Bu ilk olmadığından artık isyan noktasına geldim :) ama dediğim gibi iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum :)) Teşekkür ederim.
Cumartesi randevum var aynı gün halledebilir miyim diye merak ettiğimden sordum. Çünkü henüz kimseye söylemedim. Bu testin sonucuna göre basın açıklaması yapacağım başta ailelere ve çevreme :)) Teşekkür ederim.
İyi akşamlar canım. İki doğum arası 2,5 yıl. Aksarayda yapan bir Dr var ama oda arası az diyor. 4 yıl olsaydı olabilirdi dedi. Rabbim yardımcımız olsun imşallah. Eğer sen istiyorsan bir Dr bulmalısın takip için yoksa yapmıyorlar kendilerinin takip etmeleri gerekiyormuş. Bu arada senin kaç yıl var.
Aslında 2 yıl olması yeterli çok kararlı olursan ikna edersin .Benim 3 yaş 3 ay olacak inşallah. Henüz doktorla konuşmadım ben iş gereği Iğdırdayım ama doğumu Ankarada düşünüyorum Doğum iznini alınca gideceğim ama buradaki doktorun fikrini de alırım.
Günaydın bebekler umarım herkes iyidir bugün Dr kontrolum var hepimizden dua bekliyorum . Ay ben hala inanamıyorum kimselere söylemedim oğlum olcak diye.erkek olcak dedi ama ne bileyim bugün birkez daha sorcam utanıyorum da adam diğer organlarda daha çok ilgileniyor bizim aklımız bacak arasında
benim ilk bebeğim kızdı..16.haftada belli olmuştu, 12. haftada gittiğimde dr bişey soylememişti. kızlar genelde geç belli oluyor, daha doğrusu dr. emin olmayınca soylemiyor. bu sefer 13. haftada net bir şekilde gözüktü.. benim kendimden ve çevremdeki hamilelerde gördüğüm boyle.
Cinsiyetle ilgili bir tek sey bile soylemedi doktor bana, Avrupadayim burada 4. aydan once soylemiyorlarmis zaten. Tek istedigim bebegimin sagligi ama gene de merak ediyor insan. :)
Sen de hayirlisi ile kucagina alirsin oglunu insallah
Hayırlı olsun canım bebisin. Ben de gamze pek severim ayva yiyeyim o zaman :) bi de tam olarak ne kdrdi sen gittiğinde doktora. Ben en son 12+6 da gittim bana bi tahmn bile yapmadi. Daha çok erken dedi dr.
Hıh işte ben de öyle biliyorum canım hatta sordum tabi ki devam ediyorsun. Decaviti de elindekini bitir sonra bırak kan ypiciya başlıcan dedi decaviti de ilk günden beri kullanıyorum
Canımcim çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun prensesin. Darısı da benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına :) bidaha ben de yicem çikolataa :)