Bende 3- 4kere birşeyler yazdım ama çok düzenli olmadı. Her içimden geldiğinde yazamadım fırsat bulamadığım için. Duygularımın en yoğun olduğu zamanlarda ya iş yerinde oluyorum ya yolda :) bu yüzden telefonuma yazabildim hislerimi. El yazımla çok az yazabildim.Ben de biraz bir şeyler yazıyorum ragyu. Tutmak lazım kaç kere hamile olacağız hayatımızda:) Hatırlanmaya değer günler. Bir arkadaşım blog yazıyordu çok güzeldi, ama ikinci çocuktan sonra zaman bulamamaya başladı.
Foto hiç çekmedim zaten ok adar az belli olyokiiiiiiii
Çok iyi yapıyorsun canım. Bugünler geri gelmiyor. İnsan sonra pişman oluyor yapamadıkları için. İlk hamileliğimde fazla fotoğraf çektirmemişim. Var fotoğraflarım ama fazla değil. Sonradan bir hamile albümüm olmadığı için çok pişman olmuştum. Bunda bol bol fotoğrafçekilicem dedim ama şimdide henüz karnım belli olmadığı için içimden gelmiyor. yine pek fotoğraf ım yokMerhaba canım,çok şükür burda güzel haberler var buaralar böylede devam etsin inş :) benimde haftaya 2li taramam yapılacak,umarım güzel sonuçlar alırız bizlerde diğer arkadaşlarımız gibi..Ben tutuyorum hamile günlüğü,eşim sağolsun kapaklarına resimlerimizi koydurup özel defter yaptırmış bazı önsözlerle.Ben şimdilik muayeneye gittiğimiz onu gördüğümüz günleri anlatabiliyorum ancak,tabi yazarken gözlyaşlarım sel oluyor ama o bile tarifsiz bir duygu,şimdilik ultrason fotolarını görmek isteyen olur diye ayrı tutuyorum onları ama sonra sayfaların altına yapıştırmak niyetindeyim inş :) Kesinlikle sende ufak ufak başla,bi başlayınca devamı geliyor çünkü..Sevgiler :)
ben de bazen bagirarak uyaniyorum. hatta cogu zaman uyanamiyorum kendi kendime esim uyandiriyor. biswy olmadi cok sukur. ben de cok endiselendim bebege zaeari olur mu diye ama Allah koruyor canim ya. kalbini ferah tut senKizlar huc korkarak uyandiniz mi boyke kalbiniz firkicak gibi carptini bnim oldu bi sorun okurmu acaba
ben himalaya tuzu kullanıyorum ama iyot takviyesini bir dahaki randevumda sorayım.acaba yapılan tahlillerde vucutta yeteri kadar olduğu için mi vermediler acaba?iyot aklıma takıldışimdi
ben vitamin ve demir ilacindan once donuyordum resmen. elim ayagim buz gibiydi. ilaclardan sonra duzeldi
kızlar vıtamın falan hangı haftada verıyolar bana vermedı daha bısey
Akşamları bende nefes nefese kalıyorum canım yaa. Sanki kendimi 9 aylık hamile gibi hissediyorum eğilip doğrulurken bile zorlanıyorum. Acaba benimki de mi şişkinlikten...Rica ederim canim ben nefes alamıyodum akşamlari gece de yatamıyodum bu surup süper geldi
aslında bu sefer hiç birşey hissedemiyorum. Sağolsun benim dışımdaki herkes benim için birşeyler hissediyor. Belkide hislerimi karıştırıyorlar o yüzden hissedemiyorum. Rüyalarında kızım olduğunu görenler var. Herkes kızın olcak senin diyor. Bende sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama ben sanki oğlum olacak gibi hissediyorum diyorum çok da hissetmediğim halde. Niye mi? Eğer erkekse diye insanları alıştırmaya çalışıyorum. Sonra bana binbir türlü yorum yapmasınlar diye. İlk çocuğum erkek ya. Bu da erkek olursa yapılcak yorumları biliyorum. "Olsun sağlıklı olsun da" "neyse üçüncü kız olur artık" vs vs gibi... İnsanların çoğunun bunu kötü niyetle demediğinden eminim fakat yine de insan rahatsız oluyor. Aslında cinsiyet takıntısı toplumsal baskılardan kaynaklanıyor. Yoksa hiçbir anne&baba için çocuğunun cinsiyeti önemli değildir. Önemli olan bir evlat sahibi olmaktır.Evet canım öyle sanirim acaba buradaki annisler ne hissediyor :)
