- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Annem de iki gündür psikolojimi bozmaya uğraşıyor galibaaslında onu anlıyorum 27 sene önce kardeşim doğarken öldü onu gerçekten anlıyorum bir düşük yaptım ayrıca doğumda kaybetme korkusunu yaşadım ama neden gelip benim yanımdayken torunu kucagindayken hıçkıra hıçkıra ağlıyor şimdiye kadar konusu pek geçmiyordu neden şimdi evet zor ama beni düşünmesi lazım sanki dikkat çekmeye çalışıyor
Çok geçmiş olsun canım ama nolur üzülme bebeklerim %90ı sarılık oluyor. Biliyorum dışardan konuşması kolay tabi ama Allahım başka dert vermesin, çaresiz dert vermesin. Bunlar gelip geçici şeyler. Sen bu arada kendini yıpratmamaya bak yeter. Şu anda senin iyi olman gerekiyor. Ona bi tek sen lazımsın çünkü. O enerjik mutlu ve neşe dolu bir anneyi hakediyor bencecani.m ben doguma girmeden doktorum 3800 civari gorunuyor ama daha fazla gibi dedi ultrasonda kalp atisini begenmedi acil sezeryana alindik bebegim 4300 dogdu iyi ki sezeryana aldik dedi doktorum ama simdi sutum gelmedigi icin bebegimi yeterince besleyemedim sarilik olmus su an hastanedeyiz cok uzgunum sutum kesilmesin diye aglayamiyorum hakkinizda hayirlisi olsun cnm saglicakla kavus yavruna
Yarin muhtemel dogum tarihim ama gelen giden yok
Canim bebegine kavusmussun gozun aydin hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sarilik icinde cok gecmis olsun. Neredeyse herkesin basindan gecti bu sarilik. Lutfen moralini bozma sarilik gerileyecek insallah hersey yoluna girecek biraz sabret canim. Tekrar cok gecmis olsun. Hastaneden iyi haberlerini bekliyoruz.cnm ben dogumu sezeryanla dogum yaptim sutum gec geldi bi de hemen emzik verildi cocuguma aciktirdi sutum de yetmedi gunduzleri cok uyuhup gece uyku nedir bilmiyorduk daha iki uc gundur dogru durust emiyorduk dun kontrole geldik sariligi ve uresi fazla cikti yatis verdi insallah saat dort gibi tekrar gorusecegiz insallah sariligi dusmustur bugun evimize cikariz
Canim bizim dr 15. Gununden itibaren gunde 10 damla kullanmak uzere ACD 3 verdi. Sizin dr vermedi mi canim?kızlar bebeğe multi vitamin damlası kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız ismi ne acaba?
Gözün Aydın CNm sonunda normal doğumla geldi yavrun , ne mutlu sana seni çok tebrik ederim . Ters geldi derken ne demek istedin kafa üstü gelmedi mi bebek yoksa ters duran bebeği döndürüp mü doğurttular . Bildiğim kadarı ile ayakları veya popo ile bebeği doğurtturamıyorlar .27 nisanda ben de kucagima aldim bebegimi. Normal dogum yaptim, epidural de oldum ama sadece 2 saat etki etti. Sonra yine basladi sancilar. Cok fazla dikisim var, baya bir hirpalanmisim o yuzden oturup kalkamiyorum, yatakta donemiyorum. İnsallah kisa zamanda dikis acilarim gecer. Bi de ben doguma alindigimda bebegin kafasi donmemisti. Baska dr olsa kesin sezaryana alirdi ama nobetci dr cok azimli cikti:) ikinmam iyi diye devam etti, bir de ebe karnima inanilmaz bir baski yapti dirsegiyle. O an oluyorum sandim :) neyse oglum 3500 gr dinyaya geldi cok sukur. Suan ilk gecemiz, biraz gazi yuzunden huysuzlandi ama uyuttu babaannesi sagolsun. Ben yerimden kalkamadigim icin sadece yatarak emziriyorum baska bir iletisimimiz olmuyo malesef.
