2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar emzirme konusu konusulmus benim göğsümde kitleler var hamilelikle birlikte iyice büyüdüler bilgisi olan varmı bu kitleler emzirmeye engel mi ? bazı yerlerde süt kanallarını tıkadıgı için o göğüsten süt gelmediğini yazmıslar bazı sitelerdede hiç etkilemeyeceğini söylemişler. safakmeley safakmeley göğsünden iki kere ameliyat oldugunu yazmssın kitle ameliyatımıydı ?

benimde aynı canım özellikel bu sabah daha bi arttı sanki midem ağzımda resmen :KK42:

bende çok çok iyi biliyorum Allah kimseye böyelsini yaşatmasın herkesin hamileliği çokg üzel geçsinmide bulantısısz inşallah

ben normali çok istiyorum ama nasip bu işler tabikide neyin ne olacağı belli olmaz ama sezeryan en son istiyorum Allah bi azvazda kurtarsın hepimizi inşallah
Saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah anne olmak hi kokay degilmis canim

Olabilir canim veya evdede verebilirsin seker kolonya veya lavanta olabilir .hastane suslemelerin nasil olcak paylasirmisin canim birde cikolata nerden aldin

kusura bakma canım geç gördüm yazdığını .
hastane süslemem bilgen yılmaz organızasyondakiler gibi olacak . sizede fikir vermesi için bakabilirsiniz çok güzel şeyler var.
çikolataları melodi çıkolata olcak. üzerlerinde de pleksi aynadan ayıcık figürü olacak.

Ayy evet yaa ben tutamıyorum bazeno_OBi iki damla kaciveriyo :KK43: geçen hafta kontrolüm vardı sormayı unutmuşum doktora :KK43:
ben hapşurunca özellikle tamamen kaçırıyorum artık iş yerinde çamaşır gezdircem yanımda :( bu haftalarda normal heralde

Haftasonu alışverişimiz :KK68:
güle güle kullan canım bence yeşili çok güzelmiş ben çok beğendim :)

aynen ikimiznde bebsi ama bn oyle soyleynce pek garanti vermiyo bnmki ben uyurum bn yatarm vs. kaçamak cwplar veriyor doğunca gorcez bakalım gerçi ben uyuyp onların ikisinide basbasa dusunemiyorum içim rahat etmez :KK48:
valla inşallah bakabilir o yorgunlukla sızarım gibime geliyor :) inşalalh bakabilriler ama ben şimdi video felanizlediğimde onada izletiyorum ki benimle birlikte öğrensin diye :)

Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi

Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi

çok geçmiş olsun:( umarım insülün kullanmanızı gerektirecek bir durum olmaz, diyetle atlatırsınız. Benim doktorum şeker yüklemesi yaptırtmadı hamileliğim boyunca 4 kez açlık/tokluk kan şekerime baktırdı, en son yaptrıdığımda tokluk kan şekerim 84 çıktı. Gerekli görmedi sanırım. Şker yükleme testiyle ilgili hergün birileri çıkıp kafa karıştırıcı birşeyler söylüyor bende çok kilo aldım yaptırıp yaptırmamak arasında kararsız kaldım:KK64:

Haftasonu annemdeydim, onun hamileliği çok kötü geçmiş, nerdeyse 9 ay kusmus:KK43: onun zamaninda da bebek 6-7 aylık olunca saclanir o yüzden mide yanması bulantı okur derlermiş, internette alakası yok hurafe diyor ama ben eskilerin çoğu dediği seyeitimat ediyorum ne yalan soyleyim:)
evet cnm olabilir genelde derler saçtan ötürü olur diye.ben de bi bulantı yok şu an ama arkadaştan biliyorum ilk aylarda bulantısı olmadığı halde bu aylarda olmustu biraz.

kızlar benim sırtımdan ziyade sağ kürek kemiğim alt kısmında belli bi nokta ağrıyor.uzun süre ayakta durunca uzun oturunca falan orası ağrımaya başlıyor.tüm sırt değil yani.sinir oluyorum o kısmı kesip atasım geliyor :) sizde de var mı böyle bişey.

canım kötü düşünme. Diyete başlarsın olmazsa inşaAllah 100 mg de sorun çıkmaz

Merhaba kizlaar, nasilsiniz? Emzirmeyi falan konusmussunuz hepsini acamadim ama birazini okudum, en büyük korkum göğüs yaralari, bu ara herkes şikayetçi, inşallah bizler yasamayiz, bazi arkadaşlar gibi bende bazen altima kaciriyorum 30 a girdik bugün, ama bi hafta ondeyiz haftamizdan, bu haftalarda normal mi ki acaba, 10 gün sonra kontrolumuz var doktorumuza soracagim heyecandan unutmazsam tabi

Merhaba kizlaar, nasilsiniz? Emzirmeyi falan konusmussunuz hepsini acamadim ama birazini okudum, en büyük korkum göğüs yaralari, bu ara herkes şikayetçi, inşallah bizler yasamayiz, bazi arkadaşlar gibi bende bazen altima kaciriyorum 30 a girdik bugün, ama bi hafta ondeyiz haftamizdan, bu haftalarda normal mi ki acaba, 10 gün sonra kontrolumuz var doktorumuza soracagim heyecandan unutmazsam tabi

inşaAllah yaşamayız, bende ondan korkuyorum; o yüzden önceden kreme başlayacağım.

bnmde en cok korktugum sey cok hassasım goğus konusunda kremi aldık bakalm son 1 ay kullanmya baslicaz insallah yara olmaz :((

günaydın kızlar emzirme konusu konusulmus benim göğsümde kitleler var hamilelikle birlikte iyice büyüdüler bilgisi olan varmı bu kitleler emzirmeye engel mi ? bazı yerlerde süt kanallarını tıkadıgı için o göğüsten süt gelmediğini yazmıslar bazı sitelerdede hiç etkilemeyeceğini söylemişler. safakmeley safakmeley göğsünden iki kere ameliyat oldugunu yazmssın kitle ameliyatımıydı ?

canım benim göğsümde de kitle var, hamile kalmadan renkli ulrtasona girmiştim, şu anki büyüklüğü hamile kalmama veya alma boyutunda olmadığını sölemişti neyseki iyi huyluymuş ayrıca doktora emzirmeme engel olur mu diye sorduğumda hayır süt kanallarına yakın değil demişti, peki sen hamileyken baktırdınmı hiç?ben düşünmedim açıkçası baktırmayı sen şimdi yeşil ışık yaktın bende.netten okuduğum başka bir şey ise göğsünde kitle olanlar doğum kontrol hapları kullanmamaları, kitlelerin büyümesini tetikliyormuş, bir de göğsünde kitle olanlar hiçbir zaman memografiye girmemeleridir, renkli ulrtrasonla baktırmalılar.

="Yagmur eslempost: 39713952, member: 624984"]inşaAllah yaşamayız, bende ondan korkuyorum; o yüzden önceden kreme başlayacağım.
Bende krem kullanmayi düşünüyorum ama bi arkadasima doktor 35. Haftadan önce bisey yapma göğüs uclarini uyarirsin o da doğumu tetikler demiş kararsiz kaldim, acaba siringa gibi biseyle zeytinyagi falan mi damkatsam diyorum elimifalan surmeden

Back
X