2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım önceden hiç üşümeyen ben şimdi çok Üşüyorum üstelik hava çok soğuk degil bulunduğum şehirde. Kanım da gayet iyi çıktı, kansızlıktan değil ama acaba hamilelikten mi diyorum.

Bide ben varım hiç öğrenemeyen kızlar,,bikaç gündür giremedim siteye akşamları iş çıkışı asker uğurlaması bide yemek vardı geç döndük eve gelip direk yattım,dün de yorulmuşum kaç gündür erkenden uyudum,,ama kızlar dün işte ultrason fotolarını yanımda taşıyorum,benim göremediğimi arkadaş gördü,nub teorisine göre de erkek,Çin takvimi,Rus takvimi erkek,doktor söylese de içimdeki kız umudu bitse tamamen,,bana da 1ay sonraya randevu vermişti,bugün arayıp yarına kontrol randevusu istedim hem ikili tarama sonucunu alıp gösteririm,,Hepimize dua ediyorum,Allah hayırlı,sağlıklı bebişler,hayırlı doğumlar nasib etsin,bu ara anlıycanız duygularım karıştı,,kendimi suçlu da hissediyorum,,bian önce öğrenmek istiyorum cinsiyeti,kendimi hazırlıycam,öpüyorum hepinizi:)

Anneler hisseder bende oğlumda erkek hissediyordum rüyamda oğluşum diye seviyordum doktor 11+5de kıza benziyor dedi 16da erkek dedi şaşırdık.

Bak çikolata tı kızlar seviyor benim erkek ultrasona girmeden yedim çocuğum uyuyordu uyandıramadık normalde tatlı yemiyorum yiyince şaşırdı kan şekeri düştü kuzumın uyku bastı
Canım ben de çikolata yedim ama yanlış zamanda yedim sanırım :) girmeden yarım saat önce yicem bi dahakinde. Bebisim uyuyodu sadece elleri oynuyodu yan yattığı için de bi yeri gözükmedi :)

Al benden de o kadar cnm bide egitimdeyim 200 kisi var bilen kiz arkadaslarimin hepsinden bir tahmin firliyor masallah bi belli olsa da kurtulaak

Canım önceden hiç üşümeyen ben şimdi çok Üşüyorum üstelik hava çok soğuk degil bulunduğum şehirde. Kanım da gayet iyi çıktı, kansızlıktan değil ama acaba hamilelikten mi diyorum.
ben vitamin ve demir ilacindan once donuyordum resmen. elim ayagim buz gibiydi. ilaclardan sonra duzeldi

kızlar vıtamın falan hangı haftada verıyolar bana vermedı daha bısey

Herhalde sen ben toist canımvecanı kaldık öğrenemeyen :) :) bana da etrafmdakiler erkek diyor ben ısrarla kız hissediyorum. Ve de milletin yorum yapmasına sinir oluyorum nedense. Bi de iki güne bi arayıp soranlar var aslında onlar olmasa inan bu kdr merak etmiycem ne de olsa ilk bebeğim. Gerci ikinci üçüncü olsa ne farkeder Rabbim sağlıklıca verdikten sonra.

bana ilk öğrendigimden itibaren herkes erkek dedi, alyans testi erkek dedi, cin takvimi erkek dedi, ruyalarında hamile oldugumu görenler erkek dedi, nub teorisine göre yüzde ikiyüz erkek dediler ve nihayetinde doktorum da erkek olabilir dedi :) kimseleri yanıltmadım anlıycanız :))

ben ılk ultrasonda gordugumde bı an erkek hıssettım. esımede ruyasında oglun olacak demısler uç kere hayır olsun. bana alyans testı,, bıcak makas testı :) hep kız çıktı ekşi yedım falan :) çin takvımı erkek dıyo . görenın bırı ay sen guzellestın erkek bu dıyo , baska bırı kızın olcak dıyo.....ay ben çok karıştım yaaa :):):)

Takvimler bana da erkek diyo canim ama tutmayan çok kişi olduğu için ben inanmiyorum onlara nedense. Fotoda da nub hic gözükmüyor benimkinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…