2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnde cok gidiyorum heleki gece
çok dediğiniz ne kadar? benim basından beri cok sıkışıklığım yok. zaten hamilelikten daha doğrusu bulantılardan da önce 3ltye kadar su içerdim. şimdi o da azaldı zaten. acaba zaten cok mu gıdıyordum da farketmıyordum? gece 1-2kere ancak kalkıyorum ben.

Bnim uc kez oldugu okuyo ama cok gelmiyo tutunca agriyo o yuzden uyandikca gidiyorum

ben içiyorum canım. doktor 2. haftadan sonra günde 1 tane özellikle kış çayları içebilirsin. Çay içmene göre tercih ederim dedi

Ben sadece ıhlamur içiyorum, organik tercih ediyorum.
Poşet çay ve kahve türlerini de tüketmiyorum. :)

merhaba öncelikle geçmiş olsun en azından dikiş işlemi sıkıntısından kurtuldun arkadasım...benim bi sorum olucak müsait ve kendini iyi hissetiğin zamanda cevaplarsan çok memnun olurum. rahim agzını hamilelik öncesi buji ile ölçtüler mi benim ölçtü dr evet var dedi. ama ben tekrar baska dr a daha gitmek istiyorum. çok korkuyorum. daha önce 22 haftalık bi kaybım var. ama doğum yaptıran dr enfeksiyon demişti. bilemedim bnde açıkcası. senin tam teşhis nasıl koyuldu. tekrar geçmiş olsun arkadasım...

çok geçmiş olsun. sorundan soru çıkarmş gibi olacağım ama merak ettim. enfeksiyon olduğunun belirtisi neler olmuştur bir de bu enfeksiyn idrar yollarında mıyd yoksa vajinada mı? yani kayıplara yol açabilen bu durum hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim. benim de bir kaybım var o yüzden şuan çok tedirginim.

benimkisi şöyle olmus ben hamileyken grip yada baska bi hastalık geçirmişim sonra vücudum mikrobu atamamıs ve benim vucudumun en zayf halsiz düştüğü anda mikrop tekrar aktif hale gelip bebeğe bulaşmıs ben 4 cm ile doğumhaneye gittim 22 haftalıktım normal doğum yaptım ama gecen gün muayene oldum buji ile baktı baska bi dr a gittim ve rahim agzın gevsek dedi. dikiş atacaz dedi. hangisine güvenecem bilemedim

hımm anladım. inşallah ikincisi yanılıyordur da ameliyata falan gerek almaz. gerçi ameliyat olan arkadaşlar da var burada. çok sukur sıkıntısız atlatıyorlar. Allah hepimiz için tamamına erdirmeyi nasip eder sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza inşallah::)

Kizlar soğuk algınlığı baş ağrısı çok kötüyüm. Soğuk algınlığına raziyim bir hafta bile çekmeye ama başım catlayacak, kaldıramiyorum yerinden. Hap almak istemiyorum ne yapacağım ben

Selam güzel anneler uzun zamandır giremedim büyük oğlum baya hastalandı onla ilgilendim minik oğlumda da sorunlar çıktı testler falan canım çok ama çok sıkıldı tansiyon düşüklüğü başladı halsizlik falan. Iki li tarama testini yaptırmicak arkadaşlar vardı burda kızlar lütfen yaptirin sadece bebek için değil sizin için de önemli sonuçlar veriyor ciddi alınması gereken herkesi kocaman öpüyorum :)

çok geçmiş olsun. ben patates dilimleyip sıkıca bağlıyorum alnıma, çok iyi geliyor. hemen uyutuyor zaten. uyandığımda ağrıdan eser kalmıyor. denemeni öneririm

slm kızlar dün ikili tarama yaptırdık çok şükür bi sıkıntı görünmedi cinsiyeti içinde dr erken aslında ama ben kıza benzettim dedi hayırlı sağlıklı olsunda heyecan yaptım yaa :)

bize de öyle dedi, %80 kız dedi ama ümitlenmek istemiyorum ama bi yandan da ümitleniyorum acaba kızsa diyeee böyle hayal kuruyorummm

Hatta sen aciklarken esin caktirmadan tel ile video ceksin cok guzel hi ani olur sizin icinnbiz bi arkadasin dogum gununde edine oyle bi surpriz yapmisti kamerayla cekmistik cok eglenceliydi.

evet ustleri biraz buyuk aldim son zamanlarda bilerek o konuda rahatim acil pantolon gerek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…