• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı aranızda ? aslında burnum tıkalı değil tam ama konuşurken sesin grip gibi çıkıyor.Herkez hastamısın diye soruyor.Geceleri de çok horluyomuşum ben yeaa :)

Kızlar bebek arabasi yada alacağınız yataklar oyun parkı falan hep ortak renkler olsun. Gerçekten elde ele geçen şeyler bunlar. Benim yigen kiz ,bebek arabasi duruo , oda aldilar park yatak duruo sapa sağlam ama pespembe. Ablam Bana dioki, kız doğur bak bir sürü eşyası çıkar. :) seçebilioz sanki .

32.haftaya cinsiyet mı kalıyor, ben kafayı yerdim :S şimdi bile eşyaları alırken unisex mi alsam acaba diye düşünüyorum, araba yatak gibi büyük eşyalar için, 2.çocukta bi daha almıyım diye.
Aynen ya düşünsene herşeyini al sonra başka desinler. Bende bugün yine pembiş aldım ama korka korka :) arabayı kırmızı alıcam yatağı beyaz inşallah

Sende o şanslı olanlardansin bence.
Birazda gidigimiz doktora bağlı.
Bazıları tahmin eterse söylemiyor
Bazılarınında o ultrasyon tv si o kadar gelişmemiş türlerden olduğu icin okadar ince ayrıntıları göremiyor.

Mesela benim gitigim yerde ultrasyon Tv'lerin okadar iyi degil. Kanamam geldiginden nedenini bile bilemedi
Hastahaneye bile yönlendirmedi.
Bizim burda Türkiye'deki gibi istediğin yere girip çıkamıyorsun. Hastahaneyede anca 20 hafta olduğumuzda gide biliyoruz
Anlayacağın çatlayacağız.

Aslında ben cinsiyetini cok merak etmiyorum. 20 hafta iken bebek sağlıkçımı, bir sorunu varmı bakıyorlar.
A'dan Z' ye kadar bakıyorlar. Işte merakla beklediğim bu : )
Bende. Yurtdışındayım, ultrasonu ödediğim sürece gayet istediğim gibi gidiyorum ama en az bir ay aralıklı olmasına dikkat ediyorum. Cinsiyeti umrumda degildi ama öyle o kadar net görünce şaşırdım :)

Bende aldım o pedden kızlar,doktorum ne olur ne olmaz evde bulundurmamı,akıntım çok olursa da test amaçlı kullanmamı önerdi,eğer amnio sıvı gelirse pedin ortasındaki şeridin rengi maviye dönüyormuş,yoksa sarı olarak kalıyor. Adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi.eczaneler ya da medikallerde oluyor
bu pedleri hangi aylarda kullanmamız gerekiyormuş. tedirgin olduğumuz zamanlar da mı acaba?

Merhaba canım,benim de arası az, oğlum 2 yaşını yeni dolduracak.olmaz sanırım.Neyse sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.ilkinde çok direndim normal olsun diye ama olmadı.Fazla ısrarcı olmamayı öğrendim o gün.Seninkini de Allah korumuş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın o anları.
Cumartesi inşallah cinsiyetini öğrencez bakalım.siz öğrendiniz mi?
L latifenur normal doğum mu düşünüyorsunuz nerede oturuyorsunuz facede ssvd diye bir grup var orada doktor lidtesi var ayrıca ssvd için arasının 2 yıl olması yeterli .Öncelikle hayırlısı olsun ama çok kişi sezeryanden sonra normal yapıyor imkansız değil

Kizlar benim de akıntım bayağı bi azaldı. Bu neden acaba. Bi aksilik mi var yoksa iyi bisey mi bilemiyorum. Inşallah kötü bi durum değildir. Artık hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Çok gezince belim ve kasıklarim agriyo sadece. Ama iki üç gündür içimde oynayan bişey var ve sırf bu yüzden kötü şeyler düşünmek istemiyorum. Oradan oraya kayıyo içimde ama hergün ya bir ya iki kez hissediyorum özellikle sırt üstü uzandigimda ve karnıma sıcak bişey koydugumda.
benim de azaldı akıntım. bazen gelmiyor bile. ancak içimde hiçbirşey hissedemiyorum.kafam biraz ona takıldı. pazartesi kontrolüm var. zaman geçmiyor sanki.

