- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Cok sagol canım deneyeceğim hemençok geçmiş olsun. ben patates dilimleyip sıkıca bağlıyorum alnıma, çok iyi geliyor. hemen uyutuyor zaten. uyandığımda ağrıdan eser kalmıyor. denemeni öneririm
günaydın arkadaşlar dün bende öğrendim ki bi kızım olacakmış :) darısı öğrenmeyenlerin başına. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Günaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa
Bnde cok gidiyorum heleki gece
çok geçmiş olsun canım önemli bişey yok inşALLAHSelam güzel anneler uzun zamandır giremedim büyük oğlum baya hastalandı onla ilgilendim minik oğlumda da sorunlar çıktı testler falan canım çok ama çok sıkıldı tansiyon düşüklüğü başladı halsizlik falan. Iki li tarama testini yaptırmicak arkadaşlar vardı burda kızlar lütfen yaptirin sadece bebek için değil sizin için de önemli sonuçlar veriyor ciddi alınması gereken herkesi kocaman öpüyorum :)
be de 12+1ken gittim. ikili test yaptı. dun de sonuç cıktı. dusuk rıskmıs cok sukur. bana erkek gıbı ama kesın degıl dedı. 2 gun ondeydı bızımkı de. bu durum da da erkek olma olasılığını artırıyor dedı.ben de 9 aralıkta gıdıcem ve 17 haftalık olacağım. ben de sonlardayım yanı merak etme:)
Hatta sen aciklarken esin caktirmadan tel ile video ceksin cok guzel hi ani olur sizin icinnbiz bi arkadasin dogum gununde edine oyle bi surpriz yapmisti kamerayla cekmistik cok eglenceliydi.
evet ustleri biraz buyuk aldim son zamanlarda bilerek o konuda rahatim acil pantolon gerek bana
İnsan etraftan duyunca da etkileniyor,bende hislerime güvenirim mesela ama daha ilk öğrendiğimden beri bence şu bence bu dendiği için hissedemiyorum bile..Ben çevremdeki çoğu gebenin cinsiyetlerini tahmin ediyordum, ki çıkıyordu %90 tahminlerim.
Ama terzi kendi söküğünü dikemez derler ya kendi bebişimi tahmin edemiyorum.
Bekarken ve hamilelikten önce rüyalarımda erkek görürdüm.
Hamileliğimdeki rüyalarımda ise 2 kez gördüm, kız olarak.
O nedenle kestiremiyorum, malum olur rüyalar die...
Günaydın kızlar, dün sabah serlaj oldum, şuan hala hastanedeyim, biraz kanamam ve ağrım oldu, kontrol altında tutuyorlar kanama bitene kadar..ağrı sızlamsoluyor biraz, dün ultrasanda bebeğe ve dikişe baktılar, iyi bugünde bakıcaklar. 1 hafta sadece tuvalete kalkıcam bakalım sonrası nolucak? Hayırlısı inşallah..
CANIM İKİLİ TEST UZUN MU SÜRÜYORDU BEN ŞİMDİ RANDEVU ALICAM DA DOKTOR HAFTAİÇİ GEL DEMİŞTİ ÇALIŞIYORUM İZİNE BİR SONRAKİ HAFTA AYRILABİLİRİM NAPMAM LAZIM HAFTASONU MU ALSAM DOKTOR GALİBA HAFTASONU DOĞUMLARI YÜZÜNDEN BÖLE DEDİ ANLAMADIMYok canım ben de 3 hafta önce gitmiştim erken dedi. Cinsiyeti başka bir yerdeki doktordan öğrendim ben. Medipole de gidicem yakın zamanda ikili test sonucum için bakalım ne dicek
Bir de eşim ve benim ikimizin de baş harfi A olduğu için A ile başlıyor olması bana sempatik geliyor.
Bildiğim kadarı ile ismin Kur'an da geçmesi iyi derler.
Kızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim kişilerden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...
Kizlar soğuk algınlığı baş ağrısı çok kötüyüm. Soğuk algınlığına raziyim bir hafta bile çekmeye ama başım catlayacak, kaldıramiyorum yerinden. Hap almak istemiyorum ne yapacağım ben
Canım bakmıştır,sıkıntı olmadığı için söylememiştir,özellikle ona ve ense kalınlığına bakıyorlar çünkü,bana da söylememişti ben sorunca söyledi baktım gayet normal diyeikili test yaptıranlar, dr burun kemiğine baktı mı hepinizde? bana onunla ılgılı hıcbırsey demedı de.
Şimdiden bile bir sürü kamera kaydımız o oldu :) O iş için de organizasyonum hazır. Kuzenim çekecek, full şarjlı gelecek o akşam
besik nasil bisey dusunuyorsunuz kizlar esim park yataklardan alalim diyo ama gorsel olarak pek hosuma gitmiyo onlar
Kızlar hiç bitki çağı içiyor musunuz?
neleri içiyorsunuz?
ben korktuğum için hiçbişey içmiyorum genelde. cok canım isterse aşırı açık çay içiyorum sadece. ama kış mevsimi de geldi bi yandan da bitki çayları içilmeli mi acaba diye düşünüyorum.
Bende umitlenmek istemiyorum tam ne zaman belli olur acaba yaaa uclu taramada kesin söyler heralde insbize de öyle dedi, %80 kız dedi ama ümitlenmek istemiyorum ama bi yandan da ümitleniyorum acaba kızsa diyeee böyle hayal kuruyorummm
Vajinal enfeksiyonlarda erken doğum riski 7.aydan sonra oluyormuş,bende de enfeksiyon var maalesef ama ağır antibiyotik alamadığım için bir şey yapamıyoruz şu an..Bende korkarak sordum bu olayı ve doktorum şu an öyle bir risk yok merak etme dedi umarım hiç birimiz yaşamayız öyle sıkıntılarçok geçmiş olsun. sorundan soru çıkarmş gibi olacağım ama merak ettim. enfeksiyon olduğunun belirtisi neler olmuştur bir de bu enfeksiyn idrar yollarında mıyd yoksa vajinada mı? yani kayıplara yol açabilen bu durum hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim. benim de bir kaybım var o yüzden şuan çok tedirginim.
Yok uzun sürmüyor ultrasonda bebeğe bakıyorlar ama detaylı. Ensesine, burnuna, mesanesi ne bilim nesi varsa tek tek bakıyor. Sonra bi de kan veriyorsun o kadar. Bi haftaya çıkar dediler kan sonucuma ben cmts gidicem öğrenmeye. Ya galiba 14. Hafta bitene kadar yaptırabiliyorsun benim iki gün kalmıştı 14.ün bitmesine eğer uyuyorsa haftan haftaya git canım bi şey olmazCANIM İKİLİ TEST UZUN MU SÜRÜYORDU BEN ŞİMDİ RANDEVU ALICAM DA DOKTOR HAFTAİÇİ GEL DEMİŞTİ ÇALIŞIYORUM İZİNE BİR SONRAKİ HAFTA AYRILABİLİRİM NAPMAM LAZIM HAFTASONU MU ALSAM DOKTOR GALİBA HAFTASONU DOĞUMLARI YÜZÜNDEN BÖLE DEDİ ANLAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?