2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yukarıda bahsettiğin ikinciye hamile arkadaş, tıpkı benim büyük görümce :) Onunda bir kızı var, ama koçasıda erkek istiyordu annesi falanda. Ama kızı olduğunu öğrenince birden, koçasıda kendisi de kız manyağı oldular Ben şimdi hamileyim, korkular sarmış durumda ya erkek olursa diye biliyorum. Savunması da şimdiden hazır, erkek olursa kız gibisi yok diyecek, kız olursa da bak senin de kızın oldu diyecek.

Peki ben ne yaptım en baştan beri, hiç sallamadım, ne kız ne erkek evlat tercihim yok dedim. İki çocuk istiyorum. İkisi kızda olsa olur, erkekte olsa olur. Hiç fark etmez dedim.

Bence sizde bunu yapmalısınız. İnsanlar, tepkilerinizi ölçüp zayıf olduğunuzu anladıkları an (kıskanan insanlar için) bunu size karşı kullanırlar. Tez vakitte herkese, Allah ne verirse derdim ama gönlümden hep iki erkek annesi olmak geçerdi deyin. Kız çocuk bu devirde istemiyordum deyin. Olsun bitsin.

Ve gerçekten sallamayın, evlat evlattır. Bunlar kıskananlar. Tadını çıkarın :)

ben simdiye kadar hicbisey soylemedim ama hep kizin olucakmis gibi geliyor,Allah gonlune gore versin hayirlisiyla,bende cok merak etmeye basladim senin bebisin cinsiyetini :)

Yok canım ben de 3 hafta önce gitmiştim erken dedi. Cinsiyeti başka bir yerdeki doktordan öğrendim ben. Medipole de gidicem yakın zamanda ikili test sonucum için bakalım ne dicek

Gecmis olsn bnim azaldi kanama hafif hafif geliyo agrim yok

ya bu insanları anlamak ne kadar zor kimseye yaranamazsın. evlenirsin peşine başlarlar sormaya bebek yok mu bebek yok mu hemen 1 sene geçsin çocukları olmuyor herhalde gibi laflar hamile kalırsın hepsi kıskançlıktan ölür cinsiyet belli olana kadar hiç birşey sormazlar cinsiyet belli olur senin yaşadığın olay olur bebek olur zayıf bu bebek ya da çok kilolu yok bilmem ne sana ne kardeşim seni mi gerdi benim hayatım ama kendilerine gelince laf söyletmezler bak sinirlendim şimdi Allaha şükür yaşamadım ben henüz böyle şeyler ama gördüklerimiz böyle yani

Yok canım ben de 3 hafta önce gitmiştim erken dedi. Cinsiyeti başka bir yerdeki doktordan öğrendim ben. Medipole de gidicem yakın zamanda ikili test sonucum için bakalım ne dicek

benimde haftaya ikili test sonuçlarım çıkıyor doktora göstermeye gidicem söyler inşallah bana ya öğreneyim artık çok merak ediyorum

ikili test yaptıranlar, dr burun kemiğine baktı mı hepinizde? bana onunla ılgılı hıcbırsey demedı de.

Ayy cok tesekkur ediyorum canim evet guzel bi duygu ama bakalim neler cektircekler bize :)

ikili test yaptıranlar, dr burun kemiğine baktı mı hepinizde? bana onunla ılgılı hıcbırsey demedı de.

tabiki canım bize de gösterdi midesini bile gösterdi, kan akışını dinletti kalbini hep dinletiyorlar zaten

Ayy cok tesekkur ediyorum canim evet guzel bi duygu ama bakalim neler cektircekler bize :)

neler çektireceklerinden çok ne güzel zamanların olacak onlarla iki aynı kişi ama iki farklı karakter çok güzel olsa gerek ya

Evet canim insallahh cok guzel gunler bizi bekliyor Allah hepimizin meleklerine saglik versin :)

ben simdiye kadar hicbisey soylemedim ama hep kizin olucakmis gibi geliyor,Allah gonlune gore versin hayirlisiyla,bende cok merak etmeye basladim senin bebisin cinsiyetini :)
Ay hadi bakalım siz de kız hissediyoruz kızın olacak deyince ben daha da heyecanlandim canım. Ben de catliycam meraktan :)

Baktı canım. Oluşmuş burun kemiği dedi. Sende unutmuştur atlamistir o kısmı. Hemen evham yapma :)
yok aslında evham yapmadım da. ama siz soyleyınce hatırladım bıze de gosterdı gozlerı burnu vs. dıye. ben onunla da ılgılı olçum yapıpı ıkılı taramaya not duecek sanmıştım yanılmışım:)

Canim hic kimseye kulak asma yeterki bebeklerimiz saglikli hayirli birer evlat olsunlar. Buyuduklerinde hayirsiz olduktan sonra cinsiyetin ne onemi varki? Rabbim herseyin en iyisini bilir, o sacmasapan konusan cahiller de yarin bir gun evlatlarindan ne gorucekler hic kimse bilemez.. Allahim bebeklerimizi saglikla ve hayirla kucagimiza almayi nasip etsin kiz da olsa erkek de olsa onlar bizim canimizz

cinsiyetleri ogrenen annisler hayirli olsun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah. ben en son 13 haftalikken gitmistim %90 erkrk drmisti diktorumuz:) hatta kesin degil diye soylemek istemedi basta ama biz pipi gibi bisey gorduk deyince o da fikrini soyledi:) isim olarak bulut dusunuyoruz biz basina kayinpederimin ismini ekleyebiliriz. ayin 22 sinde kontrolum var o zaman kesinlesecek insallah. ikili tarama yaptirdum normal cikti hersey cok sukur ucluyu yaptirmayi dusunmuyorum allah hayirlisini versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…