Canım önceden hiç üşümeyen ben şimdi çok Üşüyorum üstelik hava çok soğuk degil bulunduğum şehirde. Kanım da gayet iyi çıktı, kansızlıktan değil ama acaba hamilelikten mi diyorum.Iyot cok onemli bende duymustum. Bende hamile oldugumu ogrendigimden bu yana iyotlu tuz kullaniyorum yemeklerde.
Ya benim doktor hic vitamin falan vermedi. Gecen hafta folik asiti biraktirdi.hic bisey kullanmiyorum simdi.
Bu ara cok usuyorum.gece sitma geliyor ara ara.sizde de oluyor mu
Bide ben varım hiç öğrenemeyen kızlar,,bikaç gündür giremedim siteye akşamları iş çıkışı asker uğurlaması bide yemek vardı geç döndük eve gelip direk yattım,dün de yorulmuşum kaç gündür erkenden uyudum,,ama kızlar dün işte ultrason fotolarını yanımda taşıyorum,benim göremediğimi arkadaş gördü,nub teorisine göre de erkek,Çin takvimi,Rus takvimi erkek,doktor söylese de içimdeki kız umudu bitse tamamen,,bana da 1ay sonraya randevu vermişti,bugün arayıp yarına kontrol randevusu istedim hem ikili tarama sonucunu alıp gösteririm,,Hepimize dua ediyorum,Allah hayırlı,sağlıklı bebişler,hayırlı doğumlar nasib etsin,bu ara anlıycanız duygularım karıştı,,kendimi suçlu da hissediyorum,,bian önce öğrenmek istiyorum cinsiyeti,kendimi hazırlıycam,öpüyorum hepinizi:)Bende çok taktım kafayaama meraktan duramıyorki insan,zaman yaklaştıkça daha çok sabırsızlanıyor,burda cinsiyet öğrenen arkadaşların hastaneleri yakın olsa onlara gidicem artık bu haftada öğrenemeyen bi senle ben kaldık heralde :) napsakki biz
Banada herkes erkek olur diyodu bende kendimi oyle hazirliyndum ama hep aklım kiz bebekteydi rüyalarımda bıle kz çocuk góruyodum en son geçen haftalarda rüyamada bises bana senin kesin kizin nlcak dedh dünde dr um kesın kız dedi :) takma kafanı sende canim sağlıklı olsunlarda cinshyet önemlh deil
Canım ben de çikolata yedim ama yanlış zamanda yedim sanırım :) girmeden yarım saat önce yicem bi dahakinde. Bebisim uyuyodu sadece elleri oynuyodu yan yattığı için de bi yeri gözükmedi :)Bak çikolata tı kızlar seviyor benim erkek ultrasona girmeden yedim çocuğum uyuyordu uyandıramadık normalde tatlı yemiyorum yiyince şaşırdı kan şekeri düştü kuzumın uyku bastı
Al benden de o kadar cnm bide egitimdeyim 200 kisi var bilen kiz arkadaslarimin hepsinden bir tahmin firliyor masallah bi belli olsa da kurtulaakKızlar günaydın. Ya herkes kız diyor sinir oluyorum. Halbuki kız çocuk da istemediğimden değil. Sadece tahminleri saçma. 11+5 gerçekten erken bir dönem. Bi ara acile gittik ordada çok açtım kıpırdamadı bike bebiş ve bildiğin yüzüstü yatıyodu. Acaba kız mı ki ya diye kafamı hoşaf ettiler yeminlen. Öğrensem de kurtulsam :)
Bu arada nacizane fikrimi söylicem. Bana da yazılmadığı oluyor. Bazen sorduğum halde cevap alamaıyorum. Ki eminim herkese oluyordur. Ama kimsenin bunu bilerek yapmadığını görüyorum sizin yazdığınız zaman ya gözden kaçıyordur ya da sayfalar birikmiştir ya da cevap yazmak istemiyorlardır. Burada kimse kimseyi tanımıyor kişisel algılamayın bence. Git gide isyan edenler artıyor dikkatimi çekti :)
Evet canım öyle sanirim acaba buradaki annisler ne hissediyor :)Anneler hisseder bende oğlumda erkek hissediyordum rüyamda oğluşum diye seviyordum doktor 11+5de kıza benziyor dedi 16da erkek dedi şaşırdık.
