- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
Benimde 1 aralık canım..özledim afacan oğlumuBirçok kişinin 13 aralık galiba. Benimki de 3 aralık ben de çok ama çok özledim. Bir ay fazla uzun. Her hafta görmeliyiz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 aralık canım..özledim afacan oğlumuBirçok kişinin 13 aralık galiba. Benimki de 3 aralık ben de çok ama çok özledim. Bir ay fazla uzun. Her hafta görmeliyiz :)
Meksikadan ilk hamiş sensin grubumuzdaki:) sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah. Oradaki gebelik takibi nasıl ülkemizdeki gibi mi? mesela ikili üçlü tarama testi ,şeker yüklemesi vs var mı?[/QUOTE]Merhaba Sevilay, ben Meksika'da yaşıyorum. Umarım dediğin gibi değişmez cinsiyeti çünkü kızım erkek bebek istiyor :)
Ben yaptirmayi dusunmuyorum ama eşim çok istiyor ikiliyi yapmadik eşimin ailesinde çokkkişi söylenmiş bu yüzden yaptiracaksin diyo elim kolum bağlı mecbur yapacagim haftaya randevum var gideceğim belki cinsiyet içindebir sşeyler söylerazrabas012171 .!.:üçlü test yaptıran var mı?
Kizlar bende buhar makinasi arayisindayim ayni sekilde gece tikaniorum surekli cunku...hangi marka aldiniz bide sicak buharmi soguk buharmibenimde burnumda boğazımda kuruluk ve tıkanıklık oluyor, bizde geçen sene buhar makinası aldık. buhar makinası olanlara tavsiyem buhar makinasının içine 1-2 damla nane yağı damlatın(fazlasını tavsiye etmem) o daha da rahatlatıyor, üstelik bütün gece çalıştırmanıza da gerek kalmıyor,nane kokusu sabaha kadar kalıyor ve siz de rahat bir uyku uyumuş oluyorsunuz
Benimde 1 aralık canım..özledim afacan oğlumuinşALLAH sende bu gidişinde öğrenirsin..
![]()
Benim de 2 aralikkBirçok kişinin 13 aralık galiba. Benimki de 3 aralık ben de çok ama çok özledim. Bir ay fazla uzun. Her hafta görmeliyiz :)
Hayirli olsun canim, neden uzuluyosunki yeterki saglikli olsun cinsiyetin ne onemi var o da bizim canimiz dimi. Bebegin de etkilenir bence canini sıkma sukret ki Rabbim bize bu duyguyu yasatiyor :)Kızlar tel.imin şarjı bitti doktordan sonra,,yazamadım,çok şükür bebeğim iyi,oğlumuz olucakmış,Allah kızı bana nasib etmedi,etraftaki yorumlar da doğru çıktı,hayırlı,sağlıklı olsun,kıza alıştırmışım biraz kendimi,oğlum beni affetsin,tutamadım çıkınca kendimi,aslında erkek olacağını sanki biliyodum da kabullenmiyodum sanırım,,eşimde kızım die seviyodu,öğrenmemiz iyi oldu,13 haftalıkken göstermemişti,şimdi kesin,Hayırlısı böyleymiş,
Denemedm alayım bakalım ben deBilmiyorum denedin mi ama ben okyanus suyu aldım az da olsa rahatlatıyor
Ben yaptırdım, aslında istemiyordum ama doktorum yapalım başka hormonlara da bakıyorum dedi, biz de yaptırdık :) Cumartesi alacağım sonucuüçlü test yaptıran var mı?
Seninkini ben de çok merak ediyorum, takipteyimBirçok kişinin 13 aralık galiba. Benimki de 3 aralık ben de çok ama çok özledim. Bir ay fazla uzun. Her hafta görmeliyiz :)
özel hastanede mi yaptırdınız? fiyatlar hakkında bilginiz var mı?Ben yaptırdım, aslında istemiyordum ama doktorum yapalım başka hormonlara da bakıyorum dedi, biz de yaptırdık :) Cumartesi alacağım sonucu
Evet özelde yaptırdım 52 tl idi, ama hastaneden hastaneye değişiyor, kızların yazdıklarına göreözel hastanede mi yaptırdınız? fiyatlar hakkında bilginiz var mı?
Sağol canm inş öğrenirim de rahatlarim. Senin pipili nasıl, seninkinin adını pipili koydum ben :)Seninkini ben de çok merak ediyorum, takipteyim![]()
Hhaha tavsiye alındı :):)Erkek bebekleri olacaklara tavsiyem pipi pedlerden alsınlar çünkü uzun bi süre altını her açtığınızda çiş yaparlar o minik pipinin ne kadar kıvrılıp nerelere attırabileceğini tahmin bile edemezsiniz her seferinde tek elinizle pipiye çadır yapsanız da bi ara unutup elinizi çektiğiniz ançok acı tecrübeler yaşadım çooook
İnşallahh :) İyidir herhalde pipili yemek yedik rahat şu an :) Gece nöbetçiyim ama bakalım neler olacak :) Bu arada bebişi hissedebiliyor musun?Sağol canm inş öğrenirim de rahatlarim. Senin pipili nasıl, seninkinin adını pipili koydum ben :)
Canım elevit domuz katkısı içeriyor deceVit içiyor çoğu kişi doktorlar artık yazmıyor elevitOcean marka omega 3 kullanıyorum. Dr sordum kullanabilirsin dedi. Bi de elevit. Baska bsy kullanmıyorum. Kalsiyum magnezyum da verdi sonradan cinsiyet öğrenmek için gittgim dr ama kullanmıyorum kendi dr.m vermediği için.
arkadaşlar gebelikte grip çok kötü bişeymi.aşı falan olunuyormu
Cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlar hep beraber toplanıp 11. 12. Haftada öğrenenn arkadaşlardan birinin doktoruna gidelim![]()
Kızlar selam bugün kontrolüm vardı 3 lü test yaptırdım...O kadar çok sayfa olmuş ki yorumların hepsini okuyamadım..Bizimki hiiç hareket etmedi sadece bi el salladı hadi gidin de uyumaya devam edeyim der gibiydi.
Ben de bebeğin hareketlerini hissedemiyorum ama doktorum bunun çok normal olduğunu ve 20.haftadan sonra eğer hissetmessem sorun olduğunu soyledi.
Bu arada bizim bebek 16+3 boyu da 12 cm çıktı etrafta 15 cm 17 cm duyuyorum sizin değerleriniz nedir?Baştan popoya mı ölçüyor doktorunuz yoksa bacakları da dahil ediyor mu ölçüme?