2015 Nisan Anneleri

13 nisanda dogum yaptim cnm yarin 2 haftalik olucaz ama kendim bakamiyorum hala 2 saatte bir uyandiriorum sarilik geciriyor oglum.ins. toparlayip kendin bakabilirsin
Çok geçmiş olsun benimkide sarılıktı bol bol emzir inşallah hemen geçer.

Ben de gece bebeğimi uyandıramadığım için göğüslerim sertleşmişti sonra hastaneye gidip makine de sağdım rahatladım. Hastanede hemşireler yardımcı olurlar sanırım masaj falanda yapıyorlarmış.

Kizlar gogsundeki kitleler icin legene sicak suyu koyun guzelce yikayin uzerine sicak havlular koyduktan sonra artik yaninizda kim varsa bi guzel sagsin masaj yapsin bende de oldu annem bilmiyomus boyle seyleri:) kayinvalidem bi guzel ovdu iki gune gecti ve sutun duzene girdi nihayet simdi masallah fiskiriyo ama uclaru aciyo bu daha beter bi aciymis

GÖZÜN aydın canım..Sağlıkla evinizde büyütün yavrunuzu. .Allah böyle ayrılıklar vermesin..

Gunaydin herkese
Bu sabah da esimin sen daha dogurmadin mi sorusu ile uyandim. Sanki haberi olmayacak da

Dun yaptigim ciciler. Bugun de aynen devam ederim.

Eklentiler

• IMG_20150426_182835.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 126
7 dakikada bir gelen sancim var. Dun alttan muayene oldum. 1 cm açıklık vardı. Kalktığımda avuç içi kadar kanamalı akintim oldu. Kanama muayeneden kaynaklaniyirdur ama akıntı normal mi. Dr a gitmeli miyim. Dogumum ne zaman başlar.

Dogumun baslamis olabilir. 5 dk da bir, 1 dk suren agrili sancilarin olana kadar bekle ama icinde endise varsa dr'unu da ara en guzeli. Allah bi avazda kurtarsin.

Düzenli bir şekilde gelen sancıların varsa doguruyorsun demektir. Dun 1 cm olan aciklik bugün 3-4 cm olmuş olabilir. Allah kolaylik versin. Alttan muayene sonrası kanama olabiliyor. Kanamayla beraber akıntıda oluyor. Ağrıların biraz daha sıklasinca hastaneye gidersin. Yavruna kavuşmana az kaldi Hayirlisiyla. ..

Gunaydin herkese
Bu sabah da esimin sen daha dogurmadin mi sorusu ile uyandim. Sanki haberi olmayacak da

Dun yaptigim ciciler. Bugun de aynen devam ederim.

Doğurdum saklayiverdim deseydin

Bende hala doguramayanlardanim. Sat a göre 40 hafta bitti bugün. Ultrasona göre 40+5. Persembeye kadar gelmezse benim ufaklık suni sanci verecek. Oda beni korkutuyor. 3. Bebeğim. Ama yinede gözüm korkuyor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kolay doğumlar nasip etsin..

Normal doğum olup dikişi olanlar var mı bu dikişler ne zaman geçiyor? Oturamıyorum kalkamıyorum bu kadar sızlaması normal mi? Her an ayrıldı sanıyorum
Benimde bugun 12.gunum ilk gunlere gore daha rahatim oturup kalkarken ama dikislerim tam olarak dusmedi henuz

Bende doğurdum. Dun akşam 6 Da Defne m geldi. Kızım 3000 gr 50 cm dünyaya geldi. Normal doğum yaptım suni sancıyla. Cuma kontrole geldigimde parmak ucu kadar açıklık var dedi ebe. Halbuki 2 cm açılma varmış. Pazar doktorum nöbetçiydi yatiş yapcam dedi. Nisan su hic biri gelmemişti. Dun suni sancı veridi epudural vuruldu. Çok şükür normal dogumla kızımı kucağıma aldım.