Burda 6 hafta dolmadan vitamin vermiyorlar 6 haftalık doktor kontrolün de eğer gerek duyulursa içinde 7 ana vitamin ihtiva eden vitamin veriliyor yani çokta Multi vitamin olmuyor. Bunlar daha çok küçük inş gerek kalmaz da almazlar .kızlar bebeğe multi vitamin damlası kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız ismi ne acaba?
Bilerek yapmıyordur kesin oda çok duygu yüklü şuan torun sahibi olmakta başka bir şey kesin . Güzel bir şekilde açıklarsan durumunu eminim anlayışla karşılayacaktır .Annem de iki gündür psikolojimi bozmaya uğraşıyor galibaaslında onu anlıyorum 27 sene önce kardeşim doğarken öldü onu gerçekten anlıyorum bir düşük yaptım ayrıca doğumda kaybetme korkusunu yaşadım ama neden gelip benim yanımdayken torunu kucagindayken hıçkıra hıçkıra ağlıyor şimdiye kadar konusu pek geçmiyordu neden şimdi evet zor ama beni düşünmesi lazım sanki dikkat çekmeye çalışıyor
Hadi ya bende seni merak etmiştim demek gelmedi kızcen .. Mayıs bebeği olur belki annesi benim oğlum gibi :)) hayırlısı ile sağlıkla kavuşta CNm o bilir geleceği günüYarin muhtemel dogum tarihim ama gelen giden yok
Yine de dikkat edin son gun :) belli olmaz.Benim bugun: -) bir umut dedim belki gelir ultrason tarihine gore gelmeyince.
Daha gun bitmedi ama belirti de yok. Oglumu da sinemaya goturcem. Annem duysa cildirir. Ona kalsa evde nobet beklicem
Yok canim ya gelmedi, annem gelmeden dogururum diye korktum, simdi beraber bekliyoruz gelsin diye.Hadi ya bende seni merak etmiştim demek gelmedi kızcen .. Mayıs bebeği olur belki annesi benim oğlum gibi :)) hayırlısı ile sağlıkla kavuşta CNm o bilir geleceği günü
Aa ne güzel annen geldimi , Hşg miş CNm slm söyle bizden de senin de gözün Aydın .Yine de dikkat edin son gun :) belli olmaz.
Yok canim ya gelmedi, annem gelmeden dogururum diye korktum, simdi beraber bekliyoruz gelsin diye.
Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin bu aralar pek konuşamıyorum annemle bıktı bendenCanim benim gerçekten zor bir durum.. sen de yaşamışsın... ama elbette üzerinden çok zaman gecmis keske sana yansıtmasa... onun da elinde değildir eminim.. ama bunu güzelce söyle istersen olmaz mi? Anne haklısın ama bak ben çok etkileniyorum üzülüyorum çok şükür bak torunun saglikla kucağında vs desen?
Benim babam ben doğmadan bir gün önce vefat etmiş. Babamın tarafından kim gelse yanıma ağladı mesela.. çok sinir bozuc. Evet haklılar tabi aklima gelince ben de mahsun hissediyorum ama böyle de yapmamaları lazim...
Anlayış şu an ihtiyacım olan tek şeyBilerek yapmıyordur kesin oda çok duygu yüklü şuan torun sahibi olmakta başka bir şey kesin . Güzel bir şekilde açıklarsan durumunu eminim anlayışla karşılayacaktır .
Amin canım. Inşallah hepimizin bebisleri sağlıkla büyürler. Bi de emmeye alisirlar.Canım günümüz aynıydı ben de seni merak ediyordum Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşaallah
Inşallah canim Düşük çıkar da evinize gecersiniz. Sağlıkla büyüsünlercnm ben dogumu sezeryanla dogum yaptim sutum gec geldi bi de hemen emzik verildi cocuguma aciktirdi sutum de yetmedi gunduzleri cok uyuhup gece uyku nedir bilmiyorduk daha iki uc gundur dogru durust emiyorduk dun kontrole geldik sariligi ve uresi fazla cikti yatis verdi insallah saat dort gibi tekrar gorusecegiz insallah sariligi dusmustur bugun evimize cikariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?