ben tatilden sonra tüp bebeğe başlayacaktım canm 4 senedir olmuyordu şukur AllahımaKızlar ya aranızda sanirim tüp bebek yaptirip gebe kalan çok az.çoğunluk kendiliğinden ne güzel
GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRR :) NASILSINIZZZZ:) BİZİM DÜN KOTROLÜMÜZ VARDI PIT PITLARIMIZI DUYDUKK MİNİĞİMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜRLER OLSUN BİR SORUN YOK OLMASI GEREKEN HAFTADA İLERLİYOR DEDİ DOKTORUM ÇOK GÜZEL BİLGİLENDİRDİ DÜN 7+4 ULTRASYONA GÖRE :) MİDE BULANTIMA METPAMİT YAZDI AMA SABAH İÇTİM PEK FAYDASI OLMADI GİBİ HAYIRLI BAKALIMM :)
benimde dun7+5 di şukur bizde herşey normaldi gelişmemesinden korktum dedi doktor bakalım inşalh hepimz kucağımıza alırızGÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRR :) NASILSINIZZZZ:) BİZİM DÜN KOTROLÜMÜZ VARDI PIT PITLARIMIZI DUYDUKK MİNİĞİMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜRLER OLSUN BİR SORUN YOK OLMASI GEREKEN HAFTADA İLERLİYOR DEDİ DOKTORUM ÇOK GÜZEL BİLGİLENDİRDİ DÜN 7+4 ULTRASYONA GÖRE :) MİDE BULANTIMA METPAMİT YAZDI AMA SABAH İÇTİM PEK FAYDASI OLMADI GİBİ HAYIRLI BAKALIMM :)
8Offfff sorma ya neyse bugünü saymazsam 1 gün kaldı diyorum çarşamba günü randevu saatini beklemeyi de saymicam
Anladım canım Allah kolaylık versin sana da. Ama evde de sıkılacaksin bak gör:)
canım kese ölçüsü mü bebis ölçüsü mü? Her ne olursa olsun hayırlı olsun gözünaydın:)
Günaydın canım hayırlı olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maşallah maşallah.GÜNAYDINNNNNNN KIZLARRRRR :) NASILSINIZZZZ:) BİZİM DÜN KOTROLÜMÜZ VARDI PIT PITLARIMIZI DUYDUKK MİNİĞİMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜRLER OLSUN BİR SORUN YOK OLMASI GEREKEN HAFTADA İLERLİYOR DEDİ DOKTORUM ÇOK GÜZEL BİLGİLENDİRDİ DÜN 7+4 ULTRASYONA GÖRE :) MİDE BULANTIMA METPAMİT YAZDI AMA SABAH İÇTİM PEK FAYDASI OLMADI GİBİ HAYIRLI BAKALIMM :)
benimde dun7+5 di şukur bizde herşey normaldi gelişmemesinden korktum dedi doktor bakalım inşalh hepimz kucağımıza alırız
SAĞOL CNMM :) O TAT HEP VAR MALESEF CNM EN ÇOK O MİDEMİ BULANDIRIYO ZATENGünaydın canım hayırlı olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maşallah maşallah.
Benim mide bulantılarım azaldı gibi ama ağzımda kötü bi tat oluyor sürekli bi de midem rahatsız gibi ama bulantı olmsındansa kötü tadı tercih ederim :) Ben ilaç sormuştum ama önermiyorum dedi kullanmamak en iyisi dedi tabi dayanmak zor yani hele bi de çalışırken
SAĞOL TATLIMMM :)Gözün aydın cnm :) Maaşallah
sugarpare .!.:Belirti olarak göğüs uçları kaşınan var mı? Pütür pütür oldu tatlı tatlı da kaşınıyor.
