- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Hadi güzel haberlerle gel canım. Kaçta gideceksin? Hemen haber ver ama dönünce. Bu arada Günaydın canım benim ben bile heyecanlandim pat diye konuya girdimgünaydınlar büyük gün geeldi umarım bebeğim benimledir gördüğümüz kalp atışları nı duyarız bu sefer kızlar
bence kimligi cikaran biz degilmiyiz istemiz ismi yazalim gitsin bunda alinmaca dalinmaca cok yersiz bence her annen j n cocuguna isim koymak ister onca heycan ve aci ceken bizleriz bu konuda es ile ortak karar alinmali die dusunuyorum simdi bizim aile herkez karisir ama biraz kalplerini kirmak zorundayim sanirim istemesemdeAllah kolaylık versin. Bizde ilkinde çok sıkıntı yaşadık ama bu sefer biraz zor. Kimseye bisey anlatmıyorum. Çocuğun ismi bile hazır :)
hayirli olsun Allah saglikli sihatli bebegine kavusmayi nasip etsinSelam hanımlar ben de Allah nasip ederse Nisan 25'te anne olacağım :) Henüz araştırmalara yeni başladım. Bütün sayfaları okuyayım da geleyim :)
hayirli haberlerini bekliyoruz ins hersey gonlunce olur :)günaydınlar büyük gün geeldi umarım bebeğim benimledir gördüğümüz kalp atışları nı duyarız bu sefer kızlar
ben 6 hafta 4 gunluken bebegimi gordum sesi duyurmadi ama kalbi atmaya baslamis dedi doktor 1 ay sonra kontrol gel dedi daha 9 gun oldu sen yine bi hafta ben nasil dayanacam 21 gun felan ins sende bebegini gorur kalp atislarini duyarsin bencede gec git ki sesini duy kalp ayis benimki ultrasyonda attigi belli oluyordu sadece ses felan duyurmadi o yuzden diyorum icim icimi yiyo gitmek icin ama sık ultrasyon bebegin gelisimine zararmis ilk uc ay doktorda oyle dedi ne yapsam bilmem kiGünaydın kızlarrr. Poff bende bu hafta gidicektim doktora ama doktor nasılsa daha küçük haftaya gel bakalım dedi nasıl beklicez bakalım. daha sadece keseyi gördüm bu zamana kadarBugun doktora gidenler umarım guzel haberler getirirsiniz içimiz açılır ya
Ben görüyorum.Kimse cevap vermediği için mesajlarımin görünmez olduğunu düşünmeye başladım:)
hayırlı olsun bebeğin bende çok istedim 14 nisan olsun benim doğum günüm dü kısmet olmadı tedirgin olma bence rahat ol rahat geçsinMrb kızlar bende yeni üye oldum adet takbimime göre Allah nasip ederse nisan 14ünde anne olacağım.İlk kez 19Ağustosta doktora gittim daha kese falan göremedik haftaya gel dedi yarın gidicem ama çok tedirginim heycanlıyım inş. Busefer görürüz.Kan değerlerim normal ama genede tedirgin oluyorum
ben 6 hafta 4 gunluken bebegimi gordum sesi duyurmadi ama kalbi atmaya baslamis dedi doktor 1 ay sonra kontrol gel dedi daha 9 gun oldu sen yine bi hafta ben nasil dayanacam 21 gun felan ins sende bebegini gorur kalp atislarini duyarsin bencede gec git ki sesini duy kalp ayis benimki ultrasyonda attigi belli oluyordu sadece ses felan duyurmadi o yuzden diyorum icim icimi yiyo gitmek icin ama sık ultrasyon bebegin gelisimine zararmis ilk uc ay doktorda oyle dedi ne yapsam bilmem ki
inş. Canım seninde hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhatli kucağımıza almak nasip etsin inş.Rabbim gönlüne göre verir bakarsın minik biraz ağırdan alır biraz geç gelir bellimi olur aynı gün doğarsınız benimde eşimin nisan 26 keşke aynı güne denk gelse bakalım nasip önce bigörsk göstersek gösterse kendini bebiş biraz rahtlıcamhayırlı olsun bebeğin bende çok istedim 14 nisan olsun benim doğum günüm dü kısmet olmadı tedirgin olma bence rahat ol rahat geçsin
Ben de sakin davrandım canım, ikinci olunca sabredebiliyor insan heralde, ilk hamileliğimde bir sorun yaşamamıştım bunu da sorunsuz tamamlarım inşallah... Ben de yedinci hafta diye gitmiştim, 6+2 olduğumu öğrendim,Günaydın tatlı hamişler.5+1 oldum çok şükür.Hala dr gitmedim ilk bebeğimdede 7.haftada gitmiştim bebeğimide kalp atışıda görmüştük.bundada beklemeyi düşünüyorum.Acaba ben mi çok sakin davranıyorum
Benim de bulanıyor ama çıkmıyor. Çıksa belki biraz geçecek. Şu an yemek bana çok kötü birşeymiş gibi geliyor.kızlar bu bulantılar benı oldurecek hıc bırsey yıyemıyorum , yedıgım hıc bıseyde durmuyor mıdemde herkes kılo alır ben kılo verıyorum
cıksada rahatlayamıyorsun canm aynı sıddette bulanmaya devam edıyorBenim de bulanıyor ama çıkmıyor. Çıksa belki biraz geçecek. Şu an yemek bana çok kötü birşeymiş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?