2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım ameliyatın nasıl geçti?

be de 12+1ken gittim. ikili test yaptı. dun de sonuç cıktı. dusuk rıskmıs cok sukur. bana erkek gıbı ama kesın degıl dedı. 2 gun ondeydı bızımkı de. bu durum da da erkek olma olasılığını artırıyor dedı.ben de 9 aralıkta gıdıcem ve 17 haftalık olacağım. ben de sonlardayım yanı merak etme:)

günaydın kızlar bugün nasılsınız?

Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah

harika ya iki tane küçük adam geliyor dünyana ne müthiş, hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah

evet ya 1.trimester da çok yorgun,bulantılı, hiç bir iş yapamazdım şimdi geçti benim şimdi daha hareketliyim daha dinçim bebeğimi hayal ederek güzel günler geçiriyoruz yavrumla

Aslında fiyatı uygun araştırmaya devam edelim daha vakit var

Istanbuldaki anneler aralıkta ibs anne bebek fuarı var

kız nerde bu fuar bende diyordum bir fuara rastlasakta gezsek fikir edinsek

Gizoş benimki kızmış

selcen hanım sana hiç tahminde bulundu mu direk söylüyor mu acaba ben 10+6 gibi gitmiştim erkendi tbi şimdi haftaya gidicem 14+2 gibi gidicem söyler mi tahminde mi bulunur acaba ya bi fikrin var mı?

günaydınnnn :) ne güzel öğrenmişsinizz cinsiyetlerini darısı bana ve ögrenemeyen annelere

amiiiiinnnnnnnnnn artık günler geçmiyor yaa

günaydın arkadaşlar dün bende öğrendim ki bi kızım olacakmış :) darısı öğrenmeyenlerin başına. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

hayırlı olsun canım kızın ne güzel öğrenmişsin sağlıkla gelsin dünyaya bebişin hazırların başlasın alışverişe çıkarsın artık. ben mağazaların vitrinleriyle yetiniyorum kedinin ciğere baktığı gibi

gunaydın kızlarrrrrrrr. hergun tıklım tıklım dolmusa bınıyorum. yer vermesınler onemlı degıl ama arkamdan gecmeye calısıyolar benımde gobegım demıre falan denk gelıo çok korkuyorum acıyoda. su hamıle oldugum anlasılsada dıkkat etseler.ceketle anlaşılmıyo cogu zaman tabıde , bıde benı goren kilo göbegı sanıyodur :) :) :)

Günaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Allah sabır versin.

ayrıca önceden hıc merak etmıyordum hatta o gun dr a ben sormadım bıle kendı soyledı. ama sımdı merak etmeye başladım. erkek mı kız mı dıe. erkeğe uzulmedım ama kız bekliyordum hıssedıyordum. yüzümde sıvılceler cıkmıstı cırkınlesmıştım, rus ve cın takvımlerı kızdı. çocuk ultrasonda paraleldi:) belim genıslemıstı . ustelık bhcg degerı 112 cıktı ıkılı testte. ama hepsı bırden tutmadı sanırım. yada dr hakkaten yanıldı, 1 ay sonra kız dıye duyabılırz. ama herkes erkek dıye bılıyr artık aılede. annem olasılıkları dıkkate almıyor cunku. dr gormeeydı soylemezdı dıyor kı o da doğru. garantıcıydı bnm dr:)

ben sizden biraz gerideyim ama ben de ıle bıraz farketti. bulantılar azaldı bıraz. halsızlık de eskısı gıbı deıl. progestanı bıraktım belkı de ondadır bılmıyorum da. mide bulantısı yıne de hıc gecmeyecekmıs gıbı geliyor.:S

hamile olduğun anlaşılacağı kıyafetler giy canım..önünde bebek resmi olan filan...gerçi kış günü görülmez ya

Gvnaydın tatlim sende dikkat beber var yazıli stikır yapiştır bebiş kendini belli edene kadar :)

Ben çevremdeki çoğu gebenin cinsiyetlerini tahmin ediyordum, ki çıkıyordu %90 tahminlerim.
Ama terzi kendi söküğünü dikemez derler ya kendi bebişimi tahmin edemiyorum.
Bekarken ve hamilelikten önce rüyalarımda erkek görürdüm.
Hamileliğimdeki rüyalarımda ise 2 kez gördüm, kız olarak.
O nedenle kestiremiyorum, malum olur rüyalar die...

Artık benim gibi başka dr. gidersin tatlım belki de bu gittiğinde söyler :)

Asya ismini de sevdim canım ama o zaman ismi hepten eşim koymuş olacak bana kalmayacak :) bilemedimki şimdi.Cinsiyeti henüz belli değil hep kız ismi düşündük bide erkekse isim bulamayiz :)

canım ameliyatın nasıl geçti?
Günaydın kızlar, dün sabah serlaj oldum, şuan hala hastanedeyim, biraz kanamam ve ağrım oldu, kontrol altında tutuyorlar kanama bitene kadar..ağrı sızlamsoluyor biraz, dün ultrasanda bebeğe ve dikişe baktılar, iyi bugünde bakıcaklar. 1 hafta sadece tuvalete kalkıcam bakalım sonrası nolucak? Hayırlısı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…