Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şaşkınım inan demek sana böyle dediler sen çok zayıf geldin gözüme boyunda var o bayramda bana da kuzenm eskiden iskelet gibiydin kşlo yakışmış dedi oysa 63 le hamşle kaldım 80 le doğurdum hastahane dönüşü 68 oldum 5 kşlo gitmedi halaCanım benimde durum kötü68,8 ile hamile kaldım 91.5 ile doğuma gittim şu an 77 civarıyım, bayramda herkes 2. kez mi hamilesin diye güya akıllarınca espri yaptılar, çok bozuldum çok içerledim ama rejim yapmayacağım bi iki gündür spor yapıyorum bakalım ne olacak, kendini yalnız hissetme :)
Bence her bebek biricik, kilo çok önemli değil sağlıklı olduktan sonra, benim kızım 2 gün önce yani 79 günlük iken 5900 kg ve 60.5 cm geldi, doğum kilosu 3.480 kg 50.5 boy. Kızım toplamda 3 kez kustu desem yeridir, 3 saate bir de emiyor ama çok kaka yapıyor, bünye meselesi :)
Benimde sütüm az mama takviyesi yapıyorum günde 3 kere sabah öğle akşam 100 cc su 2 kaşık mama veriyorum gece boyunca anne sütü alıyo ve ben Ülker hero baby alıyorum memnunumBilmiyodum canim ben bunu.benim.de sutum az yakinda mama takviyesine baslicam galiba.cok uzuluyorum ama iste napayim yeterki kizim doysun.hipp iyi demisti doktor.bakalim.
Emziren anneler size bişi sormak istiyorum. Geceleri nasıl uyuyorsunuz? Süt akmiyor mu? Bu durumda ne yapiyorsunuz? Bebeğim doğduğunda beri yani iki buçuk aydır emzirme sütyeni ile uyuyorum rahat ama bunun başka bir çaresi yok mu?
Cnm Göğüs Pedi kullanmazsan ıslanır çamaşırlarınSlm kızlar
soruma kimse cevap vermemiş
Yine bi sorayım belki cevap geliremzirenler gece nasıl yatiyorsunuz? Benim sütüm sabaha kadar akıyor ve üstüm hep islaniyor mecburen sütyen takiyorum. Sizde mi öyle yapıyorsunuz? ?
Cnm adet dönemin yumurtlama dönemin falandır belki bir iki güne tekrar artar merak etmemoralim cok bozuk.sutum cok azaldi.kizim 2.5 aylik.ilk 1 ay sutum azdi mama takviyesi yapiyodum sonra cogaldi ve sadece anne sutunw gectik 1 bucuk aydir sadece anne sutuyle besleniyodu.hatta sutum okadar arttiki sagip derindondurucuya bile attigim oldu.bayramda bebegimi her goren masallah nasilda tombis sen bunu neyle besliyosun defiklerinde gururla sadece anne sutu diyodim.nazarmi deydi ne bayram bitti sali gunu baktim goguslerim hic sismiyo acimiyo.bi sagayim dedim tek taraftan 30 ml ancak cikti ve 3 gundur boyle.ne yapcam bilemiyorun.bi anda boyle nadil kesildi anlamiyorum.dolaptaki depolardan kullandim ama onlarda beni bi hafta ancak idare eder.
Canim dogum raporunu sgk ya teslim ettin mi
Canim bwn sutyen takmiyorum gogus pedini atlete yapistrp oyle kullaniyorum
Canım bende emzirme sütyeni ve göğüs pediyle yatıyorum yoksa akıyor hele birini emerken diğeri çok akıyor gece mecbur ped ve sütyen sıcaklarda çok sıkılıyorum ama baska çarem yok :-(
canım ben avent göğüs kalkanı takıyorum gece gündüz süt içinde birikiyor onu da biberona koyup içiriyorum bebeğime gece yatarken deliksiz olanı gündüz delikli olanı takıyorum bi raraştır istersen netten ben çok faydasını gördüm
Hayatta çanaşirsiz yatamamm kii gece sütüm baya oluyor şişiyor ama hiç akmadi çamaşir olduğu için mi acep![]()
Ben emzirme sutyeninin içine ped yapistiriyorum öyle yatiyorum cnm hatta gündüz de oyle
Bende sütyen takmiyorum Ped yada mendil koyuyorum o şekilde uyuyorum zaten uyanıyor emzirip tekrar uyutuyorum yavaş yavaş düzene giriyo inşallah
Cnm Göğüs Pedi kullanmazsan ıslanır çamaşırların
Slm kızlar
soruma kimse cevap vermemiş
Yine bi sorayım belki cevap geliremzirenler gece nasıl yatiyorsunuz? Benim sütüm sabaha kadar akıyor ve üstüm hep islaniyor mecburen sütyen takiyorum. Sizde mi öyle yapıyorsunuz? ?