benim de azaldı akıntım. bazen gelmiyor bile. ancak içimde hiçbirşey hissedemiyorum.kafam biraz ona takıldı. pazartesi kontrolüm var. zaman geçmiyor sanki.
ben de hissetmiyorum çok normal, doktorum 18. haftadan erkekn hissedemezsin dedi ve benim ilk gebeliğim, böyle şeylere kafanızı takmayın lütfen :)

Kızlar bebek arabasi yada alacağınız yataklar oyun parkı falan hep ortak renkler olsun. Gerçekten elde ele geçen şeyler bunlar. Benim yigen kiz ,bebek arabasi duruo , oda aldilar park yatak duruo sapa sağlam ama pespembe. Ablam Bana dioki, kız doğur bak bir sürü eşyası çıkar. :) seçebilioz sanki .
aslında çok doğru söylüyorsun canım ama ben oda takımını denizci odasıalmıştım. Herkes unisex birşey al dedi dinlemedim o zaman. Çok hoşuma gitmiştî ikinciside erkek olacak belki ben en iyisi sevdiğimi alayım dedim içime doğmuştu sanki:) şimdi ikinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Park yatağımızda maviliydi. Neyse benim eşyalar ziyan olmayacak. Tabi siz yinede benim gibi yapmayın ortak renklerde almak daha mantıklı
Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan varmı aranızda ? aslında burnum tıkalı değil tam ama konuşurken sesin grip gibi çıkıyor.Herkez hastamısın diye soruyor.Geceleri de çok horluyomuşum ben yeaa :)
bende de var burun tıkanıklığı çok kuruyor burnum. Ama gece horlamıyormuşum geçen gün sordum eşime :) buhar makinesi aldık biz. rahatlatıyor gece çalıştırınca. Hem bebek doğunca da lazım olacak

aslında çok doğru söylüyorsun canım ama ben oda takımını denizci odasıalmıştım. Herkes unisex birşey al dedi dinlemedim o zaman. Çok hoşuma gitmiştî ikinciside erkek olacak belki ben en iyisi sevdiğimi alayım dedim içime doğmuştu sanki:) şimdi ikinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Park yatağımızda maviliydi. Neyse benim eşyalar ziyan olmayacak. Tabi siz yinede benim gibi yapmayın ortak renklerde almak daha mantıklı
bende de var burun tıkanıklığı çok kuruyor burnum. Ama gece horlamıyormuşum geçen gün sordum eşime :) buhar makinesi aldık biz. rahatlatıyor gece çalıştırınca. Hem bebek doğunca da lazım olacak
Oda takım i isteğe göre olabilir canım daha kalıcı sonuçta . Denizci de çok hoşuma gidiyor . Kuzular yaaaaa a kuzular

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı 3 lü test yaptırdım...O kadar çok sayfa olmuş ki yorumların hepsini okuyamadım..Bizimki hiiç hareket etmedi sadece bi el salladı hadi gidin de uyumaya devam edeyim der gibiydi.

Ben de bebeğin hareketlerini hissedemiyorum ama doktorum bunun çok normal olduğunu ve 20.haftadan sonra eğer hissetmessem sorun olduğunu soyledi.

Bu arada bizim bebek 16+3 boyu da 12 cm çıktı etrafta 15 cm 17 cm duyuyorum sizin değerleriniz nedir?Baştan popoya mı ölçüyor doktorunuz yoksa bacakları da dahil ediyor mu ölçüme?​

benimde burnumda boğazımda kuruluk ve tıkanıklık oluyor, bizde geçen sene buhar makinası aldık. buhar makinası olanlara tavsiyem buhar makinasının içine 1-2 damla nane yağı damlatın(fazlasını tavsiye etmem) o daha da rahatlatıyor, üstelik bütün gece çalıştırmanıza da gerek kalmıyor,nane kokusu sabaha kadar kalıyor ve siz de rahat bir uyku uyumuş oluyorsunuz

Back
X