2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende ctesi gidiyorum ikili teste.bi aksilik olmazsa doktordan sonrada pantolon alicam kendime.bluzlarimka 2 falan dahaidare ederim ama beli olmuyor pantolonlarimin. Ya sen nasil dayandin o kadar supersin

bir süre sonra alışıyorsun diyelim :) Cünkü başlarda sıkıntılı bir sey olursa kötü bir sey yasarsam onlarda benimle birlikte üzülmesin istedim ama sanırım büyük gün yarın aksam :) Annemi babamı kardeşimi kayınvalidemi kayınbabamı kaynatamı eltimi bu sırrı bilen 3 kuzenimi de cağırıp hepsine aynı anda bombayı patlatmayı düşünüyorum Zaman şuan geçmiyor bildiğin :) cumartesi günü de arkadaşlarımızı toplayıp söylemeyi düşünüyoruz ama bakalım bir aksilik çıkmazsa :))
Kıyafet olayına gelince bluzlarda sorun yok şimdilik 1-2 beden büyük almak sorunu çözüyor, sorun pantolon tayt ve etek :)

Ben de en kısa zamanda alacağım, hatta belki eşimle bu haftasonu alışverişe gidebilirim.
Nereden aldın acaba, bi de bu tür pantolonları giydiğinde hamile olduğun belli oluyor mu?
Çünkü benimde henüz işyerindekiler bilmiyor, belli olsun istemem.

gercektende bomba olur. cınsıyetıdemı soylıceksın

Canım nasıl sabrettin maşallah :)

ben de hamile pantolonu sipariş ettim ,sabırsızlıkla bekliyorum, çünkü dediğin gibi karında gerginlik ve baskı yapıyor hatta etkilemesinden korkuyorum bebişin..benim de yarın ikili test yapılacak, çok meraktayım cinsiyet konusunda garantiyi 16 haftadan önceden alamayız gibi geliyor, tabi belli de olmaz benim de sata göre 2 gün de geride görünüyor, yarın güzel bir buluşma olsun inşaallah..hepimiz için her anımız güzel ve rahat geçsin diye dua ediyorum..

kizlaaaarrrrr bebisinin hareketini hisseden var miii benm ilk hamileligim 15. haftamdayim ama dun ggece pit diye bisey hssettimmm gece yataga yatincaa damar atmasndan farkliydi sanki bilemedimmm bdahada olmadi

kizlaaaarrrrr bebisinin hareketini hisseden var miii benm ilk hamileligim 15. haftamdayim ama dun ggece pit diye bisey hssettimmm gece yataga yatincaa damar atmasndan farkliydi sanki bilemedimmm bdahada olmadi
Bnde de oldu ama sanniyorum harekt diye cok erken

selam kızlar..acemibiranne hayran kaldım sabrına ben asla dayanamzdım:)
benimde bu aralar en büyük sorunum kıyafet. üst neyse bi şekilde buluyorum giyebileceğim şeyler ama pantolon olmuyor dügmesini kapatmıyorum likrali kemerle gevşek bağlıyorum bu seferde paçalarım hep yerde:)en kısa zamnda gidip almam lazım

ne güzel canım ben henüz bişey hissetmedm 14. haftadayız annm 5. ayda ancak hissedersin dio zaten ilk hamilelikte pek anlayamıomuş anneler

CANIM BAK BURDADA VAR CBM FUARI 15 OCAK 2015 TE BURAYA GİDEBİLİRSİN LİN PAYLAŞIYORUM GÖREMEZSEN GOOGLE SOR HEMEN CEVAP VERİYOR

http://www.cbmeturkey.com/

sağol canım gördüm kısmetse gidicem

hafta başı aldım bende iki tane tayt işyerinde pantalon sıktı da sıktı tak etti canıma iş çıkışı iki tane kaptım hamile taytı dünya varmış dedim yavrumu sıkıştırıyormuşum ben orda

kızlar ben bu aralar çok sık idrara çıkıorum normal mi sizce sizded de var mı inanın yoruluorum wc ye gitmekten enfeksiyondan falan korkuorum

Kızlar hiç bitki çağı içiyor musunuz?
neleri içiyorsunuz?
ben korktuğum için hiçbişey içmiyorum genelde. cok canım isterse aşırı açık çay içiyorum sadece. ama kış mevsimi de geldi bi yandan da bitki çayları içilmeli mi acaba diye düşünüyorum.

aynen canım korktuğum için içmiyorum ara sıra çok açık çay içiyorum o kadar gece yatarkende hasta olmayım diye limon sıkıp içiyorum

Üzerine bol giyindiğim için hiç belli olmuyor, şiddetle tavsiye ederim hamile pantolonlarını tam zamanı bence

gercektende bomba olur. cınsıyetıdemı soylıceksın

evet en büyük isteğim cinsiyetle birlikte açıklamak daha bir mutlu olurlar bence hem cinsiyet hem isim hem ben.. süper kombin olacak bu buluşma :) ama yarın ola hayrola :)

Canım nasıl sabrettin maşallah :)

Sabır mı inat mı ? İlk gebelik mi ? Duygular mı ? Ne dersin bilmem ama her zaman söylerdim bir gün hamile kalırsam 3 ay falan söylemem diye :)) Ve yaptım da oldu :)) Bir isteğim daha vardı o zamanlar o da doğuma kadar cinsiyetini öğrenmemek :) Bu konuda hala aynı fikirdeyim ama kuzenlerim ve eşim müthiş derecede sabırsızlar :) Bakalım her şey kısmet :))

Ben oldum olası zaten normal çaydan nefret ederim. Kahveyi de bıraktım. Ayda 1 bardak ancak içiyorum şimdi. Ama havalar soğuduğu için zencefil limon içiyorum liptonun var. Bir de ıhlamur yine ama günde 1 bardak içiyorum. Bu arada zencefil limon mide bulantısını engelliyor :)

kızlar ben bu aralar çok sık idrara çıkıorum normal mi sizce sizded de var mı inanın yoruluorum wc ye gitmekten enfeksiyondan falan korkuorum

Çok normal çünkü ilk zamanlar bebek idrar kesesinin oralarda bir yere yerleşiyor ve zamanla yukarı doğru çıkıyor. bu haftalardan sonra o kadar sık çıkmazsın diye tahmin ediyorum.

merhaba canım bana doktor gaz için günde 1 fincan rezenenin iyi geleceğini soyledi ama fazlasını ben de içmiyorum.

Rezene gercekten rahatlatıyor , hepinizde oyle mi bilmiyorum ama benim göbeğim gaz yüzünden sanki 6 aylık hamile gibi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…