Bende ilk hamileliğimde uykumda çok korkuyordum. Sık sık kabus görüyordum. Bazen yine oluyor. Allah korusun bebeklerimizi... Birşey olmaz inşallah..ben de bazen bagirarak uyaniyorum. hatta cogu zaman uyanamiyorum kendi kendime esim uyandiriyor. biswy olmadi cok sukur. ben de cok endiselendim bebege zaeari olur mu diye ama Allah koruyor canim ya. kalbini ferah tut sen
Oğlun mu olacaktı? Oğlu olacaklar donuyo hep :)
he bu arada bebe yağı aldim catlaklar için kullaniyorum şimdiden
:) Canım yeşil degilde bende başından beri çok yoğun şekilde sarı akıntı var. Bi keresnde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Sonra geçmiş dedi doktor bi daha tahlil vermistim. Ama hep var yani akıntı ins normal biseydir. Eger kaşıntı yanma vs yoksa normaldir
Canım şuan ben folik asit de dahil hiç birşey kullanmıyorum. En son 8 haftalıkken gitmiştim dr a. Hiç birşey kullanmayacaksın önümüzdeki ay tahlil yapıcaz vücudunda ne eksilmişse ona göre birşeyler vercem dedi. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Bu arada benden bayaga birşeyler eksildi galiba kendimi tuhaf hissetmeye başladım şu sıralar... Tansiyonumda düşüyor zaten.kızlar vıtamın falan hangı haftada verıyolar bana vermedı daha bısey
Aynı durumdayız canım seninle bende 16. haftayı bekliyorum :)12. haftamda gittm doktor cinsiyet icin cok erken dedi anca bir ay sonraymis. bende 16.haftayi bekliyorum. ayy ogrensemde birseyler almaya baslasam
Çok güldüm ya demek kız olursa elif konsun diye geçirmiş içinden...Güzel söyleme yolu ahahahahAman kaynananda üzülürse üzülsün. Hayırlısı diye dua edeceği yerde erkek olsun diye mi dua etmiş ayy ne komikler şu kaynanalar :) benim kaynanam da hergün arar rüyamda kızınız oluyodu,yok kucagima verdiler adi da Elifmis Elifim diye seviyodum(kendi adı elif bu arada.) Pembe hırka örüyodum falan filan hergün baska rüya anlatiyo yani.Diger gelinler tutturamadi bakalm sen tuttursaydin bari kizi diyo sanki sayisal loto :) Benmkiler de erkek olursa cok sevinmezler. Ama umrumda degil valla kimsenin dediği.
Canım şuan ben folik asit de dahil hiç birşey kullanmıyorum. En son 8 haftalıkken gitmiştim dr a. Hiç birşey kullanmayacaksın önümüzdeki ay tahlil yapıcaz vücudunda ne eksilmişse ona göre birşeyler vercem dedi. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Bu arada benden bayaga birşeyler eksildi galiba kendimi tuhaf hissetmeye başladım şu sıralar... Tansiyonumda düşüyor zaten.
selam kızlar nasılsınız...
O tansiyon dusuklugunu ben yasadim bi kac gun berbat oldum suicine biraz şeker biraz tuz koyup ic dedi doktor fayda etti bulantim kesildi bnim iki gundur simdide mide yanmasi basladiCanım şuan ben folik asit de dahil hiç birşey kullanmıyorum. En son 8 haftalıkken gitmiştim dr a. Hiç birşey kullanmayacaksın önümüzdeki ay tahlil yapıcaz vücudunda ne eksilmişse ona göre birşeyler vercem dedi. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Bu arada benden bayaga birşeyler eksildi galiba kendimi tuhaf hissetmeye başladım şu sıralar... Tansiyonumda düşüyor zaten.
Canım şuan ben folik asit de dahil hiç birşey kullanmıyorum. En son 8 haftalıkken gitmiştim dr a. Hiç birşey kullanmayacaksın önümüzdeki ay tahlil yapıcaz vücudunda ne eksilmişse ona göre birşeyler vercem dedi. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Bu arada benden bayaga birşeyler eksildi galiba kendimi tuhaf hissetmeye başladım şu sıralar... Tansiyonumda düşüyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?