Kızlar moralim bozuk iki gündür. Bir tane oğlum var Allah uzun ömür versin. İkinci de erkek. Bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu söylediğim kişilerden aldığım yanıtlar: "Aaaaa!" , "neyse olsun", " üçüncüyü yapcaksın artık." , "iki erkek birbirini çok kıskanırlar." , "tavuk yiycektin tavuk, ben öyle yapmıştım bak kızım oldu", şuan bir kızı olan ve ikinciye hamile olan bir arkadaşımda " iiiinşallah benim ikinciside kızdır. Çok seviyorum kız çocuklarını. Bu da kızdır inşallah..." Ben ona ikinci oğlum geliyor diyorum onun bana verdiği cevaba bakın. Üstelik eşi bu da kız olursa üçüncüyü deneriz artık diyen bir insan. Bende nedeyim "Allah gönlüne göre versin, neyin olmasını istiyorsan o olsun Aylinciğim" dedim. O hala bana herkesin kızını çok sevdiğini, ne kadar güzel bir kızın var dediklerini, onu çok güzel giydirdiğini anlatmaya devam etti. Dinledim Maşallah dedim. Annem ve bir yakınımızın dışında kimse hayırlı olsun, tebrik ederim bile demedi. Acıdılar bana resmen. Herkesin bir kızı olmalı dediler. Bende isterdim ama olmadı dedim. İnsanlar çok garip..Halden anlamıyorlar. Bir dua edin, bir hayırlı birşey çıksın ağzınızdan. Her anne ister bir oğlu bir kızı olsun her iki duyguyu da tatsın ama olmuyor işte. Allah'ın takdiri. Şükretmekten başka ne yapabiliriz? İlk çocukta cinsiyet sorun olmuyor ama ikinci de aynı cinsiyettense hemen tuhaf yorumlar geliyor. Canımı sıktılar. Dün anneme sarıldım ağladım. Anneciğim bugün ağlayımbir daha ağlamayacağım söz dedim. Hem Allah ın gücüne gider hemde karnımdaki bebeğime yazık, hisseder üzülür dedim. Annem beni teselli etti, sarıldı, benimle ağladı. O an daha çok ağlamak geldi içimden çünkü benim böyle dertleşip ağlayabileceğim bir kızım olmayacak dedim. Ağlarkende af diledim Allah tan...Şükrettim sahip olduklarıma...