• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı haberlerle gel canım bebişinle hasret gider bol bol. İnşallah cinsiyetini de görürsün insanı yoruyor kız mı erkek mi diye. Hiç tahmin yaptı mı dr
Saol cnm,,yok tahmin yapamadı,biraz zorlarsam %55kız derim ama bi anlam ifade etmez dedi☺️Dikkate almadım o yüzden,hayırlısı artık,

Günaydın kızlar,bu tetanoz aşısının bi zararı varmı acaba,kadınlar kulübünde bi yerde biri sanki ben olmıcam boşuna virüs almaya gerek yok diye yazmıştı onun için korktum,doğumdaki aletlerin ne kadar seril olduğunu bilmediğimiz için olmak gerekiyomuş,gerçi ben ilk hamileliğimde olmadım 30.haftada öğrendim zamanı geçmişti

Iyi aksamlar kizlar... yarin doktor randevumuz varrr.. oglusumla buluscaz hayirlisiyla.. her doktor oncesi hem korku hem heyecan yasiyorum.. saglikliyizdir insallah
canım dün bende öyleydım aynen burayada yazmıştım.sadece korkuyla gıttım.ultrasona gırınce mınık kızımı görünce akıl gıttı.sende ıyı haberlerle gelıceksın ıns

Günaydın kızlar,bu tetanoz aşısının bi zararı varmı acaba,kadınlar kulübünde bi yerde biri sanki ben olmıcam boşuna virüs almaya gerek yok diye yazmıştı onun için korktum,doğumdaki aletlerin ne kadar seril olduğunu bilmediğimiz için olmak gerekiyomuş,gerçi ben ilk hamileliğimde olmadım 30.haftada öğrendim zamanı geçmişti
günaydın cnm.valla ben 2 gun once elımı konserve kutusuyla kestım.dr HEMNyaptr dedı bende yaptrdım.zannetmiyorum zararlı bısey olsun.hem bizim hemde mınıklerımızı koruyacak.bence ıhmal etme...

Yalnız değilsin canım bende de sol tarafta çok ağrı oluyor ve aynen arka bele kadar vuruyor.hatta suan bile inceden ağrıyor.Sanırım rahimdeki bağlar genişliyor.doktora sordum cok normal dedi bu ağrılar.vitamin vermedi ama sanırım kullanmamız gerekiyormuş .Endişelenme annesi orada kendine rahat ortam hazırlamak isteyen bir minik var yer açma telaşında :)

Bi an kendimi bu konuda yalnız hissettim, soğukkanlı olmaya çalışsam iyi olacak sanırım yoksa sonumu iyi görmüyorum:oops:çevremdeki hamişler de normal olduğunu söyleyince rahatladım:KK39:

Canim hic merak etme. Rahmi destekleyen bag dokularin genislemeye basliyor. Artik bebis yavas yavas disa dogru buyumeye baslayacak. Ben de doktoruma sormustum, 13. Hafta randevum vardi. Aynen boyle dedi. Alt karin bolgesinde ve bel bolgesinde boyle agrilar olabilirmis. Adet sancisi kadar siddetlenirse ve/veya kanama veya lekelenme gorulurse ara veya acile git dedi.
Vitamin takviyesine gelince. Ben abd'deyim, burda doktorun yazdigi hamilelik vitaminlerinin icinde asagidakiler var. magnezyum yok ama doktor bunun takviyesini almam gerektigini soylemedi. O demeden ben de bisey almicam.

Each PNV Tablet Contains: Amount Per Serving
Vitamin A (from Acetate and Beta Carotene) 4000 I.U.
Vitamin C (Ascorbic Acid) 120 mg
Vitamin D-3 (Cholecalciferol) 400 I.U.
Vitamin E (dl-Alpha Tocopheryl Acetate) 22 mg
Vitamin B-1 (from Thiamine Mononitrate) 1.84 mg
Vitamin B-2 (Riboflavin) 3 mg
Niacin (as Niacinamide) 20 mg
Vitamin B-6 (from Pyridoxine HCl) 10 mg
Folic Acid 1 mg
Vitamin B-12 (Cyanocobalamin) 12 mcg
MINERALS:
Calcium (as Calcium Carbonate) 200 mg
Iron (from Ferrous Fumarate) 27 mg
Zinc (from Zinc Oxide) 25 mg
Copper (from Cupric Oxide) 2 mg
Teşekkür ederim, ferahladım biraz zaten her gün aynı tempoda ağrım olmuyor çok şükür doktorun verdiği ilaçta rahatlattı epey..bu vitaminlerin hepsi tek bir tablet mi?:110:

Back
X