2015 Nisan Anneleri

Ben de sürekli öyleyim. Hatta ilk zamanlar ped takıyordum. Bir de 2 kere böyle minnacık hiç kayda değer olmayan leke geldi. Doktor normal demişti ama işte ilk olunca insan biraz korkuyor.
evet ilk olunca heleki benimki gibi tüp bebeğe karar verdiğin aydan hemen önce hamile olduğunu öğrenince daha pimpirikli oluyor insan. Allahım kimseyi bekletmesin canım inşallh hepimizinkini sağlıkla kucağımıza alırız inşallh

calısmak cok zor gercekten anlayıssız mıs o kadında hemsiresin sanırım meslektasız.işimiz zor gercekten.ise gitmek hiç istemiyorum bende evde yatıp uyumak istiyorum.haftasonlarını iple cekiyorum.o kadın profosyonel olsa böyle yapmazdı bence canım

kızlarrr, aşırı bir iştahsızlık var bende.. açlıktan midem ağrıyor, gene de birşey yiyesim gelmiyor.. bebeğe zarar verir mi bu sizce?

Hayırlı olsun canım. Çok sevindim.
Bu arada yeni gelenlere ve doktora gidenlere de hayırlı olsun. Ben uyuyup kalmisim bugün :)

Benimde işyerinde sürekli midem bulanıyor devlet dairesinde masa başı çalışıyorum ama gelen vatandaşların ter kokusu midemi çok bulandırıyor sürekli kolonya döküyorum kendime ama eve gelince bulantım kalmıyor hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim. Kahvaltı bile yapamıyorum napcaz bilmem

evet. bızı bırden bız anlıyoz valla. yöneticim izin vermiş kime ne soz hakkı dusuo anlamadım gııtı

Aslında evde geçirmek de zor canım çünkü evde günü geç saat sayiyorsun zaman kolay geçmiyor. Ama iş temposu ağır olan arkadaslara Allah kolaylık versin. Ben de pazartesi baslicam oğlumun da kresi pazartesi baslicak yogun tempo beni bekliyor

Bende geçtiğimiz hafta mide bulantısıyla uğraşmaya başladım hala oluyor ama açken daha çok oluyor bende. Canım hep tuzlu şeyler yemek istiyor. Bu hafta son benim için de, haftaya iş başlıyor umarım bulantı da geçer

aynen bak ben 6 hafta 4 gunken bebek gorundu en cocugu en azindan gorunce birazdaha rahatlio insanda ben kendiki nazarmi ettim de kac gundur midem bulanmiodu simdi eksimis sut kesmis gibi

Bn de ayni durumdayim kalp atisini gordu esim ama bn gormedim de duymadim da duymak icin sabirsizlaniyorum ama dayanabildigim kadar dayancam
o seymis ya be n bu gun hastane aradim esin kalp atisini girmus dedinda aslinda duyulurmus ama makinanin o ozelligi yokmus benimde ultrasyonda attigi belli oldu ama sesi duyurmadi bide ozel hastane bu gun aradimda makinalarin o vb ozelligi . olmadigi 5 aylik oldumu do b lor die cihazdan duyabilcemizj ama baska hastanede bu b ozellik varsa duyabilcemi soyledi

bnde calisan bayanlardanim kesinlikle katiliyorum isde oyle bi oluyorumki bi eve gitsem diyorum ev isleride biraz askida kaldi oda utu yani esim sikayet edip duruyo am hic agrim bulantim ilgilendigi yok gecer dio

Canım benim durum bşraz farklı sabah akşam progestan içiyorum aklam hissetmiyorum ama sabah 9 da içiyorum saat 4 e kadar gecmiyor baş dönmesi baygınlık gecirecek hale gelşyorum rapor almayıda düşünmüyorum inşallah bu haftadan sonra senelşk izne ayrılacagım sabrediyorum bşr kaç gün Rabbim benişlerimizi saglıkla bagışlasında bunlarvtatlı sıkıntı hepsigecer

Evet canim bn de o yuzden ozele gidip dinlesem mi diye karar veremiyodum ama 10gun daha bekleyip o zaman gitcem ins usg cihazlari fark ediyomus evet

Kizlar cok sukur biz de iyiyiz.. 4,8 mm olmusuz.. ama oyle pek aciklama yapmadı dr. Sinir oldum ben.. ben de cok heyecan yaptim soramadim birsey

Selam kızlar
Benim ilk hamileliğin sonrası yüzümde leke oldu. Doğumdan sonra geçer dediler geçmedi. 4 seneden fazla zaman geçti. Ben güneşe çıkmayıp falan renklerini baya azalttim. Şimdi tekrar çıkmaması için ne yapsam. Bu konuda bilgisi olan varmı? Cildiyeye gitmek istemiyorum. Standart krem ve ilaçları veriyorlar. Birininde ise yaradığını görmedim daha. Sürekli spf 50 ile geziyorum yaz kış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…