2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın arkadaşlar dün bende öğrendim ki bi kızım olacakmış :) darısı öğrenmeyenlerin başına. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Amin canım,hayırlı olsun güzel prensesin..

Günaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa

Başınız sağolsun,Allah yardımcınız olsun..

çok geçmiş olsun canım önemli bişey yok inşALLAH

Benim doktorum ikili de o bölgeye hiç bakmadı bile canım ya :) aslında dediğin gibi bende kendimi en azından kesin olarak öğreneceğim diye avutuyorum arada kalmak emin olamamak da ayrı bi sıkıntı,bekleyelim görelim bakalım,bence hiç belli olmaz seninki de emin olsa kesin derdi zaten..Aynı hafta yani kontrolümüz,bende 9 ya da 11 gibi gideceğim inş,olsun artık en son biz yazmış oluruz :)tek değilmişim içimi rahatlattın

Şimdiden bile bir sürü kamera kaydımız o oldu :) O iş için de organizasyonum hazır. Kuzenim çekecek, full şarjlı gelecek o akşam

İnsan etraftan duyunca da etkileniyor,bende hislerime güvenirim mesela ama daha ilk öğrendiğimden beri bence şu bence bu dendiği için hissedemiyorum bile..

Çok geçmiş olsun,acil şifalar inş..

Yok canım ben de 3 hafta önce gitmiştim erken dedi. Cinsiyeti başka bir yerdeki doktordan öğrendim ben. Medipole de gidicem yakın zamanda ikili test sonucum için bakalım ne dicek
CANIM İKİLİ TEST UZUN MU SÜRÜYORDU BEN ŞİMDİ RANDEVU ALICAM DA DOKTOR HAFTAİÇİ GEL DEMİŞTİ ÇALIŞIYORUM İZİNE BİR SONRAKİ HAFTA AYRILABİLİRİM NAPMAM LAZIM HAFTASONU MU ALSAM DOKTOR GALİBA HAFTASONU DOĞUMLARI YÜZÜNDEN BÖLE DEDİ ANLAMADIM

Canım bende kuranda geçmesi güzel fakat şart değil diye biliyorum,önemli olan güzel bir anlam içermesi diye okumuştum..Çünkü kuranda geçip kötü anlamı olan ya da sadece bir bağlaç olan isimlerde var ve bunlar doğru bulunmuyor..

Canım bende kuranda geçmesi güzel fakat şart değil diye biliyorum,önemli olan güzel bir anlam içermesi diye okumuştum..Çünkü kuranda geçip kötü anlamı olan ya da sadece bir bağlaç olan isimlerde var ve bunlar doğru bulunmuyor..
Bir de eşim ve benim ikimizin de baş harfi A olduğu için A ile başlıyor olması bana sempatik geliyor.
Bildiğim kadarı ile ismin Kur'an da geçmesi iyi derler.

Canım çok üzüldüm seni üzmüş olmalarına böyle bir konu için,ama maalesef insanlar hep böyle kız da olsa erkek de olsa muhakkak bir lafları oluyor,Rabbim hayırlı evlatlar versin en önemlisi o sahiden,hepimizin gönlünden bir şeyler geçse de her ikisi de canla başla kabulumuz..Bak benim eşim de iki erkek kardeşler ve inan ki annelerine öyle değer veriyorlar ki ben bile imrenerek bakıyorum,ben kayınvalidemin bir poşet taşıdığına denk gelmedim mesela,evin kıymetlisi o olmuş o kadar erkeğin içinde ki kayınvalidem benimle ve eşimle dertleşiyor,seninde iki tane kafa dengi gelinin olur inş. insan iyi evlat yetiştirince kız erkek farketmeden her türlü desteğini görüyor..İçini ferah tut kulak tıka sen herkeslere bebişin üzülmesin bari..

Okuduğum bir yazıda der ki;
13. Haftasında Annedeki Değişiklikler
Bu haftadan sonra yanınızda mendil taşımaya başlayın bunun sebebi soğuk algınlığı değil nazal konjestiyon olabilir. Kulak tıkanıklığı ve burun kanamaları görülebilir. Bunların sebebi mukozaları besleyen kan damarlarındaki kanın artmasıdır. Bu hamile bayanlarda olabilecek muhtemel durumlardandır. Senin ki ve benimki buna bağlı olabilir zira bende 2 gündür burnumu çekiyorum.

ikili test yaptıranlar, dr burun kemiğine baktı mı hepinizde? bana onunla ılgılı hıcbırsey demedı de.
Canım bakmıştır,sıkıntı olmadığı için söylememiştir,özellikle ona ve ense kalınlığına bakıyorlar çünkü,bana da söylememişti ben sorunca söyledi baktım gayet normal diye

besik nasil bisey dusunuyorsunuz kizlar esim park yataklardan alalim diyo ama gorsel olarak pek hosuma gitmiyo onlar

Biz de ilk zamanlar kendi odamızda kullanmak için park yatak düşünüyoruz bende en sevimli ve farklı olabilecekleri araştırıyorum, inş oda takımını zaten en güzel şekilde dizmek isterim ama park yatak hem kullanım pratikliği taşınabilir olması,katlanıp saklanabileceği ve gittiğim yere götürebileceğim için hem de ilerleyen zamanlarda içinde oyun oynayabileceği için bize cazip geliyor açıkçası..

Doktorum bana ıhlamur ve nane limon içebilirsin demişti..

bize de öyle dedi, %80 kız dedi ama ümitlenmek istemiyorum ama bi yandan da ümitleniyorum acaba kızsa diyeee böyle hayal kuruyorummm
Bende umitlenmek istemiyorum tam ne zaman belli olur acaba yaaa uclu taramada kesin söyler heralde ins

Vajinal enfeksiyonlarda erken doğum riski 7.aydan sonra oluyormuş,bende de enfeksiyon var maalesef ama ağır antibiyotik alamadığım için bir şey yapamıyoruz şu an..Bende korkarak sordum bu olayı ve doktorum şu an öyle bir risk yok merak etme dedi umarım hiç birimiz yaşamayız öyle sıkıntılar

B banuras inş sorunsuz atlatırsın gebeliğini sağlıkla alırsın bebişini kucağına canım

Yok uzun sürmüyor ultrasonda bebeğe bakıyorlar ama detaylı. Ensesine, burnuna, mesanesi ne bilim nesi varsa tek tek bakıyor. Sonra bi de kan veriyorsun o kadar. Bi haftaya çıkar dediler kan sonucuma ben cmts gidicem öğrenmeye. Ya galiba 14. Hafta bitene kadar yaptırabiliyorsun benim iki gün kalmıştı 14.ün bitmesine eğer uyuyorsa haftan haftaya git canım bi şey olmaz

Cok halsiz ve bitkin hissediyorumcanim bisey yemek istemiyor midem kaziniyor tuhaf bi haleyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…