cinsiyeti ogrenmeyen bi ben kaldm heralde
canm doktor 1 ay sonra dedi haftaya gidcm ins. kaynanm gil erkek istiyor benm icimden hep kiz geciyorAh canim bu hafta gitsen öğrenrsn bence aramizda bi kac gün var çünki :)
meraba canım, bebeğe bir zararı olmayan aşı. sanırım yaptırılması gerekiyor.daha önce hiç tetanoz aşısı olmadıysan hamilelikle başlıyorlar.sanırım 5 doz şeklinde.ben ilk hamileliğimde 2 kez oldum.bebek 4 aylıkken oldum,birde bir sene sonra yani geçen mayısta oldum.son 1 doz kaldı onu da seneye olucam inş. 5 doz tamamlanınca sanırım 10 yıl koruyuculuğu devam ediyormuş.O yüzden bu hamileliğimde vurulmayacakmışım.
Evet canim kalp çarpintıları normal benimde ara sira oluynr korma gebelikten oluyor sanırimKizlar huc korkarak uyandiniz mi boyke kalbiniz firkicak gibi carptini bnim oldu bi sorun okurmu acaba
Ay sorma canim benim kaynanamda öyle her namazinda erkek torun diye dua etmis suan üzülmüştür eminimkh :)canm doktor 1 ay sonra dedi haftaya gidcm ins. kaynanm gil erkek istiyor benm icimden hep kiz geciyor
Iyot cok onemli bende duymustum. Bende hamile oldugumu ogrendigimden bu yana iyotlu tuz kullaniyorum yemeklerde.
Ya benim doktor hic vitamin falan vermedi. Gecen hafta folik asiti biraktirdi.hic bisey kullanmiyorum simdi.
Bu ara cok usuyorum.gece sitma geliyor ara ara.sizde de oluyor mu
Evet canım ama benim göbeımin sol tarafi daha bi şiş duruyo sanırim bebek sol tarafta dişardan belli oluyo artik ve 2gündür sol tarafım arada pıt pıt atıyo :)canm gobegin buyumeye basladimi benm simdiden hafif ayva gobegi oldu kiyafette kendii gosteriyor bide canm catlaklar icin krem kullanmayi dusunuyormusun.
he bu arada bebe yağı aldim catlaklar için kullaniyorum şimdidencanm gobegin buyumeye basladimi benm simdiden hafif ayva gobegi oldu kiyafette kendii gosteriyor bide canm catlaklar icin krem kullanmayi dusunuyormusun.
Gözün Aydın erkek annesi ...alısweriş başlasın artıkkızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
oğluşumla birlikte tüm teyzelerimize selam gönderiyoruz,, öpüyoruz, iyi ki varsınız
Üşüme biraz bende de var, ama vitamin ve folik asite+iyot devam. Bu konuda doktorum çok hassas, bıraktırmadı vitamini. Bakalım, ilk yarı bittiğinde folik asiti bir kez daha soracağım.
Sizin üşümeniz sıtma gibi ise, kansız kalmış olabilir misiniz? Bence doktora bir danışıp test yaptırın.
