bana 12. haftada demir ilaci ve vitamin verdi.coraspin kullaniyorum bir de en basindan beri
Benim minnak sevgilime katiliyorum banada 13. Haftada decavit ve demiq hapi verdi ayriç miğde sişkinliği ve yanmash içn de şurup veqdi çok iyi geldi banacunku benımde ayaklarım gerılıyo sankı bı tuhaflık var bugunlerde
Benim minnak sevgilime katiliyorum banada 13. Haftada decavit ve demiq hapi verdi ayriç miğde sişkinliği ve yanmash içn de şurup veqdi çok iyi geldi bana
Rica ederim canim ben nefes alamıyodum akşamlari gece de yatamıyodum bu surup süper geldişişkinlik için bende sorayım ya çok sısıyorum ben belkı verır saol cnm :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah cinsiyeti belli mi bugün mü belli olacak
Günaydın dünyanın en güzel anneleri ve sabırla beklenen bebişleri hepimiz için güzel bir gün olsun cumartesi gelmiyor bana ikili test için
evet canım biri 20.haftada diğeri 24.haftada yapılıyor çok önemli aşı bunlar canım doğumdan sonrada devam edecek aşılar anne için çok önemli
kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
oğluşumla birlikte tüm teyzelerimize selam gönderiyoruz,, öpüyoruz, iyi ki varsınız
Hadi bakalım ne güzel siz öğrendikçe iyice meraklanıyor.kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
oğluşumla birlikte tüm teyzelerimize selam gönderiyoruz,, öpüyoruz, iyi ki varsınız
canm bende size katiliyorum artk siteyi okumak icin ziyaret eder oldum. canm siz 3 lu testi yaptiracakmisinz. ben artk test yapmak istemiyorum ya cok stres oluyorum. cok sukur ikili testim normal cikticanım sana katılıyorum, hatta bana cevap veren arkadaşların isimlerini bile tek tek verebilirim o derece...bir ara yazmama ve sadece okuma kararı bile alma aşamasına gelmiştim ancak bildiğim bir şey olursa yardımcı olmaya da çalışmak isteğimden yine de yazmayı bıramakamadım. Elimden geldikçe bildiğim ya da öğrendiğim birşey olursa burda paylaşmaya çalışıyorum,çünkü sadece yazışan arkadaşlar forumu okumuyor olur da başka biri okursa diye de paylaşım yapıyorum. sitelerin linklerini mutlaka vermeye çalışıyorum ya da olduğu gibi kopyalayıp sizinde nette kolay bulmanız açısından paylaşıyorum.
soruna gelirsek;
dün ikili teste gittim, benim doktorumun özel muayenehanesi var ultrason ölçümlerini kendi yaptı, belirli verileri bir kağıda yazdı ve bize verdi.bizde o kağıtla doktorumuzun anlaşmalı olduğu özel bir labaratuvara gittik ve kan ve idrar verdik.muayenem 250 tl ,labaratuvarada 115 tl verdik. sonucu hem mail atacaklar hemde arayarak bildirireceklermiş. eğer ararlarsa burdan paylaşırım.
bir de cinsiyet için tahminde bulundu,%80 kız dedi ama kesin konuşmadığı için umutlanmak istemiyorum,çevremde önce kız olup sonra erkek çıkanlar oldu çünkü. ama eğer kızsa ne çin takvimi ne de diğerleri benim için doğru çıkmadı genelde erkek çıkıyodu bende, hayırlısı artık sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyeti önemli değil diyorum.
forumda folik asitin 3 ay sonra bırakılması gerektiğini okumuştum ve doktoruma sordum, o da haftada günde 1 kez olmak üzere 2 kez al dedi, folik asik asit bebeğin gelişimi açısından çok önemliymiş kesmeyelim dedi, bunun haricinde bana ca,mg zn'dan oluşan bir ilac verdi, bir de önceden önlem olsun diye (kaşınmalarım olduğunu da söyleyince) çatlaklar için lierac isimli krem ile kakao yağını almamı söyledi. daha öncesindende bir vitamin alıyordum ona devam etmemi söyledi.
dünkü ikili test maceram böyleydi inşallah sonuçlarım da iyi gelir, bir ay sonrada hem 3'lü test hemde cinsiyet için tekrardan randevu verdi.
Ay canim çok sevhndim gözün aydın bende bebsinle senh öpüxorum bebişine maşaAllah diyim bu arada bu cinsiyet öğrenmeyen kalmıycak ay ne güzel Allah hepimizin meleklerhni korusun AMİNkızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
ewt canm 20. haftadan sonra asi yaptirmak gerekiyormusarkadaşlar bugün ilk defa aile hekimine gittim. kaydım yapıldı. hamilelik sürecinde 2 kez aşı olmam gerekiyormuş. tetanoz aşısı. bu kesin gerekli mi, size de söylediler mi aynı şeyi merak ettim. bilgilendirirseniz sevinirim.
cinsiyeti ogrenmeyen bi ben kaldm heraldeAy canim çok sevhndim gözün aydın bende bebsinle senh öpüxorum bebişine maşaAllah diyim bu arada bu cinsiyet öğrenmeyen kalmıycak ay ne güzel Allah hepimizin meleklerhni korusun AMİN
hayırlısı olsun canım gözün aydın. minik minik ciciler alması ne keyifli oluyor :)kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
oluyor canım benim ilkinde oldu içini rahat tut hemen duanı oku rahatlat kendini Allahın izniyle birşey olmaz.Kizlar huc korkarak uyandiniz mi boyke kalbiniz firkicak gibi carptini bnim oldu bi sorun okurmu acaba
12. haftamda gittm doktor cinsiyet icin cok erken dedi anca bir ay sonraymis. bende 16.haftayi bekliyorum. ayy ogrensemde birseyler almaya baslasamSaol canim takvimin doğruysa öğrenirrin haftaya git bencede insaAllah gösterir kendini bebhshn cikolata ya bayiliyo minikler muhakkak ye muayeneden önce
Ah canim bu hafta gitsen öğrenrsn bence aramizda bi kac gün var çünki :)cinsiyeti ogrenmeyen bi ben kaldm heralde
Bende yavaş yavaş almaya başliycam artık :) darisi basina canim12. haftamda gittm doktor cinsiyet icin cok erken dedi anca bir ay sonraymis. bende 16.haftayi bekliyorum. ayy ogrensemde birseyler almaya baslasam
canm gobegin buyumeye basladimi benm simdiden hafif ayva gobegi oldu kiyafette kendii gosteriyor bide canm catlaklar icin krem kullanmayi dusunuyormusun.Bende yavaş yavaş almaya başliycam artık :) darisi basina canim
Inşallah canım ögreniriz biz de ciciler alırız. Ben de varım öğrenemeyen tek sen değilsin :)12. haftamda gittm doktor cinsiyet icin cok erken dedi anca bir ay sonraymis. bende 16.haftayi bekliyorum. ayy ogrensemde birseyler almaya baslasam
canm bende size katiliyorum artk siteyi okumak icin ziyaret eder oldum. canm siz 3 lu testi yaptiracakmisinz. ben artk test yapmak istemiyorum ya cok stres oluyorum. cok sukur ikili testim normal cikti
Gözün aydin canım çok sevindim. Darısı öğrenemeyenlerin başına :)kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?