2015 Nisan Anneleri

Kızlar ya aranızda sanirim tüp bebek yaptirip gebe kalan çok az.çoğunluk kendiliğinden ne güzel
Benim 10 ay sonra oldu kendiliğinden şükürler olsun. Kasımda aşılamaya geçecektik ama gerek kalmadı elhamdülillah güzel haberi aldık çok şükür :)

Günaydın anneler. Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de doktoruma kontrole gittim, çok şükür herşey yolunda. 3 hafta sonra da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Benim bir de 27 aylık bir kızım var, bu ikinci bebeiğim olacak yani, bir aksilik olmazsa. Hepinizi tebrik ederim ve sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.

Allah hayırlı etsin tamamına erdirsin canım hoşgeldin

Bu arada ben 2012 Mayıs annesiydim. KKde de gün gün hamileliklerimizi takip edip, çok güzel arkadaşlar edindik. Sık sık buluşmalar ayarladık, çocuklarımız beraber büyüdü. İyi-kötü herşeyi paylaştık. Burası insana kendi gibi olan insanlar ile birarada olma ve istediği kadar hamilelikten, çocuktan bahsetme fırsatı veriyor :)

Günaydın annişler benimde bugün aile hekimi günüm gebe olunca gel demişti.ne yapıyolar bilginiz varmı acaba..

Amin hayırlı olsun yeni bebegin

İnşallelif5541, post: 36635871, member: 541080"]Günaydın cnm duyarsın inş. biz 7+0 da duymuştuk gelincede haber verirsin bize [/QUOTE]
İnsallah canim dua et benim icin 7haftada gitmeye korktum bu hafta gdcegm Rabbim bebegimi bize bagislar insallah

Günaydın annişler benimde bugün aile hekimi günüm gebe olunca gel demişti.ne yapıyolar bilginiz varmı acaba..
Tansiyon kilo olcuyolar bilgilerini alıyorlar. Her ay gelmeye çalış diyolar ben gelemem dedim. Telefonla bilgi ver o zaman dedi

Ben gittim cnm geçen hafta. 5 tüp kan aldılar tüm degerlerime baktılar. Tansiyon falan ölçüp bilgiler verdiler. Şunu yap bunu yapma.falan diye. Aç karnına gel.demişlerdi bana. Birde idrar testi yaptılar. Hayırlı olsun:)

kızlar dün geceden beri iki göğüsümün arası ağrıyo kemiği,birden oldu çok canımı acıtıyor neden olabilir sizce ?
işteyim canım çok sıkkın

Hayırlı olsun cnm Hoşgeldin aramıza

İnşallelif5541, post: 36635871, member: 541080"]Günaydın cnm duyarsın inş. biz 7+0 da duymuştuk gelincede haber verirsin bize
İnsallah canim dua et benim icin 7haftada gitmeye korktum bu hafta gdcegm Rabbim bebegimi bize bagislar insallah[/QUOTE]

İnşALLAH cnm dualarımız hepimizin üstüne olsun :)

kızlar dün geceden beri iki göğüsümün arası ağrıyo kemiği,birden oldu çok canımı acıtıyor neden olabilir sizce ?
işteyim canım çok sıkkın

Benim ilk hamileliğimde iki göğsümün arasında düğme gibi bir şey çıkmıştı, yani zatyen hep var da orası çok sertleşmişti ve acımıştı. Doktorum normal demişti. Belki vücudunun hamilelik ile ilgili yaşadığı değişikliklerdendir. Bence hiç moralini bozma, doktorunu ara, belki içini rahatlatacak birşey söyler. Geçmiş olsun.

GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRR :) NASILSINIZZZZ:) BİZİM DÜN KOTROLÜMÜZ VARDI PIT PITLARIMIZI DUYDUKK MİNİĞİMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜRLER OLSUN BİR SORUN YOK OLMASI GEREKEN HAFTADA İLERLİYOR DEDİ DOKTORUM ÇOK GÜZEL BİLGİLENDİRDİ DÜN 7+4 ULTRASYONA GÖRE :) MİDE BULANTIMA METPAMİT YAZDI AMA SABAH İÇTİM PEK FAYDASI OLMADI GİBİ HAYIRLI BAKALIMM :)

Sağolasın teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…