Inan bende tam bilemiyorm her bebek ayrı inan ki. Mesela benim kızında daha bi aylıkken bi defa 4 saat uyuyordu akşam 9 da babasi geldi sevmek için kaldırdı o geceyi nasıl geçirdim .allah bilir. Pek düzenine karismayin derler bebeğin ama bilemedm seninki gece gündüzü karıştırmış. Ya bi kez deneyip göreceksin arkadssm yada bebeğinin düzene girmesini bekleyeceksin. Ben olsam napardm.sabah uyanmasini istediğim saatte kaldirirum oynarım severim 1.5-2 saat ayakta tutmaya calisirum.tabi ters tepebikirde bebek bu belli olmuyo...Ya mesela dun gece 5 de uyudu simdi uyandi aralarda emmeye kalkti gece uykusunu o arada uyuyor yanionu degistirmek icin napmaliyim gec uyumus bile olsa sabah olunca uyandirmalimiyim
Bizum gece uykuları 1.5 aydır var. Gu düz uykularıni inan iki haftadır yapiyor. Bebeğimin alismasi için şunu yaptım. Benim sutum yetersiz olduğu için iki saatte bir emzirmem lazımdı.oki saati beklettim hepvoynadm kucakladm ve sonra yedirdim. Simdi o da kısa da uyusa gün içinde 4 defa uyku yapiyo