Gittim canım da kendi dr yetişemedim başka bi yere gittim onda da ultrasonu eskymiş duyamadık ama gördük çok şükür bi sıkıntı yok dedi şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder hepimiz için. Ben sürekli leblebi falan yiyorum bi de bu dr bana tiroidlerim için levotiron başlattı o da mide bulantısı yapıyor olabilir belki canmSAĞOL CNMM :) O TAT HEP VAR MALESEF CNM EN ÇOK O MİDEMİ BULANDIRIYO ZATENBEN ŞÜKÜR ÇIKARMIYORUM AMA YOĞUN BULANTIM VAR VE DEDİĞİN GİBİ ÇALIŞIRKEN ÇOK ZOR OLUYO MECBUR BİŞEYLERE İHTİYAÇ DUYUYORUM :) SEN GİTTİN Mİ KONTROLE
Maşallah canım maşallah haftayada kalp atışlarını duyup daha da rahatlarsınız inşallahGünaydın kizlaaar dun sonunda görüştük doktorumla 5.8 mm olmusuzzz tam gününde gidiyo masallah dedi ama hafta falan soylemedi haftaya da kalp için cçağırdı
iyi geceler her kese geçen hafta muayene olmuştum doktora 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadığımı söyleyince b ir sürü test istemişti. Bugün hepsi sonuçlanınca gidip doktora gösterdim kesem büyümüştü 13mm olmuştu 6 gün önce 3 mm di.Embriyo da görünür gibi oldu yolk sak kesesini de gördüğünü söyledi.Ancak bende pıhtılaşma bozukluğu varmış protein s ve protein c değerlerim düşük çıkmış.Doktor her gün yapmam gereken iğne başladı gebelik devam ederse 9 ay yapacakmışım bir de aspirin başladı.Eşime öğretti karnımdan nasıl yapılacağını bugün eşimle birlikte ilk denemeyi yaptılar iğne yapılırken değil ama ilaç içime sızdıktan sonra çok acı çektim 20 dk geçmedi ağrım. Yani bundan sonra her gün iğne olacağım 10 gün sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı hayırlısı bakalım
pcosluyumya ben canm sata göre 2 haftalık fark var 18 haziran sat benm acaba gelişimi mi yavaş yoksa geç dollenmemi die korkmuş Allahtan geç döllenme şukur aynı zamanda doğururuz inşallhAYNIYIZ DESENE :) NEDEN KORKUYO E NORMAL İŞTE BU DOKTORLAR İNSANI EVHAMLADIRIYO VALLİ
Canım bendede var ilk gebeligimde kayıp olunca anlaşıldı o yüzden ben öğrendiğim andan beri kendim vuruyorum iğnemiiyi geceler her kese geçen hafta muayene olmuştum doktora 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadığımı söyleyince b ir sürü test istemişti. Bugün hepsi sonuçlanınca gidip doktora gösterdim kesem büyümüştü 13mm olmuştu 6 gün önce 3 mm di.Embriyo da görünür gibi oldu yolk sak kesesini de gördüğünü söyledi.Ancak bende pıhtılaşma bozukluğu varmış protein s ve protein c değerlerim düşük çıkmış.Doktor her gün yapmam gereken iğne başladı gebelik devam ederse 9 ay yapacakmışım bir de aspirin başladı.Eşime öğretti karnımdan nasıl yapılacağını bugün eşimle birlikte ilk denemeyi yaptılar iğne yapılırken değil ama ilaç içime sızdıktan sonra çok acı çektim 20 dk geçmedi ağrım. Yani bundan sonra her gün iğne olacağım 10 gün sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı hayırlısı bakalım
Vitae st: 36636658 .!.:Gittim canım da kendi dr yetişemedim başka bi yere gittim onda da ultrasonu eskymiş duyamadık ama gördük çok şükür bi sıkıntı yok dedi şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder hepimiz için. Ben sürekli leblebi falan yiyorum bi de bu dr bana tiroidlerim için levotiron başlattı o da mide bulantısı yapıyor olabilir belki canm
canım 5. haftanda keseyi görebildiniz mi? benim de yarın doktor randevum var ilk defa gidicem. tam 5 haftalık olmuş olacak ama acaba kese görebilecek miyim bilmiyorum...Günaydın anneler. Ben de 5 haftalık hamileyim, geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, dün de doktoruma kontrole gittim, çok şükür herşey yolunda. 3 hafta sonra da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Benim bir de 27 aylık bir kızım var, bu ikinci bebeiğim olacak yani, bir aksilik olmazsa. Hepinizi tebrik ederim ve sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?