Cnm bak simdi, bu konu burada defalarca gecti. Arkadaslar da (defalarca) genellikle 1 haftada ciktigini, cok nadir belki bir belki iki kisi 1-2 gunluk surede aldigini soyledi. Ben yaptirmayacagim, hic de ilgi alanima girmedigi halde bunu biliyorum cunku mesajlari okudum. Simdi senin bunlari gozden kacirman ne kadar normalse, senin bir kere sordugun bu sorunun araya kaynamasi cok dogal. Sen yine iyi niyetini kaybetme, hepimiz birbirimize destek icin burdayiz. Keyfini cikaralim hamileligimizin insallah :)
Selamlar herkese.yogunluktan yazamiyorum.ikili testi iyi cikan cinsiyetini ogrenen annelerin gozu aydin.benim test haftaya kaldi doktor izinli. Bel agrim var.gobek deligim gerildi.cookta uykum var.gecen hafta folik asiti birk demisti doktor.baska vitamin falam vermedi.su anda hicbisey almiyorum takviye olarak.hittigimde sorcam.umarim gec kalmamis olurum
canım bende de akıntı ve kasıntı vardı, doktor krem ve fitil verdi, tekrarı olursa kesinlikle kullan dedi, olmaması gerek dedi. folikasiti de kestik, decavit verdi, ama ben bulantı icin ilac kullanıyodum, onu yavas yavas kes ve sonra decavit e basla dedi.
Merhaba bayanlar, benim bebiş de erkekmiş. Doktordan söylemeden ben gördüm.o kadar netti ki erkek olduğu.
şimdi isim düşünmeye başladım. hiç bir şey de gelmiyor aklıma
Geçmiş olsun canım. Folik asit 12. haftaya kadar. Ondan sonrasinda elevit verdi bana folik asiti bıraktım zaten ilk üç ay gerekliymis
Kizlar kesinlikle ayva diyorum baska bisey demiyorum gripten kaldirdi beni ve bunla ilgili hadislerde var guzel cocugunuz olur diye kesinlikle yiyin
Isim isi cok zor aslinda daha cok zaman var mutlaka aklina gelmeye baslar yavas yavas :))
Keske ben de ogrensem de isimm dusnsemm
benim ilk bebeğim kızdı..16.haftada belli olmuştu, 12. haftada gittiğimde dr bişey soylememişti. kızlar genelde geç belli oluyor, daha doğrusu dr. emin olmayınca soylemiyor. bu sefer 13. haftada net bir şekilde gözüktü.. benim kendimden ve çevremdeki hamilelerde gördüğüm boyle.
Ayva yenildiğinde gamzeli olurmuş bebiş diye de bir söylenti var.. bu arada burnum sızlamaya başladı, hemen ayva başliyimm
Canimcm sen yine de doktorun dediğini yap istersen. Ama ben hep folik asiti ilk üç ay gerekli diye duydum. Benm doktor da öyle dedi. Gecen hafta gitttigmde de elevit verdi diğerini bırak buna başla dedi.Hıh işte ben de öyle biliyorum canım hatta sordum tabi ki devam ediyorsun. Decaviti de elindekini bitir sonra bırak kan ypiciya başlıcan dedi decaviti de ilk günden beri kullanıyorum
Aynı durum bende de var cnm ben de tutamıyorum kendimi,doktora sormayı da unuttum herzamanki gibi,haftada 2-3 Türk kahvesi ben de içiyorum,,arada da açık çay,,herkes içiyo amaa,,ben de sıcak içeceği seviyorum,arada ıhlamur içiyorumgünaydın melekler
bizim işyerinde kahve içen çok... kokusuda geliyo haftada 1-2 türk kahvesi içiyorum zararı olmaz demi kızlar??
Hayırlı olsun canım bebisin. Ben de gamze pek severim ayva yiyeyim o zaman :) bi de tam olarak ne kdrdi sen gittiğinde doktora. Ben en son 12+6 da gittim bana bi tahmn bile yapmadi. Daha çok erken dedi dr.Ayva yenildiğinde gamzeli olurmuş bebiş diye de bir söylenti var.. bu arada burnum sızlamaya başladı, hemen ayva başliyimm
Canım daha erken degil mi. 16,17den önce mümkün değil diyolar. Ama belki bazı kişilerde daha erken olur. Ben de hissetmek istiyorum bi an önce :) :)Yavrucaklar bugün Karnımda kipirdanma hissettim çok bariz bir şekilde yaaaa :)
Evet canim bide bizm akrabalarda kimsede yok değisik anlamlı ondan seviyorum :)çok hoşmuş anlamı da güzeldi yanlış hatırlamıyorsam
Vücut olarak esnediğini gördük canım. Teşekkür ederim.bişey sorucam esnediğini falan gördüğünüze göre 4 boyutluyamı giriyorsunuz,çünkü 2 boyutlu ultrasonda bebek silüet halinde gözüküyor,hayırlı olsun bu arada
İyi akşamlar canım. İki doğum arası 2,5 yıl. Aksarayda yapan bir Dr var ama oda arası az diyor. 4 yıl olsaydı olabilirdi dedi. Rabbim yardımcımız olsun imşallah. Eğer sen istiyorsan bir Dr bulmalısın takip için yoksa yapmıyorlar kendilerinin takip etmeleri gerekiyormuş. Bu arada senin kaç yıl var.Günaydın arkadaşlar aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah hep beraber sonuna kadar gideriz bu yolda. Cinsiyeti belli olan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlısıyla bizde öğreniriz bende çok berak ediyorum.
Canım benim de tutuyordu ama yatarak aldırırsan az da yatarsan birşey olmaz bebişini düşün sakin ol birşeycik olmaz.
Canım iki doğum arası kaç yıl bende sezeryan sonrası normal istiyorum ama hiçbir doktora söylemedim henüz olmaz diye birşey yok yapan çok kişi var doktorun güvenilirse çok ısrar edince yaparlar normal doğum bizim hakkımız . Ssvd diye bir grup var orada normal doğum hikayelerini ve doktor listesini bulabilrsin .Hemen vazgeçme derim ben.HAkkımızda hayırlısı olsun hangisi bizim için iyiyse o olsun diyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?