnde acayip bi mide yanmasi var napsam acaba ilac icmek istemiyrm
Bazen benim de ağrıyor şimdilik az acaba erken mi acaba ama bu aralar karnımda ağrı var rahim büyüyor ondan galibakızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.
merhaba arkadaşlar dünden berı ınanılmaz bır agrı başladı gecede lekelenmeler başladıartıklekelenme görmekten sınır oluyorum umarım bıran once gecer
Canım ben yaptırmadım özel hastanelerde daha çabuk çıkıyor devlette 1 haftada ancak çıkıyor sanırım çoğu kişi henüz yaptırmamış hemen isyanlara girme bende çoğu kez yazdıklarıma cevap alamıyorumm çoğu zaman da aktifim yaniŞimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/
Gözün Aydın cnmSlm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
Canım ben ikili test yaptırmadım...fakat ark yazdıklarına gore 3 günde alanda var 1 haftada alanda varŞimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/
Canım ben yaptırmadım özel hastanelerde daha çabuk çıkıyor devlette 1 haftada ancak çıkıyor sanırım çoğu kişi henüz yaptırmamış hemen isyanlara girme bende çoğu kez yazdıklarıma cevap alamıyorumm çoğu zaman da aktifim yani
Canım ben ikili test yaptırmadım...fakat ark yazdıklarına gore 3 günde alanda var 1 haftada alanda var
Şimdi ben öğlen buraya,
Ben kCanım ben yaptırmadım özel hastanelerde daha çabuk çıkıyor devlette 1 haftada ancak çıkıyor sanırım çoğu kişi henüz yaptırmamış hemen isyanlara girme bende çoğu kez yazdıklarıma cevap alamıyorumm çoğu zaman da aktifim yani
Ben kısmet olursa yarın yaptırmaya gideceğim devlet hastanesine(şişli etfal). 1 haftada çıkıyor diye biliyorum.Şimdi ben öğlen buraya,
Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
Gunde 1tane soda ic sut ic bebis depolarini tuketiyo agri kramp yapar bnde yok sukur doktor muzda iyi gelir demistikızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.
Canım ben yeni geldim msjıni yeni gördvm ayni soruyu dvn de sordu bi arkadaşimiz bn cevap vermistm benim 2li test sonucum 1hafta sürmüstü hastaneden hastanexe deişiyn bazilarinin 2gvne çıkiyomuş sonuçlar bilgin olsun canımŞimdi ben öğlen buraya,
Oo masallah nasıl tutabıldın kendını helal olsun valla ben yaydım hemencecıkBu ilk olmadığından artık isyan noktasına geldim :) ama dediğim gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum :)) Teşekkür ederim.
Cumartesi randevum var aynı gün halledebilir miyim diye merak ettiğimden sordum. Çünkü henüz kimseye söylemedim. Bu testin sonucuna göre basın açıklaması yapacağım başta ailelere ve çevreme :)) Teşekkür ederim.
İnsaAllah canım hepimiz sağlıkla aliriz kuzularimizı :)canım çok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallah
Canım belki cinsiyetini bile ogrenırsın guselce ailene söyledesin inşBu ilk olmadığından artık isyan noktasına geldim :) ama dediğim gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum :)) Teşekkür ederim.
Cumartesi randevum var aynı gün halledebilir miyim diye merak ettiğimden sordum. Çünkü henüz kimseye söylemedim. Bu testin sonucuna göre basın açıklaması yapacağım başta ailelere ve çevreme :)) Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?