- 26 Eylül 2014
- 114
- 166
- 48
- 39
Bende ctesi gidiyorum ikili teste.bi aksilik olmazsa doktordan sonrada pantolon alicam kendime.bluzlarimka 2 falan dahaidare ederim ama beli olmuyor pantolonlarimin. Ya sen nasil dayandin o kadar supersin
Ben de en kısa zamanda alacağım, hatta belki eşimle bu haftasonu alışverişe gidebilirim.Kızlar kızlar, artık dün dayanamadım gidip kendime hamile pantalonu aldım ve derin bir ohh çektim. Ne kadar farkediyormuş diğer pantolonların karna uyguladıkları baskı. Bugün de giyinip işe geldim inanılmaz rahatladım ve dünya daha yaşanabilir bir yermiş onu düşündüm :) Sizler kıyafetlerinizde değişiklik yaptınız mı ?
Yarın bu saatlerde ikili testim var, ve belki cinsiyet tahmini de olacak.. Sat'a göre 12+0 ultrasona göre ise 12+2 olduk bugün.. Umarım cinsiyeti belli olur ve içimdeki mu minik sırrı herkesle paylaşılırım, hala daha aileler ve yakınlarım bilmiyorlar :)) Bu gidişle doğumda haber vereceğim
bir süre sonra alışıyorsun diyelim :) Cünkü başlarda sıkıntılı bir sey olursa kötü bir sey yasarsam onlarda benimle birlikte üzülmesin istedim ama sanırım büyük gün yarın aksam :) Annemi babamı kardeşimi kayınvalidemi kayınbabamı kaynatamı eltimi bu sırrı bilen 3 kuzenimi de cağırıp hepsine aynı anda bombayı patlatmayı düşünüyorumZaman şuan geçmiyor bildiğin :) cumartesi günü de arkadaşlarımızı toplayıp söylemeyi düşünüyoruz ama bakalım bir aksilik çıkmazsa :))
Kıyafet olayına gelince bluzlarda sorun yok şimdilik 1-2 beden büyük almak sorunu çözüyor, sorun pantolon tayt ve etek :)
Canım nasıl sabrettin maşallah :)Kızlar kızlar, artık dün dayanamadım gidip kendime hamile pantalonu aldım ve derin bir ohh çektim. Ne kadar farkediyormuş diğer pantolonların karna uyguladıkları baskı. Bugün de giyinip işe geldim inanılmaz rahatladım ve dünya daha yaşanabilir bir yermiş onu düşündüm :) Sizler kıyafetlerinizde değişiklik yaptınız mı ?
Yarın bu saatlerde ikili testim var, ve belki cinsiyet tahmini de olacak.. Sat'a göre 12+0 ultrasona göre ise 12+2 olduk bugün.. Umarım cinsiyeti belli olur ve içimdeki mu minik sırrı herkesle paylaşılırım, hala daha aileler ve yakınlarım bilmiyorlar :)) Bu gidişle doğumda haber vereceğim
evet kalp hastanesını duydum cok uzak degılız bırbırımıze. hastaneye nereye gıdıyorsunarenapark avm dyydunmu yada avrupa konutları yada kalp hastabnesi
ben de hamile pantolonu sipariş ettim ,sabırsızlıkla bekliyorum, çünkü dediğin gibi karında gerginlik ve baskı yapıyor hatta etkilemesinden korkuyorum bebişin..benim de yarın ikili test yapılacak, çok meraktayım cinsiyet konusunda garantiyi 16 haftadan önceden alamayız gibi geliyor, tabi belli de olmaz benim de sata göre 2 gün de geride görünüyor, yarın güzel bir buluşma olsun inşaallah..hepimiz için her anımız güzel ve rahat geçsin diye dua ediyorum..Kızlar kızlar, artık dün dayanamadım gidip kendime hamile pantalonu aldım ve derin bir ohh çektim. Ne kadar farkediyormuş diğer pantolonların karna uyguladıkları baskı. Bugün de giyinip işe geldim inanılmaz rahatladım ve dünya daha yaşanabilir bir yermiş onu düşündüm :) Sizler kıyafetlerinizde değişiklik yaptınız mı ?
Bnde de oldu ama sanniyorum harekt diye cok erkenkizlaaaarrrrr bebisinin hareketini hisseden var miii benm ilk hamileligim 15. haftamdayim ama dun ggece pit diye bisey hssettimmm gece yataga yatincaa damar atmasndan farkliydi sanki bilemedimmm bdahada olmadi
ne güzel canım ben henüz bişey hissetmedm 14. haftadayız annm 5. ayda ancak hissedersin dio zaten ilk hamilelikte pek anlayamıomuş annelerkizlaaaarrrrr bebisinin hareketini hisseden var miii benm ilk hamileligim 15. haftamdayim ama dun ggece pit diye bisey hssettimmm gece yataga yatincaa damar atmasndan farkliydi sanki bilemedimmm bdahada olmadi
CANIM BAK BURDADA VAR CBM FUARI 15 OCAK 2015 TE BURAYA GİDEBİLİRSİN LİN PAYLAŞIYORUM GÖREMEZSEN GOOGLE SOR HEMEN CEVAP VERİYOR
http://www.cbmeturkey.com/
Kızlar kızlar, artık dün dayanamadım gidip kendime hamile pantalonu aldım ve derin bir ohh çektim. Ne kadar farkediyormuş diğer pantolonların karna uyguladıkları baskı. Bugün de giyinip işe geldim inanılmaz rahatladım ve dünya daha yaşanabilir bir yermiş onu düşündüm :) Sizler kıyafetlerinizde değişiklik yaptınız mı ?
Kızlar hiç bitki çağı içiyor musunuz?
neleri içiyorsunuz?
ben korktuğum için hiçbişey içmiyorum genelde. cok canım isterse aşırı açık çay içiyorum sadece. ama kış mevsimi de geldi bi yandan da bitki çayları içilmeli mi acaba diye düşünüyorum.
Yok canım yaa keşke 22 Kasım olsa 27 Kasım,,tam tamına 2 hafta varAminn canim insallah. Tamam yazarım zaten, seninki 22 Kasım mıydı randevun :)
Ben de en kısa zamanda alacağım, hatta belki eşimle bu haftasonu alışverişe gidebilirim.
Nereden aldın acaba, bi de bu tür pantolonları giydiğinde hamile olduğun belli oluyor mu?
Çünkü benimde henüz işyerindekiler bilmiyor, belli olsun istemem.
gercektende bomba olur. cınsıyetıdemı soylıceksın
Canım nasıl sabrettin maşallah :)
neleri içiyorsunuz?
ben korktuğum için hiçbişey içmiyorum genelde. cok canım isterse aşırı açık çay içiyorum sadece. ama kış mevsimi de geldi bi yandan da bitki çayları içilmeli mi acaba diye düşünüyorum.
kızlar ben bu aralar çok sık idrara çıkıorum normal mi sizce sizded de var mı inanın yoruluorum wc ye gitmektenenfeksiyondan falan korkuorum
Bnde cok gidiyorum heleki gecekızlar ben bu aralar çok sık idrara çıkıorum normal mi sizce sizded de var mı inanın yoruluorum wc ye gitmektenenfeksiyondan falan korkuorum
neleri içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?