2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben devlette yaptirdim canim 2 gunde cikti sonucu:)

Günaydın herkesleree :)

Aslında 2 yıl olması yeterli çok kararlı olursan ikna edersin .Benim 3 yaş 3 ay olacak inşallah. Henüz doktorla konuşmadım ben iş gereği Iğdırdayım ama doğumu Ankarada düşünüyorum Doğum iznini alınca gideceğim ama buradaki doktorun fikrini de alırım.

Günaydın bebekler umarım herkes iyidir bugün Dr kontrolum var hepimizden dua bekliyorum . Ay ben hala inanamıyorum kimselere söylemedim oğlum olcak diye.erkek olcak dedi ama ne bileyim bugün birkez daha sorcam utanıyorum da adam diğer organlarda daha çok ilgileniyor bizim aklımız bacak arasında

Benim kızımda20 haftalıktı öğrendiğimizde göstermiyorsa genelde kız oluyor şimdiki bebeğime erkek dedi13 haftada

Cinsiyetle ilgili bir tek sey bile soylemedi doktor bana, Avrupadayim burada 4. aydan once soylemiyorlarmis zaten. Tek istedigim bebegimin sagligi ama gene de merak ediyor insan. :)

Sen de hayirlisi ile kucagina alirsin oglunu insallah

Hayırlı olsun canım bebisin. Ben de gamze pek severim ayva yiyeyim o zaman :) bi de tam olarak ne kdrdi sen gittiğinde doktora. Ben en son 12+6 da gittim bana bi tahmn bile yapmadi. Daha çok erken dedi dr.

Teşekkürler arkadaşlar, benim gittiğimde de 12+6 ydı canım. çok net bir şekilde göründü.Dr dan önce ben soyledim erkek diye düşünün yani:)

Hıh işte ben de öyle biliyorum canım hatta sordum tabi ki devam ediyorsun. Decaviti de elindekini bitir sonra bırak kan ypiciya başlıcan dedi decaviti de ilk günden beri kullanıyorum
Benim Dr ve bir çok Dr vitamin vermiyor gerek yok böyle suni şeylere doğalını ye diyor değerlerine göre mi veriyorlar acaba anlamıyorum yani

Canımcim çok sevindim senin adına. Hayırlı olsun prensesin. Darısı da benim gibi cinsiyetini öğrenemeyenlerin başına :) bidaha ben de yicem çikolataa :)
Bak çikolata tı kızlar seviyor benim erkek ultrasona girmeden yedim çocuğum uyuyordu uyandıramadık normalde tatlı yemiyorum yiyince şaşırdı kan şekeri düştü kuzumın uyku bastı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…