ben vitamin ve demir ilacindan once donuyordum resmen. elim ayagim buz gibiydi. ilaclardan sonra duzeldiCanım önceden hiç üşümeyen ben şimdi çok Üşüyorum üstelik hava çok soğuk degil bulunduğum şehirde. Kanım da gayet iyi çıktı, kansızlıktan değil ama acaba hamilelikten mi diyorum.
Evet canım öyle sanirim acaba buradaki annisler ne hissediyor :)
Herhalde sen ben toist canımvecanı kaldık öğrenemeyen :) :) bana da etrafmdakiler erkek diyor ben ısrarla kız hissediyorum. Ve de milletin yorum yapmasına sinir oluyorum nedense. Bi de iki güne bi arayıp soranlar var aslında onlar olmasa inan bu kdr merak etmiycem ne de olsa ilk bebeğim. Gerci ikinci üçüncü olsa ne farkeder Rabbim sağlıklıca verdikten sonra.Bide ben varım hiç öğrenemeyen kızlar,,bikaç gündür giremedim siteye akşamları iş çıkışı asker uğurlaması bide yemek vardı geç döndük eve gelip direk yattım,dün de yorulmuşum kaç gündür erkenden uyudum,,ama kızlar dün işte ultrason fotolarını yanımda taşıyorum,benim göremediğimi arkadaş gördü,nub teorisine göre de erkek,Çin takvimi,Rus takvimi erkek,doktor söylese de içimdeki kız umudu bitse tamamen,,bana da 1ay sonraya randevu vermişti,bugün arayıp yarına kontrol randevusu istedim hem ikili tarama sonucunu alıp gösteririm,,Hepimize dua ediyorum,Allah hayırlı,sağlıklı bebişler,hayırlı doğumlar nasib etsin,bu ara anlıycanız duygularım karıştı,,kendimi suçlu da hissediyorum,,bian önce öğrenmek istiyorum cinsiyeti,kendimi hazırlıycam,öpüyorum hepinizi:)
13. Haftada başladım canım üç ay bittikten sonra yani. Verir bu girişinde sana da.kızlar vıtamın falan hangı haftada verıyolar bana vermedı daha bısey
Günaydin tatlim :)günaydın kızlarrrrrr
13. Haftada başladım canım üç ay bittikten sonra yani. Verir bu girişinde sana da.
bana 12. haftada demir ilaci ve vitamin verdi.coraspin kullaniyorum bir de en basindan berikızlar vıtamın falan hangı haftada verıyolar bana vermedı daha bısey
Herhalde sen ben toist canımvecanı kaldık öğrenemeyen :) :) bana da etrafmdakiler erkek diyor ben ısrarla kız hissediyorum. Ve de milletin yorum yapmasına sinir oluyorum nedense. Bi de iki güne bi arayıp soranlar var aslında onlar olmasa inan bu kdr merak etmiycem ne de olsa ilk bebeğim. Gerci ikinci üçüncü olsa ne farkeder Rabbim sağlıklıca verdikten sonra.
Hayirlisi diyelim öyleyse canım :)bana erkek gibi geliyor ama genelde tersi çıkar benim hislerimin :)
Takvimler bana da erkek diyo canim ama tutmayan çok kişi olduğu için ben inanmiyorum onlara nedense. Fotoda da nub hic gözükmüyor benimkinin :)bana ilk öğrendigimden itibaren herkes erkek dedi, alyans testi erkek dedi, cin takvimi erkek dedi, ruyalarında hamile oldugumu görenler erkek dedi, nub teorisine göre yüzde ikiyüz erkek dediler ve nihayetinde doktorum da erkek olabilir dedi :) kimseleri yanıltmadım anlıycanız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?