2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende 3- 4kere birşeyler yazdım ama çok düzenli olmadı. Her içimden geldiğinde yazamadım fırsat bulamadığım için. Duygularımın en yoğun olduğu zamanlarda ya iş yerinde oluyorum ya yolda :) bu yüzden telefonuma yazabildim hislerimi. El yazımla çok az yazabildim.
Çok iyi yapıyorsun canım. Bugünler geri gelmiyor. İnsan sonra pişman oluyor yapamadıkları için. İlk hamileliğimde fazla fotoğraf çektirmemişim. Var fotoğraflarım ama fazla değil. Sonradan bir hamile albümüm olmadığı için çok pişman olmuştum. Bunda bol bol fotoğrafçekilicem dedim ama şimdide henüz karnım belli olmadığı için içimden gelmiyor. yine pek fotoğraf ım yok karnımız olmasada yinede çekilmek lazım aslında... Yok yok bundan sonra dikkat edeyim fotoğrafımı hamile günlüğümü ihmal etmeyim. :)Aynı pişmanlıkları tekrar yaşamayım :)

Kizlar huc korkarak uyandiniz mi boyke kalbiniz firkicak gibi carptini bnim oldu bi sorun okurmu acaba
ben de bazen bagirarak uyaniyorum. hatta cogu zaman uyanamiyorum kendi kendime esim uyandiriyor. biswy olmadi cok sukur. ben de cok endiselendim bebege zaeari olur mu diye ama Allah koruyor canim ya. kalbini ferah tut sen

ben himalaya tuzu kullanıyorum ama iyot takviyesini bir dahaki randevumda sorayım.acaba yapılan tahlillerde vucutta yeteri kadar olduğu için mi vermediler acaba?iyot aklıma takıldışimdi

Doktor banada iyotla ilgili bisey demedi.ben netten okudugumla cevremde gordugumle kullandigim tuzu degistirdim. Ama haklisin doktora gittigimde bende sorucam.iyotu demiri magnezyumu

Rica ederim canim ben nefes alamıyodum akşamlari gece de yatamıyodum bu surup süper geldi
Akşamları bende nefes nefese kalıyorum canım yaa. Sanki kendimi 9 aylık hamile gibi hissediyorum eğilip doğrulurken bile zorlanıyorum. Acaba benimki de mi şişkinlikten...
Evet canım öyle sanirim acaba buradaki annisler ne hissediyor :)
aslında bu sefer hiç birşey hissedemiyorum. Sağolsun benim dışımdaki herkes benim için birşeyler hissediyor. Belkide hislerimi karıştırıyorlar o yüzden hissedemiyorum. Rüyalarında kızım olduğunu görenler var. Herkes kızın olcak senin diyor. Bende sağlıklı olsun hayırlısı olsun ama ben sanki oğlum olacak gibi hissediyorum diyorum çok da hissetmediğim halde. Niye mi? Eğer erkekse diye insanları alıştırmaya çalışıyorum. Sonra bana binbir türlü yorum yapmasınlar diye. İlk çocuğum erkek ya. Bu da erkek olursa yapılcak yorumları biliyorum. "Olsun sağlıklı olsun da" "neyse üçüncü kız olur artık" vs vs gibi... İnsanların çoğunun bunu kötü niyetle demediğinden eminim fakat yine de insan rahatsız oluyor. Aslında cinsiyet takıntısı toplumsal baskılardan kaynaklanıyor. Yoksa hiçbir anne&baba için çocuğunun cinsiyeti önemli değildir. Önemli olan bir evlat sahibi olmaktır.

Ayy yerim ben onuu.tebrik ederim canim.tek tek cinsiyeti belli olan diger arkadaslarimida tebrik ediyorum

ben de bazen bagirarak uyaniyorum. hatta cogu zaman uyanamiyorum kendi kendime esim uyandiriyor. biswy olmadi cok sukur. ben de cok endiselendim bebege zaeari olur mu diye ama Allah koruyor canim ya. kalbini ferah tut sen
Bende ilk hamileliğimde uykumda çok korkuyordum. Sık sık kabus görüyordum. Bazen yine oluyor. Allah korusun bebeklerimizi... Birşey olmaz inşallah..

sarı bı ara oldu gectı gene yesıle dondu. neyse normal herhalde gened esoylerım bu hafta olmazsa saol cnm

kızlar vıtamın falan hangı haftada verıyolar bana vermedı daha bısey
Canım şuan ben folik asit de dahil hiç birşey kullanmıyorum. En son 8 haftalıkken gitmiştim dr a. Hiç birşey kullanmayacaksın önümüzdeki ay tahlil yapıcaz vücudunda ne eksilmişse ona göre birşeyler vercem dedi. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Bu arada benden bayaga birşeyler eksildi galiba kendimi tuhaf hissetmeye başladım şu sıralar... Tansiyonumda düşüyor zaten.

12. haftamda gittm doktor cinsiyet icin cok erken dedi anca bir ay sonraymis. bende 16.haftayi bekliyorum. ayy ogrensemde birseyler almaya baslasam
Aynı durumdayız canım seninle bende 16. haftayı bekliyorum :)
Çok güldüm ya demek kız olursa elif konsun diye geçirmiş içinden...Güzel söyleme yolu ahahahah

canım kesın eksılıo bıseyler. yesek içsek neolcakkı yaramıo hormonlu yedıklerımız.bıze bıle yetmıyo bebege hıc yetmıyodur. lımon falan fazla tuketme cnm çok dusuruyo benım tansıyonumu

ay mınnakk benı guldurdun valla. bu kaynanaların çogu aynı galıba. benım kuzenımde kaynanasının adı koncak dıye sırf korkudan cocuk yapmıo. ıkı kız torunu var koymamıslar ucuncude adım konmazsa hakkımı helal etmem dıyomus . çok komık ya ne gereksız bısey.

O tansiyon dusuklugunu ben yasadim bi kac gun berbat oldum suicine biraz şeker biraz tuz koyup ic dedi doktor fayda etti bulantim kesildi bnim iki gundur simdide mide yanmasi basladi

Ohh be yalniz degilmisim ilac almayan arkadaslar varmis icim rahatladi.cok mantikli aslinda hicbisey takviye almadan test yapilacak ne eksikse onlar takviye edilecek.icim rahatladi simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…