2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benımde dun gece uyurken ayaklarım gerıldı resmen. kalsıyum eksıklıgındnen olurmus. bebekler emıo vıtamınlerımızı :)

Oo masallah nasıl tutabıldın kendını helal olsun valla ben yaydım hemencecık

Hatta planım cinsiyeti ile birlikte söylemek.. Çünkü sonrasında her konuşmada cinsiyeti belli mi ne zaman belli olacak ay bence erkek ay bence kız.. Bu gibi uzatmalara gelmek istemiyorum. Hem zaten eğer cumartesi gittiğimde bir sıkıntı görülürse de ve gebeliğim sonlanırsa benimle birlikte herkesi de üzmemiş olurum diye düşünüyorum. Zaten karnım da çıkmadı pek, öncesinde biraz kilo almıştım. İnsanlar yine eskisi gibi kilo aldığımı sanıyorlar, bir süre sonra öğrenecekler ki göbek değil bu bebek :)))

kızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.

aynen canım belim kopuyor şöyle eve gitsemde uzansam diye hayal kuruyorum bütün gün

Ya şu insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum kendilerine olsalar en iyi yerlere giderler fikir vermeye gelince orası burası...Şuan hayatımızın en önemli zamanlarındayız hepimiz sıkışacağız kolay olacak değil para çok lazım hepimize ama evladımızı da en iyi şekilde dünyaya getirmek istiyoruz sanki sürekli en iyi en kaliteli yerlerde geziyoruz

canım sayfalar hızlı ilerlediği için görememiş olabiliriz aynı sorun hepimizde oluyor. ben cumartesi gireceğim canım ikili teste özel hastaneye gidiyorum normalde ikili testimi de aynı yerde yaptıracağım 325 tl bayılacağız ama prof yapıyor ve üçlü dörtlü teste gerek kalmıyor bir hafta sonra açıklanıyormuş sonuçlarda

canım hayırlı olsun kızın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece

Bende bugün doktordaydım canım,tahmin ediyordum zaten de tahlille onaylanmış oldu benimde iltihap çıktı maalesef,bana antibiyotik yazdı bebek için hiç zararı yok dedi,zaten bu süreçte tedavi amaçlı değil kontrol altında tutmak için ilaç veriyoruz dedi, 4 5 aydan sonra devam ederse fitil veririm daha etkili olur ama şuan olmaz dedi,birde ben günlük pedler zararlı dendiği için kağıt havlu kullanıyodum,onu da kullanmamamı zararlı olduğunu söyledi,gazlı bez kullancam artık ve bol su dedi bide ,aklında olsun seninde istedim..

Çok şükür canım,çok sevindim,dinlen sende daha dikkatli ol artık..Allahım bi daha bu korkuyu yaşatmasın inş

Ben sürekli bakamıyorum açıkçası çalıştığım için.. Ben özel hastanede yaptırdım tam 1 hafta sonra aldım sonuçları, devleti bilmiyorum, bilenler yardımcı olurlar sanıyorum.. Umarım güzel sonuçlar alırsınız..

Amin Allah razi olsun canim hepimiz sağlıkla kucağımiza aliriz inşaAllah

Canım en basta kötü düşünme gayet de ıyı haberlerle gelecen inş . Sağlıklı ve hayırlı olsun inş meleğin inşa cinsiyetini de oğreneceksin

Selam kızlar 11+6 olmuş bebişim az önce kontroldem geldim ama resimden bişey anlamadım :) doktor erkek gibi dedi ama 1 ay sonra gel kesin bişey söyleyeyim dedi.
Annesi elleri ayakları göbüşü görünüyor.. Çok tatlı, güzel güzel büyüsün, beslensin.. Sağlıkla..

Cnm bak simdi, bu konu burada defalarca gecti. Arkadaslar da (defalarca) genellikle 1 haftada ciktigini, cok nadir belki bir belki iki kisi 1-2 gunluk surede aldigini soyledi. Ben yaptirmayacagim, hic de ilgi alanima girmedigi halde bunu biliyorum cunku mesajlari okudum. Simdi senin bunlari gozden kacirman ne kadar normalse, senin bir kere sordugun bu sorunun araya kaynamasi cok dogal. Sen yine iyi niyetini kaybetme, hepimiz birbirimize destek icin burdayiz. Keyfini cikaralim hamileligimizin insallah :)

Canım ben cuma kan verdim ikili için pazartesi öğrendim sonucu.

Canımcim çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun prensesin. Darısı da benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına :) bidaha ben de yicem çikolataa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…