Çok geçmiş olsun benimkide sarılıktı bol bol emzir inşallah hemen geçer.13 nisanda dogum yaptim cnm yarin 2 haftalik olucaz ama kendim bakamiyorum hala 2 saatte bir uyandiriorum sarilik geciriyor oglum.ins. toparlayip kendin bakabilirsin
Ben de gece bebeğimi uyandıramadığım için göğüslerim sertleşmişti sonra hastaneye gidip makine de sağdım rahatladım. Hastanede hemşireler yardımcı olurlar sanırım masaj falanda yapıyorlarmış.Eve geldiğimiz gün stresten sütüm gitti kuzum açlıktan sabaha kadar ağladı gece yarısı eşimi nöbetçi eczaneye yolladım mama aldırdım nasıl içim yandı onun ağlamasınaşükür ki sonradan geldi sütüm yalnız göğsümde kitleler olmuş ve çok sert nasıl geçer ki acaba o kadar ovuyorum ama sabit
Ben de gece bebeğimi uyandıramadığım için göğüslerim sertleşmişti sonra hastaneye gidip makine de sağdım rahatladım. Hastanede hemşireler yardımcı olurlar sanırım masaj falanda yapıyorlarmış.
GÖZÜN aydın canım..Sağlıkla evinizde büyütün yavrunuzu. .Allah böyle ayrılıklar vermesin..Kızlar meraba pek takip edemiyorum doğum yapan varmı bilmiyorum doğum yapanlar hayırlı olsun bekleyenler saglikla alsınlar inşallah bizde yoldayız oğlumu aldım çok şükür ben bugun doğum yapmış oldum bebegime hasret giderip sık sık yazarım lohusa depresyonuna girenler ailevi sorunlar yaşayanlar var allah yardımcınız olsun sadece Bebeğinizi sağlığını düşünün kızlar bundan önemlisi yok benim aklımdan neler geçiyodu bi bilseniz.ssadece bebegimi düşündüm sağolsun tanıdıklar komşular hepsi sordu onların desteği vardı iyiki kendimi onların sayesinde toparladim
7 dakikada bir gelen sancim var. Dun alttan muayene oldum. 1 cm açıklık vardı. Kalktığımda avuç içi kadar kanamalı akintim oldu. Kanama muayeneden kaynaklaniyirdur ama akıntı normal mi. Dr a gitmeli miyim. Dogumum ne zaman başlar.
7 dakikada bir gelen sancim var. Dun alttan muayene oldum. 1 cm açıklık vardı. Kalktığımda avuç içi kadar kanamalı akintim oldu. Kanama muayeneden kaynaklaniyirdur ama akıntı normal mi. Dr a gitmeli miyim. Dogumum ne zaman başlar.
Gunaydin herkese
Bu sabah da esimin sen daha dogurmadin mi sorusu ile uyandim. Sanki haberi olmayacak da
Dun yaptigim ciciler. Bugun de aynen devam ederim.
Benimde bugun 12.gunum ilk gunlere gore daha rahatim oturup kalkarken ama dikislerim tam olarak dusmedi henuzNormal doğum olup dikişi olanlar var mı bu dikişler ne zaman geçiyor? Oturamıyorum kalkamıyorum bu kadar sızlaması normal mi? Her an ayrıldı sanıyorum
Bnmde ikinci haftadan sonra annem ise basladu. Annen musaitse bnce jalsin biraz daha. Bn tekim ama cok yoruluyorum. 10 . Gunden sonra gaz vasladi aksamlari huysuzlaniyor bebeğim. ev isi yemek bebek yoruluyorum. Cok is yapmıyorum esim sağolsun yardim ediyor ama. Lohusalij gerçekten bi hastalik gbi geldi bana . Cok halsizim. Yanimda kalan olsa hic git demezdim. Yemek bile yapsa kar. Inan bazen tekken bebek aglayinca wc ye bile gidemiyorum.Canım doğum yapalı ne kadar oldu bende geçen hafta doğum yaptım onumuzdeki haftadan sonra annemi göndereyim diyorum. Kendi bakan arkadaşlardan cesaret almaya çalışıyorum. Geceleri yalnız ben kalkıp bakıyorum. Bakalım biraz daha iyileşeyim her şeyi kendim yapıcam inşallah.
bugun 34 gunluguz hala gecmedi bnmkiburalar ne alemde çok merak ettim artık girmek çok zor oluyor cepten girmek sıkıntılı bilgisayar zaten hak getire o yüzden face deki gruptan iletişime devam ediyorum.biz de bugün 21 günlük olduk banyo yapıcaz uyanmasını bekliyoruz küçük hanımın bizi çok fena nöbete dikiyor ilk hafta emerken göğsümde uyuyordu oh ne güzel demiştim 10.günden sonra içindeki canavar ortaya çıktı gözler fıldır fıldır kaldı elimde her emzirmeden sonra. gezdir salla pışpışla derken 1 saat geçiyo yine acıkıyor kısır döngü yani zor uyuyoruz. Göğüs yaralarım hala geçmedi kim ne dese uyguluyorum lansinoh garmastan madecassol zeytin yağı, kakao yağı, lahana ,göğüs kalkanı ne varsa işte.Allahım dilerim bu acıdan çabuk kurtulurum Allah düşmanımın başına bile vermesin bu ağrıyı
Şimdi cesaret edemezsem daha hiç edemem diye düşünüyorum. Zaten biraz idare edeyim geri çağırıcam.Bnmde ikinci haftadan sonra annem ise basladu. Annen musaitse bnce jalsin biraz daha. Bn tekim ama cok yoruluyorum. 10 . Gunden sonra gaz vasladi aksamlari huysuzlaniyor bebeğim. ev isi yemek bebek yoruluyorum. Cok is yapmıyorum esim sağolsun yardim ediyor ama. Lohusalij gerçekten bi hastalik gbi geldi bana . Cok halsizim. Yanimda kalan olsa hic git demezdim. Yemek bile yapsa kar. Inan bazen tekken bebek aglayinca wc ye bile gidemiyorum.
