- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
benımkı yıne göstermez hem tembel hem inatçı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkı yıne göstermez hem tembel hem inatçı
Dimi :) benim doktor kız olabilir dedidi,erkekte olabilir orasını hepimiz biliyoruz zaten :)Bizimkiler ordada göstermez :) ya yüz üstü yatarlar yada kapatılar.
Bizimkide inatçı sıpa,illa hareket ettikleri bi vakit vardır ya bize denk gelmiyor :)benımkı yıne göstermez hem tembel hem inatçı
Seninki görmeden nasıl yorum yaptı ki canım. Göstermedi diyorum ben o zaman kız oluyo diyo herkes. Belki dr. O mantıkla söylemiştir :)Dimi :) benim doktor kız olabilir dedidi,erkekte olabilir orasını hepimiz biliyoruz zaten :)
Evet o mantıkla söyledi canım,geç öğrenmek kıza işaret gibilerinden :) sanırım pipi falan göremediği için,önümüzdeki hafta dörtlü test yaptırıcamda orda öğrenirim diye hevesleniyorum artıkSeninki görmeden nasıl yorum yaptı ki canım. Göstermedi diyorum ben o zaman kız oluyo diyo herkes. Belki dr. O mantıkla söylemiştir :)
Evet hatırlıyorum, benimde senin ki kız olacak öyle hissediyorum demiştimSeninki erkek bence canım hatırlarsan sana çoook önceden içime öyle doğuyor demiştim. Ya ben ne yapam hala öğrenemedim. Şafak 3 aralık :) ama yine arkasıni dönmezse tabi bide o var :)
Evet ayda 1 kez çağırıyor, ama ikili test sonucu için Salı günü gittiğimde kasık ve bel ağrılarım için muayene olmuştum, birazcıkta kahverengi lekem olmuştu bir gün öncesinde, bahaneyle bebişimi de gördümmmZor gecio günler ya . ayda birmi gidiyorsun canım. Ben onbeş günde bir gidiyorum geçmek bilmio zaman
Ayy canım ben gittiğimde 18 haftalık olacak artık bana yüzde bilmem kaç demesinler ya kız desinler ya erkek desinler. Bunca zaman bekledim artık net öğrenmek istiyorum.Evet o mantıkla söyledi canım,geç öğrenmek kıza işaret gibilerinden :) sanırım pipi falan göremediği için,önümüzdeki hafta dörtlü test yaptırıcamda orda öğrenirim diye hevesleniyorum artıkyoksa bir ay sonraya kaldı ama bben kızımda 16. Haftada öğrenmiştim %80 kız demişti
Kizlar benim de akıntım bayağı bi azaldı. Bu neden acaba. Bi aksilik mi var yoksa iyi bisey mi bilemiyorum. Inşallah kötü bi durum değildir. Artık hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Çok gezince belim ve kasıklarim agriyo sadece. Ama iki üç gündür içimde oynayan bişey var ve sırf bu yüzden kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Oradan oraya kayıyo içimde ama hergün ya bir ya iki kez hissediyorum özellikle sırt üstü uzandigimda ve karnıma sıcak bişey koydugumda.
Valla canım arkadşma 16 da kız 18 de erkek 32 de kız dediler. Kız çıldıracaktı artık ama naparsın bazıları göstermiyor :) ve hep başka dr lara göründe sürekli değişti cinsiyeti bunun gibi çok vaka varmış :)Ayy canım ben gittiğimde 18 haftalık olacak artık bana yüzde bilmem kaç demesinler ya kız desinler ya erkek desinler. Bunca zaman bekledim artık net öğrenmek istiyorum.
inşaallah canım ama bu gidişinde eğer bebişinin arkası dönük falan diilse yani gözüküyosa yüzdr falan vermez bence,kesin erkek yada kız der,artık bu haftalardan sonra öğrenememek bebeğin pozisyonundan dolayı olur,artık erkek yada kız,oldukları net bellidirAyy canım ben gittiğimde 18 haftalık olacak artık bana yüzde bilmem kaç demesinler ya kız desinler ya erkek desinler. Bunca zaman bekledim artık net öğrenmek istiyorum.
Ayda bir de çok ama ya napalımEvet ayda 1 kez çağırıyor, ama ikili test sonucu için Salı günü gittiğimde kasık ve bel ağrılarım için muayene olmuştum, birazcıkta kahverengi lekem olmuştu bir gün öncesinde, bahaneyle bebişimi de gördümmm![]()
Valla canım arkadşma 16 da kız 18 de erkek 32 de kız dediler. Kız çıldıracaktı artık ama naparsın bazıları göstermiyor :) ve hep başka dr lara göründe sürekli değişti cinsiyeti bunun gibi çok vaka varmış :)
Haklisin. Inşallah sonuna kadar da rahat oluruz canım.Gayet normal canım tadını çıkar en güzel günlerin geldi 7. Ayda birden ağırlaşacağız inşallah sağlık sorunu olmadan. Oyüzden bol bol tadını çıkaralım. Şu dönemde hamilelik harika bence :)
Ya evet kaydığını bende çok hissediyorum :)
Ayy inşallah canım yaa. Pozisyonu uygundur da söyler ins.inşaallah canım ama bu gidişinde eğer bebişinin arkası dönük falan diilse yani gözüküyosa yüzdr falan vermez bence,kesin erkek yada kız der,artık bu haftalardan sonra öğrenememek bebeğin pozisyonundan dolayı olur,artık erkek yada kız,oldukları net bellidir
ya gaz gibi değildi sanki otobüste işe gelirken iki kere daha pıt etti sağ tarafıma doğru ayyy inşallah öyledir ya :)
Büyük eşyaları ben de hem kıza hem erkeğe göre alcam. Onun dışındakileri cinsiyetine göre inş.32.haftaya cinsiyet mı kalıyor, ben kafayı yerdim :S şimdi bile eşyaları alırken unisex mi alsam acaba diye düşünüyorum, araba yatak gibi büyük eşyalar için, 2.çocukta bi daha almıyım diye.