2015 Nisan Anneleri

Benimde cuma saat 4 te ve ilk ultrasonum ne olup bitiyo ilk d3fa görücem.hep uyumak istiyorum zaman gecsin diye
Offfff sorma ya neyse bugünü saymazsam 1 gün kaldı diyorum çarşamba günü randevu saatini beklemeyi de saymicam
Anladım canım Allah kolaylık versin sana da. Ama evde de sıkılacaksin bak gör:)
Kizlar cok sukur biz de iyiyiz.. 4,8 mm olmusuz.. ama oyle pek aciklama yapmadı dr. Sinir oldum ben.. ben de cok heyecan yaptim soramadim birsey
canım kese ölçüsü mü bebis ölçüsü mü? Her ne olursa olsun hayırlı olsun gözünaydın:)

Belirti olarak göğüs uçları kaşınan var mı? Pütür pütür oldu tatlı tatlı da kaşınıyor.

Bnm midem cok bulaniyo ama ya ;( cikarmiyorum ama hep bi bulanti var zorla yiyorum herseyi ;( bj de ustune kabizim ohhh mis karnim davul gibi hep evde uzaniyorum kolumu kaldirasim yok hayir esim icin uzuluyorum adam tatilin tadini cikaramadi hep evdeyiz hic bisey yapasjm yok sizde durumlar ne arkdslar biktircam adami 2 ayda

Benim de ilk hamileliğimden kalan yüzde şakak kısında izlerim var .. Bende geçiremedim hafif çil gibi duruyor bir süre sonra boşverdim uğraşmadım .. Halbuki hiç çatlağım olmadı vücudumun hiç bir yerinde, cildim kuruda değildir ama bu lekelerden kaçamadım( kanımca hamilelik esnasında çıkmasına engel olunamıyor ama ilk kontrolde bende sormayı düşünüyorum doktora ..

Belirti olarak göğüs uçları kaşınan var mı? Pütür pütür oldu tatlı tatlı da kaşınıyor.

Evt kaşınıyor benimde ama dokunmamıyorum çok ta acıyor .. Ilerleyen süreçte göğüs uçlarına dokunulmaması tavsiye ediliyor , doğum hormanlarını etkinleştirmemesi için ..

iyi geceler her kese geçen hafta muayene olmuştum doktora 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadığımı söyleyince b ir sürü test istemişti. Bugün hepsi sonuçlanınca gidip doktora gösterdim kesem büyümüştü 13mm olmuştu 6 gün önce 3 mm di.Embriyo da görünür gibi oldu yolk sak kesesini de gördüğünü söyledi.Ancak bende pıhtılaşma bozukluğu varmış protein s ve protein c değerlerim düşük çıkmış.Doktor her gün yapmam gereken iğne başladı gebelik devam ederse 9 ay yapacakmışım bir de aspirin başladı.Eşime öğretti karnımdan nasıl yapılacağını bugün eşimle birlikte ilk denemeyi yaptılar iğne yapılırken değil ama ilaç içime sızdıktan sonra çok acı çektim 20 dk geçmedi ağrım. Yani bundan sonra her gün iğne olacağım 10 gün sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı hayırlısı bakalım

Off CNm Allah yar ve yardımcın olsun inş herşey düzelir ve kavuşursun bebeğine .. Benim ilk hamileliğin çok zor geçmişti son iki ayım her gün hastanede geçti bu yüzden seni çok iyi anlıyorum, çok zor ama kuçağına o minik meleği verdiklerinde tüm sıkıntılarını atlatıyorsun ve unutuyorsun .. Benim gebelik şekerim ve yüksek tansiyonum vardı inş bu hamilikte yaşamam bunları sağlıcakla alırım kuzumu kuçağıma ..

valla benm elimde yıllık iznini sayemde annemlerin evinde geçirdi,ayarladığımız tatile gidemedik aileside çok uzakta onada gldemedij abende vicdan yapıyordum ama bende sonuç olarak evde geçirdim gidemedim hiçbiryere tek bizim değil o brbişler :)

Geçmiş olsun Allah izin verirse yavrunu kucağına aldığında tüm sıkıntını unutacaksin

Günaydınlar... Ben daha şimdiden kabus görmeye başladım doktora gidiyorum hcgme bakıyolar 10a düşmüş kimyasal gebelik diyorlar... Böyle olacaksa işim var benim valla. 9 ay boyunca sürekli kabus durumu hiç iyi olmaz gerçekten de

Bende de çatlak falan olmamıştı. Sürekli nemlendirici sürmüştüm. Benim lekelerin dudak üstündeydi. Bıyıkları iple almasam ağda izi dicem ama oda yok. Bakalım bu sefer neler olucak :)

hayırlısı olsun canım Rabbime emanet bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…