Ben hastaneye kayıt yaptırdım normalde 45 tl olan muayene için 40 tl ödücem.bu indirim testler içinde gecerli olacak.ikili testin 40 küsür tl oldugunu söylediler.cok pahalı degıl,pahalı olsaydı devlette yaptıracaktım.18 kasımda gidicem test için.inş sağlıklıdır yavrularımız.bende onbesgunde bı 57 lıra verıyorum ıkılı test ıcın ne ıster bılmıyorum . ılk basta sıkıntı geldı . sonra dedımkı nelere vermıyoruz dedım. eimle sıgarayı bıraktık. ıkımızın sıgarası 150 200 yapıo ayda. ona acımadan verıyodukta bebegımızemı veremıcez dedım. hıc uzulmuyorum artık. kayınvalıdemler yok tepecıge gıt (ssk) orası ıyı vs vs dedıler ama ben doktorumu sevıyorum alısmısım bu saatten sonra gıdemem dedım. herşeyı maddıyata baglıyorlar.
Canım zaten benim drum birtanede ben diğerine ssnd için gittim. Ama arası 2,5 yıl olduğu için olmaz dedi.günaydın kızlarbiz bugün 1.trimester ın sonuna geldik 12+0 olduk ilk 3 ayımız bitti şükürler olsun ki kazasız belasız atlattık.Burdaki yazılanları okudukça acaba benimde kanamam gelir mi iğne verir mi diye düşünerek geçti 3 ay şükür ne kanamam oldu ne de kusma falan sadece halsizlik ve bulantım vardı şükür onları da atlattık 6 ay mı kaldı yani şimdi
ay canım öyle söyleyeceğine hiç söylemesin daha iyi. bide birden fazla doktora gitmek pek mantıklı değil gibi bir tane belirleyip ona gitmek en iyisi
İyi akşamlar arkadaşlar :) gündüz yoğun çalışıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya. Umarım herkes iyidir. Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür :) haftaya 2 li taramamız var. Heyecanlıyım yavrumu göreceğim için. Bir hamilelik günlüğü tutmayı çok istedim fakat bir türlü fırsat bulamıyorum. Sizler tutuyormusunuz? En azından bu hafta dan itibaren tutmaya çalışcam. Bir de her hafta göbüşümün fotosunu çekicem dedim ama sadece 5. Hafta da çektim okadar. Pek bir değişiklikyok şimdilik...
ay cnm yaaa valla gerçekliği ne bilemem ama benim büyük oğlum gamzeli ve ben onda o kadar cokelma ayva yemiştimk eşim taşımaktan bıkmıştı utanır olmuştu komsulardan . aslında ilk aylarda elma ayva sonrasında bulduğum tüm meyveleri yedim sanırım. biz Erzurumluyuz ve bizde yumurtayı cok yiyincede olur derler ki ben o zaman sanırım günde en az iki yumurta yiyordum normaldede yumurta delisiyimdir hatta annemler her yumurta pişirdşklerinde kulağım çınlar o kadar yani beni anarlar . yalnız gecen bir dergide okuduğuma göre gamze aslında genetik bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş :)Ayva yenildiğinde gamzeli olurmuş bebiş diye de bir söylenti var.. bu arada burnum sızlamaya başladı, hemen ayva başliyimm
Bende cok heyecanlıyım yarin kobtrolum var..gecen sefer erkek gibi drmisti yatin kesinlesecek. Guzel haberle donmek dileğiyleas7629571 .!.:günaydın hanımlar yarın cinsiyetimizi kesinleştirmek için dr randevumuz var dua edın bebeğim sağlıklıdır inş
İyi akşamlar arkadaşlar :) gündüz yoğun çalışıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya. Umarım herkes iyidir. Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür :) haftaya 2 li taramamız var. Heyecanlıyım yavrumu göreceğim için. Bir hamilelik günlüğü tutmayı çok istedim fakat bir türlü fırsat bulamıyorum. Sizler tutuyormusunuz? En azından bu hafta dan itibaren tutmaya çalışcam. Bir de her hafta göbüşümün fotosunu çekicem dedim ama sadece 5. Hafta da çektim okadar. Pek bir değişiklikyok şimdilik...
Canım belki biliyorsundur elevitte domuz jelatini var onun seçeneği decavit kullanıyorum benGeçmiş olsun canım. Folik asit 12. haftaya kadar. Ondan sonrasinda elevit verdi bana folik asiti bıraktım zaten ilk üç ay gerekliymis
Slm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
Ay evet biliyorum o teoremi benimkinin bet fotosu yokki tahmin edeyim :) bu arada canım elevitte donuz jelatini var bilgin olsun.bnmde kesti folik asiti...ama elevit başlattı kızlar bide cinsiyet tahminini bnm doktor söyle yaptı nub teoremi varmış(doktor adını söylemedi ben araştırdım) o görünen şey paralelse kız ,30 derecelik acı şeklinde yukardaysa erkekmiş benim ki parelel di yüzde doksan kız dedi.bu bilimselmiş google nub teoremi yazın ultrason görüntüsünden anlaşılıyomuş sırt üstü yattğı...
