2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın cnm :) Maaşallah

benimde dun7+5 di şukur bizde herşey normaldi gelişmemesinden korktum dedi doktor bakalım inşalh hepimz kucağımıza alırız

8

Ya bebis ölçüsü, oyle dedi yani.. ama apar topar yapti gonderdi emin olamiyorum ki.. kalp atisi icin bir iki hagta sonra gelin dedi. Ama buna gelmem yani.. simdi haftaya yurtdışına cikacagim, sikinti olur mu diye alelacele gorundum bu dr a..

Günaydın canım hayırlı olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim maşallah maşallah.
Benim mide bulantılarım azaldı gibi ama ağzımda kötü bi tat oluyor sürekli bi de midem rahatsız gibi ama bulantı olmsındansa kötü tadı tercih ederim :) Ben ilaç sormuştum ama önermiyorum dedi kullanmamak en iyisi dedi tabi dayanmak zor yani hele bi de çalışırken

benimde dun7+5 di şukur bizde herşey normaldi gelişmemesinden korktum dedi doktor bakalım inşalh hepimz kucağımıza alırız

AYNIYIZ DESENE :) NEDEN KORKUYO E NORMAL İŞTE BU DOKTORLAR İNSANI EVHAMLADIRIYO VALLİ

SAĞOL CNMM :) O TAT HEP VAR MALESEF CNM EN ÇOK O MİDEMİ BULANDIRIYO ZATEN BEN ŞÜKÜR ÇIKARMIYORUM AMA YOĞUN BULANTIM VAR VE DEDİĞİN GİBİ ÇALIŞIRKEN ÇOK ZOR OLUYO MECBUR BİŞEYLERE İHTİYAÇ DUYUYORUM :) SEN GİTTİN Mİ KONTROLE

Günaydın kizlaaar dun sonunda görüştük doktorumla 5.8 mm olmusuzzz tam gününde gidiyo masallah dedi ama hafta falan soylemedi haftaya da kalp için cçağırdı

Gittim canım da kendi dr yetişemedim başka bi yere gittim onda da ultrasonu eskymiş duyamadık ama gördük çok şükür bi sıkıntı yok dedi şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder hepimiz için. Ben sürekli leblebi falan yiyorum bi de bu dr bana tiroidlerim için levotiron başlattı o da mide bulantısı yapıyor olabilir belki canm

Günaydın kizlaaar dun sonunda görüştük doktorumla 5.8 mm olmusuzzz tam gününde gidiyo masallah dedi ama hafta falan soylemedi haftaya da kalp için cçağırdı
Maşallah canım maşallah haftayada kalp atışlarını duyup daha da rahatlarsınız inşallah

Allah yardımcın olsun ccanım ama cçok takilmamaya cçalış bi çokaarkadasta bi çok problem okudum bebeğimi beklerken sağlıkla kucaklarına aldılar bizde inşallah ssağlıkla kavusucaz bebislerimize

AYNIYIZ DESENE :) NEDEN KORKUYO E NORMAL İŞTE BU DOKTORLAR İNSANI EVHAMLADIRIYO VALLİ
pcosluyumya ben canm sata göre 2 haftalık fark var 18 haziran sat benm acaba gelişimi mi yavaş yoksa geç dollenmemi die korkmuş Allahtan geç döllenme şukur aynı zamanda doğururuz inşallh

Canım bendede var ilk gebeligimde kayıp olunca anlaşıldı o yüzden ben öğrendiğim andan beri kendim vuruyorum iğnemiilk zamanlar zor olur karnın morarır ama sonra alışırsın Allaha emanet yavrularımı z sağlıklı olsunlar yeter:)

[vitae, post: 36636667, member: 385904"]Maşallah canım maşallah haftayada kalp atışlarını duyup daha da rahatlarsınız inşallah [/QUOTE]

İnsallaah canim beniiim hâa bu arada bebisinin gelcegi tarih benim dogum gunummm bende benimkide denk gelir mi diye dusunmuyorum diil

Seni kalp atisi için keseden kkaçggün sonra çağırdı ttatlım8. HHaftada gorunuyosun ya acaba ben cçokmu erken gitcem kalp iiçin dedimm çünkü bide haftaya cars duymamız lazim dedi biraz ddüşündüm açıkçası simdii

canım 5. haftanda keseyi görebildiniz mi? benim de yarın doktor randevum var ilk defa gidicem. tam 5 haftalık olmuş olacak ama acaba kese görebilecek miyim bilmiyorum...

Bir de bayanlar Ankara'dan olan var mı acaba merak ettim :)

Bir şey daha sorucam. Şimdilik kilo alma durumunuz nedir? midesi bulananlar vermiş olabilirler bile belki? benim hedefim 12. haftaya kadar kilo almamak, bakalım becerebilirsem :) ama gece yatarken çok karnım kazınıyo, sabah kalktığımda da öyle kalkıyorum. cevizle peynirle geçiştiriyorum şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…