2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bana 12. haftada demir ilaci ve vitamin verdi.coraspin kullaniyorum bir de en basindan beri

bende cumartesı gıdınce sorayım bakalım verecekmı. test falan yapılıo ya saglık ocagında hersey ıyı cıktı. ona gore verıyorsa veregını sanmam ama. test yapmadan verıyosa bılemem tabı

Hayırlı haberlerle gel inşallah cinsiyeti belli mi bugün mü belli olacak

kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
oğluşumla birlikte tüm teyzelerimize selam gönderiyoruz,, öpüyoruz, iyi ki varsınız

canım Allah ıcınıze sındırsın. saglıkla al kucagına.

Kizlar huc korkarak uyandiniz mi boyke kalbiniz firkicak gibi carptini bnim oldu bi sorun okurmu acaba

Hadi bakalım ne güzel siz öğrendikçe iyice meraklanıyor.

canm bende size katiliyorum artk siteyi okumak icin ziyaret eder oldum. canm siz 3 lu testi yaptiracakmisinz. ben artk test yapmak istemiyorum ya cok stres oluyorum. cok sukur ikili testim normal cikti

Ay canim çok sevhndim gözün aydın bende bebsinle senh öpüxorum bebişine maşaAllah diyim bu arada bu cinsiyet öğrenmeyen kalmıycak ay ne güzel Allah hepimizin meleklerhni korusun AMİN

hayırlısı olsun canım gözün aydın. minik minik ciciler alması ne keyifli oluyor :)

Kizlar huc korkarak uyandiniz mi boyke kalbiniz firkicak gibi carptini bnim oldu bi sorun okurmu acaba
oluyor canım benim ilkinde oldu içini rahat tut hemen duanı oku rahatlat kendini Allahın izniyle birşey olmaz.

Saol canim takvimin doğruysa öğrenirrin haftaya git bencede insaAllah gösterir kendini bebhshn cikolata ya bayiliyo minikler muhakkak ye muayeneden önce
12. haftamda gittm doktor cinsiyet icin cok erken dedi anca bir ay sonraymis. bende 16.haftayi bekliyorum. ayy ogrensemde birseyler almaya baslasam

canm bende size katiliyorum artk siteyi okumak icin ziyaret eder oldum. canm siz 3 lu testi yaptiracakmisinz. ben artk test yapmak istemiyorum ya cok stres oluyorum. cok sukur ikili testim normal cikti

3'lü test konusunda kararsızım 1 ayım var,istemiyorum ama çevremden de yaptır diye söylüyorlar açıkçası kafam çok karışık. ne yapıcam bilemiyorummmm

Gözün aydin canım çok sevindim. Darısı öğrenemeyenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…