Saol canim darisi sizlere insaAllah :)Gözün Aydın cnm
Oo masallah nasıl tutabıldın kendını helal olsun valla ben yaydım hemencecık
Benim aklhmda isim var da esimde kabul ederse o ismi istiyorum canim HİRA NUR :) çok beğeniyorumHayırlı olsun canım darısı öğrenmeyenlerin başına daha erken ama isim düşündünüz mü :)
kızlar masa bası calısan varmı. valla heryanım agrıdı... kalcam kuyruk sokumum belım . uzanmak ıcın can atıyorum çokkkk uzuluyorum aglıcam sımdı. kaykılıyorum olmuyo ne yapsam olmuo.
bende onbesgunde bı 57 lıra verıyorum ıkılı test ıcın ne ıster bılmıyorum . ılk basta sıkıntı geldı . sonra dedımkı nelere vermıyoruz dedım. eimle sıgarayı bıraktık. ıkımızın sıgarası 150 200 yapıo ayda. ona acımadan verıyodukta bebegımızemı veremıcez dedım. hıc uzulmuyorum artık. kayınvalıdemler yok tepecıge gıt (ssk) orası ıyı vs vs dedıler ama ben doktorumu sevıyorum alısmısım bu saatten sonra gıdemem dedım. herşeyı maddıyata baglıyorlar.
Şimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/
Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
kızlar bu arada bende iltihap çıktı doktorum ilaç vermedi bişey de demedi.. kafamkarıştı ayrıca folikasite de devam ediyorum ne zamana kadar kullanıcam ki.. ben ilk 3ay diye biliyodum sadece
Kızlar çok teşekkür ederim gittik doktora şükür iyi hatta 12+3 olmuşuz doktor korkacak hiç bir şey yok olur böyle yorgunluktandır dedi ense ölçümünü yaptı burun kemiğine baktı her şey normal hatta zıplıyordu erkek gibi ama kesin konuşmayayım dedi şükür dün geceden bu yana hastanedeyim yeni geldim hemen girip size cevap vermek istedim tek tek alıntı yapamadım hakkınızı helal edin
Ben sürekli bakamıyorum açıkçası çalıştığım için.. Ben özel hastanede yaptırdım tam 1 hafta sonra aldım sonuçları, devleti bilmiyorum, bilenler yardımcı olurlar sanıyorum.. Umarım güzel sonuçlar alırsınız..Şimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/
Amin Allah razi olsun canim hepimiz sağlıkla kucağımiza aliriz inşaAllahaynen canım belim kopuyor şöyle eve gitsemde uzansam diye hayal kuruyorum bütün gün
Ya şu insanların ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum kendilerine olsalar en iyi yerlere giderler fikir vermeye gelince orası burası...Şuan hayatımızın en önemli zamanlarındayız hepimiz sıkışacağız kolay olacak değil para çok lazım hepimize ama evladımızı da en iyi şekilde dünyaya getirmek istiyoruz sanki sürekli en iyi en kaliteli yerlerde geziyoruz
canım sayfalar hızlı ilerlediği için görememiş olabiliriz aynı sorun hepimizde oluyor. ben cumartesi gireceğim canım ikili teste özel hastaneye gidiyorum normalde ikili testimi de aynı yerde yaptıracağım 325 tl bayılacağız ama prof yapıyor ve üçlü dörtlü teste gerek kalmıyor bir hafta sonra açıklanıyormuş sonuçlarda
canım hayırlı olsun kızın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba ben ayvadan şifa buldum. Deneyin istrsenizBEnde acayip bi mide yanmasi var napsam acaba ilac icmek istemiyrm
Canım en basta kötü düşünme gayet de ıyı haberlerle gelecen inş . Sağlıklı ve hayırlı olsun inş meleğin inşa cinsiyetini de oğreneceksinHatta planım cinsiyeti ile birlikte söylemek.. Çünkü sonrasında her konuşmada cinsiyeti belli mi ne zaman belli olacak ay bence erkek ay bence kız.. Bu gibi uzatmalara gelmek istemiyorum. Hem zaten eğer cumartesi gittiğimde bir sıkıntı görülürse de ve gebeliğim sonlanırsa benimle birlikte herkesi de üzmemiş olurum diye düşünüyorum. Zaten karnım da çıkmadı pek, öncesinde biraz kilo almıştım. İnsanlar yine eskisi gibi kilo aldığımı sanıyorlar, bir süre sonra öğrenecekler ki göbek değil bu bebek :)))
Annesi elleri ayakları göbüşü görünüyor.. Çok tatlı, güzel güzel büyüsün, beslensin.. Sağlıkla..Selam kızlar 11+6 olmuş bebişim az önce kontroldem geldim ama resimden bişey anlamadım :) doktor erkek gibi dedi ama 1 ay sonra gel kesin bişey söyleyeyim dedi.
bende varım beni unutmayın belki cumartesi ikili testte söyler mi acaba 12+3 olucaz
Şimdi ben öğlen buraya,
çok hoşmuş anlamı da güzeldi yanlış hatırlamıyorsamBenim aklhmda isim var da esimde kabul ederse o ismi istiyorum canim HİRA NUR :) çok beğeniyorum
Canım ben cuma kan verdim ikili için pazartesi öğrendim sonucu.Şimdi ben öğlen buraya,
Canımcim çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun prensesin. Darısı da benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına :) bidaha ben de yicem çikolataa :)Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
Canim hayiirli olsun kizçençok hoşmuş anlamı da güzeldi yanlış hatırlamıyorsam
Kizlar kesinlikle ayva diyorum baska bisey demiyorum gripten kaldirdi beni ve bunla ilgili hadislerde var guzel cocugunuz olur diye kesinlikle yiyinMerhaba ben ayvadan şifa buldum. Deneyin istrseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?