Bizde bugün 20 günlük olduk ve aynı durumdayız.. Oğlum bu kadar zor değildi bu Zilli benim anamdan emdiğim sütü burnumdan fitil fitil getiriyor resmen . Ikinci çocuk zor olur derlermiş bende çok kulak asmazdım demek doğru olabiliyor . Bu iş Tecrübe ile de pek alakalı değil çoçuğun yapısı ile ilgili bazı bebekler zor olabiliyor malasef . Bütün bebeklerde gaz sorunu mutlaka olur fakat her bünyenin bunu algılama boyutu farklı olabiliyor . Bizim kızceler demek böyle tatlım zamanla Büyüyüp atlatıcaklar inş.Selam kizlar...
21 gunluk oldu bebegim. Simdiye kadar sorunsuz geldik bugun sorunlar tavan yapti. Karni tok,gazi yok,alti temiz ama yataga koyar koymaz agliyor. Kucakta hic tutmadik guya simdiye kadar ama butun gun kucakta sustu sadece. Kollarim koptu. Doymuyor mu diye mama vermeye calistim istemedi.butun gun memem agzindaydi zaten.6 kez kaka yapti.10 ar dakikadan 4 kez falan uyudu onlarda da sicrayarak ve korkarak uyandi. Su an dizlerimde uyuyor birakamiyorum yerine aglayacak diye. Caresiz kaldim
Tatlim sanki bizi anlatmıştı bizde aynı durumdayızSelam kizlar...
21 gunluk oldu bebegim. Simdiye kadar sorunsuz geldik bugun sorunlar tavan yapti. Karni tok,gazi yok,alti temiz ama yataga koyar koymaz agliyor. Kucakta hic tutmadik guya simdiye kadar ama butun gun kucakta sustu sadece. Kollarim koptu. Doymuyor mu diye mama vermeye calistim istemedi.butun gun memem agzindaydi zaten.6 kez kaka yapti.10 ar dakikadan 4 kez falan uyudu onlarda da sicrayarak ve korkarak uyandi. Su an dizlerimde uyuyor birakamiyorum yerine aglayacak diye. Caresiz kaldim
amin..Canim ben de 41+1'de dogurdum. Nisan, su, sanci hepsi kendiliginden geldi. Epidural igneden sonra surec biraz yavasladi, o yuzden suni sanci vermek zorunda kaldilar sonlara dogru. Artik 24 saattir cektigim icin kurtulmak istedigimden mi ya da vucudum zaten agriya duyarsizlastigi icin mi bilmiyorum ben suni sancida cok buyuk bir fark goremedim.
İns en kisa surede suni sanciya gerek kalmadan alirsin yavrunu kucagina saglikla.
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.27 nisanda ben de kucagima aldim bebegimi. Normal dogum yaptim, epidural de oldum ama sadece 2 saat etki etti. Sonra yine basladi sancilar. Cok fazla dikisim var, baya bir hirpalanmisim o yuzden oturup kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. İnsallah kisa zamanda dikis acilarim gecer. Bi de ben doguma alindigimda bebegin kafasi donmemisti. Baska dr olsa kesin sezaryana alirdi ama nobetci dr cok azimli cikti:) ikinmam iyi diye devam etti, bir de ebe karnima inanilmaz bir baski yapti dirsegiyle. O an oluyorum sandim :) neyse oglum 3500 gr dinyaya geldi cok sukur. Suan ilk gecemiz, biraz gazi yuzunden huysuzlandi ama uyuttu babaannesi sagolsun. Ben yerimden kalkamadigim icin sadece yatarak emziriyorum baska bir iletisimimiz olmuyo malesef.
27 nisanda ben de kucagima aldim bebegimi. Normal dogum yaptim, epidural de oldum ama sadece 2 saat etki etti. Sonra yine basladi sancilar. Cok fazla dikisim var, baya bir hirpalanmisim o yuzden oturup kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. İnsallah kisa zamanda dikis acilarim gecer. Bi de ben doguma alindigimda bebegin kafasi donmemisti. Baska dr olsa kesin sezaryana alirdi ama nobetci dr cok azimli cikti:) ikinmam iyi diye devam etti, bir de ebe karnima inanilmaz bir baski yapti dirsegiyle. O an oluyorum sandim :) neyse oglum 3500 gr dinyaya geldi cok sukur. Suan ilk gecemiz, biraz gazi yuzunden huysuzlandi ama uyuttu babaannesi sagolsun. Ben yerimden kalkamadigim icin sadece yatarak emziriyorum baska bir iletisimimiz olmuyo malesef.
Hayirli olsun canim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Gozunuz aydin,Allah anali babali buyutsun. Insallah biran once dikiş agrilarin gecer.
Herkese gunaydin. Ben hala dogurmadim
Göznüz aydın canım... Doktorabak sen. Baya bebeğin ters geldi yani öyle mi? Çok tehlikeli bi iş yapmış aslında ve muhtemelen bu yüzden bu kadar fazla dikişin var. Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlar bebişinin keyfini çıkarırsın canım27 nisanda ben de kucagima aldim bebegimi. Normal dogum yaptim, epidural de oldum ama sadece 2 saat etki etti. Sonra yine basladi sancilar. Cok fazla dikisim var, baya bir hirpalanmisim o yuzden oturup kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. İnsallah kisa zamanda dikis acilarim gecer. Bi de ben doguma alindigimda bebegin kafasi donmemisti. Baska dr olsa kesin sezaryana alirdi ama nobetci dr cok azimli cikti:) ikinmam iyi diye devam etti, bir de ebe karnima inanilmaz bir baski yapti dirsegiyle. O an oluyorum sandim :) neyse oglum 3500 gr dinyaya geldi cok sukur. Suan ilk gecemiz, biraz gazi yuzunden huysuzlandi ama uyuttu babaannesi sagolsun. Ben yerimden kalkamadigim icin sadece yatarak emziriyorum baska bir iletisimimiz olmuyo malesef.
