2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hastaneye kayıt yaptırdım normalde 45 tl olan muayene için 40 tl ödücem.bu indirim testler içinde gecerli olacak.ikili testin 40 küsür tl oldugunu söylediler.cok pahalı degıl,pahalı olsaydı devlette yaptıracaktım.18 kasımda gidicem test için.inş sağlıklıdır yavrularımız.

Canım zaten benim drum birtanede ben diğerine ssnd için gittim. Ama arası 2,5 yıl olduğu için olmaz dedi.

İyi akşamlar arkadaşlar :) gündüz yoğun çalışıyorum fırsat bulamıyorum yazmaya. Umarım herkes iyidir. Biz bebeğimle iyiyiz çok şükür :) haftaya 2 li taramamız var. Heyecanlıyım yavrumu göreceğim için. Bir hamilelik günlüğü tutmayı çok istedim fakat bir türlü fırsat bulamıyorum. Sizler tutuyormusunuz? En azından bu hafta dan itibaren tutmaya çalışcam. Bir de her hafta göbüşümün fotosunu çekicem dedim ama sadece 5. Hafta da çektim okadar. Pek bir değişiklikyok şimdilik...

Merhaba canım,çok şükür burda güzel haberler var buaralar böylede devam etsin inş :) benimde haftaya 2li taramam yapılacak,umarım güzel sonuçlar alırız bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi..Ben tutuyorum hamile günlüğü,eşim sağolsun kapaklarına resimlerimizi koydurup özel defter yaptırmış bazı önsözlerle.Ben şimdilik muayeneye gittiğimiz onu gördüğümüz günleri anlatabiliyorum ancak,tabi yazarken gözlyaşlarım sel oluyor ama o bile tarifsiz bir duygu,şimdilik ultrason fotolarını görmek isteyen olur diye ayrı tutuyorum onları ama sonra sayfaların altına yapıştırmak niyetindeyim inş :) Kesinlikle sende ufak ufak başla,bi başlayınca devamı geliyor çünkü..Sevgiler :)

Ayva yenildiğinde gamzeli olurmuş bebiş diye de bir söylenti var.. bu arada burnum sızlamaya başladı, hemen ayva başliyimm
ay cnm yaaa valla gerçekliği ne bilemem ama benim büyük oğlum gamzeli ve ben onda o kadar cokelma ayva yemiştimk eşim taşımaktan bıkmıştı utanır olmuştu komsulardan . aslında ilk aylarda elma ayva sonrasında bulduğum tüm meyveleri yedim sanırım. biz Erzurumluyuz ve bizde yumurtayı cok yiyincede olur derler ki ben o zaman sanırım günde en az iki yumurta yiyordum normaldede yumurta delisiyimdir hatta annemler her yumurta pişirdşklerinde kulağım çınlar o kadar yani beni anarlar . yalnız gecen bir dergide okuduğuma göre gamze aslında genetik bir vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş :)

Ben de biraz bir şeyler yazıyorum ragyu. Tutmak lazım kaç kere hamile olacağız hayatımızda:) Hatırlanmaya değer günler. Bir arkadaşım blog yazıyordu çok güzeldi, ama ikinci çocuktan sonra zaman bulamamaya başladı.

Foto hiç çekmedim zaten ok adar az belli olyokiiiiiiii

Geçmiş olsun canım. Folik asit 12. haftaya kadar. Ondan sonrasinda elevit verdi bana folik asiti bıraktım zaten ilk üç ay gerekliymis
Canım belki biliyorsundur elevitte domuz jelatini var onun seçeneği decavit kullanıyorum ben

Çok çok sevindim canım sanırım kıza meyilliydin sen değil mi :)

Ay evet biliyorum o teoremi benimkinin bet fotosu yokki tahmin edeyim :) bu arada canım elevitte donuz jelatini var bilgin olsun.
Aranızda 2li test yaptırmayacak olan varmı

Ben yaptırmadım canım 3 lü ve 4 lüyü de yaptırmıcam

Valla oyle yaa mecburiyetten gidiyorm iste napalim verilmeyecek paralar degil ama tek maasla zor olur diye katlaniyorm. İyi

İ
İmkanin varsa hic ugrama devlete ya adamlarin agzindan lafi cimbizla aliyoruz. Ultrason yok drlarin odasinda zaten. Ultrason icin ayri kata gidip sira bekliyosun bir saat en az. Ultrason ekranini sen gormuyosun ordaki dr bakiyo fotosunu veriyo kendi doktoruna goturup gosteriyosun o da bisey demiyo cikip eve geliyosun

Ben devlette yaptirdim iki haftada cikti sonuc canim. Dr sormadi yapalim mi diye kan ver ikili test e bakalm dedi direk. Bugun aldm sonucu cok sukur iyi cikti. Ay sonu gel uclu test yapcaz dedi

Gözün aydın canım darısı başıma benim randevuma daha var ama ben bu hafta dr gitsemmi bilemedim.Eşim bence dr una sadık kal sonuçta memnunsun akışına bırak ondan öğrenelim diyo... Ben cinsiyetten daha çok iyi mi diye merak ediyorum

Benm de doktor yaptirmayi gerektircek bisi yok sana birakiyorum dedi.
O yuzden merak ettim. :) sagol cnm sen neden yaptirmicaksn trde genelde yaptiriyolar

Benm de doktor yaptirmayi gerektircek bisi yok sana birakiyorum dedi.
O yuzden merak ettim. :) sagol cnm sen neden yaptirmicaksn trde genelde yaptiriyolar

Bence çok gereksiz canım riski düşük çıkıp Allah kprusun down sendromluocuğa sahip olan da var riski yüksek olup sağlıklı doğuran da. Aminiyosentez yaptırmayacağım için kesinlikle olasılık üzerine kendimi üzmek istemiyorum :)

Ilk gebelikte 18, hftada o bagursaktir bndede oluyo
Katılıyorum ya damar atıyor ya gaz var ya da bağırsaklarımız :) gece yatarken özellikle diyorum eşime bak içimde kıpırdıyo sanki diye o da dr a sordu. Dr imkansız dedi erken 18 20 haftalıkmış :)

UOTE="htcydmr, post: 37635088, member: 312605"]Olsun canım siz iyi olun da yeter

Süt iyi geliyor soğuk süt özellikle

Bazen benim de ağrıyor şimdilik az acaba erken mi acaba ama bu aralar karnımda ağrı var rahim büyüyor ondan galiba

Geçmiş olsun canım dinlen iyice inşallah geçer[/QUOTE]
Tesekkurler canim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…