Bizim de ikili test sonucumuz düşük riskli çıktı. Eşimle konuştuk 3'lü ve 4'lü yaptırmayalım diye karar aldık, bakalım 29 Kasım'da randevu var doktorumuza da bahsedicez bu konudan, o ne diyecek o önemli.. Bize kalırsa yaptırmayacağız..canm bende size katiliyorum artk siteyi okumak icin ziyaret eder oldum. canm siz 3 lu testi yaptiracakmisinz. ben artk test yapmak istemiyorum ya cok stres oluyorum. cok sukur ikili testim normal cikti
Aman kaynananda üzülürse üzülsün. Hayırlısı diye dua edeceği yerde erkek olsun diye mi dua etmiş ayy ne komikler şu kaynanalar :) benim kaynanam da hergün arar rüyamda kızınız oluyodu,yok kucagima verdiler adi da Elifmis Elifim diye seviyodum(kendi adı elif bu arada.) Pembe hırka örüyodum falan filan hergün baska rüya anlatiyo yani.Diger gelinler tutturamadi bakalm sen tuttursaydin bari kizi diyo sanki sayisal loto :) Benmkiler de erkek olursa cok sevinmezler. Ama umrumda degil valla kimsenin dediği.Ay sorma canim benim kaynanamda öyle her namazinda erkek torun diye dua etmis suan üzülmüştür eminimkh :)
Al benden de o kadar cnm bide egitimdeyim 200 kisi var bilen kiz arkadaslarimin hepsinden bir tahmin firliyor masallah bi belli olsa da kurtulaak
Herhalde sen ben toist canımvecanı kaldık öğrenemeyen :) :) bana da etrafmdakiler erkek diyor ben ısrarla kız hissediyorum. Ve de milletin yorum yapmasına sinir oluyorum nedense. Bi de iki güne bi arayıp soranlar var aslında onlar olmasa inan bu kdr merak etmiycem ne de olsa ilk bebeğim. Gerci ikinci üçüncü olsa ne farkeder Rabbim sağlıklıca verdikten sonra.
ben ılk ultrasonda gordugumde bı an erkek hıssettım. esımede ruyasında oglun olacak demısler uç kere hayır olsun. bana alyans testı,, bıcak makas testı :) hep kız çıktı ekşi yedım falan :) çin takvımı erkek dıyo . görenın bırı ay sen guzellestın erkek bu dıyo , baska bırı kızın olcak dıyo.....ay ben çok karıştım yaaa :):):)
kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
oğluşumla birlikte tüm teyzelerimize selam gönderiyoruz,, öpüyoruz, iyi ki varsınız
canm bende size katiliyorum artk siteyi okumak icin ziyaret eder oldum. canm siz 3 lu testi yaptiracakmisinz. ben artk test yapmak istemiyorum ya cok stres oluyorum. cok sukur ikili testim normal cikti
he bu arada bebe yağı aldim catlaklar için kullaniyorum şimdiden
Bende çok üşüyorum ya inş kan hapı verr drBende oyle dusunuyorum.kansizlik hep var bende ama simdilerde cok usuyorum.depolarim rukendi sanirim.disler saglam kalsa bari hehe
kızlarr hepinize çokk teşekkür ederim..sabah gittim doktora.. çikolata da yedim girmeden kıpır kıpırdık :) cinsiyeti göstermekte biraz direndi ama dayanamadı sonunda. geçen gittiğimde %60 erkek demişti. Bugün %100 erkek dedi. hatta fotografını bile çekti işte kanıt diyee.. doktor bizden daha heyecanlı idi diyebilirim.. ek vitamine başladı magnezyum bir tanesi. hemen ailelerden başladık haber vermeye :)artık alış verişe başlayabilirim. darısı öğrenemeyen annelerin başına..
cinsiyeti ogrenmeyen bi ben kaldm heralde
:) Canım yeşil degilde bende başından beri çok yoğun şekilde sarı akıntı var. Bi keresnde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Sonra geçmiş dedi doktor bi daha tahlil vermistim. Ama hep var yani akıntı ins normal biseydir. Eger kaşıntı yanma vs yoksa normaldirkızlar yeşil akıntı olanınız varmı benım bı ıkı gun beyaz gelıo az. bazende yeşilimsi geliyo. doktora soyledım tamam dedı gectı. kaşıntı falan yok. ama dun bıraz fazla geldı. anlamıyorum acaba normalmı
Hoşgeldin canım :)merhabalar ben de mayıs 2015 annesi olacağım inşallah, SAT 4 ağustos 2014. 2. gebeliğim, 5 yaşında bir oğlum var. daha önce ağustos 2009 anneleri grubundaydım, bu yeni heyecanı sizlerle geçirmek isterim. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?