2015 Nisan Anneleri

Hemen hemen ayniyiz.kan testi yaptirdinmi canım.

Amiin amiin size huzur ve mutluluk getirsin ins. Ilk gebeligimde dusuk yasamistik ozaman erkenden soyledik birde 3zdu kayinvalidem ve annem ilk torun olunca sevinclerine herkeze duyurdular birazda nazarmi oldu diye dusunuyoruz bu sefer temkinli davrandik ama kayinvalidem anliyor tabi ikidebir varmi bebek varmi diyordu her gidisimiz 3-4kez soruyordu bende yok ben sirami savdim buyuk eltimde sira diyordum ben en kucuk eltiyim artik dayanamadim cunku soruyor yalan cevap veriyordum artik 7.haftamizda soyledik :) annemlere birazdaha beklim dedim evlilik yildonumlerine sakladim

Bizde sadece benim annem babam ve kardeşime söyledim Esim tarafına soylemedik.çünkü daha önce söyledik komşularakadar yaymis sonra bbebeğim ksybedincede duydular hazin köye bile gittiğimizde cahil nazi kadınlar eşime donup su kişi bi Dr a götür neden doguramadi diyerek beni rencide etti ksyinvalideme kirildigimi söyledim bana ne dese bundan sonra doğurunca bize söyleyin o zaman dedi bence ksyinvaludelere geç soyleyin

allahim bu kez sağlıkla kucaga versin insallah cnm. Hayırlısı olsun:)

Benim sana gore çok çok düşük çıkmış.seninki Ikiz olmasın :)
:) bende.bilmiyorum ki cnm değer kişiden kişiye değişiyor sanirim. Ama normal.değerler arasında görünüyor ikiz fikri biraz.korkutsa da fena olamayabilir.biraz zayifim ve rahimde perde var iki bebisi taşır miyim.bilemiyorum:)

Kizlar bir seyvsoracagim Dr unuz dizede iliskiyi yasakladimi bana yadakladi zaten ogrendgmden beri girmiyorumda sizde benim gibi misiniz kacinci haftaya kadar yasak acaba benim için hava hoş ama erkekler icin öyle olmuyor
bana son 1,5 ay yasak .oncesınde ayda 2-3 kere serbest dedi

Bende kayinvalideme soylemek istemiyordum aslinda dusuk oncesi kanamalarimda dusuk yaparken hastanede yanimda ben kan revan can derdindeyken bidaha hamile kalirsan belli oluncaya kadar deme kismeye demis durmustu halbuki kendisi duyurdu akrabalarina koye falan ama iste sagolsun esim bu sefer doktora gittimi soylemis kaynanama ondan sonra iskilendi sordu durdu hep bu sefer tembihledim soyleme kimseye diye ins. Duyurmaz millete

bizde herkes duydu kalp atışını gördükten sonra aslında 3 ay soylemicektik güya ama çenemiz durmadı :) yarın kontrolüm var çooooook korkuyorum kalbi falan inşallh durmamıştır kızlar ne zaman bitecek bu korkular endişeler bilmiyorum ama ellerim titriyor hiç gitmek istemiyorum

Hiç bitmiyor o endişeler, ikili dörtlü test sonucu endişeleri, hareketlerini hissetmeye başlayınca bugün az mı hareket etti endişeleri, doğum yaklaşımla normal mi olacak sezaryen mı endişeleri, hele hele doğduktan sonrası daha beter, nefesini bile sayacı, yine de çok güzel bir duygu :)

Benim doktorum her gidisimde ben sormadan soyluyor sagolsun :) utanirim diye galiba kendisi ilk once cinsel iliski yasak dedi ikinci gidisimde bebek iyi yerlesmis ama uzun araliklarda olsun dedi
Kizlae bana hicbisey demedi ya ilkimde kurtaj ama uyarmadi bn de sormadim uzun aralik nasil oluyo yani sicaklarda zaten pek yakin aralik mumkun degil ama bn de yanlis bisey yapmayim sormaya da cekinirim

Kızlar ailelere söylediniz mj? Soylemediyseniz kaçıncı haftada söylemeyi düşünüyorsunuz. Ben 8 haftayı bitirelim diyorum ne olur ne olmaz diye ama eşim sabirsiz
Bn kendi annemden saklayamadim canim gulunce anladi ama kayinvalidemlere daha soylemedik kalp atisini gorduk ama duymak da istiyorum o zaman soylicez ins.

Kızlar ben domates salatalık üzüm karpuz kavun yediğim mutlaka çıkarıyorum, görünce dayanamıyorum ama sonra da pişman oluyorum. Kızıma hamileyken etten tiksinmiştim, şimdi de köfte ve sucuğa karşı tiksinmiştim var. Sizde var mı böyle şeyler

Anlayissiz oluyolar malesef canim bn de bekleyebildigim kadar beklicem esime kalsa hemen soyler ama bn de cok saklamak istemiyorum kendi aileme soyleyip onlara soylememek de hosuma gitmiyo sanki onlara guvenmiyo gibi buyuzden de Allah korusun bisey olcak diye korkuyorum ama bn de tembihleyip soyletcem esime

Kizlae bana hicbisey demedi ya ilkimde kurtaj ama uyarmadi bn de sormadim uzun aralik nasil oluyo yani sicaklarda zaten pek yakin aralik mumkun degil ama bn de yanlis bisey yapmayim sormaya da cekinirim
benim doktorumda birşey demedi ya bende soramadım annem yanımdaydı ama eşime laf geçiremiyorum ben uzun aralık ney valla anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…