• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
eşim sabredemiyoor canım.. dün de çaktırmadan doktora sormuş ultrason zararlı mı diye yok demiş :) :KK68:

bana ıkılı tek yapan dr zararlı dedı bu drlarda cok tutarsız ya kıme ınancaz bırının dedıgını dıgerı farklı dıo hatta kalp atısını dınleyelım dedık olmaz ole ust uste zararı var bebege dedı

bana ıkılı tek yapan dr zararlı dedı bu drlarda cok tutarsız ya kıme ınancaz bırının dedıgını dıgerı farklı dıo hatta kalp atısını dınleyelım dedık olmaz ole ust uste zararı var bebege dedı

benim doktorumda bu konuda oldukça hassas, ilk kez bile kalp atışı için dinleyeceğimiz esnada sadece bikaç saniye açtı kapattı hemen, sonra tekrar dinlemek istedik yüksek akım gideceği için zararlı olur olmaz dedi, ben nasılsa ekrandan canlı olduğunu ve kalbi görüyorum dedi.

Hala cinsiyeti ögrenemeyenleri duydukca şaşırıyorum. 11+4 gibi gitmiştim doktora doktor pipiyi göstermişti. Brnde şaşırmıştım ama o günden beri biliyorum :)

günaydın bayanlar ve bebişler buz gibi İstanbul'dan herkese sıcak sevgiler
:KK62:

teşekkür ederım canım ben 12 haftaıkkken yüzde 90 kız demıstı.ben yıne 16. haftamı bekledim kesın dedı busefer.1 ay çatladım resmen bı cop bile almamıştım.Şimdi fena alısverıs yapcam:D:D

kızımın arkadaşları çoğalıyor :KK50: hayırlı olsun canım

:DTey tey tey teyyyyyy kizlaree ben bugun kacamak yapmis doktora gittim kesin kiz dedi Antebin hamamlari esliginde halay cekiorum :KK72:

oh ne güzel hayırlı olsun canım

Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315644 Eki Görüntüle 1315648 Teyzeleriii bakın kızımın ilk cicileri :-)
Aslında ben6. Aya kadar hiçbişi almayacaktım ama hediye geldi. Ne kadar mutlu oldum anlatamam size bir kez daha anladım hissettim hislendim. İçinde düşünüyorum kızımı çok mutlu oluyorum.

ay çok tatlılar güle güle giysin inşallah bebişin canım

Cevren genişse bekleye bilirsin ama kendinde gönlüne göre seç al çünkü
Hediye gelenlerin hepsi sağolsunlar ama pekde sevkli olmaya biliyor :-)

Ben mesela biberonlarını aldım, emizik vermek istemiyorum ama yinede aldım.
Yatağını falan aldık : )
Yorgan ilk 0- 2 yaş yasak olduğu icin battaniye icin kılıf aldık.
Bir cok şeyide sipariş vereceğim ismine karar verdiğimizde. Ozaman mesela battaniyesine ismini yazdiracagim falan gibi. Bebek arabasınida 2,3 hafta icinde alırız. Önce pahalı olanları alıp, kurtulmak istiyoruz

ooo çok hızlısınız canım maşallah ana şeyleri bitiryorsun

Merhaba kizlar ben 2014 mayis annesiyim geçen yıl bu heyecanlarimiz biz yaşadık şimdi çok uzak geliyor umarım hepiniz sağlıkla alırsınız yavrularınızi kucağınıza tavsiyem bol bol kendinizle ilgilenen kendinizi simartin gezin tozun uyuyun sabah keyifleri yapın. Inanın hameleyken çok rahatsiniz.bebisler doğunca bir müddet eskisi gibi olsmayacaksiniz bu fikre kendinizi alistirın ki ilk dönemleri depresif gecirmeyin kolay atlatin. Mucizeler doğunca bambaşka yorucu ama bir okadar guzrl günler sizi bekliyor. Bebekler ile her anın tadını çıkarın.

ay resminizdeki gibi olmak istiyorum bende ne güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkürler

Gunsydin herhalde bi ben hissetmiyorum tekme

canım bende de tık yok hissizleştik mi ne :KK45: 20.haftayı bekleyelim canım o zaman kesin

Günaydın anneler :) bugün 15+4 olduk hiç kilo almadım ama bel çevrem genişlediği için 3-4 gündür pantolonlarımın beni çok rahatsız ettiğini hissediyorum. Düğmeleri açıp oturuyorum :) üstüme birşeyler almamın zamanı gelmiş artık. Hafta sonu acilen alışverişe çıkmam lazım. Sizler nerelerden alışveriş yaptınız? Neler aldınız? Ben tayt ve bol tunik tarzı şeyler almayı düşünüyorum.