bizim bugün 31 .ci günümüz bebisim ikinci hepatit asisini oldu . benim kiz hicbir mamayi beğenmedi evde aptamil sma herobaby var hepsini kusuyor içmek istemiyor eczaneden evolvia aldim bakalim bunu begenecekmi.haziranda ise baslayacagim için manaya alismasi gerekiyor birde tümggün sutumle besleyemiyorum arada bitiyor

buralar ne alemde çok merak ettim artık girmek çok zor oluyor cepten girmek sıkıntılı bilgisayar zaten hak getire o yüzden face deki gruptan iletişime devam ediyorum.biz de bugün 21 günlük olduk banyo yapıcaz uyanmasını bekliyoruz küçük hanımın bizi çok fena nöbete dikiyor ilk hafta emerken göğsümde uyuyordu oh ne güzel demiştim 10.günden sonra içindeki canavar ortaya çıktı gözler fıldır fıldır kaldı elimde her emzirmeden sonra. gezdir salla pışpışla derken 1 saat geçiyo yine acıkıyor kısır döngü yani zor uyuyoruz. Göğüs yaralarım hala geçmedi kim ne dese uyguluyorum lansinoh garmastan madecassol zeytin yağı, kakao yağı, lahana ,göğüs kalkanı ne varsa işte.Allahım dilerim bu acıdan çabuk kurtulurum Allah düşmanımın başına bile vermesin bu ağrıyı

Bnmde ikinci haftadan sonra annem ise basladu. Annen musaitse bnce jalsin biraz daha. Bn tekim ama cok yoruluyorum. 10 . Gunden sonra gaz vasladi aksamlari huysuzlaniyor bebeğim. ev isi yemek bebek yoruluyorum. Cok is yapmıyorum esim sağolsun yardim ediyor ama. Lohusalij gerçekten bi hastalik gbi geldi bana . Cok halsizim. Yanimda kalan olsa hic git demezdim. Yemek bile yapsa kar. Inan bazen tekken bebek aglayinca wc ye bile gidemiyorum.

bugun 34 gunluguz hala gecmedi bnmki yara değil ama catlak ve hassas.

Şimdi cesaret edemezsem daha hiç edemem diye düşünüyorum. Zaten biraz idare edeyim geri çağırıcam.

bn 6gun sonra yavaş yavaş ayaklandim,. bir iki gün sonrada sağına soluma dönmeye başladım,az kaldı canım sabret

Canim ben de 41+1'de dogurdum. Nisan, su, sanci hepsi kendiliginden geldi. Epidural igneden sonra surec biraz yavasladi, o yuzden suni sanci vermek zorunda kaldilar sonlara dogru. Artik 24 saattir cektigim icin kurtulmak istedigimden mi ya da vucudum zaten agriya duyarsizlastigi icin mi bilmiyorum ben suni sancida cok buyuk bir fark goremedim.

İns en kisa surede suni sanciya gerek kalmadan alirsin yavrunu kucagina saglikla.

Bizde bugün 15 günlük olduk ama benim doğumum zor olduğu için ne dikislerim iyileşiyor bide üstüne üstün bende basur çıktı o dikislerdende zor napicm bilmiyorum

Selam kizlaaarr..
Valla bu lohusa halleri zormus...
Hamilelikte çok duygusal dalgalanma yaşamadım ama simdi ota boka ağlama durumu var.. kayinvalide yanımda allah var kadın herşeyi yapıyor koşuyor falan ama o bile batıyor bazen. Evimde tek olmak istiyorum resmen.. bulmuş da bunuyor denir buna ama öyle yani fazla geliyor bazen. Kocamla çocuğumla öyle durmak istiyorum ama ne mümkün tabi...
Umarım herkeste durumlar iyidir.. ara ara okudum yetişmeye de çalışacağım.. Hala doğum yapmayan azimli arkadaş var mi??

Oy paşam gelmiş Hşg. Miş hayırlı olsun tatlım . Rabbim sizlere bağışlasın .

Allah anali babali buyutsun canim

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

Sağolun kizlar. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..

Öyle büyük ah alıyorlar ki lohusa halinle bunu yaptıkları için.. çok ayıp.. onu yada bunu istersin tamam ama hepsi bir yana lohusa insana yapılmaz böyle..
Yani kuzum hallet işleri kendin derim ama o da ipleri koparmak daha da inada bindirmek gibi oluyor.. o da doğru degil.. ama kabul etmek de çözüm degil... ne diyeceğimi bilemedim inan
Allah en kısa zamanda herkesin icine sinen çözüm çıkarır insallah..
Rabbim yardımcın olsun

Oyy masallah size.. Allah bağışlasın insallah bahtı guzel olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…