2015 Nisan Anneleri

Canim benim gerçekten zor bir durum.. sen de yaşamışsın... ama elbette üzerinden çok zaman gecmis keske sana yansıtmasa... onun da elinde değildir eminim.. ama bunu güzelce söyle istersen olmaz mi? Anne haklısın ama bak ben çok etkileniyorum üzülüyorum çok şükür bak torunun saglikla kucağında vs desen?
Benim babam ben doğmadan bir gün önce vefat etmiş. Babamın tarafından kim gelse yanıma ağladı mesela.. çok sinir bozuc. Evet haklılar tabi aklima gelince ben de mahsun hissediyorum ama böyle de yapmamaları lazim...

Çok geçmiş olsun canım ama nolur üzülme bebeklerim %90ı sarılık oluyor. Biliyorum dışardan konuşması kolay tabi ama Allahım başka dert vermesin, çaresiz dert vermesin. Bunlar gelip geçici şeyler. Sen bu arada kendini yıpratmamaya bak yeter. Şu anda senin iyi olman gerekiyor. Ona bi tek sen lazımsın çünkü. O enerjik mutlu ve neşe dolu bir anneyi hakediyor bence

Canim bebegine kavusmussun gozun aydin hayirli olsun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sarilik icinde cok gecmis olsun. Neredeyse herkesin basindan gecti bu sarilik. Lutfen moralini bozma sarilik gerileyecek insallah hersey yoluna girecek biraz sabret canim. Tekrar cok gecmis olsun. Hastaneden iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar benim kızım bugün çok ağlıyo normalde gündüzleri hiç uyumaz ama bu kadar da ağlamazdi sabahtan beri ağlaya ağlaya yoruldu o ağladıkça ben mahvoluyorum galiba gazi var kıvranıyo resmen devamlı emmek istiyo sadece emerken susuyo o yüzden devamlı emzirıyorum çok emmesi de za rarlı mi acaba

kızlar bebeğe multi vitamin damlası kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız ismi ne acaba?

Gözün Aydın CNm sonunda normal doğumla geldi yavrun , ne mutlu sana seni çok tebrik ederim . Ters geldi derken ne demek istedin kafa üstü gelmedi mi bebek yoksa ters duran bebeği döndürüp mü doğurttular . Bildiğim kadarı ile ayakları veya popo ile bebeği doğurtturamıyorlar .
Bu arada çok gecmiş olsun dikişlerin inş çabuk iyileşir Rabbim şifa olur inş.

kızlar bebeğe multi vitamin damlası kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız ismi ne acaba?
Burda 6 hafta dolmadan vitamin vermiyorlar 6 haftalık doktor kontrolün de eğer gerek duyulursa içinde 7 ana vitamin ihtiva eden vitamin veriliyor yani çokta Multi vitamin olmuyor. Bunlar daha çok küçük inş gerek kalmaz da almazlar .

Bilerek yapmıyordur kesin oda çok duygu yüklü şuan torun sahibi olmakta başka bir şey kesin . Güzel bir şekilde açıklarsan durumunu eminim anlayışla karşılayacaktır .

Benim bugun: -) bir umut dedim belki gelir ultrason tarihine gore gelmeyince.
Daha gun bitmedi ama belirti de yok. Oglumu da sinemaya goturcem. Annem duysa cildirir. Ona kalsa evde nobet beklicem
Yine de dikkat edin son gun :) belli olmaz.

Hadi ya bende seni merak etmiştim demek gelmedi kızcen .. Mayıs bebeği olur belki annesi benim oğlum gibi :)) hayırlısı ile sağlıkla kavuşta CNm o bilir geleceği günü
Yok canim ya gelmedi, annem gelmeden dogururum diye korktum, simdi beraber bekliyoruz gelsin diye.

Canım benim başınız sağolsun Allah sabır versin bu aralar pek konuşamıyorum annemle bıktı benden demin başka sebeple kavga ettik

kızlar yırtıklar ne alemde benim feci iklimde hiç yırtılmamistim ama bunda karnım aşırı yırtıldı

Selam kızlar oğlumla 2 uykusuz gece geçirdim gündüzde misafirlerden uyumadim.bebeğim emerken nefesi kesiliyo bazen korkuyorum ama normal heralde ağır bi enfeksiyon atlattı.evimiz soğuk kaloriferler yanmiyo artık ufoyla idare edecez.vVitamin damlası soranlar olmuş bizim doktor yazmış kullanıyoruz günde 10 damla DAC multivitamin damla.duun benimde kontrolüm vardı dikiş bandini actirdik.bbirde kızlar her gelenin hâlâ dogurmadinmi sen sakasindn bıktım nasıl gidecek bu göbek sadece 6 kilo gitmiş sanki ben çok memnunumda herkes soyluyo

Inşallah canim Düşük çıkar da evinize gecersiniz. Sağlıkla büyüsünler

Kizlar dun aksam az daha korkudan olecektim. Bebegim emzirmek icin uyandrmaya calstm cok uyuyordu. Uyamak bilmedi neler neler yaptım. Topugunu mincikladm aldm kucagima burnunu sktm agzini sktm altini actm hersyi yaotm ama cocuk da tik yok. Annem de sasirdi aldim kucagima nefes almasina bakiyorm hic ses yok basladm ağlamaya. Hic bisy gozum gormedi esm de isten yeni gelmsti tam. Sezeryn halimi yarami beremi unttm hemen ustumu drgdtrmd aldık acile daha bakamiyoruz bile hareket ediyormu rtmiyormu diye. Gotrduk cocuk acile aldi hemsireler soydu bu basladi aglamaya ama nasil ağlıyor. Ee annesi uyaniyorya iste dediler . İnanın demekki boyle bisymis evlat sevgisi. Acisi demekki nasl kötü bunu tahmn edebiliyorum artk cnmdsn can gtti sandim. Sarikigina baktilar 10.75 cikti. Sekeri de dusmemis. Ama o bizi kandirmaca neydi oyle sebebini bilmiyorum inanilmaz korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…