bn 6gun sonra yavaş yavaş ayaklandim,. bir iki gün sonrada sağına soluma dönmeye başladım,az kaldı canım sabretCanım benimde kayinvalidemle annem yanimdaydi.kayınvalide gitti annemde perşembe gidecek sezeryan doğum yaptım dikişleri aldirdim ama hala sagima soluma yatamiyorum.egilemiyorum.ne zaman tam olarak iylesirim bilmiyorum.tek kalicam yani.ama çok ağladım kayınvalide gittiğinde:-(annelik çok başka herşeye duygulaniyorsun.sen kaç güne iylestin tam olarak
Doğurdum saklayiverdim deseydin
Bende hala doguramayanlardanim. Sat a göre 40 hafta bitti bugün. Ultrasona göre 40+5. Persembeye kadar gelmezse benim ufaklık suni sanci verecek. Oda beni korkutuyor. 3. Bebeğim. Ama yinede gözüm korkuyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kolay doğumlar nasip etsin..
Oy paşam gelmiş Hşg. Miş hayırlı olsun tatlım . Rabbim sizlere bağışlasın .
Allah anali babali buyutsun canim
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
Gozunaydin canm masallah Allah saglikla buytmeyi nasip etsin ins bende bi dogum yapsam bebegim saglikli olsunda goguslerim yara olsa diyorum delilik ama napiim
Gozunaydin canm Allah bagislasin bebgini sen oyle deyince korktum sen atlatmissin gecmis olsun insallah bizler de saglicakla atlatiriz o sureci
Sagol canim dunu rahat gecirdik sukurler olsun insallah bi daha yasamayiz o agriyi
Hayirli olsun canim benim gozun aydin sen de kavustun yavruna. Benim goguslerim de yaraydi ama zeytinyagi cok iyi geldi ayni zamanda antibakteriyel oldugundan mikrop da kapmaz
Allah sabir versin ben o durumu hastanede ilk gun yasadim boguluyorum sandim zaten stresiz sutum geldi gelmedi diye bi de tepende o kadar insan tuz biber oluyor gercekten Allah yardimcin olsun
Hayirli olsun canim gozun aydin Allah saglikla buyutmeni nasip etsin insallah
Iciyorum canim ama sanirim kolik sancisi var kuzumun her gun ayni saatlerde oluyor insallah 4.aya kalmaz
Allah yardimcin olsun canim insallah sonuc alirsiniz normal dogum olur cabuk ayaklanir yavruna bakarsin
O kdr kötü durumdayzki. Hicbsy hallolmus degil. Cocugun kulağına isim okunacak kim okuyacak ne okunacak belli degl. O bisy demiyor ben demiyorum. Ben diyeceğimi dedim bundsn sonra benm de tavrim belli diyor. Yavrum uc gunluk bugun daha kimlik ortada yok kukagina isim okunma yok. Kizlar ben ne yapayım yardim edin. Bi akkim diyorki bu kadr olaya eve gelip bu kdr olay çıkardilar bi daha da ne gorus ara sor. Ismi de koydur kendi kimligi cikartmiyorsa git kendin cikar camidrn hoca bul kulagina okut. Brn ne yapacağımı sasirms vaziyetteym. Kalkip geldi bana neler soyledi. Evime gelen aileme toplanip oglumun evine isim koymaya gelmssnz dedi. Halbuki benm ailemin hicbsyden haberden yok. Ben onlaru uzmemek icin hicbisy anlatamam. Annem de dun konusurken esime ben simdi kizimi bu halde gordum gozum arkada kalmayacakmi benm dedi boyle seyler ne kdr ayip seyler ben hep dusunecem artk bu kiz ne halde diye gozum arkada hep benm dedi. Esim ne dedi biliyomusunz. Valla gozunuz arkada kaliyorsa gidince beraber goturun o zaman ne diyim brn daha dedi.dusununsene benm anneme babama bunu soyledi. Ben Ağlıyorum hep agliyorum. Kusura bakmayin buraya hep sorunlarimi yaziyorum ama inanin kimse yok paylasacagm.
Bende doğurdum. Dun akşam 6 Da Defne m geldi. Kızım 3000 gr 50 cm dünyaya geldi. Normal doğum yaptım suni sancıyla. Cuma kontrole geldigimde parmak ucu kadar açıklık var dedi ebe. Halbuki 2 cm açılma varmış. Pazar doktorum nöbetçiydi yatiş yapcam dedi. Nisan su hic biri gelmemişti. Dun suni sancı veridi epudural vuruldu. Çok şükür normal dogumla kızımı kucağıma aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?