Sinek ısırmıştır canım bizim de oldu gecen gün.kizlar gunaydinn sabah bir uyandim ve sok bebegimin vucudunda kirmizi lekeler var kucuk kucik kabarmis hep kolu bacagi yuzu :-( doktor randevumuz persembe ozamana kadar izinli doktorumuz ne yapayim ben ya ne olabilir ki bunlar :-(
Tatlim pek sinek isirigi gibi degil zaten ayni odada yatiyiruz bizde bisey yok nasil desem sinek isiriginda kucuknigne nin girdigi delikler olur ya oyle bisey yok boyutlari ve sekilleri farkli birbirinden 7-8 tane kadar var:-(Sinek ısırmıştır canım bizim de oldu gecen gün.
Beslenmeniz gayet iyi.Fazla kilo iyi bişey olsaydı obezite bir hastalık olmazdı.Yapay gıda yani mama sadece açlık durumunda verilebilecek birşey.Çünkü içinde bir Sürü katkı maddesi yani kanserojen.Kilo alır evet ama diğer yandan daha başka zararları olur.Çocuğunuz sağlıklı ise neden gerek olsun ki.sizin bir öneriniz var mı sütün kalitesini arttırmak için beslenmem kötü değil her gün yumurta peynir zeytin bal helva yiyorum kahvaltıda ara öğünlerde kuru incir hurma ceviz yiyorum öğlen akşam mutlaka et olsun sebze olsun yiyorum yanında yoğurt yiyorum öğün atlamıyorum hiç güde neredeyse 4 litre su içiyorum sadece ekmek ve hamur işi şerbetli tatlı yemiyorum çocuğum sağlıklı çok şükür ama kilo alımı az işte dr belkide mamaya başlatacak 10 gün sonra bi takip yapalım dedi bilmiyorum ne yapabilirim başka
Sütün tadını beğenmiyor olabilir biraz şekerli tatlı bişeyler yemelisinKızlar yardım lütfen dünden bu yana oğlum beni emmiyor kucağıma Alınca başlıyor ağlamaya yüzünü bile dönmüyor memeye.. Bir tek uyurken emdi.. Ne yapmam gerek çok üzülüyorum..
canim ben hep bebegimde inek sutu alerjisinden suphelendim olabilirmiki iki gundur uzerinde inek peyniri yazan bir peynir yiyorm dunde ilk defa hazir dondurma yemistim kakasi cok sulu ishal bi suru puturcuklu ve bugun zor uyuttum biraz huzursuz :-(
Kızlar yardım lütfen dünden bu yana oğlum beni emmiyor kucağıma Alınca başlıyor ağlamaya yüzünü bile dönmüyor memeye.. Bir tek uyurken emdi.. Ne yapmam gerek çok üzülüyorum..
Insallah canim. Canim emzirme sikligini arttirmayi denesen belki onunla ilgilidir.anladım canım senin de işin zor inşallah bir an önce düzelir bizim memeyi almama ya da süt azlığı yok sütüm var emiyor ama kilo alımı az
Canim 2 gun once kizimda da cikmisti. Saydim simdi bi kolunda 6 tane digerinde 2 tane var. Ben sinek ısırdı diye dikkate almamistim.kizlar gunaydinn sabah bir uyandim ve sok bebegimin vucudunda kirmizi lekeler var kucuk kucik kabarmis hep kolu bacagi yuzu :-( doktor randevumuz persembe ozamana kadar izinli doktorumuz ne yapayim ben ya ne olabilir ki bunlar :-(
Sagol canım bugun başladım ben deEvet kullaniyorum canim bir gun kan hapini birgun decavit oyle kullaniyorum hergun almiyorum sende kullan canim faydasini gorursun zarari olmaz