2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar herkese.yogunluktan yazamiyorum.ikili testi iyi cikan cinsiyetini ogrenen annelerin gozu aydin.benim test haftaya kaldi doktor izinli. Bel agrim var.gobek deligim gerildi.cookta uykum var.gecen hafta folik asiti birk demisti doktor.baska vitamin falam vermedi.su anda hicbisey almiyorum takviye olarak.hittigimde sorcam.umarim gec kalmamis olurum

Yoğun iş temposunda bir insan ne kadar sık girebilirse o kadar sık giriyorum bende buraya. İnan okuduğum o kadar cok mesaj var ki, birine de mi denk gelemedim yazık bana :)) Neyse artık sabah ki sorum yanıtsız kalınca azıcık serzeniş iyi gelmiş diyebilirim. Çünkü başka mesajlarımda da aynı şeyi yaşayınca insan sadece gitmek istiyor..

bnmde kesti folik asiti...ama elevit başlattı kızlar bide cinsiyet tahminini bnm doktor söyle yaptı nub teoremi varmış(doktor adını söylemedi ben araştırdım) o görünen şey paralelse kız ,30 derecelik acı şeklinde yukardaysa erkekmiş benim ki parelel di yüzde doksan kız dedi.bu bilimselmiş google nub teoremi yazın ultrason görüntüsünden anlaşılıyomuş sırt üstü yattğı...

Canım ben decavit de kullanıyorum folik asit de iltihabı hiç onemsemedi neden bilmiyorum

Merhaba bayanlar, benim bebiş de erkekmiş. Doktordan söylemeden ben gördüm.o kadar netti ki erkek olduğu.
şimdi isim düşünmeye başladım. hiç bir şey de gelmiyor aklıma

Isim isi cok zor aslinda daha cok zaman var mutlaka aklina gelmeye baslar yavas yavas :))
Keske ben de ogrensem de isimm dusnsemm

Geçmiş olsun canım. Folik asit 12. haftaya kadar. Ondan sonrasinda elevit verdi bana folik asiti bıraktım zaten ilk üç ay gerekliymis

Hıh işte ben de öyle biliyorum canım hatta sordum tabi ki devam ediyorsun. Decaviti de elindekini bitir sonra bırak kan ypiciya başlıcan dedi decaviti de ilk günden beri kullanıyorum

Kizlar kesinlikle ayva diyorum baska bisey demiyorum gripten kaldirdi beni ve bunla ilgili hadislerde var guzel cocugunuz olur diye kesinlikle yiyin

Isim isi cok zor aslinda daha cok zaman var mutlaka aklina gelmeye baslar yavas yavas :))
Keske ben de ogrensem de isimm dusnsemm

benim ilk bebeğim kızdı..16.haftada belli olmuştu, 12. haftada gittiğimde dr bişey soylememişti. kızlar genelde geç belli oluyor, daha doğrusu dr. emin olmayınca soylemiyor. bu sefer 13. haftada net bir şekilde gözüktü.. benim kendimden ve çevremdeki hamilelerde gördüğüm boyle.

Ayva yenildiğinde gamzeli olurmuş bebiş diye de bir söylenti var.. bu arada burnum sızlamaya başladı, hemen ayva başliyimm

Cinsiyetle ilgili bir tek sey bile soylemedi doktor bana, Avrupadayim burada 4. aydan once soylemiyorlarmis zaten. Tek istedigim bebegimin sagligi ama gene de merak ediyor insan. :)

Sen de hayirlisi ile kucagina alirsin oglunu insallah

Hıh işte ben de öyle biliyorum canım hatta sordum tabi ki devam ediyorsun. Decaviti de elindekini bitir sonra bırak kan ypiciya başlıcan dedi decaviti de ilk günden beri kullanıyorum
Canimcm sen yine de doktorun dediğini yap istersen. Ama ben hep folik asiti ilk üç ay gerekli diye duydum. Benm doktor da öyle dedi. Gecen hafta gitttigmde de elevit verdi diğerini bırak buna başla dedi.

günaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
Aynı durum bende de var cnm ben de tutamıyorum kendimi,doktora sormayı da unuttum herzamanki gibi,haftada 2-3 Türk kahvesi ben de içiyorum,,arada da açık çay,,herkes içiyo amaa,,ben de sıcak içeceği seviyorum,arada ıhlamur içiyorum

Ayva yenildiğinde gamzeli olurmuş bebiş diye de bir söylenti var.. bu arada burnum sızlamaya başladı, hemen ayva başliyimm
Hayırlı olsun canım bebisin. Ben de gamze pek severim ayva yiyeyim o zaman :) bi de tam olarak ne kdrdi sen gittiğinde doktora. Ben en son 12+6 da gittim bana bi tahmn bile yapmadi. Daha çok erken dedi dr.

İyi akşamlar canım. İki doğum arası 2,5 yıl. Aksarayda yapan bir Dr var ama oda arası az diyor. 4 yıl olsaydı olabilirdi dedi. Rabbim yardımcımız olsun imşallah. Eğer sen istiyorsan bir Dr bulmalısın takip için yoksa yapmıyorlar kendilerinin takip etmeleri gerekiyormuş. Bu arada senin kaç yıl var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…