canım ameliyatın nasıl geçti?ilk doğumdan bir buçuk sene sonra smerade CIN3 tanısı kondu, yani rahim ağzı kanserinin bir önceki evresi. bu nedenle 2 ker ameliyat oldum tamamen temizlenen kadar rahim ağzımın bir kısmı alındı. 2 sendir biyopsi ve smearlerim temiz olduğu için bebek kararı aldık ama şimdi de riskli bir durum söz konusu rahim ağzı kısaldığı için .. hayırlısı inşallah
Cinsiyet haberleri geldikçe benim de içim gidiyor,öğrenen tüm arkadaşlarımın gözü aydın..Bende bugün ikili teste gittim ölçümler güzel çıktı çok şükür,parmaklarını gösterdi doktorumuz minicik minicik 5 tane yumru tam ısırmalık :)kan testimiz de haftaya çıkacak inş hayırlı haberlerle.. bir haftada vaktinden 2 gün öne geçmiş kuzum 12+2 olmuşuz.Cinsiyet için erken dedi doktorum bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi 17 haftalık olmuş olacağım,sanırım en son ben öğreneceğim :) ne yapalım sağlıkla gelsin de inş hepimizin bebişleri..
Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Kızlar nasılsınızz :) ben çok iyiyim ya çok şükür dün oturduk maaile isim aramaya başladık. Okadar heyeecanlı ki herkes kaynvalidemi kayınpederimi eşimi hiç böyle mutlu görmemiştim. Rabbim bizlere ne güzel bir mutluluk bahşetti hamile kaldık. Veee şu 2. Trimester ın gözünü seveyim nasıl güzelmiş
Sizde de çok farketti mi ben baya hareketlendim :)
Aslında fiyatı uygun araştırmaya devam edelim daha vakit var
Istanbuldaki anneler aralıkta ibs anne bebek fuarı var
Gizoş benimki kızmış
günaydınnnn :) ne güzel öğrenmişsinizz cinsiyetlerini darısı bana ve ögrenemeyen annelere
günaydın arkadaşlar dün bende öğrendim ki bi kızım olacakmış :) darısı öğrenmeyenlerin başına. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.Günaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa
Cinsiyet haberleri geldikçe benim de içim gidiyor,öğrenen tüm arkadaşlarımın gözü aydın..Bende bugün ikili teste gittim ölçümler güzel çıktı çok şükür,parmaklarını gösterdi doktorumuz minicik minicik 5 tane yumru tam ısırmalık :)kan testimiz de haftaya çıkacak inş hayırlı haberlerle.. bir haftada vaktinden 2 gün öne geçmiş kuzum 12+2 olmuşuz.Cinsiyet için erken dedi doktorum bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi 17 haftalık olmuş olacağım,sanırım en son ben öğreneceğim :) ne yapalım sağlıkla gelsin de inş hepimizin bebişleri..
Kızlar nasılsınızz :) ben çok iyiyim ya çok şükür dün oturduk maaile isim aramaya başladık. Okadar heyeecanlı ki herkes kaynvalidemi kayınpederimi eşimi hiç böyle mutlu görmemiştim. Rabbim bizlere ne güzel bir mutluluk bahşetti hamile kaldık. Veee şu 2. Trimester ın gözünü seveyim nasıl güzelmiş
Sizde de çok farketti mi ben baya hareketlendim :)
hamile olduğun anlaşılacağı kıyafetler giy canım..önünde bebek resmi olan filan...gerçi kış günü görülmez yagunaydın kızlarrrrrrrr. hergun tıklım tıklım dolmusa bınıyorum. yer vermesınler onemlı degıl ama arkamdan gecmeye calısıyolar benımde gobegım demıre falan denk gelıo çok korkuyorum acıyoda. su hamıle oldugum anlasılsada dıkkat etseler.ceketle anlaşılmıyo cogu zaman tabıde , bıde benı goren kilo göbegı sanıyodur :) :) :)
Gvnaydın tatlim sende dikkat beber var yazıli stikır yapiştır bebiş kendini belli edene kadar :)gunaydın kızlarrrrrrrr. hergun tıklım tıklım dolmusa bınıyorum. yer vermesınler onemlı degıl ama arkamdan gecmeye calısıyolar benımde gobegım demıre falan denk gelıo çok korkuyorum acıyoda. su hamıle oldugum anlasılsada dıkkat etseler.ceketle anlaşılmıyo cogu zaman tabıde , bıde benı goren kilo göbegı sanıyodur :) :) :)
evet canım gorunmuo malesef. ama daha dıkkat etmem şart. gerekırse acacam gobegı her kezın burnuna burnuna :)hamile olduğun anlaşılacağı kıyafetler giy canım..önünde bebek resmi olan filan...gerçi kış günü görülmez ya
Artık benim gibi başka dr. gidersin tatlım belki de bu gittiğinde söyler :)canım normalde randevumu verırdı saatlı falan bu sefer ıkılı test ıcın kan verdım haftaya gel sonucu gorelım dedı. randevu vermedı. sonucu gorunce verecek sanırım tarıhı. ama kesın o iki ara bi derede ultrasona almaz benıbırde bı ay sonra derseeee vay halımeeeee
Artık benim gibi başka dr. gidersin tatlım belki de bu gittiğinde söyler :)
Günaydin tatlim geçmiş sayfalara pek bakamadim sen bebisin cinsiyetini öğrendinmi?Artık benim gibi başka dr. gidersin tatlım belki de bu gittiğinde söyler :)
Sen kız istiyorsun galiba, kızın olabilir. Allah gönlüne göre versin.Artık benim gibi başka dr. gidersin tatlım belki de bu gittiğinde söyler :)
Asya ismini de sevdim canım ama o zaman ismi hepten eşim koymuş olacak bana kalmayacak :) bilemedimki şimdi.Cinsiyeti henüz belli değil hep kız ismi düşündük bide erkekse isim bulamayiz :)ben elif ismini çok severim canım.. bizim kızımız olsa elif istiyorduk ama çok yakın bir akrabanın ismi elif diye vazgeçmiştik.. ikinci aklımızda olan isim de asya idi.. eğer beğeniyorsan sırf eşinin dediği olmasın diye vazgeçme.. asya ismi güzel.. ben de şimdi erkek ismi arayışındayım..
Akay hoş geldi canım kulağıma anlamı var mı, güzel bi anlamı da olsun bence.Kızlar erkek bebiş için AKAY ismi nasıl sizce???
Ben bayıldımmm da♥
Günaydın kızlar, dün sabah serlaj oldum, şuan hala hastanedeyim, biraz kanamam ve ağrım oldu, kontrol altında tutuyorlar kanama bitene kadar..ağrı sızlamsoluyor biraz, dün ultrasanda bebeğe ve dikişe baktılar, iyi bugünde bakıcaklar. 1 hafta sadece tuvalete kalkıcam bakalım sonrası nolucak? Hayırlısı inşallah..canım ameliyatın nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?