cani.m ben doguma girmeden doktorum 3800 civari gorunuyor ama daha fazla gibi dedi ultrasonda kalp atisini begenmedi acil sezeryana alindik bebegim 4300 dogdu iyi ki sezeryana aldik dedi doktorum ama simdi sutum gelmedigi icin bebegimi yeterince besleyemedim sarilik olmus su an hastanedeyiz cok uzgunum sutum kesilmesin diye aglayamiyorum hakkinizda hayirlisi olsun cnm saglicakla kavus yavrunaBen de doğuramayanlardanım. Dün doktora gittik ve daha bi hafta bekler gibi dedi. Bebeğim şimdiden 3800. Doğumda 4ün üstünde olacak. Bizi biraz zorlucak dedi. Hep normal istedim ama şimdi tırsmaya başladım. Var mı 4ün üstünde normal doğum yapan?
27 nisanda ben de kucagima aldim bebegimi. Normal dogum yaptim, epidural de oldum ama sadece 2 saat etki etti. Sonra yine basladi sancilar. Cok fazla dikisim var, baya bir hirpalanmisim o yuzden oturup kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. İnsallah kisa zamanda dikis acilarim gecer. Bi de ben doguma alindigimda bebegin kafasi donmemisti. Baska dr olsa kesin sezaryana alirdi ama nobetci dr cok azimli cikti:) ikinmam iyi diye devam etti, bir de ebe karnima inanilmaz bir baski yapti dirsegiyle. O an oluyorum sandim :) neyse oglum 3500 gr dinyaya geldi cok sukur. Suan ilk gecemiz, biraz gazi yuzunden huysuzlandi ama uyuttu babaannesi sagolsun. Ben yerimden kalkamadigim icin sadece yatarak emziriyorum baska bir iletisimimiz olmuyo malesef.
Allah bagışlasın canım.Allah analı babalı büyütsün. Bende 26 nisanda normal doğum yaptım. Kızım sürekli uyumak istiuodu emmiyordu. Sarılık olacak diye ccok korktum. Ama babannesiyle dün gece uyutmadik kizimi sürekli emzirmeye caliştim. Şimdi alıştı gibi mmemeye. Inşallah emer.27 nisanda ben de kucagima aldim bebegimi. Normal dogum yaptim, epidural de oldum ama sadece 2 saat etki etti. Sonra yine basladi sancilar. Cok fazla dikisim var, baya bir hirpalanmisim o yuzden oturup kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. İnsallah kisa zamanda dikis acilarim gecer. Bi de ben doguma alindigimda bebegin kafasi donmemisti. Baska dr olsa kesin sezaryana alirdi ama nobetci dr cok azimli cikti:) ikinmam iyi diye devam etti, bir de ebe karnima inanilmaz bir baski yapti dirsegiyle. O an oluyorum sandim :) neyse oglum 3500 gr dinyaya geldi cok sukur. Suan ilk gecemiz, biraz gazi yuzunden huysuzlandi ama uyuttu babaannesi sagolsun. Ben yerimden kalkamadigim icin sadece yatarak emziriyorum baska bir iletisimimiz olmuyo malesef.
Canım emmiyorsa surekli uyumak istiyosa topugun altinda iyice sıkıp aglatip uyandirarak emzirebilirsin. Biz bu geceyi oyle gecirdik. Babannesiyle uytmadik kizimi emzirdim sürekli. Alismaya basladi gibi. Inşallah hepimizin bebisleri emer.cani.m ben doguma girmeden doktorum 3800 civari gorunuyor ama daha fazla gibi dedi ultrasonda kalp atisini begenmedi acil sezeryana alindik bebegim 4300 dogdu iyi ki sezeryana aldik dedi doktorum ama simdi sutum gelmedigi icin bebegimi yeterince besleyemedim sarilik olmus su an hastanedeyiz cok uzgunum sutum kesilmesin diye aglayamiyorum hakkinizda hayirlisi olsun cnm saglicakla kavus yavruna
Canım günümüz aynıydı ben de seni merak ediyordum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşaallahAllah bagışlasın canım.Allah analı babalı büyütsün. Bende 26 nisanda normal doğum yaptım. Kızım sürekli uyumak istiuodu emmiyordu. Sarılık olacak diye ccok korktum. Ama babannesiyle dün gece uyutmadik kizimi sürekli emzirmeye caliştim. Şimdi alıştı gibi mmemeye. Inşallah emer.
cnm ben dogumu sezeryanla dogum yaptim sutum gec geldi bi de hemen emzik verildi cocuguma aciktirdi sutum de yetmedi gunduzleri cok uyuhup gece uyku nedir bilmiyorduk daha iki uc gundur dogru durust emiyorduk dun kontrole geldik sariligi ve uresi fazla cikti yatis verdi insallah saat dort gibi tekrar gorusecegiz insallah sariligi dusmustur bugun evimize cikarizCanım emmiyorsa surekli uyumak istiyosa topugun altinda iyice sıkıp aglatip uyandirarak emzirebilirsin. Biz bu geceyi oyle gecirdik. Babannesiyle uytmadik kizimi emzirdim sürekli. Alismaya basladi gibi. Inşallah hepimizin bebisleri emer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?