Kızçeleeer ikili test sonucumuzu aldık, doktorumuz inceledi gayet iyi, sorun yok dedi; oh be!

Dünkü kahverengi lekeden bahsettim, ultrasona aldı. Bebişimiii de gördüm bu vesileyle, kıpır kıpır ufaklık.
Ellerini ağzına götürüyor, dönüyor, sıçrıyor ohhh ne rahatlık ya.!
Bebişimin ellerini, parmaklarını, başını, vs gösterdi. Plesantanın ve suyun iyi olduğunu söyledi.
Rahmimin kapalı olduğunu düşük riskimin olmadığını söyledi. Rahmimde kist ya da kitle var mı yok mu kontrol etti, hiç bişey yok çok şükür.
İkili test için perinatoloji uzmanının cinsiyet tahmininde bulunup bulunmadığını sordu, kız diye gördüğünü söyledik. Bende erkek olarak görüyorum sanki ama tahmini tabi, 16. haftada netleştiririz dedi, biraz daha erkenmiş şimdilik.
Kasık ve bel ağrılarımın özellikle iki keredir farklı zamanlarda belli aralıklarla 3-4 saat kadar sürdüğünü söyledim.
3. aydan sonra bebeğin hızla kilo ve boy bakımından gelişmeye başlayacağı için normal olduğunu söyledi.
Magnezyum verdi. Bir de endol supp diye fitil verdi 2 kez kullanacakmışım. Haftaya tekrar görmek istediğini söyledi.
Bizden bugünlük bu kadar, Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin daima. (AMİN)