günaydın hanımlar iki saattir hafta sonu yazılanları okuyorum anca bitirdim ve yazıyorum

cumartesi kızıma azıcık birşeyler aldık sembolik olsun dedik evde bakar severiz diye

5li body aldık 5 tane değişik değişik yumuşacık pamuk gibiler aldıktan sonra zamanımı onlara bakarak geçirdik eşimde bende

pazar gününü de paso yatarak uyuyarak geçirdim mis gibiydi valla ama ta ki bu sabah işe kalkana kadar
Canım hayırlı olsun kızın benimde kızım geliyor inşallah sağlıkla dünyaya ya gelirlerde kavuşuruz yavrularımıza

ay artık bizde bir an önce hissederiz yavrumlarımızı ya 16.haftaya girdik demelerine göre 20de hissedersek 1 ay daha var
Ay canım hayırlı olsun oğluşun seninki şimdiden ortalığı karıştırmaya başlamış anlaşılan
Ay canım oğluşunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah ohh ne güzel hissediyorsun da var mı daha güzeli şu hayatta
ay canım hayırlı olsuuuunnn sağlıkla alırsın inşallah oğluşunu
hayırlı olsun erkeğin canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
öğrendik canım çok az kişi kaldı öğrenmeyen ben geçen perşembe öğrendim. Evet zaman duruyor doktorun saatini beklerkende geçmiyor ama o kapıdan ismimiz söylenince ve çıkarken ne ara girdim çıktım diyor insan geri dönesi geliyor insanın öğrenirsin inşallah sende canım
ay canım bizde cumartesi gittik beğendim bile beşiğimizi yatağımızı oda değilde beşik alacağız biz şimdilik
ay canım bizde pazarı uyuyarak geçirdik hep