Yukarıda bahsettiğin ikinciye hamile arkadaş, tıpkı benim büyük görümce :) Onunda bir kızı var, ama koçasıda erkek istiyordu annesi falanda. Ama kızı olduğunu öğrenince birden, koçasıda kendisi de kız manyağı oldularKızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim kişilerden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...
ben simdiye kadar hicbisey soylemedim ama hep kizin olucakmis gibi geliyor,Allah gonlune gore versin hayirlisiyla,bende cok merak etmeye basladim senin bebisin cinsiyetini :)Annem de bize çok kızıyor canım erkekse küstüreceksiniz torunumu diye.Herseyin pembesi var mı, bir hafta sonra gelir mi falan diye soruyorum sanki kesin alacakmışım gibi. Dört aydir hep kızim diye sevdik bide erkek derse ben nasıl alıştıracagim kendimi. Ama hep eşimin yüzünden böyle oldu. Ben ona uydum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok canım ben de 3 hafta önce gitmiştim erken dedi. Cinsiyeti başka bir yerdeki doktordan öğrendim ben. Medipole de gidicem yakın zamanda ikili test sonucum için bakalım ne dicekgünaydın kızlar bugün nasılsınız?
harika ya iki tane küçük adam geliyor dünyana ne müthiş, hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
evet ya 1.trimester da çok yorgun,bulantılı, hiç bir iş yapamazdım şimdi geçti benim şimdi daha hareketliyim daha dinçim bebeğimi hayal ederek güzel günler geçiriyoruz yavrumla
kız nerde bu fuar bende diyordum bir fuara rastlasakta gezsek fikir edinsek
selcen hanım sana hiç tahminde bulundu mu direk söylüyor mu acaba ben 10+6 gibi gitmiştim erkendi tbi şimdi haftaya gidicem 14+2 gibi gidicem söyler mi tahminde mi bulunur acaba ya bi fikrin var mı?
amiiiiinnnnnnnnnn artık günler geçmiyor yaa
hayırlı olsun canım kızın ne güzel öğrenmişsin sağlıkla gelsin dünyaya bebişin hazırların başlasın alışverişe çıkarsın artık. ben mağazaların vitrinleriyle yetiniyorum kedinin ciğere baktığı gibi
Gecmis olsn bnim azaldi kanama hafif hafif geliyo agrim yokGünaydın kızlar, dün sabah serlaj oldum, şuan hala hastanedeyim, biraz kanamam ve ağrım oldu, kontrol altında tutuyorlar kanama bitene kadar..ağrı sızlamsoluyor biraz, dün ultrasanda bebeğe ve dikişe baktılar, iyi bugünde bakıcaklar. 1 hafta sadece tuvalete kalkıcam bakalım sonrası nolucak? Hayırlısı inşallah..
Kızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim kişilerden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...
Yok canım ben de 3 hafta önce gitmiştim erken dedi. Cinsiyeti başka bir yerdeki doktordan öğrendim ben. Medipole de gidicem yakın zamanda ikili test sonucum için bakalım ne dicek
Ayy cok tesekkur ediyorum canim evet guzel bi duygu ama bakalim neler cektircekler bize :)günaydın kızlar bugün nasılsınız?
harika ya iki tane küçük adam geliyor dünyana ne müthiş, hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
evet ya 1.trimester da çok yorgun,bulantılı, hiç bir iş yapamazdım şimdi geçti benim şimdi daha hareketliyim daha dinçim bebeğimi hayal ederek güzel günler geçiriyoruz yavrumla
kız nerde bu fuar bende diyordum bir fuara rastlasakta gezsek fikir edinsek
selcen hanım sana hiç tahminde bulundu mu direk söylüyor mu acaba ben 10+6 gibi gitmiştim erkendi tbi şimdi haftaya gidicem 14+2 gibi gidicem söyler mi tahminde mi bulunur acaba ya bi fikrin var mı?
amiiiiinnnnnnnnnn artık günler geçmiyor yaa
hayırlı olsun canım kızın ne güzel öğrenmişsin sağlıkla gelsin dünyaya bebişin hazırların başlasın alışverişe çıkarsın artık. ben mağazaların vitrinleriyle yetiniyorum kedinin ciğere baktığı gibi
Presnlerin hayırlı olsun, artık etrafında pervane olurlar iki minik adamAyy cok tesekkur ediyorum canim evet guzel bi duygu ama bakalim neler cektircekler bize :)
ikili test yaptıranlar, dr burun kemiğine baktı mı hepinizde? bana onunla ılgılı hıcbırsey demedı de.
Ayy cok tesekkur ediyorum canim evet guzel bi duygu ama bakalim neler cektircekler bize :)
Canimm cok tesekkur ederim :) insallah oyle olur ben tam tersi olmasindan korkuyorum :)Presnlerin hayırlı olsun, artık etrafında pervane olurlar iki minik adam
Evet canim insallahh cok guzel gunler bizi bekliyor Allah hepimizin meleklerine saglik versin :)tabiki canım bize de gösterdi midesini bile gösterdi, kan akışını dinletti kalbini hep dinletiyorlar zaten
neler çektireceklerinden çok ne güzel zamanların olacak onlarla iki aynı kişi ama iki farklı karakter çok güzel olsa gerek ya
Baktı canım. Oluşmuş burun kemiği dedi. Sende unutmuştur atlamistir o kısmı. Hemen evham yapma :)ikili test yaptıranlar, dr burun kemiğine baktı mı hepinizde? bana onunla ılgılı hıcbırsey demedı de.
Ay hadi bakalım siz de kız hissediyoruz kızın olacak deyince ben daha da heyecanlandim canım. Ben de catliycam meraktan :)ben simdiye kadar hicbisey soylemedim ama hep kizin olucakmis gibi geliyor,Allah gonlune gore versin hayirlisiyla,bende cok merak etmeye basladim senin bebisin cinsiyetini :)
sen erkekmı istiyordun :)Senin tutmuyor canim normalde buna cok sevinirdim ama dr kiza benziyor diyince artik sevinecegim bisey kalmadi:)
canım bende k.çekmecedeyim..iş yerin çok uzakmış yaaBende sorayim madem gerek yoksa yaptirmam. Ben istanbul kucukcekmecedeyim doktrum kosuyolunda is yerim atasehirde :) sen cnm
yok aslında evham yapmadım da. ama siz soyleyınce hatırladım bıze de gosterdı gozlerı burnu vs. dıye. ben onunla da ılgılı olçum yapıpı ıkılı taramaya not duecek sanmıştım yanılmışım:)Baktı canım. Oluşmuş burun kemiği dedi. Sende unutmuştur atlamistir o kısmı. Hemen evham yapma :)
Canim hic kimseye kulak asma yeterki bebeklerimiz saglikli hayirli birer evlat olsunlar. Buyuduklerinde hayirsiz olduktan sonra cinsiyetin ne onemi varki? Rabbim herseyin en iyisini bilir, o sacmasapan konusan cahiller de yarin bir gun evlatlarindan ne gorucekler hic kimse bilemez.. Allahim bebeklerimizi saglikla ve hayirla kucagimiza almayi nasip etsin kiz da olsa erkek de olsa onlar bizim canimizzKızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğimden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?