Aranızda 2li test yaptırmayacak olan varmı
Ilk gebelikte 18, hftada o bagursaktir bndede oluyoCanım daha erken degil mi. 16,17den önce mümkün değil diyolar. Ama belki bazı kişilerde daha erken olur. Ben de hissetmek istiyorum bi an önce :) :)
Valla oyle yaa mecburiyetten gidiyorm iste napalim verilmeyecek paralar degil ama tek maasla zor olur diye katlaniyorm. İyiallah kimseyi düşürmesin devlete.bende gittim birkaçkez.hamile olmadan e gitmiştim bi kadına cıkışta ağladım resmen soru soruyorum die neredeyse dövecekti beniözel hastaneye gidiyorum ben.maddi olarak illaki zorluyor biraz lakin 32 yasına gelmişim belki birdaha cocuk yapmıcam da, en azından keyfini cıkartayım dedim hamileliğinin.her kontrolde sıkıntı stres yapacagıma.sagolsun doğum paramıda annecim verecek
Bu haftalarda rahim yukarı cıkıp büyümeye başlayınca karın kendini öne itermiş ve bel kısmında boşluk oluşurmuş.sert bir minderle otururken o boşluğu doldurarak oturmak lazımmış.bel ağrısı için bunu okumustum.
İmkanin varsa hic ugrama devlete ya adamlarin agzindan lafi cimbizla aliyoruz. Ultrason yok drlarin odasinda zaten. Ultrason icin ayri kata gidip sira bekliyosun bir saat en az. Ultrason ekranini sen gormuyosun ordaki dr bakiyo fotosunu veriyo kendi doktoruna goturup gosteriyosun o da bisey demiyo cikip eve geliyosunbende onbesgunde bı 57 lıra verıyorum ıkılı test ıcın ne ıster bılmıyorum . ılk basta sıkıntı geldı . sonra dedımkı nelere vermıyoruz dedım. eimle sıgarayı bıraktık. ıkımızın sıgarası 150 200 yapıo ayda. ona acımadan verıyodukta bebegımızemı veremıcez dedım. hıc uzulmuyorum artık. kayınvalıdemler yok tepecıge gıt (ssk) orası ıyı vs vs dedıler ama ben doktorumu sevıyorum alısmısım bu saatten sonra gıdemem dedım. herşeyı maddıyata baglıyorlar.
Ben devlette yaptirdim iki haftada cikti sonuc canim. Dr sormadi yapalim mi diye kan ver ikili test e bakalm dedi direk. Bugun aldm sonucu cok sukur iyi cikti. Ay sonu gel uclu test yapcaz dediŞimdi ben öğlen buraya,
Kızlar, ikili test sonucu ne zaman çıkıyor ? Yani özelde yaptırınca aynı gün sonuç alınabiliyor mu ? Ya da devlette yaptırınca kaç günde çıkıyor ? diye sormuştum. Kimseden cevap gelmeyince şunları düşünmeye başladım.
Sanırım kimse ikili test yaptırmadı. Ya da yapanlar şuan online olmadıklarından mesajımı görmediler. Ya da gerçekten buradaki arkadaşlar kendi aralarında gruplaşarak belli mesajlara cevap veriyorlar..
Tamamen iyi niyetle yaklaşmak istiyorum ama gelin kaynana görümce muhabbettlerinin bebek muhabbetlerini geçtiğini görünce de kendi iyi niyetimi sorgular oldum. :/
Gözün aydın canım darısı başıma benim randevuma daha var ama ben bu hafta dr gitsemmi bilemedim.Eşim bence dr una sadık kal sonuçta memnunsun akışına bırak ondan öğrenelim diyo... Ben cinsiyetten daha çok iyi mi diye merak ediyorumSlm kizlar ben geldim sıkı durun hayirli güzel haberlerle geldım inşaAllah nasibse kızim olcak çikolata çk işe yaradi saolun kızlar Allah hepinizn gönlüne göre versin sağlklı sihatli çocuklarimiz olsun inşaAllah hepimizn :) :) darisi tüm cinsiyet bekleyenlere öptüm hepinizi
Canım belki biliyorsundur elevitte domuz jelatini var onun seçeneği decavit kullanıyorum ben
Çok çok sevindim canım sanırım kıza meyilliydin sen değil mi :)
Ay evet biliyorum o teoremi benimkinin bet fotosu yokki tahmin edeyim :) bu arada canım elevitte donuz jelatini var bilgin olsun.
Ben yaptırmadım canım 3 lü ve 4 lüyü de yaptırmıcam
canm gozun aydin ben hala ogrenemedm haftaya doktora gitmeyi dusunuyrm artk ogrenirim heralde tabi insCanımcim çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun prensesin. Darısı da benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına :) bidaha ben de yicem çikolataa :)
Benm de doktor yaptirmayi gerektircek bisi yok sana birakiyorum dedi.
O yuzden merak ettim. :) sagol cnm sen neden yaptirmicaksn trde genelde yaptiriyolar
ben yaptırmayacam sanırımAranızda 2li test yaptırmayacak olan varmı
Katılıyorum ya damar atıyor ya gaz var ya da bağırsaklarımız :) gece yatarken özellikle diyorum eşime bak içimde kıpırdıyo sanki diye o da dr a sordu. Dr imkansız dedi erken 18 20 haftalıkmış :)Ilk gebelikte 18, hftada o bagursaktir bndede oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?