aynıyız canım tarihlerde, benimde pantolonlarım hiç olmuyor zayıfım da bide ama olmuyor pantolonlarım tayt giyiyorum unuttum pantolon giymeyi :eek:

Hala cinsiyeti ögrenemeyenleri duydukca şaşırıyorum. 11+4 gibi gitmiştim doktora doktor pipiyi göstermişti. Brnde şaşırmıştım ama o günden beri biliyorum :)
canım banada tahminen kız dedi ama kesin bişey söylemedi kesin bi bişey söylese ona göre bişeyler bakıcam artık :)

Kizımın arkadaşları çoğalıyor :KK50: hayırlı olsun canım

Evet sanırım hızlı gidiyoruz biraz ama sonradan hepsini birden almak bizim icin zor olcak. Birde ben yurt dışında yaşıyorum, burda herşey Euro ve herşey inanılmaz pahalı!:( bu yuzden yavaş yavaş alıp çeyizini düzmek bizi bir nefi rahatlacak sanırım piskoljik olarak : )

Bu arada yanılmıyorsam bizde sizler gibi 17.05 de dünyaya geleceğiz insallah : )

İyi akşamlar canım. Benim sezeryan olma sebebim suyun azalması ve kalp atışının zayıflamasıydı. Nur hanım da kesinlikle normal doğum sonrası sezeryan yapmıyor. Aranın 5 yıl olması gerektiğini söyledi. Ancak o zamanda üniversite hastanesinde yaparsın dedi. Senin kaç yıl arası eğer 4 yılsa Aksaray hastanesindeki Fatih bey yapar. Ben Fatih beye gittim arası az dedi.
Merhaba canım,benim de arası az, oğlum 2 yaşını yeni dolduracak.olmaz sanırım.Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.ilkinde çok direndim normal olsun diye ama olmadı.Fazla ısrarcı olmamayı öğrendim o gün.Seninkini de Allah korumuş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın o anları.
Cumartesi inşallah cinsiyetini öğrencez bakalım.siz öğrendiniz mi?

Sende o şanslı olanlardansin bence.
Birazda gidigimiz doktora bağlı.
Bazıları tahmin eterse söylemiyor
Bazılarınında o ultrasyon tv si o kadar gelişmemiş türlerden olduğu icin okadar ince ayrıntıları göremiyor.

Mesela benim gitigim yerde ultrasyon Tv'lerin okadar iyi degil. Kanamam geldiginden nedenini bile bilemedi
Hastahaneye bile yönlendirmedi.
Bizim burda Türkiye'deki gibi istediğin yere girip çıkamıyorsun. Hastahaneyede anca 20 hafta olduğumuzda gide biliyoruz
Anlayacağın çatlayacağız.

Aslında ben cinsiyetini cok merak etmiyorum. 20 hafta iken bebek sağlıkçımı, bir sorunu varmı bakıyorlar.
A'dan Z' ye kadar bakıyorlar. Işte merakla beklediğim bu : )

günaydın bayanlar ve bebişler buz gibi İstanbul'dan herkese sıcak sevgiler
:KK62:

oh ne güzel hayırlı olsun canım

ay çok tatlılar güle güle giysin inşallah bebişin canım

ay resminizdeki gibi olmak istiyorum bende ne güzel tavsiyeler vermişsiniz teşekkürler

canım bende de tık yok hissizleştik mi ne :KK45: 20.haftayı bekleyelim canım o zaman kesin

aynıyız canım tarihlerde, benimde pantolonlarım hiç olmuyor zayıfım da bide ama olmuyor pantolonlarım tayt giyiyorum unuttum pantolon giymeyi :eek:
teşekkürler cnm....bırde sağlıkla hayırla kucağımıza alsak minişlerımızı:p:p

yalnız değilsinnn canım ben de varım.. üstelik doktorum 3hafta sonra söylerim diyip gönderdi :KK12::KK11:
ama biz beklemicez tabi :KK45:
Canim bu sefer de soylemezse ben de bi kaçamak doktor ziyareti yapayım diyorum :KK51: benim arkadaşlarımın hep 12. Haftada belli oldu da ben de sasirdim

Canım ben her gittiğimde dinliyoruz kalp atışını. Doktorum bi zararı olmadığını söyledi hatta ses dalgaları ile baktığını ve bunun hiç bir zararı yok merak etme sen dedi. Ben de arastirmistim biraz. ..

canım randevun ne zamandı
.

aslında bugundu canım ama dün gitmek zorunda kaldık küçük bir kaza geçirdim düştüm.

Back
X