- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Sorma hem de nasıl sinir stresbenimdeee birde şu yarınki stresim var ama zorla dışarı çıkarıyorlar beni bırakmıyorlarli yatayım ...bide sinirliyim bugünlerde sende de var mı
benim bebegimin kalbi durmustu ve suan hic ultrasona girmedim cuma insallah ne olup bitiyo ögrenicem.bu konuda benimde korkularim cok ama kucagimiza alana kadar bitmeyecek endisemiz :)bizde herkes duydu kalp atışını gördükten sonra aslında 3 ay soylemicektik güya ama çenemiz durmadı :) yarın kontrolüm var çooooook korkuyorum kalbi falan inşallh durmamıştır kızlar ne zaman bitecek bu korkular endişeler bilmiyorum ama ellerim titriyor hiç gitmek istemiyorum
Canım anneler aman nazar deger diye saklıyor ama kayınvalideler övünme telaşında ya herkes duysun istiyor ama başına bir iş gelse en çok üzülen kendi annen oluyor,Bende kayinvalideme soylemek istemiyordum aslinda dusuk oncesi kanamalarimda dusuk yaparken hastanede yanimda ben kan revan can derdindeyken bidaha hamile kalirsan belli oluncaya kadar deme kismeye demis durmustu halbuki kendisi duyurdu akrabalarina koye falan ama iste sagolsun esim bu sefer doktora gittimi soylemis kaynanama ondan sonra iskilendi sordu durdu hep bu sefer tembihledim soyleme kimseye diye ins. Duyurmaz millete
Ben de tembihledim kayınvalideye hemde anneciğim aramızda kalsın nazar deger tek sana söylüyorum dememe ragmen memleketteki komşularına kadar söylemiş neden söyledşn deyince ınlar yabancımı diyor, ben teyzeme söylememişim kemndisinin söylediği komşu dönmüş teyzeme söylemiş şimdide ortada bir şey yok çocugu olmuyormu diye dedikodu yapıyorlar köyde 70 yaşında cahil kadın bile eşime şu karını götür doktora baktır dopursun diyor çok cahiller söylememek en iyisiAnlayissiz oluyolar malesef canim bn de bekleyebildigim kadar beklicem esime kalsa hemen soyler ama bn de cok saklamak istemiyorum kendi aileme soyleyip onlara soylememek de hosuma gitmiyo sanki onlara guvenmiyo gibi buyuzden de Allah korusun bisey olcak diye korkuyorum ama bn de tembihleyip soyletcem esime
Ben hiç çıkarmadim ama bir an oluyor yerken koku geliyor üstelemiyorum.Kızlar ben domates salatalık üzüm karpuz kavun yediğim mutlaka çıkarıyorum, görünce dayanamıyorum ama sonra da pişman oluyorum. Kızıma hamileyken etten tiksinmiştim, şimdi de köfte ve sucuğa karşı tiksinmiştim var. Sizde var mı böyle şeyler
Ben hiç çıkarmadim ama bir an oluyor yerken koku geliyor üstelemiyorum.
Kızlar ben de aşerme ne zaman başlıyor merak ediyorum. Bugün birden canım külah dondurma çekti.
Benimde hic yok ara ara bulantim dışında çok sşükür bu arada kese en sn nezaman gorunuyoo[/QUOTE][QUOTEyesil08, post: 36618340, member: 610260"]Bendede senin dedigin gibi bazen bı midem ters geliyo sanki her an bulancak gıbı ama üstelemeyınce geciyo her bılen cok şanslısın valla ınsallah boyle devam eder dıyolar. Umarım böyle bulantısız devam ederiz. Siz kalp atışlarını duyabıldınımızmı?
Ben kalp atışını kesesini ne zaman görürüm ya degerim perşembe günü1900civariydj. Bi hafta daha beklyeyim diyorum. Siz kaclarda gördünüz keseyi ve kalp atisiniBn kendi annemden saklayamadim canim gulunce anladi ama kayinvalidemlere daha soylemedik kalp atisini gorduk ama duymak da istiyorum o zaman soylicez ins.
kaynana kayinpeder yasiyorum biz evlendik evleneli hic birsey yapamadik isten bile izin vermediler hemen basladik ilkden gene iidi enerjim vardi biseler ediyordum iyi ama hamilelik cok degistirdi beni esim bazen diyorum icimde cocuk var beni anla hic romantik adam degil oyle gecio gunlercanım çok çok haklısın ama sana teselli veremesem de emin ol istisnalar dışında hepsi ayni. Ben 18 kilo oğlumu kucağımda taşımak zorunda kaldım hala da en ağır işler bende üstelik eşim de kampa gitti. Onlarla mi yaşıyor sunuz? Ben de aynı seyleri yaşadım ve yaşıyorum ama sabret canım lütfen sabret bu ahir zamanda evlilik de annelik de cihad olmuş. Sen her şeyi Allah rızası için yap gerisini Rabbime havale et
[QUOTEyesil08, post: 36618340, member: 610260"]Bendede senin dedigin gibi bazen bı midem ters geliyo sanki her an bulancak gıbı ama üstelemeyınce geciyo her bılen cok şanslısın valla ınsallah boyle devam eder dıyolar. Umarım böyle bulantısız devam ederiz. Siz kalp atışlarını duyabıldınımızmı?
Ben kimyasal geçirdiğim ay eşim hemen söylemeyi planladı. Bi kaç gun içinde bebeğim gitti zaten. O yüzden şimdi biraz daha temkinli ama heyecanlı da paylaşmak da istiyor. Kalp atisinj falan gorelim sağlıklı desin doktor yedi duvele duyurcm diyo:) ne kadar geç doktora gitsem o kadar iyi diye düşünüyorum şimdiBizde de herkes öğrendi, eşim sağolsun :)
Ayni bende öyle. Ayni evde yaşamıyoruz ama yakundalar. Meraklılar. Bide tek çocuk benimki. Aslında ikinci çocuk istemiyorum ama ilkinde didismeden bisey anlamadım. Hakkımızda hayirlisikaynana kayinpeder yasiyorum biz evlendik evleneli hic birsey yapamadik isten bile izin vermediler hemen basladik ilkden gene iidi enerjim vardi biseler ediyordum iyi ama hamilelik cok degistirdi beni esim bazen diyorum icimde cocuk var beni anla hic romantik adam degil oyle gecio gunler
Ben kalp atışını kesesini ne zaman görürüm ya degerim perşembe günü1900civariydj. Bi hafta daha beklyeyim diyorum. Siz kaclarda gördünüz keseyi ve kalp atisini
Benimde hic yok ara ara bulantim dışında çok sşükür bu arada kese en sn nezaman gorunuyoo
yesil08st: 36618507 .!.:Ben bu hafta gıttıgımde kese 1cm olmus artık rahımde rahatlıkla gorunuor demıstı doktor. Bu hafta bıdaha gıdıcez baakalım
Aslında sabirsizim ama bir yandanda gitmişken herşeyi öğrenirim diye beklemek de istiyorum. Galiba bekleyecgim yoksa.kalp.atışı icin stres yapmak.istemiyorum.en azından şimdi degerim artıyor diye sevincim var :)Ben 5. Haftamda gittigimde daha yenı olusuyo dedı ve bı karartı gostermıştı. Bu hafta gittim baya yuvarlak sıyahlıgı gordum. Sımdı bıde nasıpse bu hafta gidip bakıcaz bakalım son durumumuza. Eger sabırlıysan bekle ama bızım gıbı sabırsızsan eger gıdıp neler olduguna baktırıp ıcını rahat ettırebılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?